Sydsvenskan > IT

Thursday, 24 January, 12:14

Liknande nyheter

Taggar: Minnesordom , Sven, Ahlstedt
Helsingborgs Dagblad - 24 maj 18 kl. 08:00

Minnesord om Sven Ahlstedt

Redaktör Sven Ahlstedt, Staffanstorp, har avlidit i en ålder av 87 år..

DN - 19 okt 17 kl. 10:29

Minnesord: Elsie Ahlstedt Lokrantz

Sångerskan och musikpedagogen Elsie Ahlstedt Lokrantz, Västervik, har avlidit i en ålder av 82 år. Hon efterlämnar sönerna Staffan och Tobias samt åtta barnbarn..

DN - 12 feb 18 kl. 14:00

Minnesord: Sven Hansbo

Professor Sven Hansbo, Stocksund, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 93 år. Närmast anhöriga är sönerna Peter och Jonas med familjer. Sven lämnar ett stort tomrum hos ett stort antal kollegor och vänner i Sverige och utomlands.

DN - 21 mar 18 kl. 15:51

Minnesord: Sven Wass

Förre förbundsordföranden och hedersmedlemmen i Villaägarnas riksförbund Sven Wass, Linköping, har avlidit. Han efterlämnar sonen Michael med dotter Sarah samt dottersonen Jonas och dotterdöttrarna Frida och Jenny med familjer. Sven blev 94 år..

DN - 30 okt 18 kl. 16:52

Minnesord: Sven-Erik Andersson

Sven-Erik Andersson, Göteborg, har avlidit i en ålder av 88 år. Hans närmaste är sönerna Sven, Björn, Hans och Per med familjer. .

NSD - 13 aug 11 kl. 06:00

Minnesord Sven Sandsten

Sven Sandsten, en älskad bro, har gått ur tiden vid 84 års ålder efter en kort sjukdomstid..

NSD - 25 nov 11 kl. 06:00

Minnesord Sven Åke Jakobsson

Vår svåger Sven Åke Jakobsson har efter en lång sjukdomstid lämnat oss alla, hustrun Anne Maj, barnen Daniel, Anna Maria och Andreas, lillasystern Stina med familj, oss svågrar och svägerskor i sorg och saknad..

NSD - 15 feb 12 kl. 06:00

Minnesord Sven Bergström

Sven Bergström, Kiruna, avled den 6 februari 2012 i en ålder av 71 år..

NSD - 13 apr 13 kl. 06:00

13/4 Minnesord Sven Hellman

Sven Hellman har avlidit..

ÖstersundsPosten - 24 jul 14 kl. 10:05

Minnesord: Sven Abenius, Åmål och Huså, 84 år

Sven bestämde sig redan som barn för att bli lantbrukare, inte minst för att få arbeta med djur. Efter utbildning, och även praktik i Holland, inköptes gården Grättved i Edsleskog utanför Åmål, och något år senare blev det äktenskap med vår mor Karin..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

161 solpaneler stulna i Skåne

I norra Skåne har 161 solpaneler försvunnit vid en stor stöld. De stod monterade på stativ och varje panel är 5,5 meter lång. Vid stölden, som skedde på Hanaskogs gård i norra Skåne, stals även en lastbil, som gärningsmannen eller gärningsmännen använde.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stenson lever farligt i Dubai

Utslagen efter två rundor i Abu Dhabi i förra veckan och även den första rundan i Dubai Desert Classic visade att Henrik Stenson har en del att jobba på. Världsstjärnans 70 slag, två under par, gör att han på nytt riskerar att befinna sig runt kvalstrec.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Eurozonen bromsar in mer än väntat

Tillväxten i eurozonen ser ut att ha nästan helt stannat av, visar ett preliminärt inköpschefsindex från IHS Markit för januari månad. Inköpschefsindex faller till 50,7 i januari, ned från 51,1 i december. Analytiker hade i snitt räknat med en uppgång f.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

FN-topp: Vi förlorar mot klimatförändringarna

FN:s generalsekreterare António Guterres: ”Det är otroligt viktigt att vända trenden.”.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Efter nya beslutet: Chelseas stjärnanfallare får spela mot MFF

Gonzalo Higuain kan representera Londonklubben i Europa League..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vattenfall: Samtliga har strömmen åter

De sista av de 65 000 elkunder som blev strömlösa efter stormen Alfridas härjningar den 2 januari har fått tillbaka strömmen, meddelar Vattenfall. Men återuppbyggnaden av elnätet kommer att pågå lång tid framöver i Roslagen, där stormen orsakat stora sk.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Riksrevisionen granskar kärnkraftssäkerhet

Klarar Sverige av att hantera och förebygga en kärnkraftsolycka? Det ska Riksrevisionen nu ta reda på i en granskning vars resultat redovisas senare i år. "Förutsättningarna för säkerhetsarbetet vid kärnteknisk verksamhet har förändrats under senare år,.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Australisk författare frihetsberövad i Kina

Australien krävde på tisdagen att Kina ska hantera fallet med den australisk-kinesiske författaren Yang Hengjun "transparent och rättvist". Yang Hengjun, romanförfattare, demokratiförespråkare och tidigare kinesisk diplomat, frihetsberövades strax efter.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Carly Rae Jepsen till Sverige

Carly Rae Jepsen kommer till Sverige för en spelning i vår. Den 17 maj ställer sig den kanadensiska popstjärnan på stora scenen på Gröna Lund i Stockholm, skriver nöjesparken i ett pressmeddelande. Carly Rae Jepsen slog igenom 2012 med monsterhiten "Cal.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Investor höjer utdelningen

Wallenbergsfärens maktbolag Investors styrelse föreslår en utdelning på 13 kronor per aktie för 2018, en höjning med 1 krona per aktie jämfört med året före. Två utbetalningar planeras, en i maj på 9 kronor per aktie följt av ytterligare en i november p.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.