DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 09:19

Liknande nyheter

Taggar: Videoburst, utserny vd
Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 15:36

Keybroker inleder samarbete med startupen Videoburst

Keybroker och Videoburst har tecknat ett samarbetsavtal för att bättre kunna erbjuda onlinevideo till sina kunder. Samarbetsavtalet ger Keybroker möjlighet att erbjuda Videobursts plattform till sina kunder. ”Keybroker är en idealisk partner till VideoBurst” säger John Goliats, VD på VideoBurst.

Affärsvärlden - 24 maj 17 kl. 12:43

Videoburst tar order från Asien

Aktietorgslistade onlinevideobolaget Videoburst har fått sin första kund i Asien, DPA School i Djakarta i Indonesien. Det rör sig initialt om en mindre beställning, skriver Videoburst i ett pressmeddelande..

DI - 20 dec 17 kl. 09:47

VideoBurst tilldelas certifiering

Aktietorgslistade onlinevideobolaget VideoBurst har tilldelats certifiering gällande Adwords och Videoannonsering av Google. Det skriver Videoburst i ett pressmeddelande..

DI - 27 maj 16 kl. 14:53

Videoburst får godkänt för börsnotering

Aktietorget har godkänt Videoburst för notering, med förbehåll för att bolaget bland annat uppfyller marknadsplatsens ägarspridningskrav..

SvD - 27 maj 16 kl. 15:21

Videoburst noteras på Aktietorget

Videoburst meddelar en emission inför planerad listning på Aktietorget. Teckningskurs är 2 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 mar 17 kl. 12:28

Videoburst i samarbete med Google – aktien rusar

Videoburst inleder ett samarbete med Google..

DI - 14 mar 17 kl. 15:29

Videoburst har inget skriftligt avtal med Google

Aktietorgsnoterade Videoburst rusar efter att bolaget annonserat ett samarbete med Google. Men något skriftligt avtal med Google finns inte.  .

DI - 15 maj 17 kl. 10:35

Ny vd för Videoburst

Videoburst har utsett Christofer Lee till ny vd med tillträde 18 maj. Han har bland annat jobbat på H&M med lansering av & Other Stories samt drivit egna bolag och varit konsult..

DI - 24 maj 17 kl. 11:58

Videoburst tar indonesisk order

Onlinevideobolaget Videoburst har enligt ett pressmeddelande fått en mindre beställning från sin första kund i Indonesien, DPA School i Jakarta..

DI - 01 jun 17 kl. 11:15

Videoburst vinner kunder i Indonesien

Onlinevideobolaget Videoburst har enligt ett pressmeddelande fått in 11 kunder i Indonesien sedan etableringen i slutet av april. Det rör sig initialt om mindre beställningar som inte påverkar resultatet nämnvärt..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Klart: DNB och Sparebanks försäkringsbolag går samman

DNB och Sparebank 1 har nu tecknat avtal om att slå samman sina försäkringsverksamheter, vilket de tecknade avsiktsförklaring om i somras..

DI - 15 minuter sedan

Tre av fyra anställda försvinner från Fingerprint-kontor

Fingerprint Cards tidigare annonserade besparingar får stora effekter i Malmö. Kontoret kommer att bantas från 200 anställda till 50. Malmökontoret kommer dock att blir ett prioriterat område för tech-bolaget.

DI - 15 minuter sedan

Xintela avbryter och gör om emission

Biomedicinföretaget Xintela, listat på First North, avbryter den planerade företrädesemissionen. Istället avser bolaget att genomföra en riktad emission till en strategisk investerare om minst 25 miljoner kronor.  Teckningskursen i emissionen är 6 kronor per aktie..

DI - 15 minuter sedan

Small cap-bolaget åker på börsböter i miljonklassen

Disciplinnämnden vid Nasdaq Stockholm har funnit att Invuo Technoligies har brutit mot Nasdaq Stockholms regelverk för emittenter, och har därmed meddelat Invuo ett vite uppgående till sju årsavgifter, motsvarande totalt cirka 1,4 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Svällande kostnader för digital marknadsföring

Utgifterna för digital marknadsföring i USA och Storbritannien växte i fjol med 44 procent till 52 miljarder dollar, motsvarande cirka 460 miljarder kronor..

DI - 30 minuter sedan

EU vill granska tillsynsmyndigheter efter Danske-härvan

EU vill utreda de tillsynsmisstag som ledde till Danske Banks penningtvättsskandal i Estland på i storleksordningen 200 miljarder euro. Därmed ökar trycket på danska och estniska tillsynsmyndigheter att förklara varför inte mer gjordes för att stoppa de misstänkta illegala penningflödena. Det rapporterar Financial Times..

DI - 30 minuter sedan

Cortus föreslår företrädesemission

Cortus föreslår extra bolagsstämma den 30 oktober 2018 för att besluta om en emission av högst 250.884.167 units med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare..

DI - 30 minuter sedan

Episurf presenterar resultat

Medicinteknikbolaget Episurf meddelar att kliniska resultat för knäimplantatet Episealer kommer att presenteras vid årsmötet för European Orthopaedic Research Society (EORS) i Galway, Irland den 25-28 september. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Kepler Cheuvreux skruvar upp riktkursen för Ericsson

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Ericsson till 71 kronor från 65 kronor. Rekommendationen behåll upprepas..

DI - 30 minuter sedan

Följ måndagens börsöppning

Följ börsöppningen i Di TV..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.