Expressen > Nyheter

Thursday, 24 January, 08:12

Expressen - 22 maj 18 kl. 17:45

Zuckerberg inför EU: ”Förväntar mig svar”



Efter skandalerna – Mark Zuckerbergs charmoffensiv fortsätter.På tisdagskvällen talar Facebookgrundaren inför EU-parlamentet i Bryssel.– Jag förväntar mig att Zuckerberg ger oss klara och tydliga svar under kvällens utfrågning, säger svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström i ett pressmeddelande..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EU, Zuckerbergs, Facebookgrundaren, Bryssel, Zuckerberg, Cecilia Wikström

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zuckerberginför EU , Förväntarmig , svar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Zuckerberg hyllas för sitt känslofyllda inlägg

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg och Priscilla Chan väntar barn. Zuckerberg berättar de goda nyheterna i ett Facebook-inlägg och skiver att paret ska fokusera på att göra världen till en bättre plats för sitt barn och för nästa generation.Men han berättar också att paret har kämpat länge för att bli gravida och genomgått flera missfall.

Dagensanalys.se - 12 apr 18 kl. 11:32

Mark Zuckerberg “I’ll have my team get back to you”

Om du har följt Mark Zuckerbergs vittnesmål inför kongressen i veckan, har du säker hört frasen “I’ll have my team get back to you” några gånger – det var svaret han använde mest under utfrågningarna. Nu var vissa saker svåra för Mark Zuckerberg svara på när han satt och blev utfrågad – som exempelvis varför en specifik annons för en politisk kandidat i Michigan inte blev godkänd. Men andra saker måste ”hans team” återkoppla till då det är svårt att ha svar på alla frågor vid ett kongressförhör och ha all information i huvudet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mark Zuckerberg äger nättrollet

Nyheter24 har tidigare berättat att Mark Zuckerberg och Facebook tagit upp kampen mot ebola, både i form av en knapp på sajten som ska underlätta för donationer och genom ett privat bidrag från Zuckerberg och hans fru på sammanlagt 25 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor.

Ett nättroll, som tycks ha missat jättedonationen, anklagade under lördagen Zuckerberg för att utnyttja ebolaepidemin för att marknadsföra Facebook. Detta efter att företaget gått ut med att det nu blir samarbetspartners med Unicef i kampen mot ebola.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här äger Mark Zuckerberg nättrollet

Nyheter24 har tidigare berättat att Mark Zuckerberg och Facebook tagit upp kampen mot ebola, både i form av en knapp på sajten som ska underlätta för donationer och genom ett privat bidrag från Zuckerberg och hans fru på sammanlagt 25 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor.

Ett nättroll, som tycks ha missat jättedonationen, anklagade under lördagen Zuckerberg för att utnyttja ebolaepidemin för att marknadsföra Facebook. Detta efter att företaget gått ut med att det nu blir samarbetspartners med Unicef i kampen mot ebola.

Dagensanalys.se - 01 apr 18 kl. 10:27

Mark Zuckerberg vill veta om han är snäll mot sina användare och bryr sig om dem

Idag när jag loggade in på Facebook ställde Mark Zuckerberg en fråga – Håller du med om att Facebook bryr sig om sina användare? – här förklarar jag mitt svar. Frågan som du ser nedan och svaren man kunde lämna avslöjar Facebooks osäkerhet i var vi alla står efter data-skandalerna som nu haglar över plattformen.

Expressen - 24 mar 18 kl. 14:26

Facebook-gruppen "Stå upp för Mark Zuckerberg" bildad

Som ett svar på kritiken mot Facebook och grundaren Mark Zuckerberg, har Facebook-gruppen ”Stå upp för Mark Zuckerberg” bildats, erfar Ankan..

Expressen - 01 maj 18 kl. 18:02

Zuckerberg hotas med kallelse – efter vägran

Mark Zuckerberg har vägrat svara på frågor i brittiska parlamentet.Nu hotas han med en formell kallelse – som kan tvinga Facebook-vd:n att infinna sig.Parlamentet tycker Zuckerberg misslyckades med att ge bra svar i amerikanska kongressen..

GöteborgsPosten - 09 apr 18 kl. 18:43

Zuckerberg ber om ursäkt inför utfrågning

Facebook är under lupp sedan Cambridge Analytica-skandalen. Nu väntar hårda utfrågningar i USA:s kongress för grundaren Mark Zuckerberg om hur sociala medier-jätten hanterar människors personliga uppgifter. I ett skriftligt uttalande till kongressen har Zuckerberg redan bett om ursäkt..

DN - 05 mar 15 kl. 07:47

Frågan Zuckerberg ställer vid anställningsintervjuer


När Mark Zuckerberg är inblandad i anställningar på Facebook ställer han sig en enkel fråga för att få svar på om kandidaten skulle passa in på företaget..

DI - 25 jan 17 kl. 12:29

Zuckerberg förnekar presidentambitioner

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg avfärdar de ivriga ryktena om att han vill bli USA:s nästa president. På en rak fråga om han aspirerar på posten så svarar han med ett kortfattat "nej" i ett skriftligt svar till BuzzFeed News..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Inbrottsvåg under natten i Sydsverige

Polisen rapporterar om sex olika inbrott på sex olika platser i Sydsverige under natten mot torsdagen. Tre personer har gripits. I Lund körde en bil i en butik – sen ska flera personer ha plockat åt sig datorer och mobiltelefoner.

Expressen - 15 minuter sedan

Livlös person hittad utomhus – förd till sjukhus

En livlös person hittades utomhus i småländska Aneby, tidigt på torsdagsmorgonen.Personen har förts till sjukhus med ambulans. Det skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 30 minuter sedan

TV: ”Han ska ha sänt live på Facebook”

 .

Expressen - 1 timme sedan

Åsa lämnade sitt jobb – sparade över 300 000

Utmattningen blev en vändning för läraren Åsa Axelsson, 50.Hon bytte livsstil – och lyckades på ett år spara över 300 000 kronor.Nu ger hon ut boken ”Jag lämnar ekorrhjulet – ett liv utan lönearbete”.

Expressen - 1 timme sedan

Så här ska polisen gripa fler mördare

En utökad dna-analys ska hjälpa polisen att lösa fler grova brott. Det hela har möjliggjorts efter en ändring av polisdatalagen vid årsskiftet.Polisen i region Syd har redan skickat in två mordfall till Nationellt forensiskt center, NFC, för bedömning.

Expressen - 1 timme sedan

Efter nedstängningen: Stödet för Trump rasar

Nedstängningen av USA:s statsapparat är den längsta i landets historia. Nu rasar stödet för president Trump, som får skulden för krisen enligt en ny mätning som nyhetsbyrån AP gjort..

Expressen - 2 timmar sedan

Duniyo, 17, dödades på HVB- hem – hemkommunens ånger

Ungdomarna på HVB-hemmet i Trollhättan lämnades ensamma på avdelningen där Duniyo Faisal Hassan, 17, mördades.Nu rasar socialtjänsten i Växjö – Duniyos hemkommun – över uppgifterna.– Hade jag fått reda på detta under resans gång hade vi avbrutit den placeringen, säger socialchefen Per Sandberg.

Expressen - 2 timmar sedan

Stordalen om kampen mot Gunhilds sjukdom

Petter Stordalen berättar i ”Renées brygga” i TV4 att hustrun Gunhilds svåra sjukdom lärt honom att leva i nuet och gjort honom till en tacksammare människa. Men trots svårigheterna så har paret aldrig känt någon sorg.Han berättar också om sitt löfte till sin fru:– Nån sorg tar vi inte förrän det är slut.

Expressen - 2 timmar sedan

Ny sprängning i Värnamo under natten

En ytterdörr sprängdes bort under natten mot torsdagen i Värnamo. Det är andra gången den här veckan som en sprängning sker i kommunen..

Expressen - 6 timmar sedan

Stor polisinsats i Umeå – man skjuten till döds

Sent på onsdagskvällen ryckte flera polisbilar ut på ett larm i Umeå.Polisen beskriver det som ett "mycket grovt brott" och senare under onsdagsnatten bekräftar polisen för Västerbottens-Kuriren att en person har skjutits till döds och flera är skadade. .



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.