Expressen > Opinion

Sunday, 21 October, 04:09

Expressen - 24 maj 18 kl. 05:00

S väljer gratis busskort framför flyktingbarnenI sin iver att klamra sig fast vid makten har Morgan Johansson och Socialdemokraterna glömt vad som är viktigt.Att prioritera sommarlovskort framför flyktingars liv är fullständigt förkastligt, skriver Luf:s Joar Forssell..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Morgan Johansson, Socialdemokraterna, Luf, Joar Forssell

Dela artikeln

1074 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S väljer, gratis, busskort, framför, flyktingbarnen
Sydsvenskan - 27 jul 15 kl. 06:58

Gratis busskort till asylsökande

Alla asylsökande i Kalmar län får ett gratis busskort som gäller i hela länet. Tanken är att satsningen ska minska isoleringen för dem som bor långt ifrån större samhällen, rapporterar SVT Nyheter Småland.Kalmar är först ut i landet med gratis busskort.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 15 kl. 06:58

Gratis busskort till asylsökande

Alla asylsökande i Kalmar län får ett gratis busskort som gäller i hela länet. Tanken är att satsningen ska minska isoleringen för dem som bor långt ifrån större samhällen, rapporterar SVT Nyheter Småland.Kalmar är först ut i landet med gratis busskort.

ÖstersundsPosten - 26 mar 15 kl. 15:56

Gratis busskort även i Krokom

Allt fler av länets kommuner väljer att ge ungdomar upp till 19 år gratis busskort..

UT - 25 aug 18 kl. 01:00

Väljarnas fråga: Seniorerna ifrågasätter åldersgräns för gratis busskort

Det pratas ofta politik kring borden på Oasen, speciellt när valet nalkas. Åldersgränsen för pensionärernas fria busskort är något som höjer pulsen lite extra hos många, och det är en het fråga till kommunens partier. – Ett gratis busskort kan göra stor skillnad för många – jag vet hur en del kämpar med låg pension, säger Lars-Åke Dahlström, 74 år.

GöteborgsPosten - 21 apr 17 kl. 05:00

Seniorer får betala trots gratis busskort

Ett antal pensionärer på Lilla Askerön i Tjörn kan inte resa gratis trots att de har gratis busskort. De måste nämligen passera Orust och en taxegräns för att komma till sin hemkommun..

NT - 18 feb 11 kl. 10:22

Gratis busskort för alla gymnasister

Söderköpings kommun vill att alla elever som studerar på gymnasiet Nyströmska skolan, oavsett var de är bosatta, ska få gratis busskort..

NSD - 24 apr 12 kl. 17:14

Studenter vid Luleå tekniska universitet föreslås få gratis busskort

Utvecklingskontoret och ekonomikontoret föreslår att studenter vid Luleå tekniska universitet får gratis busskort från LLT under kommande höst- och vårtermin..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tillväxtverket säger nej till gratis busskort för unga

Tillväxtverket säger nej till gratis busskort för länets unga invånare mellan 6 och 20 år..

ÖstersundsPosten - 12 jun 13 kl. 04:13

Gratis busskort för unga i Berg

Det blir gratis busskort för barn och ungdomar i Berg från årsskiftet. Det beslutade kommunstyrelsen vid sitt sammanträde i går. Kortet gäller för åldrarna 6?

NSD - 18 jun 13 kl. 07:37

Politiker oeniga om gratis busskort

Kommunen ska dela ut gratis busskort till nya studenter i Luleå. Men bara om det går med i kåren. Beslutet skapar stor oenighet bland politikerna..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 20 timmar sedan

S talar inte sanning om antisemitismen

Lars Adaktusson (KD) listar exemplen på att Ingvar Carlsson och partitopparna förskönar S-historien och tränger undan snedstegen. .

Expressen - Igår: 06:30

Miljardnota: Så gömmer S de nyanlända i låtsasjobb

Istället för att ohämmat spendera miljarder av skattebetalarnas pengar på att gömma undan människor i låtsasjobb måste vi ta bort de hinder som försvårar för människor att få anställning, skriver Gulan Avci (L). .

Expressen - I förrgår: 19:00

Rädda oss från Unni Drougges genusfascism

Unni Drougge bevisar att det inte alls är en garanti att ett tredje världskrig inte skulle kunna äga rum om det bara var kvinnor som styrde världen.Att kastrera män kan aldrig vara lösningen, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - I förrgår: 06:30

Lägg inte skulden för antisemitismen på S

Som vänner till Israel är vi djupt bekymrade över i vilken riktning landet håller på att utvecklas.Samtidigt förgiftas samhällsklimatet av tonläget i debatten, skriver ex-statsministern Ingvar Carlsson med flera tunga S-profiler..

Expressen - 17 okt 18 kl. 16:18

Eberhard tjänar pengar på antifeministisk gubbröra

Hade genusvetenskapen varit relevant skulle män födas utan penis. Ungefär så kan psykiatern David Eberhards uppgörelse med "genusflummet" sammanfattas.Oj, vad synd det är om killarna plötsligt – det är ju skitjobbigt att vara ett svin, skriver författaren Unni Drougge..

Expressen - 17 okt 18 kl. 06:30

Gui Minhai måste släppas – använd kungen mot Kina

Vi kan inte låta den svenske medborgaren Gui Minhai fortsätta att plågas i fångenskap dag efter dag. Ge instruktioner till kungen att verka för en omedelbar frigivning, skriver Kurdo Baksi och Magnus Fiskesjö på årsdagen av gripandet..

Expressen - 16 okt 18 kl. 18:07

Att undvika SD kan inte vara ett mål i sig

Vad är det för hemska "värderingar" min partiledare gång på gång hänvisar till vad gäller SD?Vårt mål bör givetvis vara att få igenom så mycket moderat politik som möjligt, skriver Ann Heberlein (M)..

Expressen - 16 okt 18 kl. 06:30

Din självupptagenhet kan bli en dödlig drog

En genomsnittlig person beräknas ta 25 000 selfies under en livstid. Mycket tyder på att detta inte är ett helt sunt beteende. Här är tre frågor du måste ställa dig innan du lägger ut en bild, skriver beteendeterapeuten Patrik Wincent från "Lyxfällan"..

Expressen - 15 okt 18 kl. 06:30

Ge oss en regering utan judefientlig Israelpolitik

Våra förbindelser med Mellanösterns enda demokrati har aldrig varit så dåliga som under regeringen Löfven. Våra skattepengar går till terrorister. Nu måste Sveriges dåliga rykte repareras, skriver Stefan Dozzi..

Expressen - 14 okt 18 kl. 07:10

Låt dig inte luras av miljömärkningarna

Rebecca Weidmo Uvell om en bransch som konsumenterna borde ställa kritiska frågor om:Det handlar om stora pengar. Miljömärkningarna lurar konsumenterna att tro att alla produkter som inte är märkta är miljöfarliga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.