DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 08:30

DI - 22 maj 18 kl. 17:20

Ulf Petersson: Plocka hem vinsten i kursraketenDet är dags att ta hem vinsten i ett av börsens mer intressanta småbolag. Samtidigt har guldglansen falnat för stjärnan bland it-konsulterna.     Di:s analytiker tittar närmare på fyra bolag som verkar inom superheta IoT – Internet of things, Sakernas internet.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Petersson, IoT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ulf, Petersson, Plocka, hem, vinsteni , kursraketen
DI - 03 mar 17 kl. 04:04

Ulf Petersson: Insiders säljer mer

De senaste sex börsdagarna har insiders nettosålt aktier varje enskild börsdag. Det är en sällsynt hög andel nettoförsäljningar eftersom köpen över tid generellt är fler än försäljningarna. Det tyder på att insiders har passat på att plocka hem aktievinster i dessa kursrekordtider.

DI - 28 jan 14 kl. 13:10

Börschatt med Ulf Petersson

Börsraketer, aktietips inför våren och hur man ska hantera en skakig börs. Vid klockan 13.30 har du chansen att ställa dina frågor till Ulf Petersson, börsexpert på Dagens industri..

DI - 21 aug 15 kl. 09:41

Ulf Petersson: Se upp med belåning

"Börsen på 3 minuter" den 21 augusti med kommentarer från Ulf Petersson.

DI - 21 mar 18 kl. 07:06

Ulf Petersson: Så investerar du i börsens e-handlare

Stockholmsbörsens e-handelsbolag är riskfyllda investeringar. Di:s analytiker Ulf Petersson har tittat på fyra bolag och hittat en spännande chansning som kan ge riktigt hög utväxling..

GöteborgsPosten - 06 dec 18 kl. 10:00

Frölundas guldplan – plocka hem stjärnorna

Frölunda har en ny guldplan: Plocka hem toppspelare som fostrats i klubben.
– Vår andemening är absolut att vi ska få hem dessa killar till Frölunda igen. Det är inget vi hymlar om, avslöjar sportchef Fredrik Sjöström..

Kristianstadsbladet - 04 jun 12 kl. 11:00

Dags att plocka hem Vidarsdottír

Det var Kristianstads DFF som skulle utmana Tyresö FF om SM-guldet. När en dryg tredjedel av damallsvenskan är spelad heter utmanaren Vittsjö GIK. Nykomlingen som visat sig vara allt annat än en vanlig nykomling.

DI - 05 jul 13 kl. 17:35

Teknisk analys: Dags att plocka hem vinsterna

Plocka hem vinsterna i de nordiska bankaktierna. Det är rådet från norska analyshuset Investtech som räknar med trist banksommar..

Expressen - 02 apr 15 kl. 21:36

Nyström: Nu kommer de plocka hem spelare

Malmö Redhawks är tillbaka i SHL. Det är på tiden. Och nu kommer den här klubben börja plocka hem NHL-spelare.

DI - 18 mar 16 kl. 10:01

Läge att plocka hem vinsten

Spelbolaget Leovegas och elinstallationsbolaget Garo rusade på börsen när de noterades tidigare i veckan. Di:s expert Jan Glevén tycker att det kan vara läge att plocka hem vinsten snabbt..

DI - 28 mar 17 kl. 17:57

Blankarna fortsätter att plocka hem vinsterna i Fingerprint

Kursraset i Fingerprint Cards har resulterat i att blankarna har börjat plocka hem miljonvinsterna. Fingerprint har ramlat ned från att vara börsens mest blankade bolag genom tiderna till att bli omsprunget av Intrum Justitia..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Söderberg & Partners: Här är dina alternativ om det barkar åt skogen

Skog är en tillgång som lockar allt fler investerare, både i direktägande och via de skogsbolag som handlas på börsen. Inte minst är skog en attraktiv investering på grund av de låga räntorna. Det konstaterar Söderberg & Partners i en strategirapport som släpps idag.

DI - 15 minuter sedan

Sobi slutför förvärv av USA-rättigheter från Astra Zeneca

Swedish Orphan Biovitrum, Sobi, avslutar affären som ger bolaget rättigheterna i USA till Synagis från Astra Zeneca. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Investor höjer utdelningen till 13 kronor per aktie

Investmentbolaget Investors styrelse föreslår att utdelningen höjs till 13 kronor per aktie. Det kan jämföras med 12 kronor per aktie i fjol. .

DI - 30 minuter sedan

Total scenförändring i Kinnevik – rabatten exploderar

Kinnevik är pressat. På bara några månader är scenförändringen total när substansrabatten exploderat från 6 till 21 procent. Investmentbolaget värderas nu som om hela den onoterade portföljen är värdelös..

DI - 15 minuter sedan

Oncopeptides tog in omkring 546 miljoner i emission – teckningskurs 115 kronor

På torsdagen stod det klart att teckningskursen i Oncopeptides riktade nyemission landade på 115 kronor per aktie. Totalt emitterade bolaget 4.750.

DI - 30 minuter sedan

15 procent av arbetsstyrkan får gå från Buzzfeed

Buzzfeed ska skära ner på sin arbetsstyrka med 15 procent, rapporterar Financial Times. Orsaken är ett allt hårdare klimat för nätpublicister, uppger bolaget i ett brev till anställda som tidningen kommit över..

DI - 45 minuter sedan

Franska finansministern: Renaults vd har avgått

Renaults styrelseordförande och vd Carlos Ghosn avgår. Det uppger Frankrikes finansminister Bruno Le Maire, enligt Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Bonava föreslår en oförändrad utdelning på 5,2 kronor per aktie

Bostadsutvecklaren Bonava redovisade ett rörelseresultat på 899 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 vilket kan jämföras med 820 Mkr under samma period i fjol. Utdelningen föreslås uppgå till 5,2 kronor per aktie vilket var samma som i fjol. .

DI - 1 timme sedan

Smart Eye har BMW i orderboken

Det First North-listade eyetrackingbolaget Smart Eye har den tyska biltillverkaren BMW som kund. Bolaget har inte tidigare namngivit kunden till följd av ett sekretessavtal..

DI - 1 timme sedan

Stockholm missar guldruschen

Guldet funkar just nu fint för den som vill skydda sig mot börsoro. Sedan oktober har guldpriset stigit samtidigt som världens aktiebörser har backat. Men Stockholmsbörsens guldbolag har inte hängt med i rallyt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.