Mobil > Teknik

Friday, 17 August, 21:33

Mobil - 22 maj 18 kl. 15:36

Twitter har ledsnat på fragmenteringen – lanserar egna Android-emojisTwitter väljer nu att erbjuda en fast uppsättning emoji-symboler för alla som använder mikrobloggen på Android, oavsett vilken version av Googles operativsystem man kör..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Android, Googles

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitterhar , ledsnat, fragmenteringen, lanserar, egna, Android-emojis
Dagensanalys.se - 07 jun 16 kl. 15:00

Twitter får nu äntligen sin knapp för Periscope

Det verkar som att Twitter nu äntligen lanserar sin direktknapp för Periscope, live-videoappen som nu utsätts för hård konkurrens från Facebook Live. Allt fler användare rapporterar att de fått tillgång till den nya knappen. Vi har tidigare skrivit om de första rapporterna kring denna Periscope-knapp, något började dyka upp tidigare i maj bland de med Androidmobiler.

IDG - 15 nov 12 kl. 03:44

Så ska Google försöka stoppa fragmenteringen

I ett försök att stoppa fragmenteringen på Android har Google gått ut med nya regler för utvecklarna..

Computer Sweden - 15 nov 12 kl. 03:44

Så ska Google försöka stoppa fragmenteringen

I ett försök att stoppa fragmenteringen på Android har Google gått ut med nya regler för utvecklarna..

Dagensanalys.se - 28 jun 16 kl. 14:00

Snart kommer klistermärken för dina Twitter-foton

Twitter vill inte vara sämre än alla andra populära sociala medier (läs: Facebook och Snapchat), så därför kommer man nu att lansera ”klistermärken” som man kan lägga på de foton man lägger upp. Men de har en liten twist – de fungerar lite som hashtags. Precis som hashtags (alltså klickbara länkar som leder till samtalen kring ett visst ord; #dagensanalys, till exempel) så kommer man att kunna klicka på ett klistermärke för att kunna se alla andra som använt dekalen på sitt foton.

DN - 19 apr 13 kl. 09:47

Twitter lanserar ny musiktjänst

Nu lanserar Twitter den nya tjänsten #music som ger tips om vad andra som använder mikrobloggen lyssnar på. Tjänsten är gratis men kan ge Twitter möjligheter att öka sina annonsintäkter..

SvD - 10 feb 16 kl. 12:19

Twitter lanserar videoannonser

Annonsörer på Twitter får nu ökad tillgång till rörliga bilder. Twitter lanserar ett nytt annonsformat med namnet "First view", som placerar en videoannons i användarens flöde. Denna placering ägs sedan av annonsören under en 24-timmarsperiod, skriver nättidningen Business Insider..

Dagensanalys.se - 10 feb 16 kl. 13:35

Twitter lanserar First View – låter marknadsförare äga Twitters flöde i ett dygn

Twitters ekonomiska läge är inte helt lysande, delvis beroende på fallande popularitet bland användare. För att fortsätta att locka till sig annonsintäkter lanserar man nu nya metoder för videoannonsörer att maximera publikgenomslaget. ”Varje dag kommer miljontals människor till Twitter för att ta del av konversationerna kring deras intressen och passioner” skrev Twitters Deepak Rao i ett blogginlägg nyligen, och fortsätter med att understryka hur lockande denna ”levande” publik är för annonsörer.

Dagensanalys.se - 29 jul 16 kl. 09:39

Stickers är nu live på Twitter

Om du räknat ned dagarna till att du kan använda Stickers på dina Twitter-bilder är nu väntan äntligen över. Stickers är live! Att klä dina bilder med klistermärken har varit årets grej.

Dagensanalys.se - 16 aug 16 kl. 12:31

Twitter lanserar sponsrade klistermärken

För inte så länge sedan så kunde bland andra vi på Dagensanalys.se skriva om att Twitter lanserat klistermärken (”Stickers”) som användare ska kunna pynta sina foton med. Nu kommer man så ut med sponsrade dekaler – ett smart sätt för att få in lite pengar från företag som vill synas lite mer.

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 16:05

Twitter är tystlåtna kring priset för sponsrade klistermärken

Vi har tidigare skrivit om att Twitter lanserat klistermärken (emoji-ikoner) som kan sponsras av företag och varumärken. En smart idé som förvandlar användare till reklampelare, och som blivit något av en trend bland sociala medieföretag på sistone. Att företag injicerar sina varumärken i vanliga användares flöden är något som växt stort.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 6 timmar sedan

Är det här Pixel 3 XL?

En livs levande Pixel 3 XL-telefon kan ha exponerats på en spårvagn i Toronto. Mycket tyder hur som helst på det, och om det är en dylik enhet som figurerar på bilderna så kan man konstatera att sensorpanelen är stor..

Mobil - 6 timmar sedan

Uppgifter: Två av höstens Iphone-modeller får stöd för Apple Pencil

En motiverad, logisk och rimlig utveckling eller något som Steve Jobs hade avskytt? Kanske både och, rent av? Åsikterna lär gå isär rejält om den senaste tidens rykten stämmer och två av höstens tre nya Iphone-enheter får stöd för styluspennan Apple Pencil..

Mobil - 7 timmar sedan

Test: Oneplus Bullets Wireless

När Oneplus släpper ett eget trådlöst headset är det mer anonymt än väntat..

Mobil - 8 timmar sedan

Sonys tidtabell för Android 9.0 Pie

Sony har nu förtydligat vilka modeller som får Android 9.0 Pie och när..

Mobil - 8 timmar sedan

Nokia 9 kan lanseras nästa vecka

HMD Global lovar något stort den 21 augusti..

Mobil - 11 timmar sedan

Användare slår larm: Pixel 2 XL-enheter blir sega av Android Pie

Utrullningen av Android 9.0 Pie har inte gått helt smärtfritt när det gäller Googles egna Pixel-telefoner. Och nu kommer uppgifter från flera användare om att Pixel 2 XL-enheter blivit sega efter att man uppdaterat till Android Pie..

Mobil - 11 timmar sedan

Google sägs ha egen AI-högtalare med bildskärm på gång

Google har redan lanserat en plattform som medger skärmförsedda AI-högtalare med Google Assistant från tredjepartstillverkare. Nu påstås it-jätten dessutom ha en egenproducerad variant på temat under utveckling..

Mobil - 11 timmar sedan

“Huawei bekräftar Kirin 980 och Mate 20-lansering i oktober”

Uppgifter om att Huawei släpper systemchipp baserat på 7-nanometersteknik på IFA. Mate 20 ska enligt samma källa lanseras i oktober..

Mobil - Igår: 15:54

Pris och specifikationer på Mate 20 kan ha publicerats av misstag

Återförsäljaren Giztop tycks ha gjort bort sig och råkat publicera en annons för Huaweis kommande smartphone-modell Mate 20 redan innan telefonen offentliggjorts. Såväl pris som specifikationer har därmed avslöjats, förutsatt att informationen i annonsen var korrekt..

Mobil - Igår: 15:42

Google har lanserat Go-versionen av Android 9.0 Pie

När Googles Light-version av Android uppdateras är det resurssnålheten som lyfts fram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.