Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 23:55

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 00:20

Avhoppare från Facebook öppnar upp digital mediabyråI maj öppnar avhoppare från sociala media-jätten Facebook upp en mediabyrå med slagorden ‘digital strategi på dina villkor’. “Vi kommer att erbjuda en modell där vi arbetar med långsiktighet i transparenta samarbeten för att leverera tjänster kunden faktiskt kan applicera in i sin verksamhet” säger en av grundarna Mattias Persson. – Att vara aktiv på sociala medier med sin produkt och sitt företag har aldrig varit viktigare.Att göra det på rätt sätt är dock något som är komplicerat och kräver mycket tid av företagen. Tid som tyvärr inte finns, framförallt då den digitala världen är så otroligt dynamisk och kommer med nya uppdateringar – och utmaningar – nästan varje vecka, menar Mattias.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Mattias Persson, Mattias, Zense

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avhopparefrån , Facebooköppnar upp , digital, mediabyrå
Dagensanalys.se - 10 feb 16 kl. 10:01

Nu tar Pinterest upp reklamkampen med jättar som Google och Facebook

Pinterest tänker inte längre stå och titta på när andra reklamjättar som Google och Facebook håvar in annonsörernas pengar. Använder du Pinterest? Vet du vad det är?

Dagensanalys.se - 23 feb 16 kl. 10:01

Facebook som spelkort

Facebook gullar med mediabyråer och skickar spelkort som ska informera om hur amazing Facebook är att använda som annonsplattform. Bakom spelkorten finner vi London-baserade byrån Human After All. Varje spelkort informerar om en unik insikt i användningen av Facebook och fördelarna med att använda deras annonsplattform.

Dagensanalys.se - 22 jan 18 kl. 13:00

Mätningar av digital marknadsföring är bäst när undersökningsföretag gör dem

En studie som InSkin Media gjort tillsammans med Research Now SSI visar att människor inom marnadsföringsbranschen har svårt att lita på mätningar av digital annonsering. När mediabyråer och adtechföretag gör mätningar har de nämligen en egen försäljningsagenda, vilket påverkar kvaliteten. Mest pålitliga är undersökningsföretagen, men en kvalitetsstämpel efterfrågas.

Dagensanalys.se - 13 dec 18 kl. 13:55

Knowit köper upp bolag inom digital marknadsföring

Knowit är inte kända för förvärv, men idag gör de ett uppköp inom digital marketing och datadriven analys. Det är Stockholmsbaserade företaget All Rise, som blir en ny del av Knowit Experience. Samtidigt passar Knowit Experience på att titulera sig den största digitala byrån i Norden med nu över 600 anställda, skriver MKSE.

Dagensanalys.se - 17 nov 16 kl. 08:15

Digital utomhusreklam ger 52 procent bättre effekt än statisk

Människor uppmärksammar rörlig digital utomhusreklam i betydligt högre utsträckning än statisk reklam.  Rörliga utomhusannonser ses oftare (+29%). De syns också från ett större avstånd, och beskådas längre (+18%) än statiska annonser.

Dagensanalys.se - 28 mar 17 kl. 11:14

Alla företag har en digital agenda – vad krävs för att man skall lyckas

Här kommer 9 tips till en digital framgång! 1. Data, data, data – Nästan alla företag är nu medvetna om att man måste ta beslut grundat på data och analys, det är avgörande om man skall lyckas.

Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 12:19

Digital företagskultur tuggar i sig digitala strategier till frukost

Alla talar idag om att sätta en digital strategi, man lusläser allt om digitala nyheter samt de tips och guider som publiceras. Men hur många företag har en digital ledningsgrupp, eller ens en person från den digitala sidan som sitter med i ledningsgruppen? Det funkar inte med en IT-chef som skall sätta den digitala spelplanen.

Dagensanalys.se - 16 aug 17 kl. 10:20

10 Skills som en Digital Marketing Pro måste kunna bemästra

Digital transformation är idag på allas läppar och allt fler lägger på sig fräcka titlar för att utmärka och framhäva sin kompetens sig i det digitala bruset. Men om man skall vara en Digital Marketing Pro måste man kunna bemästra dessa tio viktiga saker. 1.

Dagensanalys.se - 24 apr 17 kl. 16:15

Facebook och Google står för 90% av all digital annonsering i USA

Varje halvår publicerar Interactive Advertising Bureau (IAB) en rapport för den digitala annonsbranschen. Deras senaste rapport visar att intäkterna i sociala medier ökade 57 procent och omsatte 7 miljarder dollar Det är en svindlande ökning jämfört med föregående år. Intäkterna i sociala medier har ökat i varje rapport sedan IAB började inkludera dem 2012.

Dagensanalys.se - 23 jan 17 kl. 18:12

Kantar Millward Brown launches digital pre-testing in Sweden

Kantar Millward Brown lanserar verktyget LinkNow i Sverige för att annonsörer ska kunna utvärdera hur effektiva deras annonser är. Expands Self-Service Offer to Include Online Video, Display, Facebook and Mobile Kantar Millward Brown, the world’s leading expert in helping clients grow great brands, have now launched LinkNow for Digital in Sweden, a cost-efficient, validated copy-testing solution for digital advertising that delivers results in as few as six hours. Launches in Finland, Norway and Denmark is expected q1 2017.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

OdinText har bytt namn till OdinAnswers

OdinText som grundades för fyra år sedan av Anderson Analytics har bytt namn, för att bättre reflektera deras nya affär. Idag handlar deras business mer om att få ut insikter från kundernas data, därav namnbytet till OdinAnswers. Shortly after arriving in 2018 and talking with our clients, it became clear that the team and technology at OdinText were delivering something far beyond text analysis – we were providing companies with answers hidden within their data that solve business challenges.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Inspiration: Cervera satsar på marketing automation

Cervera har skapat en  lojalitetsplattform för att samla kunddata, förutse kundbeteenden och agera på insikter för att öka kundupplevelsen. För att öka kundupplevelsen vill Cervera ha en bättre och mer strukturerad förståelse för kunden, möjligheten till personlig kommunikation, prediktiv analys och sömlösa köpresor över alla kanaler. För att lyckas med allt detta krävs det någon form av marketing automation-plattform.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Allt fler vill förbjuda fejkade nyheter

I en undersökning från England får vi reda på att sju av tio vill göra det olagligt att sprida fejk news. Har vi samma tankar här i Sverige? Hela 73 procent skulle vilja se att spridningen av fejkade nyheter blir olaglig, enligt en undersökning genomförd av MORI i England.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Twitter ökar antalet användare med nio miljoner

Twitter har ökat med nära ett Sverige i antalet användare per månad under årets första kvartal. Vi är nu över 10 miljoner invånare i Sverige men jag tycket det skrev så bra med att de ”ökade med ett Sverige”.  Twitter lever och dör med antalet användare som tweetar ut sina tankar.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

56K digital rekryterar Peter Östergren från Outfox

Från Outfox ansluter Peter Östergren som senior implementation specialist på 56K. Han förstärker nu bolaget med ytterligare kompetens inom Googles Premium produkter i Google Marketing Platform. 56K är en digital byrå med seniora specialister och konsulter.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

MMS ger dig stenkoll på tittartrender och TV-statistik

Vi har träffat Magnus Anshelm som är vd på MMS, organisationen som mäter vårt tv-tittande. Här berättar han om MMS:s uppdrag och hur man kan ta del av all data och statistik. Vad gör MMS?

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

”Den här helheten som Salesforce har, den har vi inte sett någon annanstans”

Under Salesforce Basecamp fick jag möjlighet att prata med några av Salesforces kunder för att höra varför de valt att jobba med Salesforce, samt vilka utmaningarna varit. Klas Danielsson, VD på SBAB, berättar att de började arbeta med Salesforce i höstas, och då med delarna avsedda för marknadsföring (Marketing Cloud). Jag pratade även med Emil Jungåker, VD på Framtiden AB, som sedan ett år testat att arbeta med säljdelarna i Sales Cloud i sin Norska verksamhet.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

RAM lanserar ny mätning med Custom Tag

Svenska undersökningsbolaget RAM lanserar en ny mätning som man kallar för Custom Tag (RCT). Custom Tag (RCT) gör det möjligt att mäta digitala målgrupper över fler enheter, inklusive mobila appar, TV-boxar och smarta tv-appar. Så här förklarar RAM mätningen på LinkedIn: Many of you are familiar with our proven Inviso technology, however, restrictions measuring native apps have previously prohibited a complete 360 degree understanding of the digital audience.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

YouGov expanderar till fyra nya länder

YouGov som redan finns i 22 länder ökar med fyra nya. Med sju miljoner panelister i 42 länder är YouGov en av ledarna inom panelundersökningar. Nu lanserar YouGov i fyra nya länder – Ryssland, Polen, Pakistan och Egypten.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Tesla lanserar självkörande taxibilar – din bil kan betala av sig själv

Elon Musk är en fena på att dra oss närmare framtiden. Redan idag har Tesla installerat funktioner i sina bilar vilka kan göra dem självkörande. Visionen är ett helt taxibolag med självkörande bilar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.