DN > Nyheter

Friday, 17 August, 22:57

DN - 22 maj 18 kl. 15:44

Stockholmarna uppmanas att snåla med vattnetVärmen i Stockholm gör att stockholmarna använder ovanligt mycket vatten, enligt Stockholm vatten och avfall. Nu uppmanar det kommunala bolaget invånarna att ”inte använda vatten i onödan”..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

177 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmarna, uppmanasatt , snålamed , vattnet
Västerbottens Folkblad - 19 feb 18 kl. 13:16

40 000 hushåll uppmanas spara på vattnet

En driftstörning på vattenverket Aborren påverkar 40 000 hushåll i Skellefteå. Verket körs på sin halva kapacitet och Skellefteåborna uppmanas spara på vattnet. Felet i vattenverket upptäcktes under söndagseftermiddagen, det rapporterar Norran.

Expressen - 10 maj 18 kl. 21:05

Invånare uppmanas spara på vattnet

Boende i Halmstad kommun uppmanas spara på vattnet.Nivåerna av dricksvattnet har av en okänd anledning sjunkit drastiskt.– Jag är själv ute själv och tittar efter vattenläckor nu, säger beredskapschef Michael Carlsson till SVT Nyheter Halland..

Cornucopia - 12 jul 18 kl. 09:06

"Mölndals invånare uppmanas spara på vattnet"

Mölndals invånare uppmanas av kommunen att spara på vattnet, så kommunen kan undvika kapitalförstöring och vattna sina egna planteringar och gräsmattor.Mölndals kommun bekämpar kapitalförstöring medelst bevattning.Mölndals kommun har ännu inte infört ett formellt bevattningsförbud (vad nu straffet är för att bryta mot förbudet - nationella eller regionala insatsstyrkan rappellerar ner från helikopter och konsekvensutsätter bevattnaren?

BT - 26 mar 14 kl. 14:01

Vattenläcka i Sätila - boende uppmanas att koka vattnet

I Sätila har en vatten- och avloppsledning på Strandvägen av misstag grävts av under förmiddagen. Det innebär att vissa fastigheter står utan vatten, och att det finns en viss risk för att vattnet har blivit förorenat. De fastigheter som är utan vatten är Skogshöjdsområdet och vissa fastigheter på Strandvägen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 11 kl. 08:20

Ekshäradsborna uppmanas hushålla med vattnet

Under natten mot onsdag har någon form av sabotage skett mot vattenreservoaren i Ekshärad. Detta medför att det under dagen kommer råda viss vattenbrist, och boende uppmanas att vara sparsamma med vattnet..

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 11 kl. 08:14

Venborna uppmanas spara på vattnet

En vattenläcka på en av vattenledningarna till Ven gör att det kan bli ont om vatten på ön. De boende uppmanas att spara på vattnet..

Sydöstran - 16 nov 17 kl. 16:09

Efter läcka – Karlshamnsbor uppmanas spara på vattnet

En läcka har uppstått på vattenledningsnätet. Nu uppmanas Karlshamnsborna spara på vattnet..

Expressen - 11 jul 18 kl. 12:02

Vatten förorenat - boende uppmanas att koka vattnet

Boende i Båstad kommun uppmanas nu av vattenbolaget NSVA att koka vatten till matlagning eller att dricka.Detta beror på att vattnet kan vara förorenat .

NSD - 17 maj 11 kl. 13:46

Sattajärviborna uppmanas fortsätta koka vattnet

De boende i byn Sattajärvi, tolv kilometer från Pajala, som har kommunalt vatten uppmanas fortsätta koka det innan användning..

Nya Wermlands Tidningen - 04 dec 13 kl. 14:15

Kilsborna uppmanas att koka vattnet

Kils kommun uppmanar invånarna att koka vattnet från och med söndag kväll, den 8 december..

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Villa övertänd efter att bilbrand spridit sig

En bilbrand har spridit sig till en villa utanför Tuna i Vimmerby kommun. Villan är nu övertänd och brandkåren har 19 personer på platsen.  .

DN - 30 minuter sedan

John Guidetti petad från Barcelonamatch

John Guidetti finns inte med i Alavés laguppställning inför lördagens ligapremiär mot Barcelona. .

DN - 45 minuter sedan

Rapparen Young Thug arresterad på releasefest

Den amerikanska rapparen Young Thug firade på torsdagen sin 27-årsdag med att släppa albumet ”Slime language”..

DN - 1 timme sedan

Man död i mc-olycka väster om Ullared

En man i 50-årsåldern har omkommit i en olycka på länsväg 153 väster om Ullared. En personbil och en motorcykel var inblandade i olyckan, som inträffade på fredagseftermiddagen..

DN - 1 timme sedan

KD: Vi är ett starkt valrörelseparti

För första gången på ett år klarar sig Kristdemokraterna precis över riksdagsspärren enligt den senaste mätningen från DN/Ipsos.  – Vi har en plan och vi är tränade, säger biträdande partisekreterare Peter Kullgren. .

DN - 1 timme sedan

Två palestinier uppges ha skjutits till döds

Två palestinier har skjutits till döds av israeliska soldater när de deltog i protester vid gränsen till Gazaremsan, enligt den palestinska hälsomyndigheten..

DN - 1 timme sedan

FN:s människorättsråd: Lula bör få kandidera

Lula da Silva, som anmält sig som kandidat till presidentvalet i Brasilien trots att han sitter i fängelse, bör få utöva sina politiska rättigheter. Det anser FN:s människorättsråd (UHRC) och hänvisar till att Lula överklagat sin dom..

DN - 1 timme sedan

Ewa Stenberg: KD på väg mot mirakel – om alliansen håller ihop

DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg svarar på tre frågor om den nya opinionsmätningen från DN/Ipsos där både KD och MP klarar riksdagsspärren..

DN - 1 timme sedan

Ryssar tycker om att tala om för en vad man ska göra

Det ryska sättet att kommunicera är direkt. Man drar sig inte för att ge råd till främmande människor, något som gör vardagen i Moskva mycket underhållande..

DN - 1 timme sedan

Nazister får ha valtält i Boden

Den nazistiska organisationen NMR får tillstånd att sätta upp ett valtält i centrala Boden, rapporterar lokala medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.