DN > Nyheter

Wednesday, 12 December, 04:25

DN - 23 maj 18 kl. 12:54

Minnesord: Lars RaskProfessor Lars Rask, Uppsala, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 71 år. Hans närmaste är hustrun Ingela och barnen Anna och Mattias med familjer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Rask, Lars Rask, Ingela, Anna, Mattias

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesord, Lars, Rask
DN - 30 apr 18 kl. 11:10

Minnesord: Lars Rask

Professor Lars Rask, Uppsala, har gått bort i en ålder av 71 år. Hans närmaste anhöriga är hustrun Ingela och barnen Anna och Mattias med familjer..

DN - 29 maj 18 kl. 13:43

Minnesord: Lars Rask

Som tidigare meddelats har professor Lars Rask, Uppsala, avlidit vid 71 års ålder. Närmast anhöriga är hustrun Ingela och barnen Anna och Mattias med familjer..

NSD - 05 mar 12 kl. 06:00

Minnesord Torsten Rask

Torsten Eugen Rask, Finna, Arnäsvall, har avlidit vid 84 års ålder..

NSD - 24 feb 11 kl. 06:00

Minnesord Lars Eliasson

Vår käre pappa Lars Eliasson, Kiruna, har efter en tids sjukdom avlidit den 18 februari, en vecka före sin 83-årsdag..

NSD - 09 aug 11 kl. 06:00

minnesord Lars Gavelin

Verkmästare Lars Gavelin har lämnat oss och har den 29 juli återförenats med sin tidigare bortgångna hustru Irene..

ÖstersundsPosten - 21 maj 14 kl. 13:09

Minnesord: Lars Eldh, Dvärsätt, 48 år

Med Lars bortgång förlorades en mycket älskad son, broder samt make till hustrun Kristina och far till deras båda barn Anton och Emilia..

ÖstersundsPosten - 27 jun 14 kl. 08:04

Minnesord: Lars-Göran Wikström, Grimnäs, 65 år

Lars-Göran föddes två dagar innan julafton 1948 i Mellgårn´ i Grimnäs, där han även bodde och verkade under hela sitt liv. Tveklöst älskade han gården och byn..

DN - 06 sep 17 kl. 13:49

Minnesord: Lars Wickman

Lars Wickman, Stockholm, har gått ur tiden 72 år gammal. Sörjd och saknad av många men i första hand av sin livskamrat Eva och döttrarna Sofie, Lotta och Sara med familjer..

DN - 14 sep 17 kl. 17:28

Minnesord: Lars Isaksson

Typografen Lars ”Isak” Isaksson, Stockholm, har gått bort 73 år gammal. Närmast anhöriga är döttrarna Malin och Sara med familjer samt exfrun Gun och närbon Eva..

DN - 21 sep 17 kl. 15:59

Minnesord: Lars Nygren

Som tidigare meddelats har författaren och kritikern Lars Nygren, Stockholm, avlidit i en ålder av 74 år. Närmast anhöriga är hustrun Anitra Invenius, dottern Tabita med sonen Marcus och bröderna Per och Carl-Johan..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Stormy Daniels ska böta till Trump

En domare i Kalifornien har beslutat att den tidigare porrstjärnan Stormy Daniels ska böta närmare 300.000 dollar, ungefär 2,7 miljoner kronor, för att ha stämt USA:s president Donald Trump i ett fall som avvisades i rätten..

DN - 4 timmar sedan

Medelålders plus

DN - 4 timmar sedan

Ernie

DN - 5 timmar sedan

Dramatiska avancemang för Liverpool och Spurs

Två engelska lag stod på tröskeln till avsked. Två italienska lag likaså. Det blev England som lade beslag på hela åttondelsfinalskakan i slutomgången av Champions Leagues gruppspel.

DN - 6 timmar sedan

BBC: Misstroendeomröstning om May blir av

Det kommer bli en misstroendeomröstning gällande den brittiske premiärministern Theresa May, det rapporterar BBC under tisdagskvällen..

DN - 6 timmar sedan

Fredrick Federley: ”Dundrade in polisbilar”

EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C) bekräftar att parlamentet har stängts ner. Själv befann han sig i närheten när skottlossningen bröt ut på Place Kleber i centrala Strasbourg..

DN - 7 timmar sedan

Dagens skiva: Atomic gör frijazz av Messiaen och Beach Boys

För första gången gör den svensknorska supergruppen Atomic covers i stället för egna låtar, men syntesen av amerikansk frijazz och europeisk impro är densamma..

DN - 7 timmar sedan

Pilsen straffade Skellefteå i CHL

Skellefteå är utslaget i Champions Hockey League. Tjeckiska Pilsen vann den andra kvartsfinalen efter straffavgörande..

DN - 8 timmar sedan

Bradford – den glömda läktarkatastrofen

Den 11 maj 1985 miste 56 människor livet när hela ena långsidan brann ner till grunden på Valley Parade i Bradford.  Det är den glömda tragedin i brittisk fotboll. En händelse som kunde ändrat historieskrivningen om efterspelet hanterats bättre.

DN - 8 timmar sedan

Rebecka Kärde: Hur ska våldtäktsoffer bete sig för att bli trodda, Lena Andersson?

Kulturprofilen Jean-Claude Arnaults försvarare i debatten är så självgoda att de inte drar sig för att göra honom till martyr i slaget mellan upplysning och tyranni, skriver Rebecka Kärde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.