DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 01:22

DI - 24 maj 18 kl. 09:43

Smolteks resultat minus 2,2 miljoner



Smoltek, som handlas på Spotlight (fd Aktietorget) redovisar ett resultat före skatt om minus 2,2 miljoner kronor (minus 1,3) för det första kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Spotlight, Aktietorget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smolteks, resultat, minus, 2,2miljoner
DI - 24 maj 18 kl. 09:03

Optifreezes resultat minus 2,2 miljoner

Optifreeze, som handlas på Spotlight (fd Aktietorget) hade ett resultat om minus 2,2 miljoner kronor (minus 2,4) för det första kvartalet. Per aktie blev resultatet minus 0:22 kronor (minus 0:28)..

DI - 13 feb 18 kl. 08:35

Viking Supply Ships resultat: Minus 132 miljoner kronor

Rederiet Viking Supply Ships, som förut hette Transatlantic, redovisar ett resultat efter skatt på minus 132 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (minus 145)..

DI - 24 maj 18 kl. 08:42

Cereno Scientifics resultat: Minus 1,8 miljoner

Cereno Scientific, som handlas på Spotlight (fd Aktietorget) redovisar ett resultat efter finansiella poster om minus 1,8 miljoner kronor (minus 0,7) för det första kvartalet..

DI - 24 maj 18 kl. 09:00

Medirätts resultat minus 2,7

First North-bolaget Medirätt redovisar ett resultat före skatt om minus 2,7 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (minus 0,5)..

DI - 23 aug 18 kl. 09:54

Kopy Goldfields resultat minus 9,3 miljoner

Kopy Goldfields redovisar ett resultat efter skatt om minus 9,3 miljoner kronor (minus 8,2) för första halvåret 2018..

Sydsvenskan - 17 apr 15 kl. 20:52

Monacos resultat: minus 700 miljoner

Både Monaco och Paris Saint-Germain är båda framme i kvartsfinal i årets Champions League, men rent ekonomiskt är det mycket som skiljer klubbarna åt. Det visar en rapport från den franska ligaföreningen, där de ekonomiska resultaten från de franska klubbarnas fjolår redovisades. Zlatan Ibrahimovics Qatar-ägda Paris Saint Germain klarade sig förhållandevis bra förra säsongen (ett knappt minus på bara 3 miljoner kronor), men desto tyngre gick det för fjolårstvåan Monaco.

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 15 kl. 20:52

Monacos resultat: minus 700 miljoner

Både Monaco och Paris Saint-Germain är båda framme i kvartsfinal i årets Champions League, men rent ekonomiskt är det mycket som skiljer klubbarna åt. Det visar en rapport från den franska ligaföreningen, där de ekonomiska resultaten från de franska klubbarnas fjolår redovisades. Zlatan Ibrahimovics Qatar-ägda Paris Saint Germain klarade sig förhållandevis bra förra säsongen (ett knappt minus på bara 3 miljoner kronor), men desto tyngre gick det för fjolårstvåan Monaco.

DI - 04 maj 18 kl. 09:15

Sealwacs resultat minus 0,5 miljoner

Sealwacs, som handlas på Aktietorget, redovisar ett rörelseresultat på minus 0,5 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (minus 0,7)..

DI - 24 maj 18 kl. 08:20

Abelcos ebita-resultat minus 5,1 miljoner

NGM-noterade Abelco redovisar en nettoomsättning på 2,4 miljoner kronor (1,1) för det första kvartalet. Ebita-resultatet blev minus 5,1 miljoner (minus 1,9)..

DI - 21 jan 16 kl. 09:24

CLS resultat minus 16 miljoner

CLS hade ett resultat före skatt på cirka -16 miljoner kronor om för helåret 2015 (-17,5). Målet är att nå breakeven helåret 2017 och ett positivt resultat före skatt under 2018.Det framgår av bolagsrapporten..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Ljusning för kol under Trump – lyfter republikanerna

Den kolrika delstaten West Virginia har på två decennier svängt från stabil demokratisk till ett av Republikanernas starkaste fästen. Här lyssnar man inte på varningar om kolets inverkan på klimatet. I stället hyllar man Donald Trumps beslut att avreglera kolsektorn.

DI - 2 timmar sedan

Italien räknar med budgetbakslag

Den italienska regeringen räknar med att få en rejäl örfil från EU-kommissionen, uppger en regeringskälla..

DI - 3 timmar sedan

Lyxturisternas norrländska favoritby ökar utbudet – med exklusiv "bastuflotte"

Tree Hotel har lockat till sig världskändisar som Kate Moss och Justin Bieber till Harads i Bodens kommun.  Nu byggs ett nytt exklusivt prestigeprojekt i byn - Arctic Bath, ett hotell som kommer att flyta på Lule älv. .

DI - 4 timmar sedan

Tysk vapenexport till Saudi stoppas – igen

Förbundskansler Angela Merkel stoppar den tyska vapenexporten till Saudiarabien på grund av att journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi dödats på saudiska konsulatet i Istanbul. Det är andra gången i år som Berlin stoppar exporten..

DI - 4 timmar sedan

Se upp – ny regel kan ge dig för hög skatt

Tusentals svenskar har tidigare haft stående jämkning. Nu riskerar de att betala för mycket skatt, när Skatteverket ändrar sina regler kring jämkning..

DI - 5 timmar sedan

Skuggdirektionen: Höj räntan Ingves – ”det är min största skräck”

Resursutnyttjandet är högt, konjunkturen stark och inflationen över målet. Räntan bör därför omgående höjas med 0,25 procentenheter och därefter med lika mycket varje kvartal fram till nästa sommar. Det är budskapet från Skuggdirektionen..

DI - 5 timmar sedan

Mnuchin tonar ned risken för kinesisk smitta

USA:s finansminister Steven Mnuchin tonar ner riskerna för att den ekonomiska inbromsningen i Kina spiller över och destabiliserar amerikanska finansiella marknader..

DI - 5 timmar sedan

Brugge Skogstjänst lockar med skogen som arbetsplats

För entreprenören Markus Brugge är skogen den bästa arbetsplatsen, men att hitta bra personal är en utmaning för branschen. ”Jag sökte mig till jobbet för att jag själv ville vara i skogen. Jag tyckte det verkade som en härlig tillvaro att få vara utomhus och jobba fysiskt”..

DI - 5 timmar sedan

Här är årets gaseller i Jämtlands län

Totalt 13 företag kvalade in som Gaseller i Jämtlands län. Här är hela listan. .

DI - 5 timmar sedan

Åre Byggpro fick skutan på rätt köl

När byggentreprenören Stig Rikardsson valde att kliva av finansmannen Lars Thunells projekt i Åre gick han från allt till inget i ett slag.  Nu bygger hans bolag Åre Byggpro en ny och starkare kundbas och blickar mot egna projekt..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.