FriaTider > Nyheter

Saturday, 19 January, 09:00

Liknande nyheter

Taggar: Domstol, sätter, stoppför , modernistiskt, skräckbyggei , centrala, Stockholm
YA - 27 mar 18 kl. 11:00

Domstol sätter P för byggplaner på Ingvarssonska

Mark- och miljööverdomstolen sätter stopp för bygglovet på Ingvarssonska tomten. Avvikelsen från detaljplanen och det faktum att grannar inte fått yttra sig gör att domstolen återförvisar ärendet till byggnadsnämnden för fortsatt handläggning..

DI - 16 jan 14 kl. 13:03

Domstol sätter stopp för Northland

Det skandalomsusade gruvbolaget Northland Resources får nya problem. Mark- och miljödomstolen ger inte Northland tillstånd för den nya gruvan utanför Pajala, rapporterar nsd.se..

Trelleborgs Allehanda - 08 maj 14 kl. 17:00

Domstol sätter stopp för nytt vindkraftverk

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Det vindkraftverk som planeras söder om Fjärdingslöv strider mot översiktsplanen och ska inte få bygglov. Klagande grannar har nu fått rätt i mark- och miljödomstolen.
– Det är jättepositivt.

DI - 24 nov 14 kl. 14:12

Domstol sätter stopp för skattesänkarhoppet

Högsta förvaltningsdomstolen prövar inte frågan om ändrad brytpunkt för statlig inkomstskatt. Det framgår av ett pressmeddelande på måndagen..

Skånskan - 04 feb 16 kl. 06:00

Domstol sätter stopp för Axis testmiljö

Lund Länsstyrelsen i Skåne får bakläxa för att ha gett tillstånd till kameraövervakning på Scheelevägen. Medicon Valley ville hjälpa grannen Axis att hitta testmiljöer för utveckling av kamerateknik. Det fick Datainspektionen att gå i taket och överklaga tillståndet.

Barometern - 01 aug 17 kl. 22:08

Domstol sätter stopp för byggtvist

Ett omtvistat bygglov på Revsudden har nått vägs ände. Mark- och miljööverdomstolen tar inte upp fallet. Därmed gäller bygglovet och huset kan byggas..

Blekinge Läns tidning - 14 sep 18 kl. 13:41

Domstol sätter stopp för flytt av stenar

Lantbrukaren Per Brunberg tvingas erkänna sig besegrad av myndigheterna när det gäller tvisten om de stenrösen han vill flytta på sin åkermark. Men han ångrar inte kampen..

YLE - 08 nov 18 kl. 14:22

Domstol sätter stopp för bostäder för tiotusentals invånare i Helsingfors: "Vårt tänkande var nytt och det känns som att alla parter inte var redo för det"

Planerna på att göra om fyra centrala infartsleder till Helsingfors till stadsbulevarder får nej i Högsta förvaltningsdomstolen (HFD). Helsingfors vill göra om lederna för att kunna bygga fler bostäder bredvid dem. Staden väntas växa med 7 000 - 8 000 invånare per år men domstolsbeslutet innebär att bostäder för tiotusentals inte kan byggas..

YA - 16 apr 14 kl. 14:38

Schyman sätter stopp för länk till Avpixlat

Arkivfoto: Pontus Tideman
När nätsurfare gick in på internetadressen gudrunschyman.se omdirigerades de till den högerextrema hemsidan Avpixlat. Nu har domännamnet dock återförts till Simrishamnspolitikern.

DI - 10 dec 14 kl. 15:44

Domstol kräver stopp efter intrång på Ericssons patent

En domstol i Indien har beordrat Xiaomi att stoppa försäljning, annonsering, tillverkning samt import av produkter i Indien. Det är resultatet av ett domstolsutslag i Delhi High Court efter att Ericsson i måndags lyckats få ett föreläggande mot Xiaomi för patentintrång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.