DN > Nyheter

Thursday, 24 January, 07:14

DN - 22 maj 18 kl. 15:44

Stockholmarna uppmanas att snåla med vattnetVärmen i Stockholm gör att stockholmarna använder ovanligt mycket vatten, enligt Stockholm vatten och avfall. Nu uppmanar det kommunala bolaget invånarna att ”inte använda vatten i onödan”..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

177 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmarna, uppmanasatt , snålamed , vattnet
Västerbottens Folkblad - 19 feb 18 kl. 13:16

40 000 hushåll uppmanas spara på vattnet

En driftstörning på vattenverket Aborren påverkar 40 000 hushåll i Skellefteå. Verket körs på sin halva kapacitet och Skellefteåborna uppmanas spara på vattnet. Felet i vattenverket upptäcktes under söndagseftermiddagen, det rapporterar Norran.

Expressen - 10 maj 18 kl. 21:05

Invånare uppmanas spara på vattnet

Boende i Halmstad kommun uppmanas spara på vattnet.Nivåerna av dricksvattnet har av en okänd anledning sjunkit drastiskt.– Jag är själv ute själv och tittar efter vattenläckor nu, säger beredskapschef Michael Carlsson till SVT Nyheter Halland..

Nyan - 07 jan 19 kl. 14:18

Hammarlänningar uppmanas spara på vattnet

Boende i Hellesby, Frebbenby, Marsund, Öra och Torpområdet med kommunalt avlopp uppmanas spara på vattnet vid dusch, etc. Skälet är att eldistributionen till pumpstationer ännu inte fungerar. Ju lägre vattenförbrukning, desto mindre lägre miljöpåverkan från avloppsvatten vid pumpstationerna.

Cornucopia - 12 jul 18 kl. 09:06

"Mölndals invånare uppmanas spara på vattnet"

Mölndals invånare uppmanas av kommunen att spara på vattnet, så kommunen kan undvika kapitalförstöring och vattna sina egna planteringar och gräsmattor.Mölndals kommun bekämpar kapitalförstöring medelst bevattning.Mölndals kommun har ännu inte infört ett formellt bevattningsförbud (vad nu straffet är för att bryta mot förbudet - nationella eller regionala insatsstyrkan rappellerar ner från helikopter och konsekvensutsätter bevattnaren?

BT - 26 mar 14 kl. 14:01

Vattenläcka i Sätila - boende uppmanas att koka vattnet

I Sätila har en vatten- och avloppsledning på Strandvägen av misstag grävts av under förmiddagen. Det innebär att vissa fastigheter står utan vatten, och att det finns en viss risk för att vattnet har blivit förorenat. De fastigheter som är utan vatten är Skogshöjdsområdet och vissa fastigheter på Strandvägen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 11 kl. 08:20

Ekshäradsborna uppmanas hushålla med vattnet

Under natten mot onsdag har någon form av sabotage skett mot vattenreservoaren i Ekshärad. Detta medför att det under dagen kommer råda viss vattenbrist, och boende uppmanas att vara sparsamma med vattnet..

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 11 kl. 08:14

Venborna uppmanas spara på vattnet

En vattenläcka på en av vattenledningarna till Ven gör att det kan bli ont om vatten på ön. De boende uppmanas att spara på vattnet..

Sydöstran - 16 nov 17 kl. 16:09

Efter läcka – Karlshamnsbor uppmanas spara på vattnet

En läcka har uppstått på vattenledningsnätet. Nu uppmanas Karlshamnsborna spara på vattnet..

Expressen - 11 jul 18 kl. 12:02

Vatten förorenat - boende uppmanas att koka vattnet

Boende i Båstad kommun uppmanas nu av vattenbolaget NSVA att koka vatten till matlagning eller att dricka.Detta beror på att vattnet kan vara förorenat .

NSD - 17 maj 11 kl. 13:46

Sattajärviborna uppmanas fortsätta koka vattnet

De boende i byn Sattajärvi, tolv kilometer från Pajala, som har kommunalt vatten uppmanas fortsätta koka det innan användning..

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 12:16

Bokrecension: Caroline Albertine Minor imponerar med små bortvändheter

Sju noveller. Sju kvinnoliv. Danska Caroline Albertine Minor har hyllats för sin novellsamling ”Välsignelser”, som nu kommer på svenska.

DN - 10 jan 19 kl. 11:51

Anna-Lena Laurén: Tintins Sovjetunionen stämde rätt väl med verkligheten

Hergé hade aldrig satt sin fot i Sovjetunionen när han lät sin i dag 90-årsjubilerande seriehjälte besöka landet. Ändå träffade ”Tintin i Sovjet” helt rätt i sin skildring av bolsjevismens väsen..

DN - 10 jan 19 kl. 10:51

Analytiker överraskade över nedskrivningen

– Det är definitivt en större reträtt än man hoppats på inom BSS-delen som man har haft problem med innan också, säger Daniel Djurberg, analytiker på Handelsbanken..

DN - 10 jan 19 kl. 10:47

Larsson kan få möta mästarinnan i Australien

Svenskorna ska kunna ta sig förbi första omgången i Australian Open. Men redan i den andra blir det kanske övermäktigt motstånd. Johanna Larsson ställs mot regerande mästarinnan Caroline Wozniacki..

DN - 10 jan 19 kl. 10:25

”Gå i opposition till valet 2022”

Bättre än att kompromissa, skriver tidigare S-riksdagskandidat..

DN - 10 jan 19 kl. 07:26

Ytterligare skottlossning i Värnamo

Pågående konflikt mellan olika kriminella grupper kan ligga bakom..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Ny dokumentär pekar ut Michael Jackson

Popstjärnan Michael Jackson anklagas för sexuella övergrepp i en ny dokumentär som har premiär på den amerikanska filmfestivalen Sundance, skriver Rolling Stone..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Marianne, 89, skadades vid t-banan – nu läggs förundersökningen ner

Marianne Sundström, 89, knuffades omkull vid tunnelbanan i oktober. Hon föll illa, tvingades operera höften och har haft kraftiga smärtor efteråt.  Polisen omhändertog en person efter händelsen – men nu läggs ärendet ner.

DN - 10 jan 19 kl. 09:12

Klämskydd saknades vid dödsolycka på fabrik

Klämskydd saknades vid den maskin där en anställd hos golvtillverkaren Tarkett i Ronneby fick skador som ledde till döden..

DN - 10 jan 19 kl. 08:39

Storm på väg mot hela Norrland – klass 2-varning i fjällen

Från torsdagseftermiddagen väntas storm i fjällen, och under natten och fredagen väntas stormvindarna dra in även över inlandet och kusten i norr. Varningar och risker har utfärdats för i stort sett hela Norrland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.