DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 03:02

DI - 23 maj 18 kl. 15:53

Intäktsfest för TournAnnonsnätverket Tourn ökade intäkterna till 5,1 miljoner kronor i april, vilket är en ökning med 28 procent jämfört med 4,0 miljoner kronor samma månad i fjol. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tourn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intäktsfestför , Tourn
DI - 15 feb 17 kl. 07:14

Intäktsfest hos Catena Media

Catena Media, verksamt inom prestationsbaserad marknadsföring av nätcasino och listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på 4,0 miljoner euro för det fjärde kvartalet 2016 (2,8)..

DI - 22 aug 18 kl. 08:21

Intäktsfest för Heimstaden

Fastighetsbolaget Heimstaden redovisar ett förvaltningsresultat för det andra kvartalet på 278 miljoner kronor (141). Hyresintäkterna steg till 836 miljoner kronor (454)..

DI - 17 apr 18 kl. 14:45

Intäkterna ökar för Tourn

Aktietorgslistade Tourn redovisar totala intäkter på 12,5 miljoner kronor under det första kvartalet 2018, en ökning från 9,2 miljoner motsvarande period i fjol. .

SvD - 23 okt 15 kl. 11:15

Tourn vände till vinst

Tourn vände sina siffror och växlade upp på intäktssidan under det tredje kvartalet..

DI - 10 nov 15 kl. 15:25

Tourn ökar kostnader

Aktietorgslistade Tourn har under oktober haft intäkter om 1,18 miljoner kronor och kostnader om 920.000 kronor, inklusive avskrivningar..

DI - 17 aug 18 kl. 12:49

Torun redovisar sämre resultat – bolaget pekar på engångskostnader

Tourn, listat på Spotlight och verksamt inom digital marknadsföring, redovisar intäkter om 12,6 miljoner kronor (11,6) för det andra kvartalet. .

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Ljusning för kol under Trump – lyfter republikanerna

Den kolrika delstaten West Virginia har på två decennier svängt från stabil demokratisk till ett av Republikanernas starkaste fästen. Här lyssnar man inte på varningar om kolets inverkan på klimatet. I stället hyllar man Donald Trumps beslut att avreglera kolsektorn.

DI - 4 timmar sedan

Italien räknar med budgetbakslag

Den italienska regeringen räknar med att få en rejäl örfil från EU-kommissionen, uppger en regeringskälla..

DI - 4 timmar sedan

Lyxturisternas norrländska favoritby ökar utbudet – med exklusiv "bastuflotte"

Tree Hotel har lockat till sig världskändisar som Kate Moss och Justin Bieber till Harads i Bodens kommun.  Nu byggs ett nytt exklusivt prestigeprojekt i byn - Arctic Bath, ett hotell som kommer att flyta på Lule älv. .

DI - 5 timmar sedan

Tysk vapenexport till Saudi stoppas – igen

Förbundskansler Angela Merkel stoppar den tyska vapenexporten till Saudiarabien på grund av att journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi dödats på saudiska konsulatet i Istanbul. Det är andra gången i år som Berlin stoppar exporten..

DI - 6 timmar sedan

Se upp – ny regel kan ge dig för hög skatt

Tusentals svenskar har tidigare haft stående jämkning. Nu riskerar de att betala för mycket skatt, när Skatteverket ändrar sina regler kring jämkning..

DI - 6 timmar sedan

Skuggdirektionen: Höj räntan Ingves – ”det är min största skräck”

Resursutnyttjandet är högt, konjunkturen stark och inflationen över målet. Räntan bör därför omgående höjas med 0,25 procentenheter och därefter med lika mycket varje kvartal fram till nästa sommar. Det är budskapet från Skuggdirektionen..

DI - 6 timmar sedan

Mnuchin tonar ned risken för kinesisk smitta

USA:s finansminister Steven Mnuchin tonar ner riskerna för att den ekonomiska inbromsningen i Kina spiller över och destabiliserar amerikanska finansiella marknader..

DI - 7 timmar sedan

Brugge Skogstjänst lockar med skogen som arbetsplats

För entreprenören Markus Brugge är skogen den bästa arbetsplatsen, men att hitta bra personal är en utmaning för branschen. ”Jag sökte mig till jobbet för att jag själv ville vara i skogen. Jag tyckte det verkade som en härlig tillvaro att få vara utomhus och jobba fysiskt”..

DI - 7 timmar sedan

Här är årets gaseller i Jämtlands län

Totalt 13 företag kvalade in som Gaseller i Jämtlands län. Här är hela listan. .

DI - 7 timmar sedan

Åre Byggpro fick skutan på rätt köl

När byggentreprenören Stig Rikardsson valde att kliva av finansmannen Lars Thunells projekt i Åre gick han från allt till inget i ett slag.  Nu bygger hans bolag Åre Byggpro en ny och starkare kundbas och blickar mot egna projekt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.