Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 19:55

Expressen - 22 maj 18 kl. 17:45

Zuckerberg inför EU: ”Förväntar mig svar”Efter skandalerna – Mark Zuckerbergs charmoffensiv fortsätter.På tisdagskvällen talar Facebookgrundaren inför EU-parlamentet i Bryssel.– Jag förväntar mig att Zuckerberg ger oss klara och tydliga svar under kvällens utfrågning, säger svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström i ett pressmeddelande..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EU, Zuckerbergs, Facebookgrundaren, Bryssel, Zuckerberg, Cecilia Wikström

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zuckerberginför EU , Förväntarmig , svar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Zuckerberg hyllas för sitt känslofyllda inlägg

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg och Priscilla Chan väntar barn. Zuckerberg berättar de goda nyheterna i ett Facebook-inlägg och skiver att paret ska fokusera på att göra världen till en bättre plats för sitt barn och för nästa generation.Men han berättar också att paret har kämpat länge för att bli gravida och genomgått flera missfall.

Dagensanalys.se - 12 apr 18 kl. 11:32

Mark Zuckerberg “I’ll have my team get back to you”

Om du har följt Mark Zuckerbergs vittnesmål inför kongressen i veckan, har du säker hört frasen “I’ll have my team get back to you” några gånger – det var svaret han använde mest under utfrågningarna. Nu var vissa saker svåra för Mark Zuckerberg svara på när han satt och blev utfrågad – som exempelvis varför en specifik annons för en politisk kandidat i Michigan inte blev godkänd. Men andra saker måste ”hans team” återkoppla till då det är svårt att ha svar på alla frågor vid ett kongressförhör och ha all information i huvudet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mark Zuckerberg äger nättrollet

Nyheter24 har tidigare berättat att Mark Zuckerberg och Facebook tagit upp kampen mot ebola, både i form av en knapp på sajten som ska underlätta för donationer och genom ett privat bidrag från Zuckerberg och hans fru på sammanlagt 25 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor.

Ett nättroll, som tycks ha missat jättedonationen, anklagade under lördagen Zuckerberg för att utnyttja ebolaepidemin för att marknadsföra Facebook. Detta efter att företaget gått ut med att det nu blir samarbetspartners med Unicef i kampen mot ebola.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här äger Mark Zuckerberg nättrollet

Nyheter24 har tidigare berättat att Mark Zuckerberg och Facebook tagit upp kampen mot ebola, både i form av en knapp på sajten som ska underlätta för donationer och genom ett privat bidrag från Zuckerberg och hans fru på sammanlagt 25 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor.

Ett nättroll, som tycks ha missat jättedonationen, anklagade under lördagen Zuckerberg för att utnyttja ebolaepidemin för att marknadsföra Facebook. Detta efter att företaget gått ut med att det nu blir samarbetspartners med Unicef i kampen mot ebola.

Dagensanalys.se - 01 apr 18 kl. 10:27

Mark Zuckerberg vill veta om han är snäll mot sina användare och bryr sig om dem

Idag när jag loggade in på Facebook ställde Mark Zuckerberg en fråga – Håller du med om att Facebook bryr sig om sina användare? – här förklarar jag mitt svar. Frågan som du ser nedan och svaren man kunde lämna avslöjar Facebooks osäkerhet i var vi alla står efter data-skandalerna som nu haglar över plattformen.

Expressen - 24 mar 18 kl. 14:26

Facebook-gruppen "Stå upp för Mark Zuckerberg" bildad

Som ett svar på kritiken mot Facebook och grundaren Mark Zuckerberg, har Facebook-gruppen ”Stå upp för Mark Zuckerberg” bildats, erfar Ankan..

Expressen - 01 maj 18 kl. 18:02

Zuckerberg hotas med kallelse – efter vägran

Mark Zuckerberg har vägrat svara på frågor i brittiska parlamentet.Nu hotas han med en formell kallelse – som kan tvinga Facebook-vd:n att infinna sig.Parlamentet tycker Zuckerberg misslyckades med att ge bra svar i amerikanska kongressen..

GöteborgsPosten - 09 apr 18 kl. 18:43

Zuckerberg ber om ursäkt inför utfrågning

Facebook är under lupp sedan Cambridge Analytica-skandalen. Nu väntar hårda utfrågningar i USA:s kongress för grundaren Mark Zuckerberg om hur sociala medier-jätten hanterar människors personliga uppgifter. I ett skriftligt uttalande till kongressen har Zuckerberg redan bett om ursäkt..

DN - 05 mar 15 kl. 07:47

Frågan Zuckerberg ställer vid anställningsintervjuer


När Mark Zuckerberg är inblandad i anställningar på Facebook ställer han sig en enkel fråga för att få svar på om kandidaten skulle passa in på företaget..

DI - 25 jan 17 kl. 12:29

Zuckerberg förnekar presidentambitioner

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg avfärdar de ivriga ryktena om att han vill bli USA:s nästa president. På en rak fråga om han aspirerar på posten så svarar han med ett kortfattat "nej" i ett skriftligt svar till BuzzFeed News..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

40-årig kvinna utsatt för misstänkt våldtäktsförsök

Hon var ute och gick med en hundvalp när hon ska ha blivit attackerad av en okänd man.Han sparkade hunden i magen och ska sedan ha försökt våldta den 40-åriga kvinnan.– Jag är fortfarande helt skakig, säger kvinnan till Värmlands Folkblad..

Expressen - 30 minuter sedan

Kvinnor som har sex för sexets skull

Tvåbarnsmamman Johanna har en lång och detaljerad kravlista när hon annonserar efter älskare på nätet. Precis som byråchefen Therese och lärarstudenten Karolina väljer hon bort tvåsamhetsnormen. Det handlar om kvinnor som har sex utan förpliktelser men med höga krav – deras krav..

Expressen - 45 minuter sedan

Fel man blev pappa efter namnmiss

 .

Expressen - 1 timme sedan

Sannas ovanliga diagnos – har spegelvända organ

När Sanna Stråth var bara en liten bebis togs hon till sjukhuset för att röntgas. Men när läkarna såg röntgenbilderna kunde de inte tro sina ögon.I 24 år har hon nu levt med sin ovanliga diagnos.

Expressen - 1 timme sedan

Efter lågtrycket: Då kommer solen tillbaka

Brittsommaren är borta och i veckan väntas i stället kyla och blåst dra in över Sverige. Men på onsdag får man passa på att njuta – då blir det sol i stort sett hela landet. – Kylan gör att det spricker upp och blir finare och klarare på onsdag, säger Roar Inge Hansen, meteorolog på väderinstitutet Storm..

Expressen - 1 timme sedan

Silvias leopardmönstrade skor: "Modigt val"

När drottning Silvia gjorde entré på Nationalmuseum i Stockholm gjorde hon det i leopardmönstrade skor. – Jag måste ändå credda drottningen för att hon gör ett modigt val, säger Expressens modeexpert Magda Omerspahic. .

Expressen - 1 timme sedan

Jan Wallbergs nya liv – efter schismen på Gekås

Det har gått snart ett år sedan Jan Wallberg, 58, lämnade posten som vd på Gekås i Ullared.Wallberg har flyttat till Göteborg och gör nu comeback inom näringslivet. Han blir styrelseordförande i Sätila of Sweden, företaget bakom den klassiska ”Stenmarksmössan”..

Expressen - 1 timme sedan

Familjen firar trippel födelsedag: ”Läskigt”

En mormor, en mamma och en son – tre generationer inom samma familj.Och alla fyller år på samma dag.– Folk brukar nästan tycka att det är lite läskigt när jag berättar det, säger Therése Wahlgren, 40 år..

Expressen - 2 timmar sedan

Khashoggis fästmö: ”Mitt hjärta är fullt av sorg”

Journalisten Jamal Khashoggis fästmö Hatice Cengiz twittrar att hennes hjärta är ”fullt av sorg” efter att Saudiarabien bekräftat att han är död, skriver AFP.”Må Gud var barmhärtig mot dig min kära Jamal, och må du vila i paradiset”, twittrar Cengiz vidare.Det sista Cengiz såg av Khashoggi var när han gick in på det saudiska konsulatet i samband med att han skulle hämta de dokument som behövdes för att gifta sig med henne.

Expressen - 2 timmar sedan

Tess sista tid med sin misstänkte mördare

Företagaren som misstänks ha mördat Tess Karlsson, 44, var bekant med henne.Under den sista kvällen hon sågs i livet var hon på krogen – och åkte sedan hem till hans bostad.Efter det anmäldes hon försvunnen – och han åkte på långresa utomlands..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.