DN > Ekonomi

Wednesday, 15 August, 22:45

DN - 22 maj 18 kl. 20:17

EU-ministern om Iransanktioner: ”Blir väldigt, väldigt svårt för företag”USA:s upptrappade hot kring Iranavtalet gör läget än värre för svenska företag, anser handelsminister Ann Linde (S). Och när det gäller amerikanska ståltullar finns ännu ingen lösning i sikte. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Iransanktioner, USA, Iranavtalet, Ann Linde

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-ministernom , IransanktionerBlir , väldigt, väldigt, svårtför , företag
BT - 26 feb 18 kl. 17:50

Ministern: ”En väldigt konstig tidpunkt att införa skolvalet”

Tidpunkten för att införa aktivt skolval i Borås, kunde varit bättre. – Har man en brist på skollokaler blir det en väldigt konstig tidpunkt att införa skolvalet. Det säger gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström (S) som besökte Borås..

Dagens PS - 09 aug 17 kl. 08:03

Ny pengasmäll hotar Borg: ”Väldigt illa”

Anders Borgs varumärke som ansedd föreläsare har fått sig en rejäl törn, enligt PR-experter som Svenska Dagbladet talat med. (Foto: TT) Som DagensPS.se skrivit om tidigare innebär Anders Borgs (M) avhopp från Stenbecksfärens maktbolag Kinneviks styrelse att arvodet på omkring en miljon kronor går förlorat och sedan dess har ex-ministern även lämnat toppuppdraget som rådgivare finanshuset Citigroup, i kölvattnet av skandalkvällen i skärgården häromveckan.

Expressen - 17 apr 18 kl. 19:13

Ex-ministern talar ut: Berättar om rattfyllan

Ex-ministern Aida Hadzialic, 31, öppnar för en politisk comeback efter valet.I sin första tv-intervju sedan avgången uppmanar hon samtidigt Stefan Löfven att släppa in Annie Lööf och Jan Björklund i nästa regering. – Jag vore väldigt glad om vi fick en mittenregering efter valet, säger hon i onsdagens ”Bara Politik”, där hon också talar ut om rattfyllan som kostade henne jobbet.

Expressen - 06 aug 15 kl. 13:32

Ministern beklagar attackerna mot tiggare

Åsa Regnér, S, ansvarig minister för tiggerifrågan, beklagar torsdagens beskjutning mot tiggare i Boden och den senaste tidens attacker mot tiggare. – Som allt annat våld mot människor är det väldigt beklagansvärt. Jag ser fram mot att polisen utreder detta i vanlig ordning, säger hon.

SvD - 05 jan 16 kl. 05:48

Ministern om pensionsbråket: "Väldigt bekymrad"

2016 blir ett ödesår för pensionerna. Bland annat ska förslaget om en höjd pensionsålder börja ta form. Men socialförsäkringsminister Annika Strandhäll menar att hennes företrädare moderaten Ulf Kristerssons agerande kring AP-fonderna har försvårat samarbetet kring pensionerna.

SvD - 20 maj 16 kl. 16:35

Ministern om nya torpeden: ”Väldigt viktigt”

Starkt försenat ska svenska marinen få en ny torped. Beställningen är värd 1,5 miljarder kronor och går till Saab. Men det är högst osäkert om även de nya ubåtarna och den nya helikoptern för ubåtsjakt får torpeden..

SR - 21 nov 16 kl. 20:48

Dopingtester på gym kritiseras av M: Ministern gör det väldigt lätt för sig

Idrottsminister Gabriel Wikströms förslag om att det framöver ska bli möjligt att dopingtesta vanliga gymbesökare anses otillräckligt av Moderaterna.Ministerns förslag kommer inte åt andra stora problem, säger Saila Quicklund, idrottspolitisk talesperson för Moderaterna..

Supermiljöbloggen - 24 jan 14 kl. 17:15

MP synar uttalande från miljöministern

Regeringen säger att Sverige drivit på i EU för klimatmål till 2030 högre än -40 procent. EU-kommissionen däremot säger att inget land drivit på för ett klimatmål högre än -40 procent. Nu vill Miljöpartiet ha en diskussion med miljöministern om vad som egentligen gäller.

GT - 11 mar 14 kl. 10:54

EU-ministern: "Det är Kalla krigetfasoner"

GÖTEBORG. EU-ministern Birgitta Ohlsson (FP) gav sin bild av Ukrainafrågan i Göteborg. Under Folkpartiets manifestation på Gustav Adolfs torg passade ministern på att säga sitt.

BT - 11 dec 13 kl. 20:03

Ministern oroar sig över stora barngrupper

Barn- och äldreministern Maria Larsson (KD) är oroad över barngruppernas storlek i förskolorna. – Vad jag förstått är barngrupperna i Borås väldigt stora och de har växt dramatiskt mycket. För oss som parti är det viktigt att det inte blir så, säger hon.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Nya Zeeland förbjuder utlänningar att köpa hus

Det nyzeeländska parlamentet röstade under onsdagen igenom ett förbud för utlänningar att köpa bostäder i landet. Syftet är stoppa utländska spekulanter som delvis drivit upp landets bostadspriser. .

DN - 2 timmar sedan

Snart byggs ett självkörande containerfartyg

Den norska industrikoncernen Yara satsar på att bygga världens första elektriska och självkörande containerfartyg. Gödseljätten har ingått ett avtal med fartygstillverkaren Vard på 250 miljoner norska kronor, efter godkännande från den norska regeringen och statsminister Erna Solberg..

DN - 6 timmar sedan

Spotifys grundare vill att ombudsman ser över hatiskt innehåll

Spotifys grundare Daniel Ek var på plats när det nya huvudkontoret i centrala Stockholm visades upp för pressen på onsdagen. Han vill inrätta en oberoende funktion som ser över hatiskt innehåll som sprids på internetplattformarna. .

DN - 11 timmar sedan

Tinder-gräl med ägare trappas upp

Tinders grundare, tillsammans med en grupp nuvarande och före detta anställda på dejtingbolaget, stämmer ägarbolaget IAC på två miljarder dollar..

DN - 12 timmar sedan

Professor varnar för skönmålad regeringsprognos

Tunga ekonomer varnar för skönmålade tillväxtutsikter i regeringens prognoser som presenteras i Harpsund, drygt tre veckor inför valet. – Det är klart att det finns en sådan frestelse, säger professor Lars Calmfors..

DN - 14 timmar sedan

Extremvärmen sänkte dagligvaruhandeln

Handlarnas framtidsförväntningar sjönk under augusti månad, enligt Svensk Handels handelsbarometer. I de fysiska butikerna minskade förväntningarna med -3,1 enheter till 95,2. Dagligvaruhandeln tog ett ytterligare större steg och minskade med -6,4 enheter till 97,3 från förra månaden.

DN - 16 timmar sedan

DN testar Googles röstassistenten på en androidtelefon

Det är några år kvar innan röststyrningen kommer att förändra våra digitala vanor. Ska man jämföra röstassistenten med pekskärmen, så påminner den om telefoner från exempelvis Nokia och Ericsson i mitten av 00-talet, där själva pekandet på skärmen kunde ge varierat resultat..

DN - 16 timmar sedan

Svengelskan ställer till det för röstassistenterna

Röstassistenterna beskrivs ibland som familjemedlemmar som hjälper till att utföra vardagssysslor. På onsdagen lanseras Googleassistenten på svenska. .

DN - Igår: 21:16

Dags att anmäla sig till höstens högskoleprov

Den 15 augusti öppnar anmälan till höstens högskoleprov som äger rum söndag 21 oktober. Anmälan är öppen mellan 15 augusti och 3 september.  DN har samlat flera av de gamla ordtesten för dig som vill komma igång med övningen nu..

DN - Igår: 19:55

Erdogan uppmanar till bojkott av Iphones

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan fortsätter hävda att landet är måltavla för ett ekonomiskt krig, där motparten framför allt är USA. Hans senaste motdrag: Bojkotta Iphones..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.