Expressen > Opinion

Saturday, 23 June, 18:07

Expressen - 24 maj 18 kl. 05:00

S väljer gratis busskort framför flyktingbarnenI sin iver att klamra sig fast vid makten har Morgan Johansson och Socialdemokraterna glömt vad som är viktigt.Att prioritera sommarlovskort framför flyktingars liv är fullständigt förkastligt, skriver Luf:s Joar Forssell..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Morgan Johansson, Socialdemokraterna, Luf, Joar Forssell

Dela artikeln

1065 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S väljer, gratis, busskort, framför, flyktingbarnen
Sydsvenskan - 27 jul 15 kl. 06:58

Gratis busskort till asylsökande

Alla asylsökande i Kalmar län får ett gratis busskort som gäller i hela länet. Tanken är att satsningen ska minska isoleringen för dem som bor långt ifrån större samhällen, rapporterar SVT Nyheter Småland.Kalmar är först ut i landet med gratis busskort.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 15 kl. 06:58

Gratis busskort till asylsökande

Alla asylsökande i Kalmar län får ett gratis busskort som gäller i hela länet. Tanken är att satsningen ska minska isoleringen för dem som bor långt ifrån större samhällen, rapporterar SVT Nyheter Småland.Kalmar är först ut i landet med gratis busskort.

ÖstersundsPosten - 26 mar 15 kl. 15:56

Gratis busskort även i Krokom

Allt fler av länets kommuner väljer att ge ungdomar upp till 19 år gratis busskort..

GöteborgsPosten - 21 apr 17 kl. 05:00

Seniorer får betala trots gratis busskort

Ett antal pensionärer på Lilla Askerön i Tjörn kan inte resa gratis trots att de har gratis busskort. De måste nämligen passera Orust och en taxegräns för att komma till sin hemkommun..

NT - 18 feb 11 kl. 10:22

Gratis busskort för alla gymnasister

Söderköpings kommun vill att alla elever som studerar på gymnasiet Nyströmska skolan, oavsett var de är bosatta, ska få gratis busskort..

NSD - 24 apr 12 kl. 17:14

Studenter vid Luleå tekniska universitet föreslås få gratis busskort

Utvecklingskontoret och ekonomikontoret föreslår att studenter vid Luleå tekniska universitet får gratis busskort från LLT under kommande höst- och vårtermin..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tillväxtverket säger nej till gratis busskort för unga

Tillväxtverket säger nej till gratis busskort för länets unga invånare mellan 6 och 20 år..

ÖstersundsPosten - 12 jun 13 kl. 04:13

Gratis busskort för unga i Berg

Det blir gratis busskort för barn och ungdomar i Berg från årsskiftet. Det beslutade kommunstyrelsen vid sitt sammanträde i går. Kortet gäller för åldrarna 6?

NSD - 18 jun 13 kl. 07:37

Politiker oeniga om gratis busskort

Kommunen ska dela ut gratis busskort till nya studenter i Luleå. Men bara om det går med i kåren. Beslutet skapar stor oenighet bland politikerna..

NSD - 29 aug 13 kl. 21:23

Gratis busskort har gett 188 nya Luleåbor

Gratis busskort har hittills gett 188 nya medborgare i Luleå..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 13 timmar sedan

Ge ett besked om SD nu, Kristersson

Ett Sverige som styrs av en regering där rasistiska SD har inflytande över politiken skulle förändras i grunden. Väljarna förtjänar ett tydligt besked från Ulf Kristersson och Moderaterna i god tid innan valet, skriver Anders Ygeman (S)..

Expressen - Igår: 05:00

Klimatet ökar risken för nya terrorattacker

Klimatförändringarna tvingar miljontals människor på flykt. I kölvattnet står terrorgrupper redo att öka sitt inflytande. När EU:s ministrar diskuterar asylpolitik måste de inse den akuta kopplingen mellan klimat och säkerhet, skriver Stephen Cheney, Robert Egnell och Linnéa Engström..

Expressen - I förrgår: 05:00

Då stoppar vi bensin och diesel i Stockholm

Miljöpartiet i Stockholm presenterar sitt valmanifest: Hela innerstaden ska vara miljözon 3, där enbart gas-, vätgas- och elbilar samt laddhybrider låsta för eldrift får köra. Samtidigt ska försäljningen av fossila drivmedel stoppas i staden. .

Expressen - 20 jun 18 kl. 05:00

Varför räknas inte judar som svenskar, Jimmie?

Jag har en rak fråga till dig, Jimmie Åkesson. Det är en fråga som inte borde behöva ställas till en partiledare för ett demokratiskt parti, skriver Fredrick Federley (C)..

Expressen - 19 jun 18 kl. 12:27

Att stänga gränserna är inte att ta ansvar

Att Heberlein, Wutzler och Sonesson hellre vill samarbeta med SD än C är inget nytt. Men vill man vara moraliska förebilder kan man väl åtminstone säga det öppet, framför att försöka driva in dolken i ryggen på allianssamarbetet med migrationspolitiken som alibi, skriver tre C-toppar i Skåne..

Expressen - 19 jun 18 kl. 05:00

Politiker ska inte få styra public service

I Ungern och Polen tog de auktoritära majoriteterna omedelbart över public service. Också Sverige ligger vidöppet, skriver public service-kommitténs Olle Wästberg inför dagens slutbetänkande..

Expressen - 18 jun 18 kl. 05:00

Alla är förlorare när en lokaltidning försvinner

När en lokaltidning försvinner är vi alla förlorare. Samhällets kostnader ökar. Det känns fattigare kulturellt och politiskt.

Expressen - 17 jun 18 kl. 05:00

Håll tassarna borta från migrationen, C

Vi vill prioritera våra medborgare och vår gemensamma välfärd framför invandrade morbröder och farbröder.Centerns inställning till anhöriginvandring är naiv och djupt oroande, menar moderaterna Ann Heberlein, Carina Wutzler och Christian Sonesson..

Expressen - 16 jun 18 kl. 05:00

Släng ut de brölande grabbgängen från BB

Att jag som nyförlöst med en bebis vid bröstet, i kläder fläckade av mjölk och blod, skulle slå mig ned bland manspreadande snubbar kändes inte som ett alternativ.Det som en gång var en trygg kvinnovärld har invaderats av män som skall pinka in sitt nyblivna faderskap, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - 15 jun 18 kl. 05:00

Oniomanin breder ut sig – är du i farozonen?

Shoppingmissbrukare skildras ofta i skämtsamma ordalag, som lite löjliga, materialistiska och egotrippade.Många tror att det bara är att ta sig själv i kragen och sluta handla. Tyvärr är det inte så enkelt, skriver "Lyxfällans" Patrik Wincent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.