DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 00:21

DI - 22 maj 18 kl. 15:48

Videoburst utser ny vdVideoburst Sthlm har utsett Richard Glimstedt till ny vd, med tillträde i dag, den 22 maj 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sthlm, Richard Glimstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Videoburst, utserny vd
Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 15:36

Keybroker inleder samarbete med startupen Videoburst

Keybroker och Videoburst har tecknat ett samarbetsavtal för att bättre kunna erbjuda onlinevideo till sina kunder. Samarbetsavtalet ger Keybroker möjlighet att erbjuda Videobursts plattform till sina kunder. ”Keybroker är en idealisk partner till VideoBurst” säger John Goliats, VD på VideoBurst.

Affärsvärlden - 24 maj 17 kl. 12:43

Videoburst tar order från Asien

Aktietorgslistade onlinevideobolaget Videoburst har fått sin första kund i Asien, DPA School i Djakarta i Indonesien. Det rör sig initialt om en mindre beställning, skriver Videoburst i ett pressmeddelande..

DI - 20 dec 17 kl. 09:47

VideoBurst tilldelas certifiering

Aktietorgslistade onlinevideobolaget VideoBurst har tilldelats certifiering gällande Adwords och Videoannonsering av Google. Det skriver Videoburst i ett pressmeddelande..

DI - 27 maj 16 kl. 14:53

Videoburst får godkänt för börsnotering

Aktietorget har godkänt Videoburst för notering, med förbehåll för att bolaget bland annat uppfyller marknadsplatsens ägarspridningskrav..

SvD - 27 maj 16 kl. 15:21

Videoburst noteras på Aktietorget

Videoburst meddelar en emission inför planerad listning på Aktietorget. Teckningskurs är 2 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 mar 17 kl. 12:28

Videoburst i samarbete med Google – aktien rusar

Videoburst inleder ett samarbete med Google..

DI - 14 mar 17 kl. 15:29

Videoburst har inget skriftligt avtal med Google

Aktietorgsnoterade Videoburst rusar efter att bolaget annonserat ett samarbete med Google. Men något skriftligt avtal med Google finns inte.  .

DI - 15 maj 17 kl. 10:35

Ny vd för Videoburst

Videoburst har utsett Christofer Lee till ny vd med tillträde 18 maj. Han har bland annat jobbat på H&M med lansering av & Other Stories samt drivit egna bolag och varit konsult..

DI - 24 maj 17 kl. 11:58

Videoburst tar indonesisk order

Onlinevideobolaget Videoburst har enligt ett pressmeddelande fått en mindre beställning från sin första kund i Indonesien, DPA School i Jakarta..

DI - 01 jun 17 kl. 11:15

Videoburst vinner kunder i Indonesien

Onlinevideobolaget Videoburst har enligt ett pressmeddelande fått in 11 kunder i Indonesien sedan etableringen i slutet av april. Det rör sig initialt om mindre beställningar som inte påverkar resultatet nämnvärt..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Skånefonder på frammarsch - “Här finns kapital och kompetens”

Det har vuxit fram ett kluster av fonder i Malmö och Lund, flera nischade inom ett smalt område. Lönenivån, tillgång till personal och tekniken gör att fondbolag inte som tidigare måste finnas i Stockholm..

DI - 2 timmar sedan

Undersökning: Så spenderar svenskarna skatteåterbäringen

Skatteåterbäringen börjar trilla in och många ser fram emot att få tillbaka en extra slant. En undersökning från Novus på uppdrag av Svea ekonomi visar hur svenskarna spenderar pengarna de får tillbaka. .

DI - 2 timmar sedan

USA-börsen avslutade i dur

En USA-börs i dur fick avsluta veckan innan påskledighet. Breda S&P 500 slutade upp 0,16 procent. Även Dow Jones stängde upp 0,42 procent och Nasdaq var upp 0,02 procent.

DI - 2 timmar sedan

Tencent får godkännande för Kina-försäljning

Tencent har fått ett godkännande som öppnar för att få börja sälja Nintendo Switch i Kina. .

DI - 2 timmar sedan

104 före detta politiker försörjs av riksdagen

104 före detta politiker försörjs fortfarande helt eller delvis av riksdagen.  En av dem är Socialdemokraternas Veronica Palm som hoppade av politiken för snart fyra år sedan och har levt på inkomstgarantin på nästan 47.000 kronor i månaden sedan dess, skriver DN..

DI - 3 timmar sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 4 timmar sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 4 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 5 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 5 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.