Expressen > Nyheter

Saturday, 23 June, 18:08

Expressen - 23 maj 18 kl. 03:05

Åkessons pik till Lööf om islamisterDebatten mellan Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) i Expressen TV:s ”Duellen 2018” mynnade ut i ett bråk om extrema personer i partierna.Åkesson anklagade Lööf för att inte agerat snabbare kring de kritiserade C-nämndemännen.– När personer i mitt parti har extrema åsikter utesluts dem. I SD blir de vice talman, säger Lööf.– Har ni fler islamister i ert parti?
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Annie Lööf, Jimmie Åkesson, Expressen TV, Duellen, Lööf, SD, Åkesson

Dela artikeln

132 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkessons, piktill , Lööfom , islamister
Expressen - 02 aug 14 kl. 15:48

K-G Bergström: Åkessons kritik av invandring ologisk

Det var samme enfrågepolitiker som alltid som inledde raden av sommartal i själva valrörelsen. Jimmie Åkesson var om möjligt ännu mer skoningslös mot det han kallar islamism och islamister i sitt tal i gästhamnen i hemstaden Sölvesborg. – Islamism är vår tids nazism och kommunism, sa han..

SVT - 17 dec 15 kl. 16:42

Putins pik till USA: ”Vi är era islamister”

Den maratonföreställning som Rysslands president Vladimir Putin en gång om året genomför inför en tusenhövdad public av journalister kallas för en presskonferens. Men någon egentlig presskonferens är det inte..

BT - 02 aug 14 kl. 16:55

Åkesson pratade islam i sommartalet

Invandring och flyktingmottagande stod som väntat i fokus under Jimmie Åkessons sommartal. Valspurten har börjat, och det ämne som verkar engagera Sverigedemokraternas sympatisörer allra mest är fortfarande - islam. Flera hundra personer hade samlats i SD-ledarens hemstad Sölvesborg för att höra honom tala under lördagen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Motorcyklist skadad – voltade över cykelställ

En motorcyklist var på lördagskvällen med om en olycka i Veberöd.Mannen ska klaga på ryggsmärtor.– Det är en person inblandad.

Expressen - 10 minuter sedan

Beslutet: Olagligt att döda hundar för kött

I det sydkoreanska köket är hundkött ett vanligt inslag.Nu hoppas djurrättsorganisationer att hundköttkonsumtionen ska ta slut efter att en  lokal domstol i landet slagit fast att det inte är lagligt att döda hundar för deras kött..

Expressen - 15 minuter sedan

Sannfinländare sexofredade ledamot – nu hotar han henne

Den sannfinländska riksdagsmannen Teuvo Hakkarainen har dömts till böter för att han med våld kysst riksdagsledamoten Veera Ruoho (Samlingspartiet).Ruoho har sedan dess fått hatpost av Hakkaraines anhängare."Ta livet av dig hora" är ett av meddelandena som riktats till henne.

Expressen - 30 minuter sedan

Tre bilar i krock – stort pådrag

Tre personbilar har krockat mellan Falköping och Skövde.Två räddningsenheter är på plats och totalt fem ambulanser är där eller på väg.– Senaste uppgifterna är att en person är kvar i ett av fordonen, uppger en operatör på SOS Alarm..

Expressen - 45 minuter sedan

Grundvattennivån är ovanligt låg i Sverige

Det har skett en snabb förändring i grundvattennivån på grund av det varma och torra majvädret, trots att det såg lovande ut tidigare i våras.– För dem som har egen brunn har vi sett en snabb förändring med sjunkande nivåer, säger Bo Thunholm på SGU till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Kommunchef misstänks för storsvindel av skattepengar

Den höge kommunchefen misstänks ha köpt in elektronikprylar värda 70 000 kronor till sig själv – för skattebetalarnas pengar.Pengarna togs bland annat från det boende för funktionsnedsatta barn som mannen själv ansvarade för.Nu åtalas han mot sitt nekande för förskingring och grov trolöshet mot huvudman..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Här hamnar bilisten utanför vägen

Fordonet körde av okänd anledning av vägen och hamnade på sidan i dikeskanten.Räddningstjänsten valde att göra ett så kallat säkert uttag. En person fördes efteråt i ambulans till sjukhus.

Expressen - 1 timme sedan

Så här gick det för kungabarnens vänner

De bor på attraktiva adresser, har spirande karriärer – och de känner kungabarnen.Vännerna till Victoria, Carl Philip och Madeleine har genom att röra sig i den kungliga kretsen blivit offentliga personer.Expressen har tittat närmare på några av vännernas liv i dag..

Expressen - 2 timmar sedan

Explosion har hörts under valmöte i Zimbabwe

En explosion har hörts under ett valkampanjsmöte i Zimbabwe, skriver BBC. President Emmerson Mnangagwa ska ha hållit tal, men har inte skadats av explosionen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Han var först på plats – när Yara mördades

Trots att han aldrig skrivit förut – förutom när han var tvungen i skolbänken – skickade Andreas Glingfors in en novell till polistidningens tävling.Ämnet var han säker på: Han skulle skriva om Yara-fallet, där han var en av de poliser som var först på plats i Yaras bostad.– Det fallet tog hårt, jag sjukskrev mig i två dagar efteråt, berättar Andreas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.