Mobil > Teknik

Saturday, 23 June, 21:49

Mobil - 22 maj 18 kl. 15:36

Twitter har ledsnat på fragmenteringen – lanserar egna Android-emojisTwitter väljer nu att erbjuda en fast uppsättning emoji-symboler för alla som använder mikrobloggen på Android, oavsett vilken version av Googles operativsystem man kör..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Android, Googles

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitterhar , ledsnat, fragmenteringen, lanserar, egna, Android-emojis
Dagensanalys.se - 07 jun 16 kl. 15:00

Twitter får nu äntligen sin knapp för Periscope

Det verkar som att Twitter nu äntligen lanserar sin direktknapp för Periscope, live-videoappen som nu utsätts för hård konkurrens från Facebook Live. Allt fler användare rapporterar att de fått tillgång till den nya knappen. Vi har tidigare skrivit om de första rapporterna kring denna Periscope-knapp, något började dyka upp tidigare i maj bland de med Androidmobiler.

IDG - 15 nov 12 kl. 03:44

Så ska Google försöka stoppa fragmenteringen

I ett försök att stoppa fragmenteringen på Android har Google gått ut med nya regler för utvecklarna..

Computer Sweden - 15 nov 12 kl. 03:44

Så ska Google försöka stoppa fragmenteringen

I ett försök att stoppa fragmenteringen på Android har Google gått ut med nya regler för utvecklarna..

Dagensanalys.se - 28 jun 16 kl. 14:00

Snart kommer klistermärken för dina Twitter-foton

Twitter vill inte vara sämre än alla andra populära sociala medier (läs: Facebook och Snapchat), så därför kommer man nu att lansera ”klistermärken” som man kan lägga på de foton man lägger upp. Men de har en liten twist – de fungerar lite som hashtags. Precis som hashtags (alltså klickbara länkar som leder till samtalen kring ett visst ord; #dagensanalys, till exempel) så kommer man att kunna klicka på ett klistermärke för att kunna se alla andra som använt dekalen på sitt foton.

DN - 19 apr 13 kl. 09:47

Twitter lanserar ny musiktjänst

Nu lanserar Twitter den nya tjänsten #music som ger tips om vad andra som använder mikrobloggen lyssnar på. Tjänsten är gratis men kan ge Twitter möjligheter att öka sina annonsintäkter..

SvD - 10 feb 16 kl. 12:19

Twitter lanserar videoannonser

Annonsörer på Twitter får nu ökad tillgång till rörliga bilder. Twitter lanserar ett nytt annonsformat med namnet "First view", som placerar en videoannons i användarens flöde. Denna placering ägs sedan av annonsören under en 24-timmarsperiod, skriver nättidningen Business Insider..

Dagensanalys.se - 10 feb 16 kl. 13:35

Twitter lanserar First View – låter marknadsförare äga Twitters flöde i ett dygn

Twitters ekonomiska läge är inte helt lysande, delvis beroende på fallande popularitet bland användare. För att fortsätta att locka till sig annonsintäkter lanserar man nu nya metoder för videoannonsörer att maximera publikgenomslaget. ”Varje dag kommer miljontals människor till Twitter för att ta del av konversationerna kring deras intressen och passioner” skrev Twitters Deepak Rao i ett blogginlägg nyligen, och fortsätter med att understryka hur lockande denna ”levande” publik är för annonsörer.

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 16:05

Twitter är tystlåtna kring priset för sponsrade klistermärken

Vi har tidigare skrivit om att Twitter lanserat klistermärken (emoji-ikoner) som kan sponsras av företag och varumärken. En smart idé som förvandlar användare till reklampelare, och som blivit något av en trend bland sociala medieföretag på sistone. Att företag injicerar sina varumärken i vanliga användares flöden är något som växt stort.

Mobil - 15 nov 17 kl. 14:55

Samsung lanserar mobilförsäkring

Att spräcka skärmen på sin smartphone är nästan mer regel än undantag. Och för de Samsung-ägare som ledsnat på dyra reparationskostnader kanske den koreanska elektronikjättens nya mobilförsäkring kan vara av intresse..

Dagensanalys.se - 29 jul 16 kl. 09:39

Stickers är nu live på Twitter

Om du räknat ned dagarna till att du kan använda Stickers på dina Twitter-bilder är nu väntan äntligen över. Stickers är live! Att klä dina bilder med klistermärken har varit årets grej.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - Igår: 08:26

Tips: Tre extrabatterier till sommaren

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Mobil - I förrgår: 16:03

Uppgifter: Apples laddningsplatta försenad till följd av tekniska problem

Apple avslöjade redan i september förra året att man skulle släppa en platta för trådlös laddning kallad Airpower. Men plattan har fortfarande inte blivit verklighet, och nu kommer uppgifter som gör gällande att enheten är försenad till följd av att Apple stött på diverse tekniska problem..

Mobil - I förrgår: 14:33

Nio toppmodeller i jämförande test

Nu har de flesta av vårens toppmobiler kommit. Vilken är bäst? Vi har jämfört dem..

Mobil - I förrgår: 11:17

VR-stöd inte längre aktuellt för spelkonsolen Xbox One

Den som hade hoppats på att få spela VR-spel på sin Xbox One-konsol hoppas förgäves. Microsofts marknadschef Mike Nichols har nu nämligen avslöjat att några sådana planer inte längre finns..

Mobil - I förrgår: 10:11

Tips: Tre klockor till sommaren

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Mobil - I förrgår: 11:10

Vi har provat Android Messages via datorn

Googles senaste variant på textmeddelanden låter dig hantera sms via datorn. Vi har testat..

Mobil - I förrgår: 09:33

Tvivelaktig ”bildläcka” skulle kunna föreställa Galaxy S10-prototyp

Techläckaren Ice Universe har publicerat en bild på Twitter föreställande en i princip kantfri telefon. Och han antyder att det kan handla om en tidig Galaxy S10-prototyp, något som vi är mycket skeptiska till, även om det inte är helt uteslutet..

Mobil - I förrgår: 09:15

Uppgifter: Huaweis nya mobilchipp dubbelt så kraftfullt som Kirin 970

Färska rykten gör gällande att Huawei har ett nytt och mycket kraftfullt chipp på gång kallat Kirin 1020..

Mobil - 20 jun 18 kl. 15:31

Uppgifter: Gear S4 och Galaxy Tab 4 presenteras först i september

Den som hoppades på att få se smartwatch-enheten Gear S4 och surfplattan Galaxy Tab S4 i samband med lanseringen av Galaxy Note 9 hoppas förgäves. Åtminstone om man får tro färska men obekräftade uppgifter som nu börjat cirkulera. De båda enheterna sägs vara aktuella att presenteras först i september..

Mobil - 20 jun 18 kl. 15:23

Försäljningen av VR-headsets rasar – men trots det väntas strålande tider

Försäljningen av VR- och AR-headsets föll under årets första kvartal med hela 30,5 procent jämfört med samma period 2017. Men trots det så tror analysfirman IDC att goda tider väntar segmentet, som man menar har mognat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.