YA > Nyheter

Saturday, 20 October, 22:21

YA - 22 maj 18 kl. 17:30

Ny vändning: oklart om klassiska campingen kan vara kvarFörslaget att campingen bara ska vara öppen på sommarhalvåret har tillfälligt skrotats. Nu är frågan om det kan fortsätta vara camping i Oran över huvud taget. Cirka hälften ligger på mark som är allmän platsmark..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Oran

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vändning, oklartom , klassiska, campingenkan vara , kvar
NT - 15 timmar sedan

Klassiska "Korven" blir som ny igen

Klassiska "Korven" genomgår just nu sin mest omfattande renovering sedan det karaktäristiska huset på Hagebygatan 160–174 stod klart 1962..

Kristianstadsbladet - 13 apr 13 kl. 06:30

Låt campingen få leva

Foto: Peter Åklundh
Den svenska naturen har många underbara miljöer, från höga fjäll och djupa skogar i norr till öppna landskap och vackra stränder i söder.
Den svenska allemansrätten innebär att naturen i stort är tillgänglig för alla invånare. Att naturen kan upplevas av många gör den än vackrare.

Skånskan - 12 maj 18 kl. 05:00

Partierna är oense om campingen

Sjöbo Campingfrågan plockades bort från kommunstyrelsen senaste möte. Partierna är oense om den ska vara vinterstängd eller inte.Motivet till att Orebackens camping i Sjöbo föreslås vara en sommarsäsongscamping, alltså bara ha öppet från långfredag eller senast 1 april till och med den 15 oktober, är att cirka 45 personer har mantalsskrivit sig och bor där året runt.

Dalarnas tidningar - 03 jun 13 kl. 08:43

Farlig cykelväg till campingen oklart vem som har ansvaret

Cykelvägen ner till campingen är så dålig med sprickor i asfalten att det finns risk för att cyklisterna ska köra omkull. Det har rått osäkerhet om vem som har ansvaret för cykelvägen, kommunen, jordägarföreningen eller privata markägare? ?

ÖstersundsPosten - 22 jan 16 kl. 17:18

Oklart vad som händer med Duveds camping på lång sikt – Ägaren: "Jag fortsätter att driva campingen"

– Jag fortsätter att driva campingen, precis som den är och precis som den varit, säger Orvar Vikström i en kommentar till Östersunds-Posten..

Skånskan - 22 maj 18 kl. 20:00

Campingen hotas efter upptäckt

Sjöbo Upphandlingen av en ny arrendator till Orebackens camping pausas och det finns risk att campingen inte öppnar nästa sommar.
Orsaken är att det upptäckts att större delen av campingen ligger utanför detaljplanerat område.Att campingen bara ska vara öppen på sommaren har beslutats av politikerna i kultur,- tillväxt- och fritidsutskottet.

SmålandsPosten - 24 apr 14 kl. 06:29

Tillfällig lösning för campingen

Åseda IF:s fotbollssektion har under många år skött campingen i Åseda. I våras sades avtalet med kommunen upp. En lösning har nu gjorts för att rädda campingsäsongen 2014.

Skånskan - 22 maj 17 kl. 14:00

Arrendator blickar framåt för campingen

skurup Bingsmarkens camping nuvarande arrendator Joakim Mårtensson ifrågasatte uppsägningen av arrendet. Men nu ser både han och Skurups kommun positivt på framtiden. ERWP.

Skånskan - 11 mar 18 kl. 17:24

Campingen kan öppna igen efter påsk

SIMRISHAMN Tobisviks camping kan öppna som vanligt i påsk.
Simrishamn och Fritid Österlens holding har ingått en förlikning om campingen.
Avtalet kostar kommunen 1 350 200 kronor.

Skånskan - 13 jun 18 kl. 21:13

Campingen ska inte stängas

SJÖBO Orebackens camping kommer inte att stängas vid årsskiftet utan fortsätta vara öppen som nu - fast i kommunal regi från och med den 1 januari 2019.
Efter en förvirrad omröstningsomgång fick en ohelig allians mellan S, V, MP, KD och SD sista ordet i frågan på onsdagskvällens fullmäktige.Det handlar om två saker, inledde kommunalrådet Magnus Weberg (M) när det var dags för punkt nio – Orebackens camping – på fullmäktiges dagordning.

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Över hundra gripna i Tanzania

Polis i Tanzania har gripit 104 misstänkta islamistiska extremister, som tros planerat att slå upp läger i grannlandet Moçambique. Landets polischef Simon Sirro uppger att säkerhetsstyrkor har jagat "kriminella" i södra Tanzania de senaste månaderna, men att flera av dem lyckats fly.(TT).

YA - 3 minuter sedan

Berglund gjorde comeback i PSG efter skada

Nio månader senare är Emma Berglund nu tillbaka efter sin korsbandsskada. Den svenska landslagsbacken gjorde comeback i PSG:s segermatch mot Dijon under lördagen. - Det var lite nervöst och förväntansfullt i början, så klart, och troligtvis inte helt felfritt.

YA - 30 minuter sedan

Flera bilbränder i Trollhättan

Flera bilar har satts i brand i Trollhättan. Det första larmet kom in vid klockan halv nio på kvällen då en personbil och en lastbil brann på en parkering, skriver lokala medier. Senare kom fyra nya larm om personbilar som brann på olika platser.

YA - 30 minuter sedan

Glödhet Landeskog bakom ny seger för Colorado

Colorados Gabriel Landeskog är just nu glödhet i NHL. Efter hans hattrick mot ett, tills dess, obesegrat New Jersey Devils natten till fredag låg han bakom ytterligare en seger med sina två mål mot Carolina Hurricanes.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Farlig trappa i ny tingsrätt spärrades av

En trappa i Lunds nya tingsrätt bedöms vara så farlig att de anställda inte får gå i den och trappan har spärrats av. Arbetsmiljöverket har nu förbjudit att den används innan bristerna är åtgärdade, skriver Sydsvenskan.(TT).

YA - 45 minuter sedan

IFK Ystad nere på jorden: ”Vi har bara oss själva att skylla”

IFK Ystad har haft en uppåtgående trend de senaste veckorna och tagit tre raka hemmasegrar. Men när nykomlingskollegan Önnered gästade på lördagskvällen sprack sviten efter en genomklappning av format. Det var sannerligen inte många lovord som kom ur IFK-tränaren Kenneth Anderssons mun efter 24–24 (15–13)..

YA - 1 timme sedan

Rörd Alexander Rudd bakom Sveriges seger

Alexander Rudd firade sin 50:e landskamp med ett hattrick och en assist när Sveriges innebandyherrar slog Schweiz med 5-1 i Euro Floorball Tour. Jubileet betydde mycket för honom. "Jag har väntat på den här landskampen i två år.

YA - 1 timme sedan

Färjestad bröt Djurgårdens poängsvit

Tre mål på drygt tre minuter avgjorde klassikermötet och såg till att Färjestad bröt Djurgårdens åtta matcher långa poängsvit i SHL. Färjestads målexplosion i tredje perioden gav seger med 4-3.(TT).

YA - 1 timme sedan

Nätet ska lära sig att tåla en snyting

Avbrott på nätet - hur ska vi då komma åt viktig samhällsinformation? Nu låter Post- och telestyrelsen undersöka sårbarheten på internet. Post- och telestyrelsen (PTS) kallar sitt projekt för att säkra samhällsviktiga funktioner om nätet skulle gå ned för Särimner.

YA - 1 timme sedan

Brynäs vann ångestmötet med Örebro

Tidigt ångestmöte i botten av tabellen. Då fick Brynäsfansen lite andrum när Gävlelaget vann med 3-2 samtidigt som Örebros svarta oktober blev om möjligt ännu mörkare.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.