YA > Nyheter

Wednesday, 23 January, 02:58

YA - 24 maj 18 kl. 02:02

Insändare: Vändpunkt för trakten när cykelvägen invigsNu stundar snart invigningen av vår efterlängtade cykel- och gångbana mellan Sövestad och Hedeskoga. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sövestad, Hedeskoga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Vändpunktför , traktennär , cykelvägen, invigs
ÖstersundsPosten - 10 nov 17 kl. 11:51

INSÄNDARE: Plötsligt tar cykelvägen slut

Apropå expresscykelvägar och cykelvägar: När man kör förbi Slandrom och Namn finns en ny och fin cykelväg som helt plötsligt tar slut där. Vägen fortsätter utan ens en vägren bort till Marieby sko....

YA - 30 jun 18 kl. 09:00

Insändare: Lantbrukarnas argument om cykelvägen håller inte

Många lantbrukare var det. I trädgården på Kustvägen i torsdagens YA. Vad som inte framgick är att de alla representerar något av två bolag med nära kopplingar.

YA - 06 jul 18 kl. 09:00

Insändare: Bäst bygga cykelväg på norra sidan

I den pågående debatten om gång- och cykelvägen mellan Hammar och Skillinge verkar de flesta utgå från uppgifterna i den första artikeln i Ystads Allehanda den 21 juni som fakta. Som mångårig trafikant utmed kustvägen kan jag inte hålla med. Under många år har jag färdats utefter kustvägen i bil.

YA - 04 jul 18 kl. 09:00

Insändare: Gång- och cykelväg ökar tillgängligheten

Angående Erik Perssons insändare om den tänkta cykelvägen Skillinge-Hammar kan jag inte förstå hans argument att en cykelled inom Natura 2000 området skulle förstöra de ”stora natur och kulturvärden av riksintressen” som finns där. .

YA - 22 dec 18 kl. 02:02

Insändare: Använd befintliga stigar till nya cykelvägen

Gång- och cykelvägen (nedan kallad cykelvägen) från Hammar till Skillinge är något vi sett fram emot i många år..

YA - 02 jul 18 kl. 10:00

Insändare: Cykelvägen måste dras söder om bilvägen

Cykelvägen mellan Hammar och Skillinge: vad ska vi prioritera – människoliv eller naturintressen? .

YA - 06 jul 18 kl. 10:00

Insändare: Södra sidan bäst för cykelväg

Beträffande cykelvägen mellan Hammar och Skillinge. .

YA - 14 jan 19 kl. 02:02

Insändare: Dags för politiker och tjänstemän att påverka

I ”grevens tid” dyker en centermotion upp angående cykelvägen - underligt och populistiskt när det funnits alla möjligheter att driva frågan under förra mandatperioden. .

YA - 18 jan 19 kl. 01:01

Insändare: Cykelväg på norra sidan blir trafiksäkrare

Efter trafikverkets förslag om cykelväg mellan Hammar och Skillinge norr om befintlig bilväg har en debatt brutit ut om att vägen borde förläggas söder om bilvägen. .

YA - 04 jul 18 kl. 07:00

Insändare:

Länge har det diskuterats att anlägga en gång- och cykelväg (GC-väg) mellan Skillinge och Hammar. Kommunerna har haft med detta i sina planer och då det varit möjligt lagt in en tänkt sträckning i detaljplanerna. Sträckningen har då varit tänkt gå söder om kustvägen.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Chris Brown nekar till våldtäkt

Den amerikanske sångaren Chris Brown nekar via sitt Instagramkonto till anklagelserna om att ha våldtagit en kvinna i Paris. "Jag vill vara väldigt tydlig.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Oklart vad som orsakat explosion

Polisen har ännu inte någon klar bild av vad som orsakat explosionen i Kista på tisdagskvällen. Nationella bombskyddet och polisens tekniker undersöker platsen men visste vid 01. 00 inte vad som ligger bakom explosionen, som skedde inne i en pizzeria.

YA - 2 timmar sedan

Koppartjuvar slog till mot kyrka

När taket började läcka i en kyrka i Växjö upptäcktes en fräck stöld. Någon hade tagit sig upp på taket och monterat ner nära 140 kvadratmeter kopparplåtar. - Det är ju mycket tråkigt.

YA - 1 timme sedan

Pompeo tror på Nordkoreaframsteg

USA:s utrikesminister Mike Pompeo säger att det är "väldans mycket jobb kvar" för att nå en kärnvapennedrustning av Nordkorea. Han förväntar sig dock framsteg i slutet av februari, när ett andra toppmöte mellan Nordkorea och USA väntas hållas.(TT).

YA - 1 timme sedan

Insändare: Medicinsk kompetens slösas bort på enkla transporter

Under Ystads kommunfullmäktige 17 januari fick politikerna höra ett anförande av Sörf:s räddningschef Mats Svensson. .

YA - 1 timme sedan

FBI: "Kan inte betala informatörer"

Agenter inom den amerikanska federala polisen FBI klagar på att nedstängningen av delar av den amerikanska statsapparaten påverkar deras arbete. Agenter kan inte betala informatörer, under täckmantel köpa narkotika inför tillslag, eller förnya sina egna säkerhetsklassningar.(TT).

YA - 1 timme sedan

Tiotusentals tvingas till prostitution i Mali

Uppemot 20 000 kvinnor och flickor befaras ha lurats från Nigeria till Mali där de tvingats till prostitution, enligt Nigerias myndighet som arbetar mot människohandel.(TT).

YA - 1 timme sedan

Presidentson nekar till anklagelser

Brasiliens president Jair Bolsonaros son Flavio Bolsonaro säger att han står i centrum för en smutskastningskampanj, efter uppgifter om att han anställt mamman och frun till en misstänkt ledare för en kriminell organisation.(TT).

YA - 1 timme sedan

Insändare: Förenklat och felaktigt om Svenska kyrkan

I YA 15 och 17 januari finns två insändare i abortfrågan. Båda innehåller fakta, och båda har förenklat perspektiven samtidigt som de har fel i sina uppfattningar om Svenska kyrkans hållning..

YA - 2 timmar sedan

Fara för elever: Skolans stegar för utrymning underkänns

Säkerheten för eleverna på Emanuelskolan är inte tillräckligt stor om det skulle börja brinna. Nu kräver räddningstjänsten att fasadstegar ersätts med fasta trappor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.