DN > Inrikes

Tuesday, 14 August, 11:08

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Döda, kvinnani , Örebroär , saknade, 45-åringen
BT - 17 jan 12 kl. 13:29

Polisen vet när kvinnan i Arboga dog

Mord eller inte? Enligt officiella uppgifter från polisen kan man inte veta förrän rättsläkaren lämnat sitt utlåtande om den döda mamman och bebisen i Arboga. Samtidigt säger polisen att tips är avgörande för hur man jobbar vidare.

Västerbottens Folkblad - 20 jul 13 kl. 21:37

Polisen bekräftar: Kvinnan är död

Polisen har i kväll bekräftat att kvinnan som blev skjuten i morse på tågstationen i Umeå är död. Kvinnan som tidigt i morse sköts på [...].

Expressen - 07 jul 16 kl. 21:07

Polisen misstänker: Kvinnan halshöggs

Den 27-åriga kvinnan hittades brutalt mördad i ett hus i Fredriksværk. Enligt polisen har hon halshuggits till döds. Polisen misstänker att mordet kan kopplas till fyndet av en död 29-årig man som hittades i närheten..

Expressen - 17 jan 12 kl. 17:06

Polisen vet när kvinnan dog

Polisen ska nu ha ringat in tidpunkten när småbarnsmamman i Arboga dog. Telefonlistor över kvinnans mobilsamtal ska ha gett en tydlig indikation om när kvinnan avled. .

GT - 22 jul 15 kl. 15:30

Polisen tyckte att kvinnan skulle få kompanistryk

Polisoperatören tyckte att den rattfulla kvinnan borde få kompanistryk - och att någon hövding på ön i Göteborgs norra skärgård borde ingripa mot henne. Nu anmäls han till polismyndighetens personalansvarsnämnd för den raljerande attityden under samtalet..

NSD - 17 aug 15 kl. 20:41

Polisen har hittat kvinnan

Den 76-åriga kvinnan som varit försvunnen sedan 16-tiden har hittats..

GöteborgsPosten - 11 jul 17 kl. 11:01

Polisen misstänker: Kvinnan sov - då våldtogs hon

De två kvinnorna låg och sov i en lägenhet i centrala Skövde. Då ska en person ha gett sig på dem. Den ena kvinnan våldtogs i sömnen och den andra blev tafsad på brösten och underlivet, enligt åklagaren.

Nerikes Allehanda - 08 nov 17 kl. 13:12

Polisen stoppade rattfyllerist i Örebro – tog bilen i beslag

Polisen stoppade en bil på Grönsångaregatan på onsdagsförmiddagen. Det visade sig att föraren var påverkad och saknade körkort..

FriaTider - 23 jul 13 kl. 13:27

Polisen: Försvunna kvinnan i Trollhättan mördad

Polisen tror inte längre att den 23-åriga tvåbarnsmamma som försvann i Trollhättan är vid liv, rapporterar flera medier..

YLE - 05 jun 14 kl. 16:17

Kvinnan kan inte förklara varför hon sparade kropparna

Den 35-åriga kvinnan i Uleåborg som förvarade sina fem döda spädbarn i husets källare kan inte säga varför hon inte begravade barnen, uppgav polisen på torsdagen. Det är ännu oklart vem papporna till barnen är. Den nuvarande maken har förhörts men hålls inte av polisen.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Risk för kraftigt regn i södra Sverige

Delar av södra Sverige kan få uppleva rejäla skurar under eftermiddagen när en regnfront passerar österut över Götaland..

DN - 5 timmar sedan

Sista chansen för morddömda Esa att bli frikänd

För åtta år sedan dömdes Esa Teittinen mot sitt nekande för att ha mördat sin vän Torbjörn. Efter Högsta domstolens beslut om resning tas nu fallet upp på nytt i hovrätten..

DN - 5 timmar sedan

Stefan Lisinski: Lika svag bevisning som mot Kaj Linna

Åklagarsidan har två svåra uppgifter i den nya rättegången mot Esa Teittinen. För det första ska rätten övertygas om att offret Torbjörn verkligen mördades. För det andra måste det finnas bevis för att gärningsmannen är Esa Teittinen och ingen annan.

DN - 17 timmar sedan

Eldningsförbud hävs runt om i landet

Brandrisken har minskat tack vare lågtrycket, men är inte borta. Samtidigt som lusten att grilla kanske avtar hävs förbudet att grilla på egen tomt i fler län. I Gävleborgs län, som drabbades hårt av sommarens skogsbränder, drar länsstyrelsen tillbaka eldningsförbudet i terräng..

DN - 17 timmar sedan

Elever fick fel vaccin av skolsköterskan

En lex Maria-anmälan har upprättats vid en grundskola i Malmö efter att det uppdagats att sex elever fått fel vaccin av skolsköterskan. Vissa fick dubbla doser medan andra fick uteblivet skydd..

DN - 22 timmar sedan

Ung man gripen misstänkt för mord i Malmö

En 21-årig man har gripits misstänkt för ett mord på en 19-årig man i Malmö i september 2016, rapporterar Sydsvenskan. .

DN - 22 timmar sedan

Sjukvårdens krisberedskap ska utredas

Sjukvårdens krisberedskap ska utredas efter flera större händelser som satt sjukvården på prov. Socialminister Annika Strandhäll (S) säger att frågan om läkemedelsförsörjningen är särskilt viktig..

DN - Igår: 10:32

Polisen ändrar sig: Tillåter nazister demonstrera i Kungälv

Polisen har ”gjort en operativ omvärdering” av belsutet att avslå nazistiska NMR:s ansökan om att få demonstrera i Kungälv. Nu anser polisen att man med regionala resurser kan upprätthålla ordningen. Det är endast i en del av den omfattande ansökan som NMR lämnat in som polisen ändar sig.

DN - Igår: 08:47

Polisen utreder misstänkt mord på ettåring i Umeå

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mord på ett ettårigt barn. Barnet påträffades avlidet under söndagen och två personer är anhållna misstänkta för brottet, skriver polisen på sin hemsida..

DN - Igår: 22:27

Lastbilschaufför knivhögg lastbilschaufför

En lastbilschaufför blev knivhuggen av en annan lastbilschaufför sedan deras fordon kolliderat på E20 i Lyrestad utanför Mariestad, skriver Göteborgs-Posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.