Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 24 September, 10:05

Liknande nyheter

Taggar: Konstigasti världen , precissom alla andra
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 personer som tar ställning inför det brittiska valet på konstigast möjliga sätt

Det finns en bild på premiärministerkandidaten Ed Miliband som kanske är kändare än alla andra – och det är inte direkt en smickrande bild. Faktum är att det är en väldigt osmickrande bild – på Ed som tar sig en rejäl tugga på en baconmacka. Vilket de inte direkt Labour-positiva The Sun passade på att dra upp igen lite halvstort så där på onsdagen, dagen innan dagens val.

NSD - 17 jun 11 kl. 07:58

När konsten är som konstigast

Haparanda är också Ikra, inte bara Ikea. Under fyra dagar samlas dansare och performance-konstnärer i gränsstaden till en festival som bjuder på konst när den är som konstigast och ett uttryck för samtiden..

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 13:29

DoubleClick utser Precis Digital till första certifierade återförsäljare i Sverige

Googles platform för programmatiska köp, DoubleClick, har utnämnt Precis Digital till den första certifierade återförsäljaren i Sverige. Syftet är att tillmötesgå den stora efterfrågan på DoubleClicks programmatiska produkter, såsom DoubleClick BidManager, DoubleClick Campaign Manager och DoubleClick For Search, på den skandinaviska marknaden. Precis Digital grundades 2012 av Jakob Wallsten, Christoffer Lötebo och Robin Cavonius.

YA - 18 dec 13 kl. 09:50

Precis en sån hittar man i butiken med samma namn

Foto: Anette Sjöstrand
För den som varit i butiken är dess namn inte konstigt. Besökarna hinner inte långt in bland hyllorna med retroföremål förrän de utbrister:– Precis en sån...
Mitt i Borrby ligger det stora blå huset, kallat Blå huset.

BT - 06 aug 12 kl. 11:26

"Precis som en kraftig vind" - så upplevdes skalvet i Sjuhärad

Bt.se har fått in många vittnesmål om att jordskalvet tidigt i morse kändes runt om i Sjuhärad och i Varbergstrakten. Skalvet kändes som en vibration i huset.

Posh24 - 22 nov 12 kl. 10:27

Miley Cyrus har akneproblem - precis som alla vi andra!

Är du också superavis på stjärnornas ständigt perfekta hy? Ja, det är vi med, och det är därför vi blir så väldigt glada när kändisar visar att de är precis som oss vanliga dödliga, och att de också får problem med akne ibland. Vi såg Miley Cyrus häromdagen med finnar på kinderna, men hon var ursöt - precis som alltid.

Kristianstadsbladet - 17 maj 11 kl. 06:30

Kim Nilsson precis utanför pallen på JSM

Kim Nilsson, KFUM Kristianstad, vann nyligen SM för 15-åringar. På JSM hamnade han dock precis utanf?
BORDTENNIS.

Expressen - 04 aug 11 kl. 08:46

Lühr: Grahn är precis vad AIK behöver

Fattar att Djurgården nobbar Tobias Grahn. Men AIK? Det är ju precis en sådan spelare som Andreas Alm & Co skulle behöva i en rejäl push för guldet nu i höst.

DI - 26 okt 11 kl. 11:59

Analytiker: Precis vad som behövdes för Nokia

Enligt Helena Nordman-Knutson, telekomanalytiker på Öhman Fondkommission, var nyheterna från London precis vad som förväntades och precis vad som behövdes för Nokias del..

Kristianstadsbladet - 09 dec 13 kl. 13:46

"Nobelpriset kommer precis rätt"

På tisdagen tar Jenny Munro emot sin mors Nobelpris i litteratur. Hemma i Victoria gläds Alice Munro innerligt över ett pris som, har hon insett, kommer precis rätt i livet.
Jenny Munro är konstnär bosatt i en liten stad utanför Toronto, men under sin vecka i Stockholm är hon framför allt dotter till årets Nobelpristagare i litteratur.

Trelleborgs Allehanda - 09 dec 13 kl. 13:46

"Nobelpriset kommer precis rätt"

På tisdagen tar Jenny Munro emot sin mors Nobelpris i litteratur. Hemma i Victoria gläds Alice Munro innerligt över ett pris som, har hon insett, kommer precis rätt i livet.
Jenny Munro är konstnär bosatt i en liten stad utanför Toronto, men under sin vecka i Stockholm är hon framför allt dotter till årets Nobelpristagare i litteratur.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Romanen som sätter vår förenkling av verkligheten ur funktion

Tova Gerges visar upp en skärva av människans fulla komplexitet, skriver Anna Lundvik..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dahlén skickas ner till AHL

Jonathan Dahlén får vänta på NHL-debuten i Vancouver. Den 20-årige forwardstalangen ska inleda säsongen i AHL med farmarlaget Utica. Förutom Dahlén får även Petrus Palmu och Jalen Chatfield lämna Vancouver.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Rekordkväll i NFL:s tredje omgång

Kansas Citys unge quarterback, Patrick Mahomes, är troligtvis NFL:s hetaste spelare just nu. I 38–27-segern hemma mot San Francisco, kastade han till tre touchdowns och 314 yards. Därmed är 23-åringen i sin första säsong som startman, den quarterback so.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Prisas för upptäckt av hjärnans reningsverk

Upptäckten av hjärnans eget reningsverk beskrivs som revolutionerande. Nu tilldelas den danska forskaren Maiken Nedergaard Erik K Fernströmsstiftelsens stora nordiska pris på en miljon kronor. Hon har kartlagt hur det går till när hjärnan gör sig av med.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Gigantiska tullpaket träder i kraft

Handelskriget mellan USA och Kina visar få tecken på avmattning när ländernas omfattande handelshinder riktade mot varandra nu har trätt i kraft. USA:s tullpaket omfattar 10-procentiga tariffer på kinesisk import om 200 miljarder dollar, medan den kines.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Uppgifter: Danske Bank nära vd-rekrytering

Skandaldrabbade Danske Bank är nära att tillsätta en ny vd, enligt uppgifter till den danska tidningen Finans. Enligt källor till tidningen väntas en intern kandidat, Jacob Aarup-Andersen att efterträda den tidigare bankchefen Thomas Borgen. Aarup-Ander.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Trustormannen tillbaka i rätten

På tisdag är han tillbaka i rätten – Trustormannen Thomas Jisander. Den här gången åtalad för försök till grovt bedrägeri. 1997 fylldes svenska medier med stora rubriker om den så kallade Trustorhärvan.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

WHO-praktikanter ska få betalt

Knappt var fjärde person som gör praktik på världshälsoorganisationen WHO kommer från ett utvecklingsland. Nu vill organisationen få den andelen att öka genom att betala praktikanterna, skriver BBC. – Det här kan ge över 500 unga personer från utvecklin.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

10.30: Direktrapportering när Riksdagen väljer talman

Den nyvalda riksdagen samlas för att välja talman, en politiskt het potatis där SD förklarat att man kommer att rösta för Alliansens kandidat. Det väntas även bli strid om posten som andre vice, där SD:s och Vänsterpartiets kandidater ställs mot varandra. Följ direktrapporteringen här!.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Riksdagen röstar i uppmärksammat talmansval

I dag samlas den nyvalda riksdagen för att välja talman, ett val som i år diskuterats flitigt. Det blir av allt att döma Alliansens kandidat Andreas Norlén som får ta sig an den grannlaga uppgiften att hitta en ny regering som kan få stöd av riksdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.