DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 19:59

Liknande nyheter

Taggar: Videoburst, utserny vd
Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 15:36

Keybroker inleder samarbete med startupen Videoburst

Keybroker och Videoburst har tecknat ett samarbetsavtal för att bättre kunna erbjuda onlinevideo till sina kunder. Samarbetsavtalet ger Keybroker möjlighet att erbjuda Videobursts plattform till sina kunder. ”Keybroker är en idealisk partner till VideoBurst” säger John Goliats, VD på VideoBurst.

Affärsvärlden - 24 maj 17 kl. 12:43

Videoburst tar order från Asien

Aktietorgslistade onlinevideobolaget Videoburst har fått sin första kund i Asien, DPA School i Djakarta i Indonesien. Det rör sig initialt om en mindre beställning, skriver Videoburst i ett pressmeddelande..

DI - 20 dec 17 kl. 09:47

VideoBurst tilldelas certifiering

Aktietorgslistade onlinevideobolaget VideoBurst har tilldelats certifiering gällande Adwords och Videoannonsering av Google. Det skriver Videoburst i ett pressmeddelande..

DI - 27 maj 16 kl. 14:53

Videoburst får godkänt för börsnotering

Aktietorget har godkänt Videoburst för notering, med förbehåll för att bolaget bland annat uppfyller marknadsplatsens ägarspridningskrav..

SvD - 27 maj 16 kl. 15:21

Videoburst noteras på Aktietorget

Videoburst meddelar en emission inför planerad listning på Aktietorget. Teckningskurs är 2 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 mar 17 kl. 12:28

Videoburst i samarbete med Google – aktien rusar

Videoburst inleder ett samarbete med Google..

DI - 14 mar 17 kl. 15:29

Videoburst har inget skriftligt avtal med Google

Aktietorgsnoterade Videoburst rusar efter att bolaget annonserat ett samarbete med Google. Men något skriftligt avtal med Google finns inte.  .

DI - 15 maj 17 kl. 10:35

Ny vd för Videoburst

Videoburst har utsett Christofer Lee till ny vd med tillträde 18 maj. Han har bland annat jobbat på H&M med lansering av & Other Stories samt drivit egna bolag och varit konsult..

DI - 24 maj 17 kl. 11:58

Videoburst tar indonesisk order

Onlinevideobolaget Videoburst har enligt ett pressmeddelande fått en mindre beställning från sin första kund i Indonesien, DPA School i Jakarta..

DI - 01 jun 17 kl. 11:15

Videoburst vinner kunder i Indonesien

Onlinevideobolaget Videoburst har enligt ett pressmeddelande fått in 11 kunder i Indonesien sedan etableringen i slutet av april. Det rör sig initialt om mindre beställningar som inte påverkar resultatet nämnvärt..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

ÅF sätter press på Pöyrys ägare: "Kommer inte höja budet"

ÅF skickar på fredagskvällen ut ett klargörande där bolaget meddelar att budet på  Pöyry inte kommer att höjas. Teknikkonsulten har samtidigt ökat kontrollen över sin finska sektorkollega..

DI - 30 minuter sedan

Greta Thunberg: Klimatmötet känns inte äkta

2018 är året då klimatet hamnade i fokus. På bara 17 veckor blev svenska Greta Thunberg fixstjärna för "världens ödesfråga". .

DI - 30 minuter sedan

Kärvt in i den sista i Katowice

Förhandlingarna har kärvat rejält under FN:s klimatmöte i Katowice, som på fredagen gick in på övertid. Tung och omfattande kritik riktas mot svaga skrivningar som äventyrar uppsatta klimatmål. Från näringslivshåll påpekar man att vetenskapen ska stå fortsatt i centrum..

DI - 30 minuter sedan

Gör inte biomassa till drivmedel

DEBATT. I dagarna avslutas klimatmötet i Katowice och klimatfrågan har fått stor uppmärksamhet. Det största enskilda hotet är att många goda intentioner att komma tillrätta hållbarhetsproblem inte förhåller sig till problemens grundorsaker, skriver åtta företagare och forskare..

DI - 30 minuter sedan

Marknadskoncentration är inte marknadsekonomi

USA:s ekonomi brukade vara världens mest dynamiska, men har förlorat stunsen. Den är visserligen fortfarande störst, mest innovativ, har expanderat 110 månader i sträck och rekordlåg arbetslöshet. Med det sagt, beakta statistiken bortom den mest uppenbara.

DI - 30 minuter sedan

Klimatmötet bör ses som en framgång

Klimatmötet i polska Katowice beskrivs inte som någon stor succé. Det beror på att förväntningarna är fel ställda..

DI - 1 timme sedan

Analytiker ser uppsida på 43 procent i Saabs aktie

Sex av de sju analysfirmor som bevakar Saab tror på ett lyft för aktien – den sjunde ger ingen vägledning alls. Optimisten i gänget hoppas på en uppgång på hela 43 procent..

DI - 1 timme sedan

Oberoende budkommitté ska utvärdera CVC:s bud på Ahlsell

Ahlsells styrelse har inom sig utsett en oberoende budkommitté som ska utvärdera CVC:s uppköpsbud. CVC-kopplade ledamöter och Ahlsells vd samt ordförande får stå utanför..

DI - 1 timme sedan

Jobbsatsning för skogen ryker med nya budgeten

En satsning för att få fler nyanlända i jobb och en nationell kartläggning av områden med hotade eller sällsynta växter och djur avbryts med M och KD:s budget. Pengar finns inte avsatta. "Jag är stolt över det jobb som vi har gjort", säger Skogsstyrelsens generaldirektör Herman Sundqvist..

DI - 1 timme sedan

Nordea Fonder ökar ägandet i BTS

Nordea Fonder har ökat sitt innehav i strategi- och utbildningsbolaget BTS till nästan 2,89 miljoner aktier, motsvarande 15,2 procent av kapitalet och 10,8 procent av rösterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.