FriaTider > Nyheter

Wednesday, 23 January, 13:18

Liknande nyheter

Taggar: Larmet, Björnar, snuvar, renarna, betet
Västerbottens Folkblad - 26 apr 14 kl. 12:19

Ingen ko på isen – men renar

SOS Alarm och länspolisen har fått larm från flera personer om en renhjord ute på Volgsjön i Vilhelmina. Larmet kom vid 11-tiden, och renarna, omkring ett hundratal, står fortfarande kvar ute på isen. Enligt larmet till SOS var renarna på väg ut mot öppet vatten.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 15 kl. 08:21

Två viltolyckor inom en kvart

Inom loppet av femton minuter inträffade två viltolyckor i länet. Det första larmet kom 23.46 då en bil kolliderat med tre renar i höjd med Forsvik längs E12.

Supermiljöbloggen - 30 maj 17 kl. 15:58

Fjellner: ”Skiljelinjen går mellan de som tror på vetenskapen och de som inte gör det”

"Linnéa Engström (MP) hävdar att hon och andra företrädare för Miljöpartiet visst tar hänsyn till vetenskapliga bedömningar när de fattar sina beslut. Problemet är bara att MP lyssnar på ett fåtal forskare på ena ytterkanten istället för det en överväldigande majoritet av forskarvärlden säger. Hennes argumentation här på Supermiljöbloggen avslöjar att det är precis så", skriver Christofer Fjellner (M) i en slutreplik i den debatt som förts på Supermiljöbloggen de senaste veckorna om glyfosat och GMO.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.