SVT > Inrikes

Friday, 17 August, 14:40

SVT - 23 maj 18 kl. 22:45

Lööf och Lövin möttes i debatt om klimatetI SVT:s Aktuellt debatterade Annie Lööf (C) och Isabella Lövin (MP) klimatpolitik. I diskussionen kring flygskatten anser Lööf (C) att Sverige behöver en grön omställning medan Lövin tyckte annorlunda. – Med den ökningstakt som vi ser nu i rika länder, där Sverige är en av dem värsta exemplen, så räcker det inte med att ersätta bränslet med biobränslen. Vi måste flyga mindre, tycker Lövin (MP)..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lövin, SVT, Aktuellt, Annie Lööf, Isabella Lövin, Lööf, Sverige

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lööfoch , Lövin, möttesi , debattom , klimatet
Sydsvenskan - 26 maj 11 kl. 06:30

Säsongsslut för utskällda Debatt

Foto: Scanpix
Utskällt och hånat. Men också en långkörare med hundratusentals tittare. Ikväll är det säsongsavslutning för omdiskuterade SVT Debatt.

SVT Debatt - 26 sep 13 kl. 16:55

Inför kvällens debatt, 26/9: Romregistret och lever vi längre med vin?

DEBATT Kan vi leva längre och må bättre av goda viner? Ja, hävdar författaren Willy Nilsson: ”En halv flaska vin om dagen gjorde mig friskare”. I kvällens Debatt får han mothugg av den nyktra alkoholisten och läkaren My Skarsgård, som är av en helt annan uppfattning.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 30 sep 13 kl. 16:31

Debatt 26/9: Romregister och vinliv

Författaren Willy Nilsson: ?En halv flaska vin om dagen gjorde mig friskare?. I Debatt 26/9 får han mothugg av den nyktra alkoholisten och läkaren My Skarsgård, som är av en helt annan uppfattning.

YLE - 26 nov 13 kl. 17:06

Kemikalier i vin oroar inte finländarna

Det svenska programmet Kalla Fakta avslöjade i slutet av veckan att viner innehåller höga halter av kemikalier och bekämpningsmedel, och att så mycket som vart tredje ämne kan orsaka allergier och överkänslighet bland konsumenterna. I Sverige har nyheten väckt debatt, men i Finland tar vi nyheten med ro. Vinproducenterna vill att vi ska uppfatta vinerna som naturliga, men i själva verket innehåller de allt annat än bara vindruvor och vatten.

SVT - 08 feb 18 kl. 22:14

Åkesson och Lövin drabbade samman om Sverigebilden

Sverige som framgångsrikt och välskött – eller ett land på väg ned i djupaste förfall? Åsikterna gick ordentligt isär när Isabella Lövin (MP) och Jimmie Åkesson (SD) möttes i Aktuellt för att diskutera Sverigebilden. Isabella Lövin (MP) varnade Jimmie Åkesson för att måla upp Sverige i så mörka färger.

Supermiljöbloggen - 26 maj 16 kl. 12:43

Skog och Lövin om nya ministeruppdragen

Igår presenterade Stefan Löfven sin regeringsombildning. Ny miljöminister är Karolina Skog (MP) och ny minister för det internationella klimatarbetet blir Isabella Lövin (MP). Exakt hur ansvarsfördelningen ska se ut mellan Karolina Skog och Isabella Lövin är inte klart än, skriver SVT.

Expressen - 27 sep 17 kl. 18:46

Debatt om försäljning av vin och öl

Gårdsförsäljning av vin och öl kan bli tillåten i Sverige – utan inblandning av Systembolaget.En majoritet i riksdagen är redan för – och en kampanj för gårdsförsäljning har startats.M-riksdagsledamoten Annicka Engblom möter Systembolagets Ida Ingerö i en debatt i ämnet i "Bara politik" i Expressen TV i kväll..

DN - 16 mar 18 kl. 16:14

Lövin rädd för hård och polariserad valrörelse

Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin är föreberedd men också rädd för att valrörelsen kommer att präglas av en hård och polariserad debatt.  – Politiken just nu kantas väldigt, väldigt mycket av snabb smartness, Twitter och utspel. Och jag tror att väljarna blir förvirrade av det, sade Lövin under DN:s partiledarintervju på centralstationen i Stockholm..

SvD - 08 okt 16 kl. 21:04

Kineser överglänser fransmän på vin

Kinesiska vintestare sippade sig till seger när vinprovare från hela världen möttes i en stor blindtesttävling i Frankrike på lördagen. Det kinesiska laget slog ut 20 andra lag och därmed både fransmän och amerikaner. Vinsten beskrivs redan som "ett blixtnedslag i vin-världen"..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Jonas Sjöstedt missvisande om hur mycket kassörskor och miljardärer skattar

Jonas Sjöstedt (V) pratar gärna om de växande inkomstklyftorna och har vid upprepade tillfällen sagt att en kassörska som jobbar i matbutik skattar mer än en miljardär. Men påståendet ger en felaktig och missvisande bild..

SVT - 1 timme sedan

Här är platserna som fått mest sol i sommar

Efter det varmaste och soligaste sommaren i mannaminne står det klart vilka platser i landet som haft absolut flest soltimmar i sommar. Och ”vinnarna” finns både i norr och söder..

SVT - 2 timmar sedan

Färre utlandsfödda röstar jämfört med inrikesfödda

Personer födda i Sverige röstar i större utsträckning i riksdagsvalet jämfört med personer födda utomlands, visar siffror från Statistiska centralbyrån..

SVT - 3 timmar sedan

Så används emojierna i den politiska debatten

Grodan, den knutna näven, gemet. Emojier är en del av vår vardag och tar nu en allt större plats i den politiska debatten på nätet. SVT Nyheter hjälper dig tyda vad de färgglada symbolerna egentligen betyder..

SVT - 3 timmar sedan

32-årige Abdulla Miri ska rösta för första gången i sitt liv

Abdulla Miri är palestinier men föddes i Damaskus som statslös. Han kom till Sverige för fem år sedan och är nu sedan ett år tillbaka svensk medborgare..

SVT - 4 timmar sedan

Är du på plats? Vet du mer?

SVT Nyheter söker just nu personer som är på plats eller vet mer om bussolyckan i Rostock.

SVT - 5 timmar sedan

Buss på väg från Stockholm till Berlin i olycka – flera skadade

En passagerarbuss med riktning Berlin har kraschat utanför Rostock i Tyskland. Bussen startade i Stockholm, plockade upp passagerare i Köpenhamn och har vält på en motorväg i Tyskland. Flera befaras svårt skadade i olyckan..

SVT - 5 timmar sedan

Politiska reaktioner på uppgifter om ökad användning av cannabis

Liberala ungdomsförbundets Linnéa Bjärum säger till SVT:s Morgonstudion att cannabis bör blir lagligt i Sverige. Ung Vänsters Hanna Franzén anser däremot att en avkriminalisering är tillräcklig..

SVT - 5 timmar sedan

”Det universella ansiktsuttrycket för avsky”

Kroppsspråksexperten Henrik Fexeus såg partiledarutfrågningen med Kristdemokraternas Ebba Busch Thor och tolkade det språk som inte låter – kroppsspråket. I Morgonstudion presenterade han tre höjdpunkter ur torsdagens utfrågning..

SVT - 6 timmar sedan

Svaren vi fick – och inte – när KD-ledaren frågades ut

Ämnena var många i SVT:s utfrågning av kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor (KD). Men i vilken fråga gav hon tydligast besked om partiets politik och när var hon inte lika tydlig? Vi frågade SVT:s politikreporter Pontus Mattsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.