DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 18:47

DI - 22 maj 18 kl. 19:33

Toppmöte i fokus när Trump och Moon träffasSydkoreas ledare Moon Jae-In anlände till Washington på tisdagen för att träffa USA:s president Donald Trump. På dagordningen står fredssamtalen med Nordkorea och det planerade toppmötet mellan Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Moon, Moon Jae-In, Washington, USA, Donald Trump, Nordkorea, Nordkoreas, Kim Jong-Un

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppmötei , fokusnär , Trumpoch , Moon, träffas
SVT - 27 maj 18 kl. 04:26

På igen – Kim Jong-Un ”hängiven” att få till toppmöte med Trump

Sydkoreas president Moon Jai-In och Nordkoreas diktator Kim Jong-Un möttes på lördagen. Efter samtalen tycks siktet återigen vara inställt på att få till det toppmöte mellan Trump och Jong-Un som varit planerat att äga rum 12 juni..

DN - 27 maj 18 kl. 11:53

Nordkorea vill ha toppmöte med Trump

Kim Jong-Un är inställd på att träffa Donald Trump, hälsar Sydkoreas president Moon Jae-In i samband med hans överraskande möte med diktatorn i helgen..

Cornucopia - 15 jul 18 kl. 15:26

Förväntningar på toppmötet Putin - Trump

I morgon är det toppmöte i Helsingfors mellan USA:s president Donald Trump och Rysslands Kreml-diktator Vladimir Putin. Vad mötet ska handla om och varför det sker är okänt, men det finns ett antal förväntningar och spekulationer.Bloggaren Lars Wilderäng rapporterar på plats från Trump Tower.

Sydsvenskan - 16 maj 18 kl. 00:51

Nordkorea hotar ställa in toppmöte med Trump

Nordkorea hotar med att ställa in det planerade toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och landets ledare Kim Jong-Un. Regimen säger sig behöva ompröva toppmötet om Washington insisterar på att landet ger upp sitt kärnprogram. "Om USA försöker at.

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 08:39

Nordkorea hotar ställa in toppmöte med Trump

Nordkorea hotar med att ställa in det planerade toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och landets ledare Kim Jong-Un. Regimen säger sig behöva ompröva toppmötet om Washington insisterar på att landet ger upp sitt kärnprogram..

Sydöstran - 13 mar 18 kl. 09:38

Förslaget: Toppmöte mellan Trump och Kim – i Blekinge

Sverige har kommit på tapeten vid ett eventuellt toppmöte mellan Donald Trump och Kim Jong-Un. Då poppar förslaget upp att de borde träffas i ... Eriksberg i Blekinge.

UNT - 16 maj 18 kl. 07:59

Nordkorea hotar ställa in toppmöte med Trump

Nordkorea hotar med att ställa in det planerade toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och landets ledare Kim Jong-Un..

NSD - 15 maj 18 kl. 21:29

Nordkorea hotar ställa in toppmöte med Trump

Nordkorea hotar med att ställa in det planerade toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och landets ledare Kim Jong-Un..

YLE - 26 jun 18 kl. 20:01

Reuters: Toppmöte mellan Trump och Putin hålls kanske i Helsingfors

Ryssland och USA överväger att hålla toppmötet mellan presidenterna Donald Trump och Vladimir Putin i Helsingfors, rapporterar Reuters med hänvisning till en amerikansk regeringskälla..

YLE - 26 jun 18 kl. 20:01

Toppmöte mellan Trump och Putin hålls kanske i Helsingfors

Ryssland och USA överväger att hålla det planerade toppmötet mellan presidenterna Donald Trump och Vladimir Putin i Helsingfors, rapporterar Reuters med hänvisning till en amerikansk regeringskälla..

YLE - 26 jun 18 kl. 20:01

Toppmöte mellan Trump och Putin hålls kanske i Helsingfors i mitten av juli

Ryssland och USA överväger att hålla det planerade toppmötet mellan presidenterna Donald Trump och Vladimir Putin i Helsingfors, rapporterar Reuters med hänvisning till en amerikansk regeringskälla..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Adverty på väg mot First North

Annonsteknikbolaget Adverty har erhållit 36 miljoner kronor i finansiering och företaget har även nått spridningskravet för en notering på First North. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Experten: Arlas ostflytt kan hyvla köpsuget rejält

När Arla flyttar produktionen av Boxholmsost så är det en i raden av flera matvarumärken som överger sin hemort. Draget riskerar att minska suget hos konsumenterna, enligt varumärksexperten Tony Apéria. .

DI - 1 timme sedan

Absolut popkonst för miljoner

På 1980-talet blev Keith Harings bild med Absolut Vodka-flaskan och hans säregna figurer känd världen över. Di kan avslöja att konstnärens egen förlaga köptes av en svensk som efter 28 år nu bjuder ut den till försäljning i Uppsala..

DI - 1 timme sedan

Cantargias vd nöjd med fas 1-studie

Cancerforskningsföretaget Cantargia har presenterat positiva kliniska fas I-data på lördagen..

DI - 1 timme sedan

Åkesson: Pehr G Gyllenhammar är "kraftigt överskattad"

SD-ledaren Jimmie Åkesson spår att  Miljöpartiet och Liberalerna faller ur riksdagen om det blir extra val till riksdagen. "Det kan man hoppas på om det blir ett extra val. Ett extra val skulle gynna de stora partierna", säger han till Aftonbladet..

DI - 2 timmar sedan

Fler än hälften hinner inte med sitt jobb på arbetstid

Bara nästan hälften av de privata tjänstemännen i Sverige hinner med sina arbetsuppgifter på arbetstid enligt en undersökning.  Di har talat med en stressexpert om hur du ska hinna med. .

DI - 3 timmar sedan

Massiv protest mot Brexit

Tiotusentals Brexit-motståndare tågar genom London i den största demonstrationen hittills. Demonstranterna kräver en ny folkomröstning om Brexit..

DI - 3 timmar sedan

Turkiet utlovar sanningen om Khashoggis död

Efter veckor av förnekanden medger Saudiarabien nu att Jamal Khashoggi dödades på landets konsulat i Istanbul. Samtidigt lovar Turkiet att avslöja hela sanningen om vad som hände med den saudiske journalisten..

DI - 4 timmar sedan

Lundbergs storsatsar på uppstickarstaden

Kontorshyrorna i Stockholm har skenat de senaste åren. Men utvecklingen med stigande kontorshyror är inte koncentrerad till huvudstaden, visar statistik från Pangea Property Partners..

DI - 4 timmar sedan

Här saktar hyreshöjningarna in

De senaste två åren har kontorshyrorna i Malmö ökat långsammare än i Sveriges andra stora städer, enligt statistik från Pangea Property Partners. ”Det är en sund utveckling i Malmö”, säger Ulrika Hallengren, vd för Öresundsfokuserade fastighetsbolaget Wihlborgs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.