Expressen > Opinion

Wednesday, 15 August, 22:42

Liknande nyheter

Taggar: Centern, sätter, företagen, framför, demenssjukas, väl
ÖstersundsPosten - 23 feb 16 kl. 13:40

Replik: "Centern sätter sig på ändalykten"

Karin Jonsson har i en märklig debattartikel lagt ord i min mun, att det är intäkterna från skidtunneln i Gällö som ska rädda skola, vård och omsorg. Jag kan bara upprepa igen det majoritetspartierna m.fl.

YLE - 19 mar 15 kl. 09:04

Småföretagen ska lyfta Finland

Mindre byråkrati och avgifter för småföretagen. Bland annat det ska få Finland på fötter igen, säger de västnyländska Centerkandidaterna i Yles videor i valgalleriet. Gallupledaren Centern är inget särskilt starkt parti i Västnyland och det märks också på antalet kandidater i riksdagsvalet med Lojo, Ingå, Sjundeå, Raseborg och Hangö som hemort.

YLE - 16 aug 15 kl. 08:00

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

YLE - 17 aug 15 kl. 13:18

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

Skånskan - 05 jun 18 kl. 14:00

Kameraövervakning och vakter löfte från Centern

HÖRBY
Kameraövervakning, ordningsvakter och synlig polis i hela kommunen, är några av Centerpartiets löften inför kommunvalet i Hörby i höst.
Partiet vill även att Önnebo ska vara kvar som äldreboende, och att lagen om valfrihet – LOV:en – ska genomföras. Centerns lista är en mix av gammalt och nytt.

Skånskan - 07 aug 18 kl. 20:38

C och S fortsätter att satsa på tillväxt

ystad Styret (S + C) fortsätter att göra satsningar som ska gynna tillväxten i Ystads kommun. Det märks i deras budgetförslag. De vill utöka driften av nämnderna med 37,5 miljoner kronor men de har valt att inte ta med några osäkra intäkter som statsbidrag.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 05:00

”Borde sopa framför sin egen dörr först”

MALMÖ Niels Paarup-Petersen (C) tycker att Miljöpartiet i Malmö ska börja med att ta bort allt engångsmaterial i plast från stadshusets egen servering innan man börjar kräva ett förbud på offentliga platser.– Det är hyckleri från Miljöpartiet att kräva att alla handlare runt om i staden ska agera utan att se till att Malmö stad själv agerar först, menar Niels Paarup-Petersen. I förra veckan berättade Skånska Dagbladet om förslaget från Miljöpartiet och Socialdemokraterna i Malmö.

YLE - 07 nov 15 kl. 09:46

Samlingspartister: Bra att regeringen fortsätter

För Samlingspartiet är överenskommelsen om vårdreformen en tudelad fråga. Partiet går med på en modell med 18 självstyrande områden och 15 social- och hälsovårdsområden. Samtidigt fortsätter den nuvarande regeringen regera.

Alliansfritt Sverige - 16 apr 13 kl. 20:59

Moderaterna bryter klimatlöfte, Centern till attack


MILJÖINSATS. Idag röstade EU-parlamentet om att frysa utsläpprätterna. Avsikten med förslaget var att driva upp kostnaderna för att släppa ut växthusgaser, och därmed tvinga företag att satsa på mer miljövänligt.

YLE - 07 feb 16 kl. 07:11

Barkovs och Jokinens poängsvit fortsätter – Lehterä storspelade i St. Louis

Aleksander Barkov och Jussi Jokinen nätade när Florida Panthers föll mot Pittsburgh Penguins med 2-3 efter förlängning. Samtidigt åkte Minnesota Wild på en tvärnit borta mot St. Louis och Jori Lehterä.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

"Internet glömmer aldrig" - en mardröm för politikerna

Medborgarnas dom kan bli hård när gamla löften är ett knapptryck bort. .

Expressen - 6 timmar sedan

Alliansens klimatpaket duger faktiskt inte

Trots allt tal om grön skatteväxling verkar alliansen vara paniskt rädd för att göra det dyrare att släppa ut koldioxid. .

Expressen - 20 timmar sedan

När S krisar kommer de gamla fulknepen fram

Socialdemokraternas desperation i valrörelsen blir alltmer påtaglig. Då kommer fulknepen fram..

Expressen - Igår: 14:25

Politikernas ryktesspridning om bränderna är ett haveri

Är det unga på glid, främmande spioner eller en nazistkonspiration som ligger bakom bilbränderna? Ledande politiker borde ha omdöme nog att hålla tyst till vi vet mer..

Expressen - Igår: 06:00

I Sjöstedts sköna värld finns inga målkonflikter

När Vänsterpartiet raggar röster saknas varken pengar eller personal.

Expressen - I förrgår: 19:30

Bruten svenska i tv och radio hotar integrationen

Viktiga institutioner som har överseende med bruten svenska gör alla nyanlända en rejäl björntjänst. .

Expressen - 12 aug 18 kl. 19:44

Hur ska SD stoppa alla klimatflyktingar, Åkesson?

Sverigedemokraterna fnyser åt klimathotet. Det är inte bara häpnadsväckande oseriöst, utan direkt ologiskt med tanke på de stora migrationsströmmar som den globala uppvärmningen kommer att ge upphov till..

Expressen - 12 aug 18 kl. 19:00

Nästa kulturminister bör vara kristdemokrat

Ebba Busch Thor har förstått vilken kulturfråga som är viktigast..

Expressen - 11 aug 18 kl. 18:30

Nej, partierna kommer inte lösa problemen i år heller

Sällan har de politiska partierna framstått som så hjälplösa inför samhällsproblemen som i denna valrörelse. Båda viljan och förmågan att styra landet sviktar..

Expressen - 11 aug 18 kl. 06:00

Kanada har inget att lära av Margot Wallström

Kanadas utrikesminister har bett Margot Wallström (S) om råd i den diplomatiska krisen med Saudiarabien. Men Sveriges krypande för diktaturen borde vara ett varnande exempel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.