Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 24 January, 08:19

Affärsvärlden - 23 maj 18 kl. 18:00

Avvakta för säkerhets skullIt-säkerhetsbolaget Clavister är en av årets förlorare på börsen efter en svag resultatutveckling. Vi är inte övertygade om att det är köpläge ännu..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Clavister

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avvaktaför , säkerhets, skull
HBL - 02 jun 13 kl. 12:51

Hyggesbränning - en försvinnande tradition

Hyggesbränning håller på att bli en utdöd tradition. Hyggesbränningen är inte bara riskfylld, utan också en arbetsdryg och dyr metod att vårda skogen. Men under den gångna veckan satte man ändå eld på nästan 30 hektar skog i Storå i Södra Österbotten.

Expressen - 10 feb 16 kl. 15:51

Varnas för graviditet efter besök i Zika-land

Nu varnas kvinnor, som rest och befunnit sig i områden där det lömska Zikaviruset härjar, från att bli gravida i fyra veckor efter hemkomst. – 28 dagar efter hemkomst kan man avvakta för säkerhets skull, säger Fredrik Robertsson på svenska Folkhälsomyndigheten..

News55 - 18 maj 17 kl. 14:07

Gick med bruten höft i nästan en månad

Det var i februari i år som vårdtagaren på äldreboendet i Malmö föll ur sin säng på äldreboendet och fick besvär med höften. Men det var inte förrän nästa dag som en läkare kom för att undersöka patienten. Läkaren tolkade patientens smärta som lindrig och beslutade att avvakta med röntgen.

YLE - 27 jun 16 kl. 14:56

Varg dödade får i Snappertuna

I förra veckan hittades fyra döda får i Norrby i Snappertuna. Alla fyra dog av ett bett i halsen som sannolikt orsakades av en eller flera vargar. Fåren dödades under natten mellan onsdagen och torsdagen (22 - 23.

Sydsvenskan - 09 apr 11 kl. 06:30

Fyra sätt att tackla en antibiotikalös framtid

Foto: Matthias Mörgelin
- Vi tvingas lägga in patienter för något som borde varit en enkel infektion och ge dem dyr, intravenös antibiotika. Det är absurt, säger Inga Odenholt.
Hon är professor i infektionssjukdomar vid Skånes Universitetssjukhus i Malmö.

VA - 19 sep 11 kl. 08:54

Aktierna som gör dig till en vinnare

19 september Börsveckan rekommenderar köp på ett flertal aktier i årets 38:nde upplaga: Byggmax, Ericsson, Kappahl, NGS, Orc och Semcon. Däremot blir rådet för Cision avvakta. Byggmax aktie har pressats av risken för en kraftigt försvagad konsumtion men Börsveckan håller ändå fast vid sin köprekommendation.

BT - 12 dec 14 kl. 15:14

EU splittrat om palestinsk stat

Icke bindande resolutioner? Javisst! Men ett verkligt erkännande?

YLE - 01 apr 15 kl. 09:30

Påskstrejk hotar passagerarfartygen

Fartygstrafiken i Finland riskerar fortfarande att stanna upp i morgon, eftersom man inte nådde någon lösning i gårdagens förhandlingar om isbrytararbetarnas kollektivavtal. Förhandlingarna återupptas klockan 12 i dag, onsdag. Om det inte blir en lösning inleds en sympatistrejk i morgon på skärtorsdag, och den innebär i så fall att alla lastfasrtyg och passagerarfartyg med finsk flagg stannar i hamn i Finland.

SmålandsPosten - 02 okt 13 kl. 00:30

Spekulationer blir till sanningar

Rapporteringen om Skånepolisens registrering har till stora delar kommit att likna en visklek där tolkningar övergår i spekulationer för att sedan bli sanningar. I gårdagens DN skrev ett antal forskare i nätverket Romers och resandes historia i Norden att polisens registrering motiveras av föreställningar om att det finns en typisk romsk kriminalitet. I samma tidning uttalar sig Rosita Grönfors, ordförande för Internationella romska och resande kvinnocenter, om hur hon misstror justitieministern eftersom polisen utreder sig själv.

BT - 16 nov 13 kl. 20:37

Tåg stoppas under stormen

I kväll sveper lågtrycket Hilde in med kraft över Norrland via Norge. Ovädret påverkar tågtrafiken och man avråder bilister i Jämtland, Västerbotten och Lappland från att ge sig ut. De som i helgen är i eller planerar resor i Norrbotten, särskilt i de berörda områden som SMHI tar upp, uppmanas att följa väderrapporteringen från SMHI, enligt ett meddelande från Trafikverket samt från länets polismyndigheten och länsstyrelse.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Bonavas tyska expansion lönar sig

Tyskland blev under året Bonavas största marknad. Den svenska marknaden är fortfarande avvaktande, skriver bolaget i bokslutet för 2018..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Prisrekord i skogen

Skogen är het. Enligt siffror från LRF Konsult nådde priset på skogsmark rekordnivå under 2018..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Uppåt på Wall Street

De ledande börserna på Wall Street jobbade sig sakta men säkert uppåt under onsdagskvällen och stängde till slut i positivt territorium. Starka rapporter från bland andra Comcast, IBM och Procter & Gamble bidrog till uppgången..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Bett på Brexit

ANALYS. Kopparbergs kurs hålls nere av risk för hård Brexit. Utifrån bedömningen att Storbritannien får ett ordnat utträde, ser Affärsvärlden köpläge även om det kortsiktigt innebär politisk gambling..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Fortsatt köpläge i grön doldis

ANALYS. Affärsvärlden ser fortsatt fint rabattläge på det orska konglomeratets gröna framtid..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Säkra vinsten i kursraketen

ANALYS. Bolaget har en lovande produkt, men värderingen har dragit iväg för mycket. Affärsvärlden tror att bättre köplägen kan komma framöver..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Säkra vinsten i raketen

Chalmersbolaget I-Tech har en lovande produkt, men värderingen har dragit iväg för mycket. Affärsvärlden tror att bättre köplägen kan komma framöver..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Stenbecks sorti

Cristina Stenbecks avhopp är begripligt, men beklagligt..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

”En strukturell vinnare”

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Kinas rikaste man

Nevs nya ägare är rikast i Kina. Och aktad medlem av kommunistpartiet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.