Expressen > Nyheter

Tuesday, 14 August, 11:11

Expressen - 22 maj 18 kl. 17:45

Zuckerberg inför EU: ”Förväntar mig svar”Efter skandalerna – Mark Zuckerbergs charmoffensiv fortsätter.På tisdagskvällen talar Facebookgrundaren inför EU-parlamentet i Bryssel.– Jag förväntar mig att Zuckerberg ger oss klara och tydliga svar under kvällens utfrågning, säger svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström i ett pressmeddelande..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EU, Zuckerbergs, Facebookgrundaren, Bryssel, Zuckerberg, Cecilia Wikström

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zuckerberginför EU , Förväntarmig , svar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Zuckerberg hyllas för sitt känslofyllda inlägg

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg och Priscilla Chan väntar barn. Zuckerberg berättar de goda nyheterna i ett Facebook-inlägg och skiver att paret ska fokusera på att göra världen till en bättre plats för sitt barn och för nästa generation.Men han berättar också att paret har kämpat länge för att bli gravida och genomgått flera missfall.

Dagensanalys.se - 12 apr 18 kl. 11:32

Mark Zuckerberg “I’ll have my team get back to you”

Om du har följt Mark Zuckerbergs vittnesmål inför kongressen i veckan, har du säker hört frasen “I’ll have my team get back to you” några gånger – det var svaret han använde mest under utfrågningarna. Nu var vissa saker svåra för Mark Zuckerberg svara på när han satt och blev utfrågad – som exempelvis varför en specifik annons för en politisk kandidat i Michigan inte blev godkänd. Men andra saker måste ”hans team” återkoppla till då det är svårt att ha svar på alla frågor vid ett kongressförhör och ha all information i huvudet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mark Zuckerberg äger nättrollet

Nyheter24 har tidigare berättat att Mark Zuckerberg och Facebook tagit upp kampen mot ebola, både i form av en knapp på sajten som ska underlätta för donationer och genom ett privat bidrag från Zuckerberg och hans fru på sammanlagt 25 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor.

Ett nättroll, som tycks ha missat jättedonationen, anklagade under lördagen Zuckerberg för att utnyttja ebolaepidemin för att marknadsföra Facebook. Detta efter att företaget gått ut med att det nu blir samarbetspartners med Unicef i kampen mot ebola.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här äger Mark Zuckerberg nättrollet

Nyheter24 har tidigare berättat att Mark Zuckerberg och Facebook tagit upp kampen mot ebola, både i form av en knapp på sajten som ska underlätta för donationer och genom ett privat bidrag från Zuckerberg och hans fru på sammanlagt 25 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor.

Ett nättroll, som tycks ha missat jättedonationen, anklagade under lördagen Zuckerberg för att utnyttja ebolaepidemin för att marknadsföra Facebook. Detta efter att företaget gått ut med att det nu blir samarbetspartners med Unicef i kampen mot ebola.

Dagensanalys.se - 01 apr 18 kl. 10:27

Mark Zuckerberg vill veta om han är snäll mot sina användare och bryr sig om dem

Idag när jag loggade in på Facebook ställde Mark Zuckerberg en fråga – Håller du med om att Facebook bryr sig om sina användare? – här förklarar jag mitt svar. Frågan som du ser nedan och svaren man kunde lämna avslöjar Facebooks osäkerhet i var vi alla står efter data-skandalerna som nu haglar över plattformen.

Expressen - 24 mar 18 kl. 14:26

Facebook-gruppen "Stå upp för Mark Zuckerberg" bildad

Som ett svar på kritiken mot Facebook och grundaren Mark Zuckerberg, har Facebook-gruppen ”Stå upp för Mark Zuckerberg” bildats, erfar Ankan..

Expressen - 01 maj 18 kl. 18:02

Zuckerberg hotas med kallelse – efter vägran

Mark Zuckerberg har vägrat svara på frågor i brittiska parlamentet.Nu hotas han med en formell kallelse – som kan tvinga Facebook-vd:n att infinna sig.Parlamentet tycker Zuckerberg misslyckades med att ge bra svar i amerikanska kongressen..

GöteborgsPosten - 09 apr 18 kl. 18:43

Zuckerberg ber om ursäkt inför utfrågning

Facebook är under lupp sedan Cambridge Analytica-skandalen. Nu väntar hårda utfrågningar i USA:s kongress för grundaren Mark Zuckerberg om hur sociala medier-jätten hanterar människors personliga uppgifter. I ett skriftligt uttalande till kongressen har Zuckerberg redan bett om ursäkt..

DN - 05 mar 15 kl. 07:47

Frågan Zuckerberg ställer vid anställningsintervjuer


När Mark Zuckerberg är inblandad i anställningar på Facebook ställer han sig en enkel fråga för att få svar på om kandidaten skulle passa in på företaget..

DI - 25 jan 17 kl. 12:29

Zuckerberg förnekar presidentambitioner

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg avfärdar de ivriga ryktena om att han vill bli USA:s nästa president. På en rak fråga om han aspirerar på posten så svarar han med ett kortfattat "nej" i ett skriftligt svar till BuzzFeed News..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Politikernas ilska: "Hemskt, destruktivt och ondskefullt"

På måndagskvällen sattes bilar i brand i Göteborg i vad polisen tror var en attack som synkroniserades i sociala medier.Stadens politiker reagerar starkt.– Man blir förbannad över att ligister förstör på det här sättet, säger Ann-Sofie Hermansson (S), kommunstyrelsens ordförande..

Expressen - 15 minuter sedan

Meghans uppoffringar – för livet med prinsen

Hon får inte längre äta skaldjur – som hon älskar.  Hon får inte sitta med korsade ben, ha glittrigt nagellack eller gå i skor med öppen tå. Hon har slutat skådespela, raderat sina konton i sociala medier och släckt ner sin livsstilssajt.

Expressen - 45 minuter sedan

Villa brinner – kraftig rökutveckling

Det brinner i en villa i Höör – och rökutvecklingen är kraftig.Polisen och räddningstjänsten är på plats..

Expressen - 45 minuter sedan

"Burkagate" skakar den brittiska regeringen

En intern kris rasar inom det brittiska regeringspartiet efter att Boris Johnson liknat burkan vid brevlådor och bankrånare. Theresa Mays uppmaning till en ursäkt har vänts emot henne och Johnson får nu stöd av bland andra Rowan Atkinson och Steve Bannon..

Expressen - 1 timme sedan

"Det är viktigt att inte falla för populismen"

RONNEBY. Kvällspostens valturné drog vidare till Blekinge – och fann engagerade invånare i Ronneby, tre lokala politiker, en socialdemokratisk minister och en Guldbaggebelönad skådespelerska. .

Expressen - 1 timme sedan

"Finns partier som förnekar klimatförändringarna"

RONNEBY. Kvällspostens valturné och besök i Blekinge sammanföll med ett annat besök. Nämligen det av Barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren (S).

Expressen - 1 timme sedan

Bankföreningen om V:s utspel: "Ett slag i luften"

Bankföreningen sågar vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedts valutspel om lägre bolåneräntor åt svenska folket. – Det verkar vara ett slag i luften, säger Johan Hansing, chefsekonom på Bankföreningen, till Svenska Dagbladet. .

Expressen - 1 timme sedan

Socialdemokraterna presenterar vårdförslag

Socialdemokraternas Magdalena Andersson, Annika Strandhäll och Ardalan Shekarabi presenterar i dag klockan 10.00 ett förslag inför nästa mandatperiod på tema välfärd och vård.Följ det live i Expressen TV..

Expressen - 1 timme sedan

”En sak är säker – man kommer inte undan på Malmöfestivalen”

Malmöfestivalen.Älskad av många, hatad av vissa, dyrkad av några.Men en sak är gemensam, oavsett vad man tycker – man kommer inte undan..

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört in i brittiska parlamentet – flera skadade

En bil har kört in i Storbritanniens parlament, rapporterar Reuters. Flera fotgängare har skadats.Föraren har gripits på platsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.