Expressen > Nyheter

Saturday, 23 June, 18:09

Expressen - 22 maj 18 kl. 17:45

Zuckerberg inför EU: ”Förväntar mig svar”Efter skandalerna – Mark Zuckerbergs charmoffensiv fortsätter.På tisdagskvällen talar Facebookgrundaren inför EU-parlamentet i Bryssel.– Jag förväntar mig att Zuckerberg ger oss klara och tydliga svar under kvällens utfrågning, säger svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström i ett pressmeddelande..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EU, Zuckerbergs, Facebookgrundaren, Bryssel, Zuckerberg, Cecilia Wikström

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zuckerberginför EU , Förväntarmig , svar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Zuckerberg hyllas för sitt känslofyllda inlägg

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg och Priscilla Chan väntar barn. Zuckerberg berättar de goda nyheterna i ett Facebook-inlägg och skiver att paret ska fokusera på att göra världen till en bättre plats för sitt barn och för nästa generation.Men han berättar också att paret har kämpat länge för att bli gravida och genomgått flera missfall.

Dagensanalys.se - 12 apr 18 kl. 11:32

Mark Zuckerberg “I’ll have my team get back to you”

Om du har följt Mark Zuckerbergs vittnesmål inför kongressen i veckan, har du säker hört frasen “I’ll have my team get back to you” några gånger – det var svaret han använde mest under utfrågningarna. Nu var vissa saker svåra för Mark Zuckerberg svara på när han satt och blev utfrågad – som exempelvis varför en specifik annons för en politisk kandidat i Michigan inte blev godkänd. Men andra saker måste ”hans team” återkoppla till då det är svårt att ha svar på alla frågor vid ett kongressförhör och ha all information i huvudet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mark Zuckerberg äger nättrollet

Nyheter24 har tidigare berättat att Mark Zuckerberg och Facebook tagit upp kampen mot ebola, både i form av en knapp på sajten som ska underlätta för donationer och genom ett privat bidrag från Zuckerberg och hans fru på sammanlagt 25 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor.

Ett nättroll, som tycks ha missat jättedonationen, anklagade under lördagen Zuckerberg för att utnyttja ebolaepidemin för att marknadsföra Facebook. Detta efter att företaget gått ut med att det nu blir samarbetspartners med Unicef i kampen mot ebola.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här äger Mark Zuckerberg nättrollet

Nyheter24 har tidigare berättat att Mark Zuckerberg och Facebook tagit upp kampen mot ebola, både i form av en knapp på sajten som ska underlätta för donationer och genom ett privat bidrag från Zuckerberg och hans fru på sammanlagt 25 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor.

Ett nättroll, som tycks ha missat jättedonationen, anklagade under lördagen Zuckerberg för att utnyttja ebolaepidemin för att marknadsföra Facebook. Detta efter att företaget gått ut med att det nu blir samarbetspartners med Unicef i kampen mot ebola.

Dagensanalys.se - 01 apr 18 kl. 10:27

Mark Zuckerberg vill veta om han är snäll mot sina användare och bryr sig om dem

Idag när jag loggade in på Facebook ställde Mark Zuckerberg en fråga – Håller du med om att Facebook bryr sig om sina användare? – här förklarar jag mitt svar. Frågan som du ser nedan och svaren man kunde lämna avslöjar Facebooks osäkerhet i var vi alla står efter data-skandalerna som nu haglar över plattformen.

Expressen - 24 mar 18 kl. 14:26

Facebook-gruppen "Stå upp för Mark Zuckerberg" bildad

Som ett svar på kritiken mot Facebook och grundaren Mark Zuckerberg, har Facebook-gruppen ”Stå upp för Mark Zuckerberg” bildats, erfar Ankan..

Expressen - 01 maj 18 kl. 18:02

Zuckerberg hotas med kallelse – efter vägran

Mark Zuckerberg har vägrat svara på frågor i brittiska parlamentet.Nu hotas han med en formell kallelse – som kan tvinga Facebook-vd:n att infinna sig.Parlamentet tycker Zuckerberg misslyckades med att ge bra svar i amerikanska kongressen..

GöteborgsPosten - 09 apr 18 kl. 18:43

Zuckerberg ber om ursäkt inför utfrågning

Facebook är under lupp sedan Cambridge Analytica-skandalen. Nu väntar hårda utfrågningar i USA:s kongress för grundaren Mark Zuckerberg om hur sociala medier-jätten hanterar människors personliga uppgifter. I ett skriftligt uttalande till kongressen har Zuckerberg redan bett om ursäkt..

DN - 05 mar 15 kl. 07:47

Frågan Zuckerberg ställer vid anställningsintervjuer


När Mark Zuckerberg är inblandad i anställningar på Facebook ställer han sig en enkel fråga för att få svar på om kandidaten skulle passa in på företaget..

DI - 25 jan 17 kl. 12:29

Zuckerberg förnekar presidentambitioner

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg avfärdar de ivriga ryktena om att han vill bli USA:s nästa president. På en rak fråga om han aspirerar på posten så svarar han med ett kortfattat "nej" i ett skriftligt svar till BuzzFeed News..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Motorcyklist skadad – voltade över cykelställ

En motorcyklist var på lördagskvällen med om en olycka i Veberöd.Mannen ska klaga på ryggsmärtor.– Det är en person inblandad.

Expressen - 10 minuter sedan

Beslutet: Olagligt att döda hundar för kött

I det sydkoreanska köket är hundkött ett vanligt inslag.Nu hoppas djurrättsorganisationer att hundköttkonsumtionen ska ta slut efter att en  lokal domstol i landet slagit fast att det inte är lagligt att döda hundar för deras kött..

Expressen - 15 minuter sedan

Sannfinländare sexofredade ledamot – nu hotar han henne

Den sannfinländska riksdagsmannen Teuvo Hakkarainen har dömts till böter för att han med våld kysst riksdagsledamoten Veera Ruoho (Samlingspartiet).Ruoho har sedan dess fått hatpost av Hakkaraines anhängare."Ta livet av dig hora" är ett av meddelandena som riktats till henne.

Expressen - 30 minuter sedan

Tre bilar i krock – stort pådrag

Tre personbilar har krockat mellan Falköping och Skövde.Två räddningsenheter är på plats och totalt fem ambulanser är där eller på väg.– Senaste uppgifterna är att en person är kvar i ett av fordonen, uppger en operatör på SOS Alarm..

Expressen - 45 minuter sedan

Grundvattennivån är ovanligt låg i Sverige

Det har skett en snabb förändring i grundvattennivån på grund av det varma och torra majvädret, trots att det såg lovande ut tidigare i våras.– För dem som har egen brunn har vi sett en snabb förändring med sjunkande nivåer, säger Bo Thunholm på SGU till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Kommunchef misstänks för storsvindel av skattepengar

Den höge kommunchefen misstänks ha köpt in elektronikprylar värda 70 000 kronor till sig själv – för skattebetalarnas pengar.Pengarna togs bland annat från det boende för funktionsnedsatta barn som mannen själv ansvarade för.Nu åtalas han mot sitt nekande för förskingring och grov trolöshet mot huvudman..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Här hamnar bilisten utanför vägen

Fordonet körde av okänd anledning av vägen och hamnade på sidan i dikeskanten.Räddningstjänsten valde att göra ett så kallat säkert uttag. En person fördes efteråt i ambulans till sjukhus.

Expressen - 1 timme sedan

Så här gick det för kungabarnens vänner

De bor på attraktiva adresser, har spirande karriärer – och de känner kungabarnen.Vännerna till Victoria, Carl Philip och Madeleine har genom att röra sig i den kungliga kretsen blivit offentliga personer.Expressen har tittat närmare på några av vännernas liv i dag..

Expressen - 2 timmar sedan

Explosion har hörts under valmöte i Zimbabwe

En explosion har hörts under ett valkampanjsmöte i Zimbabwe, skriver BBC. President Emmerson Mnangagwa ska ha hållit tal, men har inte skadats av explosionen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Han var först på plats – när Yara mördades

Trots att han aldrig skrivit förut – förutom när han var tvungen i skolbänken – skickade Andreas Glingfors in en novell till polistidningens tävling.Ämnet var han säker på: Han skulle skriva om Yara-fallet, där han var en av de poliser som var först på plats i Yaras bostad.– Det fallet tog hårt, jag sjukskrev mig i två dagar efteråt, berättar Andreas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.