DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 11:21

DI - 23 maj 18 kl. 15:53

Intäktsfest för TournAnnonsnätverket Tourn ökade intäkterna till 5,1 miljoner kronor i april, vilket är en ökning med 28 procent jämfört med 4,0 miljoner kronor samma månad i fjol. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tourn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intäktsfestför , Tourn
DI - 15 feb 17 kl. 07:14

Intäktsfest hos Catena Media

Catena Media, verksamt inom prestationsbaserad marknadsföring av nätcasino och listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på 4,0 miljoner euro för det fjärde kvartalet 2016 (2,8)..

DI - 22 aug 18 kl. 08:21

Intäktsfest för Heimstaden

Fastighetsbolaget Heimstaden redovisar ett förvaltningsresultat för det andra kvartalet på 278 miljoner kronor (141). Hyresintäkterna steg till 836 miljoner kronor (454)..

DI - 17 apr 18 kl. 14:45

Intäkterna ökar för Tourn

Aktietorgslistade Tourn redovisar totala intäkter på 12,5 miljoner kronor under det första kvartalet 2018, en ökning från 9,2 miljoner motsvarande period i fjol. .

SvD - 23 okt 15 kl. 11:15

Tourn vände till vinst

Tourn vände sina siffror och växlade upp på intäktssidan under det tredje kvartalet..

DI - 10 nov 15 kl. 15:25

Tourn ökar kostnader

Aktietorgslistade Tourn har under oktober haft intäkter om 1,18 miljoner kronor och kostnader om 920.000 kronor, inklusive avskrivningar..

DI - 17 aug 18 kl. 12:49

Torun redovisar sämre resultat – bolaget pekar på engångskostnader

Tourn, listat på Spotlight och verksamt inom digital marknadsföring, redovisar intäkter om 12,6 miljoner kronor (11,6) för det andra kvartalet. .

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Nintendos Switch-försäljning väntas falla rejält i år

Försäljningen av Nintendos spelkonsol Switch väntas i år krympa med 25-30 procent. .

DI - 4 minuter sedan

Motormännen rasar: ”Fullständigt oacceptabelt”

Tusentals radhuslängor runt om i Sverige kan inte investera i en hybrid- eller elbil. Regelverket hos lantmäteriet sätter stopp för laddplatser i de gemensamma garagen. ”Det är fullständigt oacceptabelt att byråkratiskt krångel riskerar att sätta käppar i hjulen för tillväxten av elbilar”, säger Heléne Lilja, kommunikationschef på Motormännens Riksförbund.

DI - 15 minuter sedan

Acrinova ingår avtal om markanvisning i Trelleborg

Fastighetsbolaget Acrinova har enligt ett pressmeddelande ingått avtal om markanvisning för byggande av bostäder om sammanlagt cirka 2 500 kvadratmeter. Inga finansiella detaljer anges. .

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Euron vänder ned på PMI-besvikelse

Europeiska statspappersräntor sjunker, främst i längre löptider, i förmiddagshandeln på torsdagen. Euron vänder samtidigt ner mot dollarn efter att ha stigit på onsdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

PWC: Starkt fusionsklimat i fordonssektorn trots kalla makrovindar

Hög kapitaltillgänglighet och en stark förändringstrend i fordonssektorn innebär att fusionsklimatet kommer vara starkt i branschen även 2019, trots försvagningar i konjunkturen och makromiljön. .

DI - 30 minuter sedan

Ryska flygplan kränkte svenskt territorium

I lördags kränkte tre ryska militära flygplan svenskt territorium över Östersjön, uppger flera medier med hänvisning till ett pressmeddelande från Försvarsmakten. Överträdelsen pågick ”en kort stund” enligt uppgifterna..

DI - 30 minuter sedan

FN-topp: Vi förlorar mot klimatförändringarna

FN:s generalsekreterare António Guterres varnar för att världen är på väg att förlora kampen mot klimatförändringarna..

DI - 30 minuter sedan

Bonava tjänade 72 miljoner kronor på lägre skatt i Tyskland

Bostadsutvecklaren Bonavas skattesats om 12 procent i det fjärde kvartalet var en för bolaget ”låg” nivå. Detta var en följd av att ny lagstiftning ger tillåtelse till återvinning av förlustavdrag i Tyskland..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsens på plus – revansch för gårdagens förlorare

Stockholmsbörsen inledde torsdagens handel med en uppgång ledd bland annat av föregående dags förlorare Autoliv, Atlas Copco och Kinnevik. .

DI - 45 minuter sedan

DNB: Goda utsikter för Electrolux, men de är redan inprisade i aktien

Utsikterna för vinsttillväxt det kommande ser bättre ut än på länge för Electrolux, men de goda tiderna är redan reflekterade i nuvarande aktiekurs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.