Expressen > Nyheter

Saturday, 23 June, 17:58

Expressen - 24 maj 18 kl. 07:56

Personbil och lastbil i frontalkrock i Vetlanda – väg helt avstängdEn personbil och en lastbil har frontalkrockat på riksväg 31 vid Ekenässjön i Vetlanda.Vägen är helt avstängd för trafik.– En person har förts till sjukhus med ambulans, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Vetlanda, Ekenässjön, Thomas Agnevik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personbiloch , lastbili , frontalkrocki , Vetlanda, väg, helt, avstängd
Jmini.se - 30 maj 16 kl. 10:12

Lastbil och personbil i frontalkrock

Olyckan ska ha inträffat på väg 47 mellan Nässjö och Vetlanda.  Trafik- och skadeläget på platsen är hittills okänt.  Texten uppdateras.

Expressen - 30 apr 18 kl. 06:48

Lastbil och personbil i frontalkrock

En olycka med en lastbil och en personbil har inträffat i Årjäng tidigt på måndagsmorgonen.– Det är en frontalkrock. Två ambulanser och en ambulanshelikopter är på plats, säger Gunilla Jensen, teamledare vid SOS Alarm..

Expressen - 21 maj 18 kl. 08:51

Lastbil och personbil i frontalkrock

En personbil och en lastbil har kolliderat i Säffle kommun. Enligt polisen rör det sig om en frontalkrock. En person sitter kvar i personbilen.

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 11 kl. 07:03

Lastbil och personbil i frontalkrock

En lastbil och en personbil har frontalkrockat vid järnvägsövergången på väg 110 i Tågarp..

Sydsvenskan - 28 aug 11 kl. 23:05

Personbil i frontalkrock med lastbil

En personbil krockade med en lastbil på E22 vid Gårdstånga.
Personbilen ska, av oklar anledning, ha kommit över i fel körfält och krockat med lastbilen och voltat ut på åkern. ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lastbil och personbil i frontalkrock

En lastbil och en personbil frontalkrockade strax innan lunch på E14, norr om Ånge.Två personer var inblandade i olyckan, varav en har förts med ambulans till sjukhuset i Östersund. Skadeläget är ännu oklart, skriver Aftonbladet..

Skånskan - 21 okt 13 kl. 09:32

Lastbil och personbil i frontalkrock

En lastbil och en personbil har frontalkrockat vid Segevägen i Malmö..

Expressen - 21 okt 13 kl. 09:36

Lastbil och personbil i frontalkrock i Burlöv

En lastbil och en personbil ska ha frontalkrockat på Turelundsvägen i höjd med Segevägen i Burlöv. Inledningsvis är övriga omständigheter oklara. ?

GT - 26 sep 14 kl. 10:26

Lastbil och personbil i frontalkrock på E18

En lastbil och en personbil har frontalkrockat på E18 vid Sörmon utanför Karlstad vid 10-tiden på fredagen. Ett stort antal räddningsfordon är kallade till platsen. I personbilen färdades fyra personer..

GT - 01 jul 16 kl. 07:36

Lastbil och personbil i frontalkrock: "Kraftigt demolerad"

En lastbil och en personbil har frontalkrockat utanför Skara. Skadeläget är oklart. – Personbilen är kraftigt demolerad, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson..

Expressen - 01 jul 16 kl. 07:36

Lastbil och personbil i frontalkrock

En lastbil och en personbil har frontalkrockat utanför Skara. Personbilen brinner. – Den är kraftigt demolerad, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Sannfinländare sexofredade ledamot – nu hotar han henne

Den sannfinländska riksdagsmannen Teuvo Hakkarainen har dömts till böter för att han med våld kysst riksdagsledamoten Veera Ruoho (Samlingspartiet).Ruoho har sedan dess fått hatpost av Hakkaraines anhängare."Ta livet av dig hora" är ett av meddelandena som riktats till henne.

Expressen - 15 minuter sedan

Tre bilar i krock – stort pådrag

Tre personbilar har krockat mellan Falköping och Skövde.Två räddningsenheter är på plats och totalt fem ambulanser är där eller på väg.– Senaste uppgifterna är att en person är kvar i ett av fordonen, uppger en operatör på SOS Alarm..

Expressen - 30 minuter sedan

Grundvattennivån är ovanligt låg i Sverige

Det har skett en snabb förändring i grundvattennivån på grund av det varma och torra majvädret, trots att det såg lovande ut tidigare i våras.– För dem som har egen brunn har vi sett en snabb förändring med sjunkande nivåer, säger Bo Thunholm på SGU till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Kommunchef misstänks för storsvindel av skattepengar

Den höge kommunchefen misstänks ha köpt in elektronikprylar värda 70 000 kronor till sig själv – för skattebetalarnas pengar.Pengarna togs bland annat från det boende för funktionsnedsatta barn som mannen själv ansvarade för.Nu åtalas han mot sitt nekande för förskingring och grov trolöshet mot huvudman..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Här hamnar bilisten utanför vägen

Fordonet körde av okänd anledning av vägen och hamnade på sidan i dikeskanten.Räddningstjänsten valde att göra ett så kallat säkert uttag. En person fördes efteråt i ambulans till sjukhus.

Expressen - 1 timme sedan

Så här gick det för kungabarnens vänner

De bor på attraktiva adresser, har spirande karriärer – och de känner kungabarnen.Vännerna till Victoria, Carl Philip och Madeleine har genom att röra sig i den kungliga kretsen blivit offentliga personer.Expressen har tittat närmare på några av vännernas liv i dag..

Expressen - 1 timme sedan

Explosion har hörts under valmöte i Zimbabwe

En explosion har hörts under ett valkampanjsmöte i Zimbabwe, skriver BBC. President Emmerson Mnangagwa ska ha hållit tal, men har inte skadats av explosionen. .

Expressen - 1 timme sedan

Han var först på plats – när Yara mördades

Trots att han aldrig skrivit förut – förutom när han var tvungen i skolbänken – skickade Andreas Glingfors in en novell till polistidningens tävling.Ämnet var han säker på: Han skulle skriva om Yara-fallet, där han var en av de poliser som var först på plats i Yaras bostad.– Det fallet tog hårt, jag sjukskrev mig i två dagar efteråt, berättar Andreas..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna bets av mygga – fick parasitmask i ansiktet

Den 32-åriga kvinnan bets av myggor i Ryssland – sedan började knölar röra sig i hennes ansikte.När hon uppsökte läkare visade det sig att det var en mask som kröp omkring under hennes hud, något som framkommer av en studie New England journal of medicine..

Expressen - 2 timmar sedan

Många skadade vid etiopiskt massmöte

Minst 83 personer ska ha skadats i en granatattack under ett stort politiskt möte i Etiopiens huvudstad Addis Abeba i dag. Händelsen inträffade när människor hade samlats för att lyssna på den nytillträdda premiärministern Abiy Ahmed, skriver AP.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.