DN > Nyheter

Sunday, 21 October, 03:20

DN - 22 maj 18 kl. 15:44

Stockholmarna uppmanas att snåla med vattnetVärmen i Stockholm gör att stockholmarna använder ovanligt mycket vatten, enligt Stockholm vatten och avfall. Nu uppmanar det kommunala bolaget invånarna att ”inte använda vatten i onödan”..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

177 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmarna, uppmanasatt , snålamed , vattnet
Västerbottens Folkblad - 19 feb 18 kl. 13:16

40 000 hushåll uppmanas spara på vattnet

En driftstörning på vattenverket Aborren påverkar 40 000 hushåll i Skellefteå. Verket körs på sin halva kapacitet och Skellefteåborna uppmanas spara på vattnet. Felet i vattenverket upptäcktes under söndagseftermiddagen, det rapporterar Norran.

Expressen - 10 maj 18 kl. 21:05

Invånare uppmanas spara på vattnet

Boende i Halmstad kommun uppmanas spara på vattnet.Nivåerna av dricksvattnet har av en okänd anledning sjunkit drastiskt.– Jag är själv ute själv och tittar efter vattenläckor nu, säger beredskapschef Michael Carlsson till SVT Nyheter Halland..

Cornucopia - 12 jul 18 kl. 09:06

"Mölndals invånare uppmanas spara på vattnet"

Mölndals invånare uppmanas av kommunen att spara på vattnet, så kommunen kan undvika kapitalförstöring och vattna sina egna planteringar och gräsmattor.Mölndals kommun bekämpar kapitalförstöring medelst bevattning.Mölndals kommun har ännu inte infört ett formellt bevattningsförbud (vad nu straffet är för att bryta mot förbudet - nationella eller regionala insatsstyrkan rappellerar ner från helikopter och konsekvensutsätter bevattnaren?

BT - 26 mar 14 kl. 14:01

Vattenläcka i Sätila - boende uppmanas att koka vattnet

I Sätila har en vatten- och avloppsledning på Strandvägen av misstag grävts av under förmiddagen. Det innebär att vissa fastigheter står utan vatten, och att det finns en viss risk för att vattnet har blivit förorenat. De fastigheter som är utan vatten är Skogshöjdsområdet och vissa fastigheter på Strandvägen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 11 kl. 08:20

Ekshäradsborna uppmanas hushålla med vattnet

Under natten mot onsdag har någon form av sabotage skett mot vattenreservoaren i Ekshärad. Detta medför att det under dagen kommer råda viss vattenbrist, och boende uppmanas att vara sparsamma med vattnet..

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 11 kl. 08:14

Venborna uppmanas spara på vattnet

En vattenläcka på en av vattenledningarna till Ven gör att det kan bli ont om vatten på ön. De boende uppmanas att spara på vattnet..

Sydöstran - 16 nov 17 kl. 16:09

Efter läcka – Karlshamnsbor uppmanas spara på vattnet

En läcka har uppstått på vattenledningsnätet. Nu uppmanas Karlshamnsborna spara på vattnet..

Expressen - 11 jul 18 kl. 12:02

Vatten förorenat - boende uppmanas att koka vattnet

Boende i Båstad kommun uppmanas nu av vattenbolaget NSVA att koka vatten till matlagning eller att dricka.Detta beror på att vattnet kan vara förorenat .

NSD - 17 maj 11 kl. 13:46

Sattajärviborna uppmanas fortsätta koka vattnet

De boende i byn Sattajärvi, tolv kilometer från Pajala, som har kommunalt vatten uppmanas fortsätta koka det innan användning..

Nya Wermlands Tidningen - 04 dec 13 kl. 14:15

Kilsborna uppmanas att koka vattnet

Kils kommun uppmanar invånarna att koka vattnet från och med söndag kväll, den 8 december..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Ernie

DN - 3 timmar sedan

Tyskland och Frankrike underkänner saudiernas förklaring

Tysklands förbundskansler Angela Merkel och hennes utrikesminister Heiko Maas sade i ett uttalande på lördagen att de tagit emot uppgiften om Jamal Khashoggis död ”med stor bestörtning” och att dödsfallet ”fördöms å det skarpaste”..

DN - 3 timmar sedan

Två räddade från brand i flerfamiljshus i Arlöv

Två personer som befann sig i en brinnande lägenhet i skånska Arlöv kunde sent på lördagskvällen undsättas av räddningstjänsten. Branden i ett flerfamiljshus utbröt strax innan klockan 22.30 och var vid 23-tiden fortfarande fullt utvecklad..

DN - 10 timmar sedan

Politiskt fenomen vill stjäla senatsplats – som Trumps motsats

Beto O’Rourke har blivit ett politiskt fenomen genom att framställa sig som motsatsen till Donald Trump. Han är en välartad, pragmatisk demokrat från Texas, som hoppas stjäla en senatplats från republikanen Ted Cruz. I Texas säger hans anhängare att han kan bli president en vacker dag.

DN - 5 timmar sedan

Bilbränder på flera håll i Trollhättan

Flera bilar brann på fyra olika platser i Trollhättan under lördagskvällen.   – Det går inte att utesluta att det rör sig om samma gärningsman, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl hos polisen i Västra Götaland. .

DN - 5 timmar sedan

Skadad Messi skapar nervositet i Barcelona

Bara åtta dagar innan El Clasico tvingades Lionel Messi bryta Barcelonas hemmamöte med Sevilla i La Liga..

DN - 6 timmar sedan

Lisa Magnusson: Historien om veganmamman har allt

Hur avancerad mat lagar egentligen denna kvinna om hon omöjligt både kan fixa lunchlådor och ha ett jobb? .

DN - 5 timmar sedan

Färjestad bröt Djurgårdens poängsvit

Tre mål på drygt tre minuter avgjorde klassikermötet och såg till att Färjestad bröt Djurgårdens åtta matcher långa poängsvit i SHL. Färjestads målexplosion i tredje perioden gav seger med 4–3..

DN - 6 timmar sedan

Mexiko öppnar gränsen för migrantkaravanen

Mexiko öppnar nu sin gräns för kvinnor och barn i den så kallade migrantkaravanen från Honduras, uppger nyhetsbyrån AFP sent på lördagskvällen. .

DN - 6 timmar sedan

”Ställ krav på sysselsättning i offentliga upphandlingar”

DN DEBATT 21/10. Flera EU-länder använder i dag upphandling som ett arbetsmarknads­instrument. Värdet av de offentliga upphandlingarna i Sverige uppgår till 680 miljarder kronor per år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.