Barometern > Nyheter

Friday, 19 October, 07:39

Barometern - 23 maj 18 kl. 05:00

Barnen är vår viktigaste resursKommunalrådet Ann-Marie Fagerström. Minns du att vi, för ett antal år sedan, pratade med varandra när ett museum skulle öppnas i Boda Glasbruk? .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ann-Marie Fagerström, Boda Glasbruk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnenär vår , viktigaste, resurs
Världen Idag - 20 feb 18 kl. 21:00

Alf Svensson: Barnen viktigaste valfrågan

Barnens bästa måste bli den viktigaste valfrågan. Det skriver Alf Svensson i en debattartikel i Dagens Nyheter. Får vi inte trygga barn löser vi inte andra samhällsproblem, menar han..

Barometern - 17 jun 17 kl. 06:00

Landstingets medarbetare är vår viktigaste resurs

på debattinlägg om sjuksköterskelöner, publicerat 14 juni..

Barometern - 22 jun 17 kl. 07:14

Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs

LV - 05 jul 17 kl. 15:45

Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs

Landstinget i Kalmar län ska minska behovet av bemanningsföretag och 2017 ska kostnaderna inte vara mer än maximalt 50 miljoner kronor enligt utlovat från den politiska majoriteten. Idag är kostnaderna hela 148 miljoner kronor..

Barometern - 14 nov 17 kl. 06:28

Vår viktigaste resurs är vår personal

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 14 kl. 10:24

Barnen viktigaste kunden för Netflix

Genomsnittlige femåringen tillbringar mer än tre timmar om dagen framför skärmen..

BT - 05 maj 14 kl. 09:36

Kunskap är den viktigaste faktorn

Replik. Svar till Katarina Larsson, BT:s ledarsida 26/4. Jag skrev under förra året en motion om att Borås stad ska erbjuda alla barn, oavsett om deras föräldrar har arbete eller ej, möjligheten att vara 30 timmar i veckan på förskolan.

Dagen - 27 sep 11 kl. 03:00

"Barnen är en naturlig del av gudstjänsten"

Söndagsskola - ja, men inte som ersättning för familjen, hemmet och mötet över generationsgränserna. Allt fler församlingar förändrar för att barnen ska hamna i centrum och inte bredvid.

"Handbok i kyrkligt söndagsskole-
arbete" utkom 1957 och skriver: "Under senare år har det stått alltmer klart, att söndagsskolan bör ta tillvara alla möjligheter att arbeta familjemässigt.

Supermiljöbloggen - 03 mar 15 kl. 10:15

Konkurrensen om vattnet – en av framtidens viktigaste frågor

Sveriges miljömäktigaste heter Johan Kuylenstierna och är chef för Stockholm Environment Institute (SEI). Han har tidigare sysslat med klimatforskning i polarområdena, specialiserat sig på globala vattenresurser och arbetat inom FN i många år. Han är numera också adjungerad professor vid Stockholms universitet.

Magazin24 - 31 mar 11 kl. 11:55

Så här har barnen det på Nya Laggargården

Magazin24 hälsade på. Förra fredagen påbörjades den stora flytten från Laggargården till Engelbrektsskolan, som nu har döpts av personalen till "Nya Laggargården". Föräldrar hjälpte till genom att ha barnen hemma under flyttdagen, och redan i måndags kunde man lämna sina små på den nya förskolan.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Försvaret inkallat vid polisinsats i Finland

Polisen utreder ett allvarligt brott mot liv och hälsa vid en bensinstation i Kourtti i Södra Savolax i Finland, rapporterar flera finska medier. Försvarsmakten har kallats in för att hjälpa till att spärra av ett område omkring bensinstationen, uppger nyhetsbyrån SPT.(TT).

Barometern - 10 minuter sedan

Bästa tredje kvartalet för Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 9 698 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med en vinst på 6 917 miljoner kronor samma period året före. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 9 197 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Barometern - 30 minuter sedan

Urban Cone lägger av

Indiepopparna Urban Cone lägger av. I dag släpps Stockholmsbandets nya album "10-18" som också blir deras sista. "Nu har det blivit dags för ett nytt kapitel, det är dags för oss att gå vidare och söka nya äventyr.

Barometern - 30 minuter sedan

Telia dubblar vinsten

Telia redovisar en vinst före skatt på 3 234 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med vinsten på 1 072 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst före skatt på 3 381 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Barometern - 1 timme sedan

Skattesvindlaren: Vi var blödtörstiga rävar

- Vi var blodtörstiga rävar som kommit in i hönshuset. Hönshuset var staten med sin statskassa, och hönshuset stod öppet på vid gavel. Nu träder en av dem som låg bakom storsvindeln av europeiska statskassor fram i en exklusiv intervju.

Barometern - 1 timme sedan

Samtal om självmord till 112 ökar

Alltfler ringer till 112 och säger att de tänker ta livet av sig, rapporterar Sveriges radio Ekot. För tre år sedan var antalet samtal där inringaren mådde psykiskt dåligt och var självmordsbenägen mellan 5 000 och 6 000 per år. Nu räknar SOS Alarm med att siffran kommer att nå 8 000 i år.

Barometern - 1 timme sedan

Här är nattens händelser - lokalt och i omvärlden

Garage brinner ner, singelolycka och drograttfylleri..

Barometern - 1 timme sedan

Stad i Kina vill ha en egen måne

Kinesiska Chengdu vill ersätta stadens gatlampor med en konstgjord måne, som enligt planerna ska reflektera solljus ned till jorden med hjälp av en enorm rymdspegel. Ljuset från satellitmånen blir åtta gånger så ljusstarkt som det naturliga månskenet, rapporterar den partivänliga tidningen Folkets Dagblad.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Rapport om avrättningar i Nicaragua

Minst sex "möjliga utomrättsliga avrättningar" kan ha ägt rum i Nicaragua, under en polisinsats mot de omfattande demonstrationerna mot landets president Daniel Ortega, uppger Amnesty.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

En plan för nära vård och regional utveckling

Regionbudget ”Alla delar av hälso- och sjukvården ska tillsammans arbeta för att förflytta vården mot mer öppna vårdformer närmare medborgarna. Målet är att skapa en köfri vård, ökad delaktighet och nå ett bättre resursutnyttjande.”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.