Barometern > Nyheter

Wednesday, 23 January, 13:17

Liknande nyheter

Taggar: Barnenär vår , viktigaste, resurs
Världen Idag - 20 feb 18 kl. 21:00

Alf Svensson: Barnen viktigaste valfrågan

Barnens bästa måste bli den viktigaste valfrågan. Det skriver Alf Svensson i en debattartikel i Dagens Nyheter. Får vi inte trygga barn löser vi inte andra samhällsproblem, menar han..

Barometern - 17 jun 17 kl. 06:00

Landstingets medarbetare är vår viktigaste resurs

på debattinlägg om sjuksköterskelöner, publicerat 14 juni..

Barometern - 22 jun 17 kl. 07:14

Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs

LV - 05 jul 17 kl. 15:45

Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs

Landstinget i Kalmar län ska minska behovet av bemanningsföretag och 2017 ska kostnaderna inte vara mer än maximalt 50 miljoner kronor enligt utlovat från den politiska majoriteten. Idag är kostnaderna hela 148 miljoner kronor..

Barometern - 14 nov 17 kl. 06:28

Vår viktigaste resurs är vår personal

Barometern - 06 nov 18 kl. 06:00

Vi måste värna vattnet - vår viktigaste resurs

Vatten.

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 14 kl. 10:24

Barnen viktigaste kunden för Netflix

Genomsnittlige femåringen tillbringar mer än tre timmar om dagen framför skärmen..

BT - 05 maj 14 kl. 09:36

Kunskap är den viktigaste faktorn

Replik. Svar till Katarina Larsson, BT:s ledarsida 26/4. Jag skrev under förra året en motion om att Borås stad ska erbjuda alla barn, oavsett om deras föräldrar har arbete eller ej, möjligheten att vara 30 timmar i veckan på förskolan.

Supermiljöbloggen - 03 mar 15 kl. 10:15

Konkurrensen om vattnet – en av framtidens viktigaste frågor

Sveriges miljömäktigaste heter Johan Kuylenstierna och är chef för Stockholm Environment Institute (SEI). Han har tidigare sysslat med klimatforskning i polarområdena, specialiserat sig på globala vattenresurser och arbetat inom FN i många år. Han är numera också adjungerad professor vid Stockholms universitet.

Dagen - 27 sep 11 kl. 03:00

"Barnen är en naturlig del av gudstjänsten"

Söndagsskola - ja, men inte som ersättning för familjen, hemmet och mötet över generationsgränserna. Allt fler församlingar förändrar för att barnen ska hamna i centrum och inte bredvid.

"Handbok i kyrkligt söndagsskole-
arbete" utkom 1957 och skriver: "Under senare år har det stått alltmer klart, att söndagsskolan bör ta tillvara alla möjligheter att arbeta familjemässigt.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Högsby: Försvunnen gatlykta väcker frågor

En privatperson har hört av sig till Högsby kommun och undrat över vart en gatlykta har tagit vägen..

Barometern - 1 timme sedan

Virserum: Åtalas för släpkärra utan dubbdäck

En man i 25-årsåldern åtalas för dubbla trafikbrott och nekar till det ena..

Barometern - 1 timme sedan

Explosion i Landskrona

Tidigt på onsdagsmorgonen larmades polisen till centrala Landskrona sedan flera personer hört en hög smäll. Polisen kunde konstatera skador på en port. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Barometern - 1 timme sedan

Jack: "Kan boxas om en ny titel när jag vill"

Jakten på ett VM-bälte fick sig en rejäl törn. Men Badou Jack tror inte att förlusten mot Marcus Browne var dödsstöten för framtida titelfajter. - Absolut inte.

Barometern - 1 timme sedan

RÅ överklagar friande dom om cannabisolja

Riksåklagaren vill att Högsta domstolen ska pröva om en olja som innehåller substansen THC ska klassas som narkotika eller inte. Detta sedan en tilltalad i både tingsrätt och hovrätt friats från ringa narkotikabrott efter att ha innehaft fem flaskor med olja som innehöll THC.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Frölunda och Timrå byter backar

SHL-lagen Timrå och Frölunda byter backar. Filip Westerlund går till Timrå och David Printz till Frölunda. Skälet till bytet är att den 19-årige JVM-backen Westerlund fått begränsat med speltid i Frölunda.

Barometern - 1 timme sedan

Benjamin Ingrosso drar på vårturné

Benjamin Ingrosso packar ned debutalbumet "Identification" i väskan och sticker på turné i vår. Med start i Örebro i mars har han hittills bokat in fem svenska städer, men enligt ett pressmeddelande från arrangören Live Nation tillkommer fler datum senare.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Hamnsanering inte tillräcklig – ytterligare 35 miljoner söks i bidrag

Muddringsarbetena i hamnen avslutades i höstas. Men muddringarna var inte tillräckligt effektiva. Stora mängder föroreningar finns kvar på botten och nu söker Oskarshamns kommun ytterligare 35 miljoner kronor i statsbidrag för att slutföra arbetet..

Barometern - 45 minuter sedan

En person till sjukhus efter tågkrock

En person har förts till sjukhus med ambulans efter en krock mellan ett persontåg och en bil. - Personen från bilen har förts till sjukhus, men jag vet inget om skadeläget, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen i region Syd till TT. Han berättar att den skadade färdades ensam i bilen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.