Barometern > Nyheter

Friday, 22 June, 22:46

Liknande nyheter

Taggar: Barnenär vår , viktigaste, resurs
Världen Idag - 20 feb 18 kl. 21:00

Alf Svensson: Barnen viktigaste valfrågan

Barnens bästa måste bli den viktigaste valfrågan. Det skriver Alf Svensson i en debattartikel i Dagens Nyheter. Får vi inte trygga barn löser vi inte andra samhällsproblem, menar han..

Barometern - 17 jun 17 kl. 06:00

Landstingets medarbetare är vår viktigaste resurs

på debattinlägg om sjuksköterskelöner, publicerat 14 juni..

Barometern - 22 jun 17 kl. 07:14

Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs

LV - 05 jul 17 kl. 15:45

Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs

Landstinget i Kalmar län ska minska behovet av bemanningsföretag och 2017 ska kostnaderna inte vara mer än maximalt 50 miljoner kronor enligt utlovat från den politiska majoriteten. Idag är kostnaderna hela 148 miljoner kronor..

Barometern - 14 nov 17 kl. 06:28

Vår viktigaste resurs är vår personal

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 14 kl. 10:24

Barnen viktigaste kunden för Netflix

Genomsnittlige femåringen tillbringar mer än tre timmar om dagen framför skärmen..

BT - 05 maj 14 kl. 09:36

Kunskap är den viktigaste faktorn

Replik. Svar till Katarina Larsson, BT:s ledarsida 26/4. Jag skrev under förra året en motion om att Borås stad ska erbjuda alla barn, oavsett om deras föräldrar har arbete eller ej, möjligheten att vara 30 timmar i veckan på förskolan.

Dagen - 27 sep 11 kl. 03:00

"Barnen är en naturlig del av gudstjänsten"

Söndagsskola - ja, men inte som ersättning för familjen, hemmet och mötet över generationsgränserna. Allt fler församlingar förändrar för att barnen ska hamna i centrum och inte bredvid.

"Handbok i kyrkligt söndagsskole-
arbete" utkom 1957 och skriver: "Under senare år har det stått alltmer klart, att söndagsskolan bör ta tillvara alla möjligheter att arbeta familjemässigt.

Supermiljöbloggen - 03 mar 15 kl. 10:15

Konkurrensen om vattnet – en av framtidens viktigaste frågor

Sveriges miljömäktigaste heter Johan Kuylenstierna och är chef för Stockholm Environment Institute (SEI). Han har tidigare sysslat med klimatforskning i polarområdena, specialiserat sig på globala vattenresurser och arbetat inom FN i många år. Han är numera också adjungerad professor vid Stockholms universitet.

Magazin24 - 31 mar 11 kl. 11:55

Så här har barnen det på Nya Laggargården

Magazin24 hälsade på. Förra fredagen påbörjades den stora flytten från Laggargården till Engelbrektsskolan, som nu har döpts av personalen till "Nya Laggargården". Föräldrar hjälpte till genom att ha barnen hemma under flyttdagen, och redan i måndags kunde man lämna sina små på den nya förskolan.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

Livshotande skadad - trafikolycka i Vaxholm

En person skadades allvarligt i en singelolycka på länsväg 274 i höjd med Gåsvik utanför Vaxholm utanför Stockholm. Olyckan inträffade vid 22-tiden, och enligt polisen ska föraren ha kört av vägen. Aftonbladet rapporterar att föraren slungats ut ur bilen.

Barometern - 30 minuter sedan

Schweiz vann mot Serbien efter sent mål

VM-mötet mellan Serbien och Schweiz såg ut att gå mot ett oavgjort resultat. Men i 90:e minuten avgjorde Xherdan Shaqiri matchen då han satte 2-1. Han fick en passning från mittplan och rusade sedan mot mål där han kom ensam mot den serbiska målvakten.

Barometern - 30 minuter sedan

Blandat på Wall Street

USA-börserna smordes delvis av stigande oljepriser under fredagen. Oljebolag som Exxon Mobil och Chevron tillhörde dagens vinnare på Wall Street, vars aktier ökade runt 2 procent vardera.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Motorcyklist körde åt fel håll på E4

En motorcyklist stoppades av polisen under fredagskvällen, efter att ha kört mot trafiken på E4 i Södertälje. Föraren körde söderut i norrgående riktning.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Nick Cave blir staty i hemstaden

Sångaren Nick Cave blir staty i sin födelseby Warracknabeal i Australien - om ortens konstförening får som den vill. En staty i sångarens hemstad har varit på tal sedan 1990-talet, då Nick Caves förre manager Rayner Jesson föreslog det som ett skämt, skriver Guardian Australia.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

God stämning på Grönhags camping

Stämningen är god när Grönhags camping återigen fylls av midsommargäster från hela landet. Att firande är mycket lugnare än vanligt kan bero på att ingen ungdomscamping erbjudits i år. .

Barometern - 1 timme sedan

Hederspris till ideellt aktiva på midsommarfirande

På midsommarfirandet vid Kristvalla gamla prästgård skedde något sällsynt. Hembygdsföreningen delade ut hedersnål med lagerkrans till tre medlemmar..

Barometern - 1 timme sedan

Fransk präst lappade till dopbarn

En präst i katolska kyrkan i Frankrike har stängts av sedan han slagit ett spädbarn under dopet i en kyrka. En film publicerad på Twitter visar hur den 89-årige prästen först ber pojken vara tyst och sedan klappar till honom på kinden. Några sekunder senare smäller det igen.

Barometern - 2 timmar sedan

Etiopien: Oppositionsgrupp lägger ned vapnen

Den etiopiska oppositionsgruppen Ginbot 7, tidigare klassad som terrororganisation av regeringen, upphör med sina väpnade attacker.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Irak bombade kurdiska mål i Irak

Det turkiska flygvapnet har genomfört bombangrepp i norra Irak. Minst 15 kurdiska gerillaanhängare dödades i attacken som utfördes i regionen Gara, enligt den turkiska militären. Enligt president Recep Tayyip Erdogan har också mål i Sinjar och Qandilregionen bombats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.