DI > Ekonomi

Friday, 22 June, 23:01

Liknande nyheter

Taggar: Tesla, värvarfrån , Snap
Dagens PS - 10 nov 17 kl. 10:41

Tesla värvar supertalang från Microsoft

Tesla har låtit Scott Simms från Microsoft ta över som ny chef för användargränssnitt, user interface. Det här rapporterar Electrek. Scott Simms tillträdde den nya rollen förra månaden enligt hans uppdaterade profil på jobbnätverket Linkedin.

Expressen - 21 dec 16 kl. 10:27

Tesla värvar hög chef från Volvo

Nu värvar Tesla från Volvo. I podcasten "Garaget" berättar inredningschefen Anders Bell att han går över till den amerikanska elbilstillverkaren..

SvD - 21 dec 16 kl. 11:46

Tesla tar inredningschef från Volvo Cars

Tesla värvar Volvo Cars inredningschef Anders Bell, rapporterar flera medier. Han kommer nu att flytta till Kalifornien och få ansvar för att ta fram olika lösningar för interiören i Teslas bilar..

Dagens PS - 30 okt 17 kl. 13:06

Nej, Elon Musk slutar inte som vd på Tesla

Uppgifterna sprids just nu via en CNN-artikel i sociala medier. Under domänen CNNTechs.com har det i en artikel daterad i dag måndag den 30 oktober kablats ut att superentreprenören och Tesla-grundaren Elon Musk lämnar elbilstillverkaren för att i stället satsa 72 miljoner dollar i ett nyuppstartat fintech-bolag (läs financial technology).

DI - 01 aug 16 kl. 13:32

Elon Musk fick sin vilja igenom – Tesla och Solarcity slås ihop

Amerikanska Tesla Motors förvärvar solenergiföretaget Solarcity i en affär värd 2,6 miljarder dollar. Solarcity kommer att bli ett helägt dotterbolag till Tesla och värderas till 25,37 dollar per aktie..

Nyteknik - 02 aug 16 kl. 09:51

Tesla köper solpanelstillverkare

Tesla förvärvar Solar City där Elon Musk är huvudägare..

IDG - 19 feb 15 kl. 20:26

Apple värvar bilexperter på löpande band


Det senaste året har Apple lockat över anställda från Ford, Mercedes-Benz, General Motors och Tesla. .

DI - 28 mar 18 kl. 14:45

Mats Lundstedt: Huvudvärk för Musk – vinden vänder för Tesla

Det är bråda dagar för biltillverkaren Teslas vd och grundare Elon Musk. Produktionen av massmarknadsmodellen Model 3 kärvar, försäljningen hackar och pengarna rinner ur bolaget i snabb takt.   .

Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 15:30

Lista: 50 smartaste företagen i världen

MIT Technology Review har listat de 50 bästa företagen i världen som kombinerar innovativ teknik med en effektiv affärsmodell. Varje år tar MIT fram vad de tycker är det smartaste företagen just nu som kombinerar en vass affärsmodell med ledande teknik. Vissa av företagen är jättar som Amazon och Apple, medan andra är ambitiösa startups, som SpaceX, på listan.

YLE - 31 jan 17 kl. 13:05

Noterat presenterar österbottniska nyheter

Sju mediestuderande vid Åbo Akademi i Vasa utgör Noterat. Inom ramen för sina studier i tv-journalistik har de producerat, filmat och klippt en sändning tv-nyheter. I fem olika inslag presenterar Noterat nyheter och aktuella ämnen i Österbotten.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Fällorna att se upp med när du hyr via Airbnb

Airbnb har blivit ett allt populärare alternativ när boende ska bokas under semestern. Men det finns några fällor att se upp med. "Många tror att avtalet är mellan dem som hyr och Airbnb men så är det inte", säger Karolin Kühn, rådgivare vid Konsument Europa.

DI - 4 timmar sedan

Grusad basketkarriär lade grunden för ett entreprenörsliv

GÖTEBORG Mikael Sundhall har tillsammans med kompanjonen Jonas Karlsson gått sin egen väg för att lyckas med sitt frukttjänsteföretag Fruktpaus..

DI - 6 timmar sedan

Trump hotar EU med 20-procentiga biltullar

Trump säger att han tänker eskalera sitt handelskrig med EU om de senare inte backar från sina mottullar genom att införa en 20-procentig tull på bilar, skriver han på twitter..

DI - 6 timmar sedan

Lista: Hänger din lön med?

Lönerna ökar för både arbetare och tjänstemän – och ökningen är nästan tre gånger större än den var förra året. Här kan du se om din timlön hänger med. .

DI - 6 timmar sedan

Merkel tonar ner förväntningar inför krismöte

Tysklands förbundskansler Angela Merkel tonar ner eventuella förväntningar inför söndagens informella EU-möte om migration och understryker att det rör sig om "ett sonderingsmöte mellan intresserade medlemsstater"..

DI - 8 timmar sedan

Danske Bank: Nytt börsrekord väntar – stuva om portföljen nu

Trots den ökade volatiliteten har världens börser potential att fortsätta stiga under det kommande året, enligt Danske Banks nya marknadsrapport. Men många svenska sparare behöver se över sina portföljer, säger bankens sparekonom Maria Landeborn..

DI - 8 timmar sedan

Källa: Klart att Opec ökar produktionen

Oljekartellen Opec har nått ett avtal om att öka produktionen med cirka en miljon fat per dag från och med juli, uppger en källa för nyhetsbyrån Reuters. Uppgörelsen omfattar Opecländerna och dess allierade, däribland Ryssland..

DI - 8 timmar sedan

Aktiefonder populärast när miljonärerna investerar

Att investera i aktiefonder är det vanligaste sättet för landets miljonärer att förvalta sitt kapital. Åtminstone enligt en undersökning gjord av tidningen Conoisseur..

DI - 8 timmar sedan

FI varnar: Hård brexit sätter press på svenska banker

En hård brexit kan innebära problem och öka kostnaderna för svenska banker, varnar Finansinspektionen i en ny rapport. Orsaken är att clearingen av svenska räntederivat i sådana fall måste flytta från London, vilket Investorägda Nasdaq i sin tur kan bli vinnare på..

DI - 9 timmar sedan

Elektas Larry Leksell säljer en miljon aktier

Elektas ordförande och huvudägare Larry Leksell har privat och genom bolag sålt totalt 1 miljon B-aktier i strålterapibolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.