DN > Nyheter

Saturday, 23 March, 15:48

Liknande nyheter

Taggar: Minnesord, Lars, Rask
DN - 30 apr 18 kl. 11:10

Minnesord: Lars Rask

Professor Lars Rask, Uppsala, har gått bort i en ålder av 71 år. Hans närmaste anhöriga är hustrun Ingela och barnen Anna och Mattias med familjer..

DN - 29 maj 18 kl. 13:43

Minnesord: Lars Rask

Som tidigare meddelats har professor Lars Rask, Uppsala, avlidit vid 71 års ålder. Närmast anhöriga är hustrun Ingela och barnen Anna och Mattias med familjer..

NSD - 05 mar 12 kl. 06:00

Minnesord Torsten Rask

Torsten Eugen Rask, Finna, Arnäsvall, har avlidit vid 84 års ålder..

NSD - 24 feb 11 kl. 06:00

Minnesord Lars Eliasson

Vår käre pappa Lars Eliasson, Kiruna, har efter en tids sjukdom avlidit den 18 februari, en vecka före sin 83-årsdag..

NSD - 09 aug 11 kl. 06:00

minnesord Lars Gavelin

Verkmästare Lars Gavelin har lämnat oss och har den 29 juli återförenats med sin tidigare bortgångna hustru Irene..

ÖstersundsPosten - 21 maj 14 kl. 13:09

Minnesord: Lars Eldh, Dvärsätt, 48 år

Med Lars bortgång förlorades en mycket älskad son, broder samt make till hustrun Kristina och far till deras båda barn Anton och Emilia..

ÖstersundsPosten - 27 jun 14 kl. 08:04

Minnesord: Lars-Göran Wikström, Grimnäs, 65 år

Lars-Göran föddes två dagar innan julafton 1948 i Mellgårn´ i Grimnäs, där han även bodde och verkade under hela sitt liv. Tveklöst älskade han gården och byn..

DN - 06 sep 17 kl. 13:49

Minnesord: Lars Wickman

Lars Wickman, Stockholm, har gått ur tiden 72 år gammal. Sörjd och saknad av många men i första hand av sin livskamrat Eva och döttrarna Sofie, Lotta och Sara med familjer..

DN - 14 sep 17 kl. 17:28

Minnesord: Lars Isaksson

Typografen Lars ”Isak” Isaksson, Stockholm, har gått bort 73 år gammal. Närmast anhöriga är döttrarna Malin och Sara med familjer samt exfrun Gun och närbon Eva..

DN - 21 sep 17 kl. 15:59

Minnesord: Lars Nygren

Som tidigare meddelats har författaren och kritikern Lars Nygren, Stockholm, avlidit i en ålder av 74 år. Närmast anhöriga är hustrun Anitra Invenius, dottern Tabita med sonen Marcus och bröderna Per och Carl-Johan..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Publikrekord för damernas final på soldränkt Studenternas

Solen skiner över Uppsala, 11 plusgrader på Studenternas, åtskilliga tusen på läktarna redan under damernas SM-final. Bandy-Sverige fick en smakstart på lördagen – fint väder och, skulle det visa sig, publikrekord för damernas final med 6.478 åskådare..

DN - 7 timmar sedan

Scenrecension: Richard Hawley visar hela samtiden genom ett bostadsområde

Det skulle bli en utopi för Sheffields arbetare, men förvandlades till slum och har nu gentrifierats. Richard Hawley skildrar historien om Park Hill Estate i en ny musikal..

DN - 8 timmar sedan

Specialskydd och publikrekord – nu väntar bandyfest i Uppsala

Sedan 1907 har bandyfinalen för herrar spelats, sedan 1973 avgörs även SM för damer. DN ger dig förutsättningarna inför lördagens dubbla finalfest på Studenternas IP i Uppsala..

DN - 9 timmar sedan

Två greps för mordförsök i Stockholms city

Två personer greps natten till lördagen i Stockholms city misstänkta för försök till mord. De använde någon form av kniv eller annat stickvapen..

DN - 9 timmar sedan

Terrordrabbad moské har öppnat

En av de två moskéer i Christchurch som drabbades av terrorattacker har så smått öppnat igen. Genom staden hölls under lördagen även en manifestation för kärlek..

DN - 10 timmar sedan

”Tvinga IS-krigare delta i återuppbyggnaden”

Gör på samma sätt som med nazister efter andra världskriget..

DN - 15 timmar sedan

Svenskt företag indraget i utredning om mutskandal i Brasilien

Det svenska företaget ÅF Pöyry ingår i ”Operation biltvätt” – den brasilianska utredningen av vad som kallats för historiens största mutfall. Det rapporterar Reuters..

DN - 17 timmar sedan

Inspirerad Emanuelsson avgjorde sent för Luleå

De flesta hade börjat ställa in sig på förlängning. Inte Einar Emanuelsson. Med bara 86 sekunder kvar av den tredje perioden sköt han det matchvinnande målet för Luleå i första SM-kvartsfinalen mot Växjö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.