DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 07:52

DI - 22 maj 18 kl. 17:47

Sunstone och Verdane vill sälja innehav i BooztSunstone och Verdane har anlitat Carnegie och Danske Bank för att undersöka möjligheten att sälja 3,5 miljoner aktier i Boozt.  Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Verdane, Boozt, Carnegie, Danske Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sunstoneoch , Verdanevill , sälja, innehavi , Boozt
Realtid - 23 aug 18 kl. 08:54

Storägarna säljer Boozt-innehav för en kvarts miljard

Sunstone Technology Ventures Fund och en grupp nyckelanställda däribland vd och finanschefen säljer aktier i den svenska näthandlaren Boozt för en kvarts miljard kronor..

DI - 30 nov 17 kl. 17:58

Boozts storägare undersöker att sälja

E-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S undersöker möjligheten att sälja 4,5-5,0 miljoner aktier i bolaget..

Realtid - 01 dec 17 kl. 07:58

Boozt-ägare vill sälja innehavet

E-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S undersöker just nu möjligheten att sälja 4,5-5 miljoner aktier i bolaget. .

DI - 24 jan 16 kl. 17:10

Riskkapitaljätten: ”Svårare att sälja techbolag i år”

Verdane Capital sålde tekniktunga bolag för rekordhöga 3,6 miljarder kronor i fjol. I år ska man öka investeringstakten och ta in 2,5-3 miljarder kronor i en ny fond..

PrivataAffärer - 23 aug 18 kl. 08:26

Storposter sålda i Boozt

Det framgår av ett pressmeddelande från transaktionsrådgivaren Carnegie. Ägarna – Sunstone, Ferd och en grupp anställda, däribland vd och finanschef – sålde totalt nära 3 miljoner aktier. I förhandsbeskedet som skickades ut på onsdagens nämndes 2,3-3,0 miljoner aktier.

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 09:34

Egmont köper in sig i Outnorth – Nytt spännande samarbete

Mediebranschen måste hitta nya intäktskällor än bannerannonser, att integrera nyheter med e-handel kan vara en smart lösning då kan man hålla allt i samma ekosystem. Egmonts samarbete med Outnorth blir spännande att följa. Vi hoppas att de jobbar smart med content för att integrera kläder och prylar till den totala upplevelsen med medieföretaget.

DI - 13 maj 15 kl. 12:09

Bemz får ny storägare

Riskkapitalbolaget Verdane Capital går in som majoritetsägare i Bemz, känt för att sälja överdrag till Ikeamöbler på nätet. Investeringen värderar bolaget till 50-70 Mkr..

Barometern - 30 okt 17 kl. 14:10

Grundarna säljer nästan hela Royal Design: "Bra tajming"

Kalmarbaserade e-handelsjätten Royal Design är redo för nästa kliv. Därför fortsätter grundarna, Andreas Ekberg och Hans Bengtsson, att sälja aktier till riskkapitalbolagen Verdane Capital och Eequity..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Franska finansministern: Renaults vd har avgått

Renaults styrelseordförande och vd Carlos Ghosn avgår. Det uppger Frankrikes finansminister Bruno Le Maire, enligt Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Bonava föreslår en oförändrad utdelning på 5,2 kronor per aktie

Bostadsutvecklaren Bonava redovisade ett rörelseresultat på 899 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 vilket kan jämföras med 820 Mkr under samma period i fjol. Utdelningen föreslås uppgå till 5,2 kronor per aktie vilket var samma som i fjol. .

DI - 45 minuter sedan

Smart Eye har BMW i orderboken

Det First North-listade eyetrackingbolaget Smart Eye har den tyska biltillverkaren BMW som kund. Bolaget har inte tidigare namngivit kunden till följd av ett sekretessavtal..

DI - 1 timme sedan

Stockholm missar guldruschen

Guldet funkar just nu fint för den som vill skydda sig mot börsoro. Sedan oktober har guldpriset stigit samtidigt som världens aktiebörser har backat. Men Stockholmsbörsens guldbolag har inte hängt med i rallyt..

DI - 45 minuter sedan

Microsoft Bing blockerad i Kina

Mjukvarujätten Microsofts sökmotor Bing har blockerats i Kina. Det rapporterar Financial Times med hänvisning till två anonyma källor. .

DI - 1 timme sedan

Osäkerhet kring nedstängningen håller tillbaka dollarn

USA-räntorna sjönk efter svensk stängning på onsdagen och handlas sidledes på torsdagsmorgonen. Dollarn handlas i princip oförändrat medan asienbörserna överlag är upp. .

DI - 1 timme sedan

Försök att bryta superpolariserat läge i USA

Två olika lagförslag som kan sätta stopp för den pågående nedstängningen av statsapparaten – den längsta i USA:s historia – ligger för omröstning i USA:s senat. Men i det superpolariserade Washington DC spås inget av dem gå igenom..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Jobbfest i Australien

Torsdagen ser ut att bli en relativt odramatisk historia på de ledande Asienbörserna som bjöd på mindre rörelser. Bland morgonens vinnare fanns Australienbörsen som lyfte efter oväntat stark jobbdata. .

DI - 1 timme sedan

Värsta konkurrenten snuvar H&M på OS-kontrakt

Svenska OS-truppen har en ny partner och sponsor: japanska klädjätten Uniqlo. Efter flera års samarbete med H&M kommer alltså de svenska olympierna kläs av Uniqlo i fyra år, både i Tokyo 2020 och Peking 2022, olympiska och paralympiska spelen. .

DI - 2 timmar sedan

Greta Thunberg kritiserar äldre generationer

Det tog den svenska klimataktivisten Greta Thunberg 32 timmar att komma till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Nu tycker hon att det är dags att unga blir arga – och agerar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.