Barometern > Nyheter

Friday, 17 August, 09:05

Barometern - 23 maj 18 kl. 05:00

Barnen är vår viktigaste resursKommunalrådet Ann-Marie Fagerström. Minns du att vi, för ett antal år sedan, pratade med varandra när ett museum skulle öppnas i Boda Glasbruk? .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ann-Marie Fagerström, Boda Glasbruk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnenär vår , viktigaste, resurs
Världen Idag - 20 feb 18 kl. 21:00

Alf Svensson: Barnen viktigaste valfrågan

Barnens bästa måste bli den viktigaste valfrågan. Det skriver Alf Svensson i en debattartikel i Dagens Nyheter. Får vi inte trygga barn löser vi inte andra samhällsproblem, menar han..

Barometern - 17 jun 17 kl. 06:00

Landstingets medarbetare är vår viktigaste resurs

på debattinlägg om sjuksköterskelöner, publicerat 14 juni..

Barometern - 22 jun 17 kl. 07:14

Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs

LV - 05 jul 17 kl. 15:45

Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs

Landstinget i Kalmar län ska minska behovet av bemanningsföretag och 2017 ska kostnaderna inte vara mer än maximalt 50 miljoner kronor enligt utlovat från den politiska majoriteten. Idag är kostnaderna hela 148 miljoner kronor..

Barometern - 14 nov 17 kl. 06:28

Vår viktigaste resurs är vår personal

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 14 kl. 10:24

Barnen viktigaste kunden för Netflix

Genomsnittlige femåringen tillbringar mer än tre timmar om dagen framför skärmen..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Valkoll: Viktigaste frågan enligt partierna i Vindeln

Viktigaste frågan för kommunen? V: Skola och äldreomsorg S: Den viktigaste frågan som vi delar....

BT - 05 maj 14 kl. 09:36

Kunskap är den viktigaste faktorn

Replik. Svar till Katarina Larsson, BT:s ledarsida 26/4. Jag skrev under förra året en motion om att Borås stad ska erbjuda alla barn, oavsett om deras föräldrar har arbete eller ej, möjligheten att vara 30 timmar i veckan på förskolan.

Dagen - 27 sep 11 kl. 03:00

"Barnen är en naturlig del av gudstjänsten"

Söndagsskola - ja, men inte som ersättning för familjen, hemmet och mötet över generationsgränserna. Allt fler församlingar förändrar för att barnen ska hamna i centrum och inte bredvid.

"Handbok i kyrkligt söndagsskole-
arbete" utkom 1957 och skriver: "Under senare år har det stått alltmer klart, att söndagsskolan bör ta tillvara alla möjligheter att arbeta familjemässigt.

Supermiljöbloggen - 03 mar 15 kl. 10:15

Konkurrensen om vattnet – en av framtidens viktigaste frågor

Sveriges miljömäktigaste heter Johan Kuylenstierna och är chef för Stockholm Environment Institute (SEI). Han har tidigare sysslat med klimatforskning i polarområdena, specialiserat sig på globala vattenresurser och arbetat inom FN i många år. Han är numera också adjungerad professor vid Stockholms universitet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Stor brist på havsreservat

Stora naturområden skyddas i Sverige genom att vara naturreservat. Men nästan alla skyddade områden finns på land, och havreservat utgör endast en väldigt liten del.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Rederijätte gör förlustkvartal

Den danska rederijätten AP Möller Maersk redovisar en förlust före skatt på 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 230 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018. Det kan jämföras med en vinst på 43 miljoner dollar under samma period i fjol.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Trump om Turkiet: Har utnyttjat oss länge

USA:s president Donald Trump ökar trycket på Turkiet, vars gripande av den amerikanske pastorn Andrew Brunson har gjort den redan dåliga relationen mellan länderna bottenfrusen.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Pentagon sätter P för Trumps parad

Pentagon skjuter upp den planerade militärparaden genom Washington minst ett år. Paraden var tänkt att hållas den 10 november som en hyllning till krigsveteraner och för att högtidlighålla första världskrigets slut.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Fler använder cannabis i Sverige

Antalet vuxna som använder cannabis regelbundet blir fler, rapporterar SVT Nyheter. Andelen av den vuxna befolkningen som brukat drogen det senaste året ökade från 2,5 till 3,6 procent mellan 2013 och 2017, enligt en studie från Centralförbundet för alkohol- och narkotika upplysning, CAN.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Förbättrad vinst för Peab

Byggföretaget Peab redovisar en vinst före skatt på 673 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018. Det kan jämföras med en vinst på 617 miljoner kronor motsvarande period 2017. Omsättningen uppgick till 13 453 miljoner kronor, jämfört med 12 791 miljoner kronor ett år tidigare.

Barometern - 1 timme sedan

Sällsynt gnagare dök upp efter tio år

Efter tio års frånvaro har bamburåttan visat sig igen - och blivit fotograferad. Det är första gången som den sällsynta gnagaren, som bor runt ruinstaden Machu Picchu i Peru, fångats på bild. Den upptäcktes av parkvakter bland bambun nära citadellet och de lyckades påpassligt ta en bild.

Barometern - 1 timme sedan

Intervjuer med Bergman blir podcast

Utvalda delar av intervjuerna bakom boken "Bergman om Bergman" släpps nu som podcasts av P1 Kultur, meddelar Sveriges Radio i ett pressmeddelande. Boken kom 1970 och totalt blev det 54 rullband intervjuer med Ingmar Bergman av Stig Björkman, Jonas Sima och Torsten Manns.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Antihjältar: Carina Rydberg

Carina Rydberg, den ratade, den som ingen kan älska. Men skriva kan hon, och i "Den högsta kasten" gör hon sig själv till antihjälten som ständigt misslyckas i kärlek. Hon är barnet som blir bortvalt av de jämnåriga tjejerna och den otänkbara tonåringen i ryska posten.

Barometern - 1 timme sedan

Trippla fullträffar för amatörgolfare

Brittiska BBC och amerikanska CNN rapporterar om en amatörgolfare som i tisdags hade sitt livs runda.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.