Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Saturday, 23 June, 21:33

Länstidningen i Jämtland - 23 maj 18 kl. 05:30

Psykiatrin var dyrast i fjol - hyrde in stafettläkare för 18,5 miljonerPsykiatrin har de högsta hyrläkarkostnaderna på hela Östersunds sjukhus. Enhetschef Eva Norum ska i år kapa kostnaderna med flera miljoner kronor, samtidigt som hon ska värna om den fasta personalen så att de får en bra arbetsmiljö och vill stanna kvar..
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Östersunds, Eva Norum

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Psykiatrinvar , dyrasti , fjol, hyrdein , stafettläkareför , 18,5 miljoner
SmålandsPosten - 15 apr 14 kl. 06:25

Fördubblat antal klagomål på psykiatrin

Klagomålen på landstingets psykiatri fördubblades under det senaste året. Från 50 ärenden 2012 till 100 i fjol.
Och klagomålen fortsätter att komma i samma takt.

YLE - 23 apr 17 kl. 05:03

Finlandssvenska elever äter dyrast i Korsnäs, billigast i Vanda - kolla vad skolmaten kostar i din kommun

Priset på skolmat varierar stort mellan kommunerna i Finland. Den mat som en elev äter per dag kan kosta allt mellan 1,67 euro i Vanda och 8,28 euro i Puumala i Södra Savolax. De mest påkostade måltiderna i Svenskfinland äter eleverna i Korsnäs.

Kristianstadsbladet - 15 okt 13 kl. 20:21

Tele2 är dyrast för polisen

Det skiljer väldigt mycket i vad teleoperatörerna tar betalt när de ska hjälpa polisen.I särklass dyrast är Tele2.Företaget ska nu se över sin prissättning.

BT - 15 okt 13 kl. 20:23

Tele2 är dyrast för polisen

Det skiljer väldigt mycket i vad teleoperatörerna tar betalt när de ska hjälpa polisen. I särklass dyrast är Tele2.Företaget ska nu se över sin prissättning.

Nyan - 26 apr 16 kl. 09:21

Strandtomterna dyrast någonsin

En obebyggd strandtomt kostade i fjol i snitt 8,80 euro per kvadratmeter.

En toppnotering, konstaterar Åsub.
Vi köpte 720 fastigheter för sammanlagt 51 miljoner euro i fjol.

YLE - 01 mar 15 kl. 14:45

Fler vårdades vid Lojo sjukhus i fjol

Drygt 30 000 patienter vårdades vid Lojo sjukvårdsområde under fjolåret. Det här är litet fler patienter än året innan. Kring 1000 barn föddes på Lojo sjukhus år 2014.

Barometern - 14 aug 13 kl. 07:54

Medialt fokus kan hjälpa psykiatrin

Den senaste tiden har psykiatrin stått i medialt fokus. Även om orsakerna till detta är tråkiga, så är det positivt att psykiatrin lyfts upp i ljuset. För trots att den psykiatriska vården i Kalmar län står sig väl jämfört med andra landsting så finns mycket kvar att göra.

YLE - 10 jan 17 kl. 16:54

Lonkero och finskt brännvin - här är Alkos populäraste drycker i fjol

Finländarna är sina favoritdrycker trogna - vi köper mest Long drink och inhemskt brännvin. Också Gato Negros röd- och vitvin hör till de ständigt populära flaskorna. Fjolårets nya trender är alkoholfria drycker, vars försäljning har ökat med nästan 27 procent.

Dagens PS - 02 feb 17 kl. 07:00

Här är maten billigast – och dyrast

Halland kan stoltsera med lägsta priserna på mat medan den dyraste maten återfinns i Norrbotten. Enligt PRO:s årliga mätning kostar en genomsnittlig matkorg med 34 varor i Norrbotten 1.028 kronor.

Barometern - 12 aug 13 kl. 08:31

Psykiatrin får stå i skuggan

Under en tid har media speglat olika brister inom psykiatrin. Det har handlat om dåligt bemötande, brister i patientsäkerhet och den höga frekvensen av självmord bland länets befolkning. Det svar som givits från företrädare för den politiska majoriteten samt verksamheten är att ett arbete inom dessa områden pågår eller att situationen ser likadan ut inom psykiatrin i andra delar av landet.

Fler nyheter från Länstidningen i Jämtland

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Bastu brann ned i Eriksberg – inre befäl: ”Den som ringde in såg branden från andra sidan sjön”

Trots att styrkan från Stugun snabbt var på plats gick bastun inte att rädda. – De hade tänt upp tidigare under eftermiddagen för att basta och det gick väl sådär, säger räddningstjänstens inre befäl Ulf Jernström..

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Officiellt: så startar Sverige i ödesmatchen mot Tyskland

Startelvan är bekräftad till kvällens rysare. Victor Nilsson Lindelöf startar bredvid Andreas Granqvist..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Blåsigt Ovalla bjöd på fint trav med många lokala talanger

Det var ett blåsigt Ovalla som bjöd på trav på midsommardagen. Flera lokala förmågor från Jämtland fanns på plats för att testa sina hästar, bland annat fanns tränaren Daniel Wikbergs häst Assault med och som vann sitt lopp med kusken Arne Nielsen i sulkyn..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Sjöbod brinner i Eriksberg – inre befäl: ”Den som ringde in såg branden från andra sidan sjön”

Räddningstjänsten från Stugun arbetar just nu för att släcka en brand i Eriksberg. – Det är en brand i en sjöbod, säger räddningstjänstens inre befäl Ulf Jernström..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Larm om brand i Stugun

17.28 på midsommardagen larmades SOS om en brand i Stugun. Enligt larmet brinner det i en mindre fristående byggnad i Eriksberg..

Länstidningen i Jämtland - 4 timmar sedan

Tidigare ÖFK-spelaren gör VM-debut – med från start när Sydkorea möter Mexiko

När Sydkorea möter Mexiko i Ryssland finns en tidigare ÖFK-spelare med i startelvan. Seon-Min Moon som var en stor publikfavorit i Östersunds FK och gör idag VM-debut..

Länstidningen i Jämtland - 5 timmar sedan

Bil voltade av E45 – räddningstjänstens inre befäl: ”Ambulansen gick tom därifrån”

På midsommardagen voltade en personbil av E45 vid Rannåsbacken. Polisen är fortfarande på plats men både räddningstjänst och ambulans har lämnat. – Ambulansen gick tom därifrån, säger räddningstjänstens inre befäl Ulf Jernström..

Länstidningen i Jämtland - 5 timmar sedan

Potters pappa Nisse tippar vinst för Sverige – se älgens fotbollskonster här

Även älgar får fotbollsfeber när det är VM-tider och framförallt på Moose Garden i Orrviken där fotbollsintresset är stort. – Det är väldigt stort här och därför kändes det väldigt naturligt att spela in klippet. Speciellt när det är dags för den viktiga gruppspelsmatchen, säger Emil Svärdfeldt som driver turistföretaget..

Länstidningen i Jämtland - 6 timmar sedan

En bil har voltat av E45 vid Rannåsbacken

15.11 på midsommardagen larmades SOS om en trafikolycka på E45 vid Rannåsbacken i Östersund. Enligt polisen är det en personbil som har voltat av vägen..

Länstidningen i Jämtland - 6 timmar sedan

Trafikolycka på E45 vid Rannåsbacken

15.11 på midsommardagen larmades SOS om en trafikolycka på E45 vid Rannåsbacken i Östersund. Enligt larmet rör det sig om en singelolycka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.