DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 01:36

DI - 22 maj 18 kl. 17:47

Sunstone och Verdane vill sälja innehav i BooztSunstone och Verdane har anlitat Carnegie och Danske Bank för att undersöka möjligheten att sälja 3,5 miljoner aktier i Boozt.  Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Verdane, Boozt, Carnegie, Danske Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sunstoneoch , Verdanevill , sälja, innehavi , Boozt
Realtid - 23 aug 18 kl. 08:54

Storägarna säljer Boozt-innehav för en kvarts miljard

Sunstone Technology Ventures Fund och en grupp nyckelanställda däribland vd och finanschefen säljer aktier i den svenska näthandlaren Boozt för en kvarts miljard kronor..

DI - 30 nov 17 kl. 17:58

Boozts storägare undersöker att sälja

E-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S undersöker möjligheten att sälja 4,5-5,0 miljoner aktier i bolaget..

Realtid - 01 dec 17 kl. 07:58

Boozt-ägare vill sälja innehavet

E-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S undersöker just nu möjligheten att sälja 4,5-5 miljoner aktier i bolaget. .

DI - 24 jan 16 kl. 17:10

Riskkapitaljätten: ”Svårare att sälja techbolag i år”

Verdane Capital sålde tekniktunga bolag för rekordhöga 3,6 miljarder kronor i fjol. I år ska man öka investeringstakten och ta in 2,5-3 miljarder kronor i en ny fond..

PrivataAffärer - 23 aug 18 kl. 08:26

Storposter sålda i Boozt

Det framgår av ett pressmeddelande från transaktionsrådgivaren Carnegie. Ägarna – Sunstone, Ferd och en grupp anställda, däribland vd och finanschef – sålde totalt nära 3 miljoner aktier. I förhandsbeskedet som skickades ut på onsdagens nämndes 2,3-3,0 miljoner aktier.

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 09:34

Egmont köper in sig i Outnorth – Nytt spännande samarbete

Mediebranschen måste hitta nya intäktskällor än bannerannonser, att integrera nyheter med e-handel kan vara en smart lösning då kan man hålla allt i samma ekosystem. Egmonts samarbete med Outnorth blir spännande att följa. Vi hoppas att de jobbar smart med content för att integrera kläder och prylar till den totala upplevelsen med medieföretaget.

DI - 13 maj 15 kl. 12:09

Bemz får ny storägare

Riskkapitalbolaget Verdane Capital går in som majoritetsägare i Bemz, känt för att sälja överdrag till Ikeamöbler på nätet. Investeringen värderar bolaget till 50-70 Mkr..

Barometern - 30 okt 17 kl. 14:10

Grundarna säljer nästan hela Royal Design: "Bra tajming"

Kalmarbaserade e-handelsjätten Royal Design är redo för nästa kliv. Därför fortsätter grundarna, Andreas Ekberg och Hans Bengtsson, att sälja aktier till riskkapitalbolagen Verdane Capital och Eequity..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Ljusning för kol under Trump – lyfter republikanerna

Den kolrika delstaten West Virginia har på två decennier svängt från stabil demokratisk till ett av Republikanernas starkaste fästen. Här lyssnar man inte på varningar om kolets inverkan på klimatet. I stället hyllar man Donald Trumps beslut att avreglera kolsektorn.

DI - 3 timmar sedan

Italien räknar med budgetbakslag

Den italienska regeringen räknar med att få en rejäl örfil från EU-kommissionen, uppger en regeringskälla..

DI - 3 timmar sedan

Lyxturisternas norrländska favoritby ökar utbudet – med exklusiv "bastuflotte"

Tree Hotel har lockat till sig världskändisar som Kate Moss och Justin Bieber till Harads i Bodens kommun.  Nu byggs ett nytt exklusivt prestigeprojekt i byn - Arctic Bath, ett hotell som kommer att flyta på Lule älv. .

DI - 4 timmar sedan

Tysk vapenexport till Saudi stoppas – igen

Förbundskansler Angela Merkel stoppar den tyska vapenexporten till Saudiarabien på grund av att journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi dödats på saudiska konsulatet i Istanbul. Det är andra gången i år som Berlin stoppar exporten..

DI - 4 timmar sedan

Se upp – ny regel kan ge dig för hög skatt

Tusentals svenskar har tidigare haft stående jämkning. Nu riskerar de att betala för mycket skatt, när Skatteverket ändrar sina regler kring jämkning..

DI - 5 timmar sedan

Skuggdirektionen: Höj räntan Ingves – ”det är min största skräck”

Resursutnyttjandet är högt, konjunkturen stark och inflationen över målet. Räntan bör därför omgående höjas med 0,25 procentenheter och därefter med lika mycket varje kvartal fram till nästa sommar. Det är budskapet från Skuggdirektionen..

DI - 5 timmar sedan

Mnuchin tonar ned risken för kinesisk smitta

USA:s finansminister Steven Mnuchin tonar ner riskerna för att den ekonomiska inbromsningen i Kina spiller över och destabiliserar amerikanska finansiella marknader..

DI - 5 timmar sedan

Brugge Skogstjänst lockar med skogen som arbetsplats

För entreprenören Markus Brugge är skogen den bästa arbetsplatsen, men att hitta bra personal är en utmaning för branschen. ”Jag sökte mig till jobbet för att jag själv ville vara i skogen. Jag tyckte det verkade som en härlig tillvaro att få vara utomhus och jobba fysiskt”..

DI - 5 timmar sedan

Här är årets gaseller i Jämtlands län

Totalt 13 företag kvalade in som Gaseller i Jämtlands län. Här är hela listan. .

DI - 5 timmar sedan

Åre Byggpro fick skutan på rätt köl

När byggentreprenören Stig Rikardsson valde att kliva av finansmannen Lars Thunells projekt i Åre gick han från allt till inget i ett slag.  Nu bygger hans bolag Åre Byggpro en ny och starkare kundbas och blickar mot egna projekt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.