Expressen > Nyheter

Sunday, 21 October, 17:29

Expressen - 23 maj 18 kl. 03:05

Åkessons pik till Lööf om islamisterDebatten mellan Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) i Expressen TV:s ”Duellen 2018” mynnade ut i ett bråk om extrema personer i partierna.Åkesson anklagade Lööf för att inte agerat snabbare kring de kritiserade C-nämndemännen.– När personer i mitt parti har extrema åsikter utesluts dem. I SD blir de vice talman, säger Lööf.– Har ni fler islamister i ert parti?
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Annie Lööf, Jimmie Åkesson, Expressen TV, Duellen, Lööf, SD, Åkesson

Dela artikeln

134 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkessons, piktill , Lööfom , islamister
Expressen - 02 aug 14 kl. 15:48

K-G Bergström: Åkessons kritik av invandring ologisk

Det var samme enfrågepolitiker som alltid som inledde raden av sommartal i själva valrörelsen. Jimmie Åkesson var om möjligt ännu mer skoningslös mot det han kallar islamism och islamister i sitt tal i gästhamnen i hemstaden Sölvesborg. – Islamism är vår tids nazism och kommunism, sa han..

SVT - 17 dec 15 kl. 16:42

Putins pik till USA: ”Vi är era islamister”

Den maratonföreställning som Rysslands president Vladimir Putin en gång om året genomför inför en tusenhövdad public av journalister kallas för en presskonferens. Men någon egentlig presskonferens är det inte..

BT - 02 aug 14 kl. 16:55

Åkesson pratade islam i sommartalet

Invandring och flyktingmottagande stod som väntat i fokus under Jimmie Åkessons sommartal. Valspurten har börjat, och det ämne som verkar engagera Sverigedemokraternas sympatisörer allra mest är fortfarande - islam. Flera hundra personer hade samlats i SD-ledarens hemstad Sölvesborg för att höra honom tala under lördagen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

63 foster hittades gömda på begravningsbyrå

För en dryg vecka sedan hittade polisen i Detroit elva döda spädbarn – gömda på en begravningsbyrå.Nu har amerikansk polis funnit kvarlevorna av 63 foster gömda i lådor och frysrum på en annan begravningsbyrå – i samma stad, skriver The Guardian..

Expressen - 15 minuter sedan

Högskoleprovet 2018 – facit och resultat här

I dag har tusentals gjort högskoleprovet 2018 – och många har fått tänka flera varv för att klara de kluriga frågorna.Men här kommer resultat och facit från höstens orddel på provet – testa om du kan!
Vill du inte bara prova höstens orddel, utan även vårens, finns den här..

Expressen - 45 minuter sedan

Fortkörare åker fast utan att veta om det

Fartsyndare på Öresundsförbindelsen kan åka fast utan att märka det – förrän inbetalningskortet kommer i brevlådan.Nummerskylten läses av när bilen kör in och ut ur tunneln. Är tiden för kort så gick det för fort.

Expressen - 45 minuter sedan

Fler anmäls för vab-fusk – krävs tillbaka på pengar

Det upptäckta vab-fusket ökar explosionsartat i år.Hittills har över 43 miljoner kronor krävts tillbaka från föräldrar som gjort fel, enligt siffror som TT tagit del av.Antalet polisanmälningar har nästan fördubblats..

Expressen - 1 timme sedan

Efter svaga valresultatet: Miljöpartiet tvingas varsla

Tolv personer har varslats om uppsägning på Miljöpartiets kansli i Stockholm och på riksdagskansliet, rapporterar SR:s Ekot.– När vi får färre mandat minskar vårt partibidrag och då behöver vi krympa vår kostym, säger partisekreteraren Amanda Lind till Ekot..

Expressen - 1 timme sedan

Emilia, 19, fick ett sms – sedan låg hon på sjukhuset

Emilia Gräsberg, 19, visste att hon var tvungen att agera snabbt när hon läste mejlet.Kort därpå låg hon på operationsbordet.– Det framgick det att det var ett barn, en liten flicka som vägde tolv kilo, som behövde hjälp.

Expressen - 2 timmar sedan

Taxichauffören: ”Ville inte att han skulle bli skadad”

Amine Rahali, 35, dog efter att ha blivit påkörd av en taxibil. Taxichauffören anhölls misstänkt för mordet – och berättar nu för Aftonbladet om händelsen. – Jag är ingen mördare och ville inte att han skulle bli skadad, säger han till tidningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Den mystiska blöjdumparen är tillbaka

Vem är den mystiska blöjdumparen?Frågan dyker upp igen då de använda blöjorna åter börjat dyka upp längs en väg utanför Tomelilla. I över åtta år har den okända nedskräparen strösslat en litet vägavsnitt med blöjor, och nu har de boende tröttnat rejält.

Expressen - 2 timmar sedan

Mette-Marits ärliga ord – om svåra samtalen

Kronprinsessan Mette-Marit har länge varit aktiv inom frivilligarbete och är engagerad i frågor som rör miljöfrågor och psykisk ohälsa.Nu berättar hon om hur de många olika människomötena format henne.– Om man vågar fråga, får man också svar.

Expressen - 3 timmar sedan

Reidun, 88: Så kommer du i gång med träningen

Du bromsar åldrandet, mår bättre och känner dig tryggare.
Nu berättar Barbro Stenqvist, 77, Reidun Mansrud, 88, och Siv Nordstrand, 83, hur träningen har lyft deras liv.– Jag kan inte tänka mig att sluta träna, säger 88-åriga Reidun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.