Expressen > Opinion

Saturday, 23 June, 02:21

Expressen - 24 maj 18 kl. 06:00

Centern sätter företagen framför demenssjukas välAnnie Lööf lovar trygghet "i varje by" i Sverige. Men trygghet för gamla och demenssjukas i hemmet är det visst inte så noga med. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lööf, Sverige

Dela artikeln

197 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centern, sätter, företagen, framför, demenssjukas, väl
ÖstersundsPosten - 23 feb 16 kl. 13:40

Replik: "Centern sätter sig på ändalykten"

Karin Jonsson har i en märklig debattartikel lagt ord i min mun, att det är intäkterna från skidtunneln i Gällö som ska rädda skola, vård och omsorg. Jag kan bara upprepa igen det majoritetspartierna m.fl.

YLE - 19 mar 15 kl. 09:04

Småföretagen ska lyfta Finland

Mindre byråkrati och avgifter för småföretagen. Bland annat det ska få Finland på fötter igen, säger de västnyländska Centerkandidaterna i Yles videor i valgalleriet. Gallupledaren Centern är inget särskilt starkt parti i Västnyland och det märks också på antalet kandidater i riksdagsvalet med Lojo, Ingå, Sjundeå, Raseborg och Hangö som hemort.

YLE - 16 aug 15 kl. 08:00

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

YLE - 17 aug 15 kl. 13:18

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

Skånskan - 05 jun 18 kl. 14:00

Kameraövervakning och vakter löfte från Centern

HÖRBY
Kameraövervakning, ordningsvakter och synlig polis i hela kommunen, är några av Centerpartiets löften inför kommunvalet i Hörby i höst.
Partiet vill även att Önnebo ska vara kvar som äldreboende, och att lagen om valfrihet – LOV:en – ska genomföras. Centerns lista är en mix av gammalt och nytt.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 05:00

”Borde sopa framför sin egen dörr först”

MALMÖ Niels Paarup-Petersen (C) tycker att Miljöpartiet i Malmö ska börja med att ta bort allt engångsmaterial i plast från stadshusets egen servering innan man börjar kräva ett förbud på offentliga platser.– Det är hyckleri från Miljöpartiet att kräva att alla handlare runt om i staden ska agera utan att se till att Malmö stad själv agerar först, menar Niels Paarup-Petersen. I förra veckan berättade Skånska Dagbladet om förslaget från Miljöpartiet och Socialdemokraterna i Malmö.

YLE - 07 nov 15 kl. 09:46

Samlingspartister: Bra att regeringen fortsätter

För Samlingspartiet är överenskommelsen om vårdreformen en tudelad fråga. Partiet går med på en modell med 18 självstyrande områden och 15 social- och hälsovårdsområden. Samtidigt fortsätter den nuvarande regeringen regera.

Alliansfritt Sverige - 16 apr 13 kl. 20:59

Moderaterna bryter klimatlöfte, Centern till attack


MILJÖINSATS. Idag röstade EU-parlamentet om att frysa utsläpprätterna. Avsikten med förslaget var att driva upp kostnaderna för att släppa ut växthusgaser, och därmed tvinga företag att satsa på mer miljövänligt.

YLE - 07 feb 16 kl. 07:11

Barkovs och Jokinens poängsvit fortsätter – Lehterä storspelade i St. Louis

Aleksander Barkov och Jussi Jokinen nätade när Florida Panthers föll mot Pittsburgh Penguins med 2-3 efter förlängning. Samtidigt åkte Minnesota Wild på en tvärnit borta mot St. Louis och Jori Lehterä.

Alingsås tidning - 16 dec 17 kl. 06:00

Qarlsson vill lägga ned arbetsförmedlingen

Lägg ner Arbetsförmedlingen.
Det föreslår Centerpartiets arbetsmarknadspolitiska talesperson Annika Qarlsson i en debattartikel i Expressen.
– Det här kommer att vara en av grundbultarna i politiken, säger hon till AT.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

Förenkla inte hotbilden mot landets moskéer 

Blunda inte för att hoten mot svenska moskéer kommer från flera håll – även från andra muslimer. .

Expressen - 20 timmar sedan

Politiker måste sluta plåga polisen med pr-anmälningar

Hans Hoff och Magnus Manhammar, riksdagsledamöter (S), polisanmäler politiska motståndare. Fullständigt omdömeslöst, även om polisen hade mindre att göra. .

Expressen - Igår: 19:30

Så skapades ett gyllene läge för SD

Hur kommer det sig att SD har kunnat växa explosionsartat i världens mest progressiva land? Före detta Timbrochefen Markus Uvell försöker förklara varför i sin nya bok Bakslaget. .

Expressen - Igår: 06:00

Varför sila plastskedar men svälja konstgräs, MP?

Plastgräset sprider sig. Inte bara på fotbollsplaner utan även i parker och på skolgårdar. Och också när MP är med och styr.

Expressen - I förrgår: 19:30

Dags att stoppa friskoleskojarna

Det är dags att sätta åt oseriösa skolkoncerner som Thoréngruppen. Skolan är ingen vanlig marknad..

Expressen - I förrgår: 06:00

Trumps barnläger är en skam för USA

Trumps nya policy har skilt 2000 barn till migranter från föräldrarna sedan i maj. Experter varnar för att familjerna kanske aldrig kan återförenas. Barnlägren drar skam över "the land of the free"..

Expressen - 19 jun 18 kl. 18:30

Sveriges judar tvingas ta ansvar för sin egen säkerhet

I Sverige får den judiska gruppen bara polisbeskydd vid särskilda tillfällen, till skillnad från i resten av Norden. Det borde inte vara vårt ansvar att se till att vi är säkra, säger Aron Verständig, ordförande för Stockholms judiska församling. .

Expressen - 19 jun 18 kl. 06:00

Dags att syna SD i sömmarna

Jimmie Åkesson (SD) vill ha en ny folkomröstning om EU redan under nästa mandatperiod. Det är en viktig påminnelse om att en röst på SD är mycket mer än en proteströst..

Expressen - 18 jun 18 kl. 19:30

Porrstjärnor och SD-troll - så styr botarna debatten

Utländska intressen försöker påverka den svenska valrörelsen, inte minst i sociala medier. Var vaksam – eller riskera att bli någons nyttiga idiot..

Expressen - 18 jun 18 kl. 06:00

Dra ner bidragen och lånen för söliga studenter

Svenska studenter måste bli flitigare. Staten bör höja kraven på prestationer för att få studiebidrag- och lån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.