DI > Ekonomi

Sunday, 24 June, 20:44

Liknande nyheter

Taggar: Videoburst, utserny vd
Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 15:36

Keybroker inleder samarbete med startupen Videoburst

Keybroker och Videoburst har tecknat ett samarbetsavtal för att bättre kunna erbjuda onlinevideo till sina kunder. Samarbetsavtalet ger Keybroker möjlighet att erbjuda Videobursts plattform till sina kunder. ”Keybroker är en idealisk partner till VideoBurst” säger John Goliats, VD på VideoBurst.

Affärsvärlden - 24 maj 17 kl. 12:43

Videoburst tar order från Asien

Aktietorgslistade onlinevideobolaget Videoburst har fått sin första kund i Asien, DPA School i Djakarta i Indonesien. Det rör sig initialt om en mindre beställning, skriver Videoburst i ett pressmeddelande..

DI - 20 dec 17 kl. 09:47

VideoBurst tilldelas certifiering

Aktietorgslistade onlinevideobolaget VideoBurst har tilldelats certifiering gällande Adwords och Videoannonsering av Google. Det skriver Videoburst i ett pressmeddelande..

DI - 27 maj 16 kl. 14:53

Videoburst får godkänt för börsnotering

Aktietorget har godkänt Videoburst för notering, med förbehåll för att bolaget bland annat uppfyller marknadsplatsens ägarspridningskrav..

SvD - 27 maj 16 kl. 15:21

Videoburst noteras på Aktietorget

Videoburst meddelar en emission inför planerad listning på Aktietorget. Teckningskurs är 2 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 mar 17 kl. 12:28

Videoburst i samarbete med Google – aktien rusar

Videoburst inleder ett samarbete med Google..

DI - 14 mar 17 kl. 15:29

Videoburst har inget skriftligt avtal med Google

Aktietorgsnoterade Videoburst rusar efter att bolaget annonserat ett samarbete med Google. Men något skriftligt avtal med Google finns inte.  .

DI - 15 maj 17 kl. 10:35

Ny vd för Videoburst

Videoburst har utsett Christofer Lee till ny vd med tillträde 18 maj. Han har bland annat jobbat på H&M med lansering av & Other Stories samt drivit egna bolag och varit konsult..

DI - 24 maj 17 kl. 11:58

Videoburst tar indonesisk order

Onlinevideobolaget Videoburst har enligt ett pressmeddelande fått en mindre beställning från sin första kund i Indonesien, DPA School i Jakarta..

DI - 01 jun 17 kl. 11:15

Videoburst vinner kunder i Indonesien

Onlinevideobolaget Videoburst har enligt ett pressmeddelande fått in 11 kunder i Indonesien sedan etableringen i slutet av april. Det rör sig initialt om mindre beställningar som inte påverkar resultatet nämnvärt..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Dött för lockpriser på bomarknaden

Skillnaden mellan utgångspris och slutpris på bostäder har minskat drastiskt sedan i höstas. Oro kring utvecklingen har bromsat in den snabbt snurrande budgivningskarusellen..

DI - 45 minuter sedan

Forskare: Kan bli stora protester i Turkiet

Några timmar efter att vallokalerna i Turkiet stängt pågår röstsammanräkningen för fullt..

DI - 1 timme sedan

Experterna: Det här ska du tänka på vid bostadsköp

Den svenska bostadsmarknaden har det senaste året varit svårnavigerad och framtidsprognosen är alltjämt osäker. Som både köpare och säljare gäller det att vara vaksam på faktorer som kan påverka priserna. Här är experternas tips på hur du ska agera..

DI - 2 timmar sedan

Erdogan tar täten i valet i Turkiet

Med knappt 20 procent av rösterna i presidentvalet räknade leder Erdogan stort med 59,9 procent av rösterna. Huvudmotståndaren Ince får 25,8 procent..

DI - 3 timmar sedan

Ny kraftig elprishöjning från Vattenfall

Efter flera kraftiga prishöjningar för elnätet höjer Vattenfall åter igen priserna. Nu är det påslag på rörligt elpris som fördubblas och en 12-procentig höjning av årsavgifter som drabbar kunderna..

DI - 3 timmar sedan

Ingen extra EU-nämnd inför toppmötet

Det blev inget extrainsatt EU-nämndsmöte inför minitoppmötet om migration där 15 EU-ledare, bland annat Stefan Löfven, deltar..

DI - 4 timmar sedan

Ny mutmisstanke mot Labcenter – gav kustbevakare spelkonsol

Alla kursdeltagare fick välja ett "tillbehör" att ta med hem på en kurs med utbildningsbolaget Labcenter, som förekommer i flera mututredningar. En anställd vid Kustbevakningen tog ett Xbox, och Labcenter fakturerade arbetsgivaren.  .

DI - 4 timmar sedan

Nästa regering blir bättre

Historiskt har det funnits starka skäl att lita på förskjutningar i den svenska väljarkåren. Den stödde under lång tid en pragmatisk, näringslivsvänlig socialdemokrati, gav samma parti nobben när den gick för långt åt vänster på 1970-talet, bytte ut den regeringströtta och djupt splittrade trepartiregeringen efter sex år och gav ett mer liberalt orienterat S mandat i tre val under 1980-talet..

DI - 4 timmar sedan

Debatt: Migrationsfrågan nyckeln till regeringsbildningen

DEBATT. Om valresultatet speglar opinionsundersökningarna kommer regeringsbildningen att bli problematisk. Valet av talman kan komma att ge en vink om hur regeringsbildningen kommer att utvecklas, skriver Per Westerberg (M), riksdagens talman 2006 till 2014..

DI - 4 timmar sedan

Analytikern: "SD:s syn på EU är en belastning"

Sverigedemokraternas krav på att lämna EU kan försvaga mycket av det förtroende som byggts upp för partiet inom näringslivet. Det tror opinionsanalytikern Markus Uvell, som anser att SD kraftigt underskattat sprängkraften i EU-frågan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.