DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 19:56

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, råoljelager, stiger
Affärsvärlden - 19 mar 14 kl. 07:13

USA:s råoljelager stiger

USA:s lager av råolja ökade med 5,9 miljoner fat under förra veckan, jämfört med veckan innan..

Affärsvärlden - 19 nov 14 kl. 07:28

USA:s råoljelager stiger

USA:s lager av råolja steg med 3,7 miljoner fat under förra veckan, jämfört med veckan innan, enligt lagerstatistik från branschorganisationen API, American Petroleum Institute..

DI - 29 apr 15 kl. 16:38

USA:s råoljelager stiger

USA:s lager av råolja, exklusive strategiska lager, steg med 1,91 miljoner fat under förra veckan jämfört med veckan innan, enligt officiell statistik. Analytiker hade väntat sig en uppgång med 2,8 miljoner fat enligt Dow Jones Newswires..

DI - 08 jul 15 kl. 16:34

USA:s råoljelager stiger

USA:s lager av råolja, exklusive strategiska lager, steg med 0,384 miljoner fat under förra veckan jämfört med veckan innan, enligt officiell statistik. Analytiker hade väntat sig en nedgång med 1,0 miljoner fat enligt Dow Jones Newswires..

DI - 18 nov 15 kl. 16:37

USA:s råoljelager stiger

USA:s lager av råolja, exklusive strategiska lager, steg med 0,252 miljoner fat under förra veckan jämfört med veckan innan, enligt officiell statistik. Marknadens förväntningar var en uppgång om 2,0 miljoner fat, enligt Dow Jones Newswires..

DI - 28 maj 15 kl. 06:44

USA:s oljelager stiger

USA:s lager av råolja ökade med 1,3 miljoner fat under förra veckan, jämfört med veckan innan, enligt lagerstatistik från branschorganisationen API, American Petroleum Institute..

Affärsvärlden - 10 sep 15 kl. 17:08

USA:s oljelager stiger oväntat mycket

USA:s lager av råolja, exklusive strategiska lager, steg med 2,6 miljoner fat under förra veckan jämfört med veckan innan, enligt officiell statistik. Marknadens förväntningar var en uppgång om 1,0 miljoner fat, enligt Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 12 nov 15 kl. 17:05

USA:s oljelager stiger

USA:s lager av råolja, exklusive strategiska lager, steg med 4,224 miljoner fat under förra veckan jämfört med veckan innan, enligt officiell statistik. Marknadens förväntningar var en uppgång om 1,1 miljoner fat, enligt Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 18 nov 15 kl. 16:52

USA:s oljelager stiger

USA:s lager av råolja, exklusive strategiska lager, steg med 0,252 miljoner fat under förra veckan jämfört med veckan innan, enligt officiell statistik. Marknadens förväntningar var en uppgång om 2,0 miljoner fat, enligt Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 03 feb 16 kl. 16:35

USA:s oljelager stiger

USA:s lager av råolja, exklusive strategiska lager, steg med 7,79 miljoner fat under förra veckan jämfört med veckan innan, enligt officiell statistik. Marknadens förväntningar var en uppgång om 3,5 miljoner fat, enligt Dow Jones Newswires..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Facebook undviker avgörande domstolsförhandling efter förlikning

Efter att ha nått en förlikning kring en stämning gällande falska annonser har Facebook undvikit en domstolsförhandling som hade kunnat innebära att bolaget behövt ta större ansvar för innehållet på sin sajt. Det rapporterar Financial Times..

DI - 30 minuter sedan

Ekholm städar hårt - en efter en ryker i toppen på Ericsson

Det blåser snålt i toppen på Ericsson: av Hans Vestbergs gamla koncernledning är tolv personer borta. Risken är hög att Börje Ekholm gör sig av med en till snart..

DI - 30 minuter sedan

Miljözoner bättre än rödgrön skatteväxling

Höjda miljöskatter låter bra och ansvarigt och oantastligt. Och den som är emot miljöskatten eller till och med sänker den utmålas lätt som en miljöbov..

DI - 30 minuter sedan

Regeringen måste agera mot strejken

LEDARE. Hamnstrejken handlar om att medlemmar i Svenska Hamnarbetarförbundet är missnöjda med att det gällande kollektivavtalet är tecknat med LO-facket Transport. Hamnarbetarförbundet har i Sveriges Radio gett uttryck för att strejken är begränsad till sin omfattning.

DI - 30 minuter sedan

Donald Trump insisterar på att hålla tal för kongressen

USA:s president Donald Trump har insisterat på att han ska hålla det årliga talet för den amerikanska kongressen nästa vecka. Det skriver han i ett brev till Nancy Pelosi, talman i representanthuset, enligt tv-kanalen CNN..

DI - 45 minuter sedan

Mäklarna varnar: Då blir det nya prisfall

Det har inte varit någon feststämning på årets första stapplande visningshelger. Det vittnar mäklare på den tidigare glödheta bostadsrättsmarknaden i Stockholm om. Och hotet om nya prisras lurar runt hörnet..

DI - 45 minuter sedan

Tesla har sparkat personal som jobbar med Model S och Model X

I den senaste omgången nedskärningar har elbilstillverkaren Tesla sparkat personal som arbetar med produktionen av Model S och Model X. Det uppger källor i bolaget för tv-kanalen CNBC..

DI - 1 timme sedan

Oppositionsledare svärs in som tillfällig president efter massiva protester i Venezuela

Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó har svurits in som tillfällig president, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 1 timme sedan

Wall Street vänder ned – S&P 500 backar 0,4 procent

USA-börserna vänder ned efter en tidig uppgång på onsdagen, trots starka rapporter från bland andra Comcast, IBM och Procter & Gamble. I huvudsak är det energi, råvaror och finans som tynger.  .

DI - 1 timme sedan

Viktiga läxan: Ibland är börsen en usel investering

Alla lyckliga familjer liknar varandra, men varje olycklig familj är olycklig på sitt eget sätt, skrev Leo Tolstoj. Möjligen är det så att alla börsuppgångar liknar varandra medan nedgångarna har sina egenheter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.