DN > Ekonomi

Thursday, 24 January, 12:36

DN - 22 maj 18 kl. 20:17

EU-ministern om Iransanktioner: ”Blir väldigt, väldigt svårt för företag”USA:s upptrappade hot kring Iranavtalet gör läget än värre för svenska företag, anser handelsminister Ann Linde (S). Och när det gäller amerikanska ståltullar finns ännu ingen lösning i sikte. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Iransanktioner, USA, Iranavtalet, Ann Linde

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-ministernom , IransanktionerBlir , väldigt, väldigt, svårtför , företag
BT - 26 feb 18 kl. 17:50

Ministern: ”En väldigt konstig tidpunkt att införa skolvalet”

Tidpunkten för att införa aktivt skolval i Borås, kunde varit bättre. – Har man en brist på skollokaler blir det en väldigt konstig tidpunkt att införa skolvalet. Det säger gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström (S) som besökte Borås..

Dagens PS - 09 aug 17 kl. 08:03

Ny pengasmäll hotar Borg: ”Väldigt illa”

Anders Borgs varumärke som ansedd föreläsare har fått sig en rejäl törn, enligt PR-experter som Svenska Dagbladet talat med. (Foto: TT) Som DagensPS.se skrivit om tidigare innebär Anders Borgs (M) avhopp från Stenbecksfärens maktbolag Kinneviks styrelse att arvodet på omkring en miljon kronor går förlorat och sedan dess har ex-ministern även lämnat toppuppdraget som rådgivare finanshuset Citigroup, i kölvattnet av skandalkvällen i skärgården häromveckan.

Expressen - 17 apr 18 kl. 19:13

Ex-ministern talar ut: Berättar om rattfyllan

Ex-ministern Aida Hadzialic, 31, öppnar för en politisk comeback efter valet.I sin första tv-intervju sedan avgången uppmanar hon samtidigt Stefan Löfven att släppa in Annie Lööf och Jan Björklund i nästa regering. – Jag vore väldigt glad om vi fick en mittenregering efter valet, säger hon i onsdagens ”Bara Politik”, där hon också talar ut om rattfyllan som kostade henne jobbet.

Expressen - 06 aug 15 kl. 13:32

Ministern beklagar attackerna mot tiggare

Åsa Regnér, S, ansvarig minister för tiggerifrågan, beklagar torsdagens beskjutning mot tiggare i Boden och den senaste tidens attacker mot tiggare. – Som allt annat våld mot människor är det väldigt beklagansvärt. Jag ser fram mot att polisen utreder detta i vanlig ordning, säger hon.

SvD - 05 jan 16 kl. 05:48

Ministern om pensionsbråket: "Väldigt bekymrad"

2016 blir ett ödesår för pensionerna. Bland annat ska förslaget om en höjd pensionsålder börja ta form. Men socialförsäkringsminister Annika Strandhäll menar att hennes företrädare moderaten Ulf Kristerssons agerande kring AP-fonderna har försvårat samarbetet kring pensionerna.

SvD - 20 maj 16 kl. 16:35

Ministern om nya torpeden: ”Väldigt viktigt”

Starkt försenat ska svenska marinen få en ny torped. Beställningen är värd 1,5 miljarder kronor och går till Saab. Men det är högst osäkert om även de nya ubåtarna och den nya helikoptern för ubåtsjakt får torpeden..

SR - 21 nov 16 kl. 20:48

Dopingtester på gym kritiseras av M: Ministern gör det väldigt lätt för sig

Idrottsminister Gabriel Wikströms förslag om att det framöver ska bli möjligt att dopingtesta vanliga gymbesökare anses otillräckligt av Moderaterna.Ministerns förslag kommer inte åt andra stora problem, säger Saila Quicklund, idrottspolitisk talesperson för Moderaterna..

Nyan - 27 dec 18 kl. 20:31

Kommunala skillnader överraskade ministern

Utkomststödet utnyttjas extremt olika i de åländska kommunerna – och dessutom i mycket mindre grad än i riket.
– Det var en överraskning. Det måste utredas vad det beror på, säger ansvariga ministern Wille Valve.

Supermiljöbloggen - 24 jan 14 kl. 17:15

MP synar uttalande från miljöministern

Regeringen säger att Sverige drivit på i EU för klimatmål till 2030 högre än -40 procent. EU-kommissionen däremot säger att inget land drivit på för ett klimatmål högre än -40 procent. Nu vill Miljöpartiet ha en diskussion med miljöministern om vad som egentligen gäller.

GT - 11 mar 14 kl. 10:54

EU-ministern: "Det är Kalla krigetfasoner"

GÖTEBORG. EU-ministern Birgitta Ohlsson (FP) gav sin bild av Ukrainafrågan i Göteborg. Under Folkpartiets manifestation på Gustav Adolfs torg passade ministern på att säga sitt.

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 09:37

Ericsson redovisar miljardkostnader

Telekomjätten Ericsson tar stora omstruktureringskostnader som kommer att sänka kvartalsresultatet med mångmiljardbelopp..

DN - 10 jan 19 kl. 09:19

Grupptalan mot Danske Bank för penningtvätt

En amerikansk pensionsfond har lämnat in en gruppstämning mot Danske Bank och fyra av dess toppchefer för att ha underlåtit att ha informerat om den gigantiska penningtvättskandalen som briserade på allvar i fjol..

DN - 09 jan 19 kl. 14:36

Huvudmisstänkt i pensionshärva gripen

En svensk affärsman som är huvudmisstänkt i pensionshärvan kring Falcon Funds har gripits av brittisk polis..

DN - 09 jan 19 kl. 14:26

Färre flög med SAS i december

SAS följer trenden och tappar passagerare i decembersiffrorna. Trots det, och det faktum att planen är långt ifrån fulla, lyckas de hålla lönsamheten. .

DN - 09 jan 19 kl. 10:23

Mötet om handelskriget avslutat – försiktig optimism

Kina och USA avslutade efter en extra dag av förhandlingar på onsdagen samtalen i Peking om hur handelskriget mellan länderna ska lösas. Kina tycks till stor del uppfyllt kraven från USA på att öka importen av amerikanska varor, medan mer strukturella frågor fortfarande väntar på mer detaljerade lösningar..

DN - 08 jan 19 kl. 13:52

En familjekombi som känns härligt lagom

På väg hem från Göteborg och ett besök på Volvofabriken slår det mig: Att köra nya Kia Ceed är som att köra Volvos förra generation av V60. På ett sätt är det ett väldigt bra betyg. Och en slags garanti för framgång i bilhallarna..

DN - 08 jan 19 kl. 13:13

Uber planerar för börsnotering i år

Ubers planer på en börsnotering 2019 ligger fast, trots senare tids börsturbulens.  Det uppger nättaxitjänstens vd Dara Khosrowshahi i en intervju i Wall Street Journal. .

DN - 07 jan 19 kl. 16:05

Taxiförbundet pekar ut Uber för skattefusk

Taxiförbundet lät säkerhetsföretag granska konkurrenten. Uber tar uppgifterna på allvar..

DN - 07 jan 19 kl. 09:08

Iran vill stryka nollor i fallande valuta

Irans centralbank föreslår att fyra nollor stryks från landets valuta rial, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Irna. Orsaken är att valutan har rasat kraftigt, under 2018 gick värdet ned med över 60 procent..

DN - 06 jan 19 kl. 13:24

Därför är PFAS omstritt

De senaste åren har högfluorerade ämnen, även kallat PFAS, varit ett hett ämne inom kosmetikabranschen. När sex sminkproducenter fasar ut ämnesgruppen ur produktionen väcker det frågor. Vad är PFAS egentligen?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.