YA > Nyheter

Saturday, 18 August, 14:07

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Vändpunktför , traktennär , cykelvägen, invigs
ÖstersundsPosten - 10 nov 17 kl. 11:51

INSÄNDARE: Plötsligt tar cykelvägen slut

Apropå expresscykelvägar och cykelvägar: När man kör förbi Slandrom och Namn finns en ny och fin cykelväg som helt plötsligt tar slut där. Vägen fortsätter utan ens en vägren bort till Marieby sko....

YA - 30 jun 18 kl. 09:00

Insändare: Lantbrukarnas argument om cykelvägen håller inte

Många lantbrukare var det. I trädgården på Kustvägen i torsdagens YA. Vad som inte framgick är att de alla representerar något av två bolag med nära kopplingar.

YA - 06 jul 18 kl. 09:00

Insändare: Bäst bygga cykelväg på norra sidan

I den pågående debatten om gång- och cykelvägen mellan Hammar och Skillinge verkar de flesta utgå från uppgifterna i den första artikeln i Ystads Allehanda den 21 juni som fakta. Som mångårig trafikant utmed kustvägen kan jag inte hålla med. Under många år har jag färdats utefter kustvägen i bil.

YA - 04 jul 18 kl. 09:00

Insändare: Gång- och cykelväg ökar tillgängligheten

Angående Erik Perssons insändare om den tänkta cykelvägen Skillinge-Hammar kan jag inte förstå hans argument att en cykelled inom Natura 2000 området skulle förstöra de ”stora natur och kulturvärden av riksintressen” som finns där. .

YA - 02 jul 18 kl. 10:00

Insändare: Cykelvägen måste dras söder om bilvägen

Cykelvägen mellan Hammar och Skillinge: vad ska vi prioritera – människoliv eller naturintressen? .

YA - 06 jul 18 kl. 10:00

Insändare: Södra sidan bäst för cykelväg

Beträffande cykelvägen mellan Hammar och Skillinge. .

YA - 04 jul 18 kl. 07:00

Insändare:

Länge har det diskuterats att anlägga en gång- och cykelväg (GC-väg) mellan Skillinge och Hammar. Kommunerna har haft med detta i sina planer och då det varit möjligt lagt in en tänkt sträckning i detaljplanerna. Sträckningen har då varit tänkt gå söder om kustvägen.

YA - 04 jul 18 kl. 11:00

Insändare:

I lördagens YA, 30/6, har Erik Persson gjort sig till talesperson för boende på ”södersidan” vid kustvägen mellan Hammar och Skillinge där vi äntligen ska få en cykelväg, som välkomnar våra turister och boende att på ett trafiksäkert sätt få uppleva hela Österlen på cykel..

YA - 28 jun 18 kl. 10:00

Insändare: "Kommunerna måste ta ställning angående cykelvägen"

I förra veckans samråd hade Trafikverket kallat 840 berörda fastighetsägare till Löderups Strandbad med anledning av deras projektering av cykel- och gångväg mellan Hammar och Skillinge..

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Bekräftat: Olsen får chansen från start

Nu är det klart, den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen får chansen från start i Romas ligapremiär mot Torino. Det bekräftar Romas tränare Eusebio Di Francesco på klubbens engelskspråkiga Twitter: "Det är inte enkelt att ersätta Alisson, men Robin Olsen har kvalitet.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Så minns Backåkras intendent Kofi Annans besök

Karin Erlandsson, intendent på Dag Hammarskjölds Backåkra, blev chockad när hon fick höra om den tidigare generalsekreterarens bortgång. – Det är väldigt tråkigt. Och det kom för mig helt oväntat.

YA - 45 minuter sedan

Person påkörd på Gälleråsens motorbana

En svår olycka har inträffat på Gelleråsens motorbana i Karlskoga där STCC-tävlingar avgörs i helgen. - En person har blivit påkörd i samband med kvaltävlingarna, säger Stefan Wickberg vid polisen.(TT).

YA - 1 timme sedan

Polis varnar för man som vill växla pengar

Polisen i region Mitt har de senaste dagarna fått in flera anmälningar om en man som ringer på hos äldre personer och ber om att få låna eller växla pengar. På lördagsförmiddagen kom ett samtal om en man som ringt på hos en kvinna i Ramvik en bit norr om Härnösand och bett om att få låna pengar.(TT).

YA - 1 timme sedan

IS till attack mot USA-styrkor vid oljefält

Den sunniextremistiska jihadiströrelsen Islamiska staten (IS) har försökt att attackera byggnader som inhyser amerikanska och franska styrkor i östra Syrien, enligt det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).(TT).

YA - 1 timme sedan

Ny seger för Federer över landsmannen

Det råder ingen tvekan om vem som fortfarande är den bästa tennisspelaren i Schweiz. När Roger Federer besegrade landsmannen Stan Wawrinka i kvartsfinalen av ATP-turneringen i Cincinnati så var det också hans 23:e seger på 26 möten mellan de båda.(TT).

YA - 1 timme sedan

Över 200 löften i M-manifest

Moderaterna lovar att satsa på välfärden, stärka rättsväsendet, strama åt migrationen och sänka skatten. Partiets valmanifest innehåller över 200 löften. För första gången på länge presenterar Moderaterna ett eget valmanifest.

YA - 2 timmar sedan

Kofi Annan död

FN:s tidigare generalsekreterare Kofi Annan har dött, uppger FN..

YA - 2 timmar sedan

Tidigare FN-chefen Kofi Annan död

FN:s tidigare generalsekreterare Kofi Annan har dött. Han somnade in fridfullt på lördagen efter en kort tids sjukdom, enligt Kofi Annan Foundation. Han blev 80 år gammal.

YA - 2 timmar sedan

FLASH:Kofi Annan död

FN:s tidigare generalsekreterare Kofi Annan har dött, uppger FN.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.