Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 23 January, 02:08

Liknande nyheter

Taggar: Laptopsoch , trummaskiner, urspårad, personalfest
Helsingborgs Dagblad - 23 maj 18 kl. 12:25

Laptops och trummaskiner på urspårad personalfest

Jonn Palmér Jeppsson hör maskiner som tycks leva sitt eget liv..

GT - 29 sep 15 kl. 20:49

Skola ska utreda urspårad nollning

Föräldrar har slagit larm om en urspårad nollning på en gymnasieskola i Tibro. Uppgifter cirkulerar om rakning av de nya elevernas huvuden, porrfilmsvisning, "bögtester" och förstörd egendom på gymnasiets inspark, rapporterar SLA. Nu har skolan öppnat en utredning.

Dagens PS - 04 aug 17 kl. 10:06

Borg i blåsväder över urspårad skärgårdsfest

Den tidigare finansministern i Alliansregeringen, Anders Borg (M), ska ha chockat många under en festkväll i Stockholms skärgård förra veckan, enligt Aftonbladet som hänvisar till anonyma uppgiftslämnare som var på plats. Källor till tidningen uppger att ex-ministern ska ha visat sitt kön, klämt män i skrevet, kallat kvinnor för ”hora” samt blivit aggressiv efter att ha tilldelats en sovplats i en till huset intilliggande stuga. Aftonbladet har sökt Anders Borg utan framgång och har därför inte fått några kommentarer på enskilda uppgifter.

Kristianstadsbladet - 09 dec 13 kl. 09:12

Urspårad trio på rätt köl tillsammans

Foto: Peter Åklundh
Som att surfa inuti en elektrisk våg på en skenande karusell. Så känns det när Tomas Tillberg, Göte Färm och Magnus Persson berättar om krogshowen de snart sätter upp på Yllan.
Magnus Persson för över 100 spänn via telefonen till sonen som behöver pengar för att äta lunch.

Barometern - 23 jan 14 kl. 06:46

Urspårad debatt om tågen

Det är populärt att skylla bristande underhåll, för­seningar och urspårningar på?att järnvägsunderhållet privatiserats under de senaste åren. Färre talar om?

Barometern - 23 jan 14 kl. 06:46

Urspårad debatt om tågen

Det är populärt att skylla bristande underhåll, för­seningar och urspårningar på?att järnvägsunderhållet privatiserats under de senaste åren. Färre talar om?

Nerikes Allehanda - 07 sep 15 kl. 12:01

Urspårad tågvagn blockerar väg

En tågvagn har spårat ur och blockerar just nu CV-gatan vid sjukhuset i Örebro. Gatan öppnas tidigast vid 14-tiden. Innan den urspårade vagnen kan lyftas på rälsen igen ska en olycksutredning göras.

BT - 18 jun 14 kl. 00:30

Urspårad tågstrejk det sista som Löfven vill ha i valet

Fackförbundet Seko har bytt spår. Sympatistrejker ska stänga chokladtillverkaren Marabou och nya strejkvarsel slår mot godsterminalerna i Göteborg. Därmed blir konflikten snart kännbar i Borås och Sjuhärad.

GöteborgsPosten - 09 nov 15 kl. 15:42

Spårvagn urspårad vid Lilla torget

En rad linjer läggs om efter spårvagnsurspårning på Södra Hamngatan..

Sydsvenskan - 02 okt 18 kl. 20:00

Malmö stads urspårade personalfest når Högsta domstolen

Är en hög chefs hand på insidan av en praktikants lår en brottslig gärning?.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tiotusentals tvingas till prostitution i Mali

Uppemot 20 000 kvinnor och flickor befaras ha lurats från Nigeria till Mali där de tvingats till prostitution, enligt Nigerias myndighet som arbetar mot människohandel. En grupp från myndigheten besökte södra Mali i december tillsammans med Internatione.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Arsenalbacken missar resten av säsongen

Arsenals högerback Hector Bellerin fick lämna derbysegern mot Chelsea i lördags på bår. Han kommer inte komma tillbaka till Emirates Stadiums gräsmatta på ett bra tag. Enligt klubbens webbplats har spanjoren ådragit sig en korsbandsskada i sitt vänstra.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Funktionsnedsatt flicka körd till fel bostad

En skoltaxi i Malmö lämnade av en nioårig funktionsnedsatt flicka som inte kan prata hemma hos fel föräldrar. Hennes föräldrar var utom sig av oro och först efter en timme kom flickan hem, skriver Sydsvenskan. Hon går i särskola och vid skoldagens slut.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Opinionsläget är stabilt

Efter flera månader har Sverige fått en ny regering. Trots turbulensen som har varit är opinionsläget i landet tämligen stabilt, visar DN/Ipsos januarimätning. – Det är för tidigt att dra slutsatser om vilka konsekvenserna blir av förhandlingarna och re.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

300 kg på läktaren – men det går inte att räkna ut Malmö

Kent Leijon Jönsson: Plan B vinstgivande för Redhawks.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Läkare och Karolinska polisanmäler varandra

De två läkare som krävs på 6,2 miljoner kronor av Stockholms landsting efter ett havererat forskningsprojekt har polisanmält Karolinska institutet och Karolinska universitetssjukhuset för vårdslös tillvitelse, uppger läkarnas advokat Thomas Bodström för.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tusentals nigerianer flyr våldsamheter

Omkring 6 000 nigerianer har flytt över Tchadsjön sedan den 26 december..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Viralt "hån" i USA omvärderas efter nya klipp

Hånade gymnasiepojkar en krigsveteran ur den amerikanska ursprungsbefolkningen – eller försökte de lugna en spänd situation under ett besök i Washington DC? Händelsen som har skapat stora rubriker i USA har nu omvärderats. En video från händelsen i fred.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Mordoffers mamma arg över Oscarsnominering

Kortfilmsdokumentären "Detainment", om mordet på den treårige pojken James Bulger, har nominerats till en Oscar. Det har fått mordoffrets mamma Denise Fergus att se rött. Hon har tidigare bett juryn om att inte låta filmen få en nominering, eftersom fam.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Därför funkar rött vin till fisk och vitt till kött

Serverar du alltid rött till kött och vitt till fisk? Dags att tänka om..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.