DN > Nyheter

Monday, 18 June, 01:36

DN - 22 maj 18 kl. 15:44

Stockholmarna uppmanas att snåla med vattnetVärmen i Stockholm gör att stockholmarna använder ovanligt mycket vatten, enligt Stockholm vatten och avfall. Nu uppmanar det kommunala bolaget invånarna att ”inte använda vatten i onödan”..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

177 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmarna, uppmanasatt , snålamed , vattnet
Västerbottens Folkblad - 19 feb 18 kl. 13:16

40 000 hushåll uppmanas spara på vattnet

En driftstörning på vattenverket Aborren påverkar 40 000 hushåll i Skellefteå. Verket körs på sin halva kapacitet och Skellefteåborna uppmanas spara på vattnet. Felet i vattenverket upptäcktes under söndagseftermiddagen, det rapporterar Norran.

Expressen - 10 maj 18 kl. 21:05

Invånare uppmanas spara på vattnet

Boende i Halmstad kommun uppmanas spara på vattnet.Nivåerna av dricksvattnet har av en okänd anledning sjunkit drastiskt.– Jag är själv ute själv och tittar efter vattenläckor nu, säger beredskapschef Michael Carlsson till SVT Nyheter Halland..

BT - 26 mar 14 kl. 14:01

Vattenläcka i Sätila - boende uppmanas att koka vattnet

I Sätila har en vatten- och avloppsledning på Strandvägen av misstag grävts av under förmiddagen. Det innebär att vissa fastigheter står utan vatten, och att det finns en viss risk för att vattnet har blivit förorenat. De fastigheter som är utan vatten är Skogshöjdsområdet och vissa fastigheter på Strandvägen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 11 kl. 08:20

Ekshäradsborna uppmanas hushålla med vattnet

Under natten mot onsdag har någon form av sabotage skett mot vattenreservoaren i Ekshärad. Detta medför att det under dagen kommer råda viss vattenbrist, och boende uppmanas att vara sparsamma med vattnet..

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 11 kl. 08:14

Venborna uppmanas spara på vattnet

En vattenläcka på en av vattenledningarna till Ven gör att det kan bli ont om vatten på ön. De boende uppmanas att spara på vattnet..

Sydöstran - 16 nov 17 kl. 16:09

Efter läcka – Karlshamnsbor uppmanas spara på vattnet

En läcka har uppstått på vattenledningsnätet. Nu uppmanas Karlshamnsborna spara på vattnet..

NSD - 17 maj 11 kl. 13:46

Sattajärviborna uppmanas fortsätta koka vattnet

De boende i byn Sattajärvi, tolv kilometer från Pajala, som har kommunalt vatten uppmanas fortsätta koka det innan användning..

Nya Wermlands Tidningen - 04 dec 13 kl. 14:15

Kilsborna uppmanas att koka vattnet

Kils kommun uppmanar invånarna att koka vattnet från och med söndag kväll, den 8 december..

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 16 kl. 22:04

Boende i Grevie och Förslöv uppmanas spara på vattnet efter läcka

En större vattenläcka har inträffat i Grevie/Förslöv. Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB uppmanar ortsborna att spara på vattnet..

DalaDemokraten - 11 jul 17 kl. 08:34

Hushåll uppmanas spara på vattnet

Invånare i Orsa ombeds att vara sparsamma med vattnet..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Kropp hittad på havsbottnen vid Ljusterö

En död person har hittats på havsbottnen vid Ljusterö i Stockholms skärgård. Tidigare under kvällen rapporterades en man försvunnen från ön och söktes av polis och räddningstjänstens dykare..

DN - 1 timme sedan

Måndag 18 juni

DN - 1 timme sedan

Tidningar i gemensamt utspel mot kontroversiell politiker: ”Du ljuger”

Den kontroversiella norska politikern Sylvi Listhaug anklagas av fem stora dagstidningar för att sprida propaganda och smutsa ned debatten. Listhaug från högerpopulistiska Fremskrittspartiet tvingades avgå som justitieminister i våras sedan hon utlöst en regeringskris..

DN - 1 timme sedan

Vallokalerna stängda i Colombia: ”Fredligt”

Vallokalerna har stängt i det colombianska presidentvalets avgörande omgång. De båda kandidaterna Iván Duque och Gustavo Petro står för vitt skilda politiska visioner..

DN - 2 timmar sedan

Matchguide: Allt inför Sveriges VM-premiär

NIZJNIJ NOVGOROD. På måndagen är det äntligen dags. Här är allt du behöver veta inför Sveriges VM-premiär mot Sydkorea..

DN - 3 timmar sedan

Hon skriver flest motioner av alla

Oppositionen lägger interpellationer och motioner – majoriteten avslår dem. Det kan verka som ett meningslöst arbete i motvind, men stadshusets flitigaste motionsskrivare Lotta Edholm (L) tycker det är viktigt att ”göra skäl för lönen”. .

DN - 3 timmar sedan

Erik Ohlsson: Jemenkriget fortsätter – även om FN lyckas mäkla fred

Även om FN övertygar rebellsidan i Jemens inbördeskrig att ge upp den viktiga hamnstaden Hodeidah kommer folkets lidande att fortsätta. Långvariga olösta motsättningar och mängden inblandade parter gör det svårt att nå varaktiga överenskommelser. .

DN - 3 timmar sedan

”Moon Seon-min och Sverige är en kombination jag aldrig glömmer”

För fyra år sedan stod han på en scen i Östersund och sjöng ”Fix you”. Nu representerar han sitt landslag på världens största fotbollsscen. Mot Sverige därtill.

DN - 4 timmar sedan

Dagens skiva: Johanna Paulsson: Framtidens musik är redan skriven

Det kanske kommer som en besvikelse, men den fiktiva framtidens musik är i regel lika beroende av det förflutna som av författaren eller tonsättarens fantasi..

DN - 4 timmar sedan

”Ryktet om klassamhällets död betydligt överdrivet”

DN DEBATT 18/6. Konservativa tänkare avfärdade länge existensen av ett klassamhälle. Men vi kan med siffror från SCB visa att klassamhället i allra högsta grad lever.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.