DN > Nyheter

Saturday, 20 October, 22:15

Liknande nyheter

Taggar: Minnesord, Kristina, Åkerman-Klaesson

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Politiskt fenomen vill stjäla senatsplats – som Trumps motsats

Beto O’Rourke har blivit ett politiskt fenomen genom att framställa sig som motsatsen till Donald Trump. Han är en välartad, pragmatisk demokrat från Texas, som hoppas stjäla en senatplats från republikanen Ted Cruz. I Texas säger hans anhängare att han kan bli president en vacker dag.

DN - 15 minuter sedan

Bilbränder på flera håll i Trollhättan

Flera bilar brann på fyra olika platser i Trollhättan under lördagskvällen.   – Det går inte att utesluta att det rör sig om samma gärningsman, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl hos polisen i Västra Götaland. .

DN - 15 minuter sedan

Skadad Messi skapar nervositet i Barcelona

Bara åtta dagar innan El Clasico tvingades Lionel Messi bryta Barcelonas hemmamöte med Sevilla i La Liga..

DN - 1 timme sedan

Lisa Magnusson: Historien om veganmamman har allt

Hur avancerad mat lagar egentligen denna kvinna om hon omöjligt både kan fixa lunchlådor och ha ett jobb? .

DN - 30 minuter sedan

Färjestad bröt Djurgårdens poängsvit

Tre mål på drygt tre minuter avgjorde klassikermötet och såg till att Färjestad bröt Djurgårdens åtta matcher långa poängsvit i SHL. Färjestads målexplosion i tredje perioden gav seger med 4–3..

DN - 1 timme sedan

Mexiko öppnar gränsen för migrantkaravanen

Mexiko öppnar nu sin gräns för kvinnor och barn i den så kallade migrantkaravanen från Honduras, uppger nyhetsbyrån AFP sent på lördagskvällen. .

DN - 1 timme sedan

”Ställ krav på sysselsättning i offentliga upphandlingar”

DN DEBATT 21/10. Flera EU-länder använder i dag upphandling som ett arbetsmarknads­instrument. Värdet av de offentliga upphandlingarna i Sverige uppgår till 680 miljarder kronor per år.

DN - 1 timme sedan

Dagens skiva: MØ hamnade visst i LA efter identitetskrisen

Att ha blivit mest spelad på Spotify någonsin skickade danska MØ in i en identitetskris som hon dessvärre tycks ha mött genom att försöka låta lite som alla andra..

DN - 1 timme sedan

Svenonius kräver att Karolinska håller sin budget

Karolinska har gått en halv miljard back på bara ett halvår och personalen flyr. Finanslandstingsrådet meddelar nu att hon inte tänker skjuta till några extra pengar. – Jag tänker ställa ännu högre krav på Karolinska att klara budgeten, säger Irene Svenonius (M), finanslandstingsråd..

DN - 1 timme sedan

Malena Johansson: I Italien hanteras inte övergreppsanklagelser som en skandal

När Cristiano Ronaldo spelar ser hela världen Serie A – och på hur Juventus vägrar att fördöma honom.  Men det kan vara förrädiskt att tro att Italien ligger efter i samhällsutvecklingen. Ibland inser man först efteråt att de egentligen var först..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.