DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 07:50

DI - 22 maj 18 kl. 17:47

Sunstone och Verdane vill sälja innehav i BooztSunstone och Verdane har anlitat Carnegie och Danske Bank för att undersöka möjligheten att sälja 3,5 miljoner aktier i Boozt.  Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Verdane, Boozt, Carnegie, Danske Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sunstoneoch , Verdanevill , sälja, innehavi , Boozt
DI - 30 nov 17 kl. 17:58

Boozts storägare undersöker att sälja

E-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S undersöker möjligheten att sälja 4,5-5,0 miljoner aktier i bolaget..

Realtid - 01 dec 17 kl. 07:58

Boozt-ägare vill sälja innehavet

E-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S undersöker just nu möjligheten att sälja 4,5-5 miljoner aktier i bolaget. .

DI - 24 jan 16 kl. 17:10

Riskkapitaljätten: ”Svårare att sälja techbolag i år”

Verdane Capital sålde tekniktunga bolag för rekordhöga 3,6 miljarder kronor i fjol. I år ska man öka investeringstakten och ta in 2,5-3 miljarder kronor i en ny fond..

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 09:34

Egmont köper in sig i Outnorth – Nytt spännande samarbete

Mediebranschen måste hitta nya intäktskällor än bannerannonser, att integrera nyheter med e-handel kan vara en smart lösning då kan man hålla allt i samma ekosystem. Egmonts samarbete med Outnorth blir spännande att följa. Vi hoppas att de jobbar smart med content för att integrera kläder och prylar till den totala upplevelsen med medieföretaget.

DI - 13 maj 15 kl. 12:09

Bemz får ny storägare

Riskkapitalbolaget Verdane Capital går in som majoritetsägare i Bemz, känt för att sälja överdrag till Ikeamöbler på nätet. Investeringen värderar bolaget till 50-70 Mkr..

Barometern - 30 okt 17 kl. 14:10

Grundarna säljer nästan hela Royal Design: "Bra tajming"

Kalmarbaserade e-handelsjätten Royal Design är redo för nästa kliv. Därför fortsätter grundarna, Andreas Ekberg och Hans Bengtsson, att sälja aktier till riskkapitalbolagen Verdane Capital och Eequity..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Handelstvist satte press på Asiens börser

I Asien var Kinas börser stängda liksom Taiwan. På övriga marknader var det ned i Japan och Sydkorea, medan börsen i Australien var något upp. .

DI - 10 minuter sedan

Israeliska flygräder mot Gaza

Israel har bombat nio olika mål knutna till Hamas i Gaza, uppger den israeliska militären..

DI - 5 minuter sedan

Merkel kan ställas inför migrationsultimatum

Bråket mellan det tyska regeringspartiet CDU och dess bayerska systerparti CSU om landets migrationspolitik har eskalerat de senaste veckorna – och hotat att spräcka partiernas långvariga samarbete..

DI - 15 minuter sedan

SEB sänker riktkursen i H&M

SEB Equities sänkte i fredags riktkursen för H&M till 99 kronor från 105 kronor. Rekommendationen sälj upprepades samtidigt..

DI - 30 minuter sedan

Fingerprints vd har köpt aktier

Fingerprints vd Christian Fredrikson har köpt totalt 388.000 aktier i bolaget för sammanlagt cirka 2,55 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Unident ska växa i Norden med Triton som majoritetsägare

De två bröderna Nordwall, som grundade Unident i början av 90-talet efter att de gått ut gymnasiet, säljer nu en majoritetspost till riskkapitalbolaget Triton i det snabbväxande och lönsamma dentalbolaget för att kunna expandera ytterligare på de nordiska marknaderna. .

DI - 45 minuter sedan

Brittiska huspriser steg 0,4 procent i juni

Brittiska huspriser steg 0,4 procent i juni jämfört med föregående månad, enligt en rapport från webbtjänsten Rightmove..

DI - 45 minuter sedan

Colombia får högerpresident

Colombia gick under helgen till presidentval. Segrare blev högerns Iván Duque efter att han plockat hem 54 procent av rösterna. I sitt segertal satte han fokus på enande av landet.

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Oro för upptrappad handelskonflikt tynger

USA-räntorna steg i fredags efter den svenska stängningen sedan handelskonflikten mellan USA och Kina trappats upp..

DI - 45 minuter sedan

Karolinska development: Initiala positiva resultat för Aprea

Karolinska Developments portföljbolag Aprea Therapeutics meddelar initiala positiva resultat från den pågående fas 1b/2 klinisk studie av APR-246 hos patienter med MDS. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.