DN > Inrikes

Thursday, 24 January, 08:18

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Döda, kvinnani , Örebroär , saknade, 45-åringen
BT - 17 jan 12 kl. 13:29

Polisen vet när kvinnan i Arboga dog

Mord eller inte? Enligt officiella uppgifter från polisen kan man inte veta förrän rättsläkaren lämnat sitt utlåtande om den döda mamman och bebisen i Arboga. Samtidigt säger polisen att tips är avgörande för hur man jobbar vidare.

Västerbottens Folkblad - 20 jul 13 kl. 21:37

Polisen bekräftar: Kvinnan är död

Polisen har i kväll bekräftat att kvinnan som blev skjuten i morse på tågstationen i Umeå är död. Kvinnan som tidigt i morse sköts på [...].

Expressen - 07 jul 16 kl. 21:07

Polisen misstänker: Kvinnan halshöggs

Den 27-åriga kvinnan hittades brutalt mördad i ett hus i Fredriksværk. Enligt polisen har hon halshuggits till döds. Polisen misstänker att mordet kan kopplas till fyndet av en död 29-årig man som hittades i närheten..

Expressen - 17 jan 12 kl. 17:06

Polisen vet när kvinnan dog

Polisen ska nu ha ringat in tidpunkten när småbarnsmamman i Arboga dog. Telefonlistor över kvinnans mobilsamtal ska ha gett en tydlig indikation om när kvinnan avled. .

GT - 22 jul 15 kl. 15:30

Polisen tyckte att kvinnan skulle få kompanistryk

Polisoperatören tyckte att den rattfulla kvinnan borde få kompanistryk - och att någon hövding på ön i Göteborgs norra skärgård borde ingripa mot henne. Nu anmäls han till polismyndighetens personalansvarsnämnd för den raljerande attityden under samtalet..

NSD - 17 aug 15 kl. 20:41

Polisen har hittat kvinnan

Den 76-åriga kvinnan som varit försvunnen sedan 16-tiden har hittats..

GöteborgsPosten - 11 jul 17 kl. 11:01

Polisen misstänker: Kvinnan sov - då våldtogs hon

De två kvinnorna låg och sov i en lägenhet i centrala Skövde. Då ska en person ha gett sig på dem. Den ena kvinnan våldtogs i sömnen och den andra blev tafsad på brösten och underlivet, enligt åklagaren.

Nerikes Allehanda - 08 nov 17 kl. 13:12

Polisen stoppade rattfyllerist i Örebro – tog bilen i beslag

Polisen stoppade en bil på Grönsångaregatan på onsdagsförmiddagen. Det visade sig att föraren var påverkad och saknade körkort..

FriaTider - 23 jul 13 kl. 13:27

Polisen: Försvunna kvinnan i Trollhättan mördad

Polisen tror inte längre att den 23-åriga tvåbarnsmamma som försvann i Trollhättan är vid liv, rapporterar flera medier..

NSD - 12 nov 18 kl. 16:06

Polisen: Så dog kvinnan

Nu har polisen fått obduktionsrapporten efter fjällräddningen där en 35-årig kvinna hittades död nära foten av Kebnekaise..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Henrik Brandão Jönsson: Är det nu Maduros regim faller?

Rurópolis. De senaste åren har jag trott att regimen i Venezuela ska falla flera gånger, men den har alltid klarat sig. Frågan är om gårdagens dramatiska utveckling gör att den faller nu?.

DN - 1 timme sedan

Pressat Huawei visar upp 5G-modem

Kinesiska teknikjätten Huawei har visat upp ett nytt 5G-modem..

DN - 2 timmar sedan

Historiska museet visar utställning om Förintelsen

Inför Förintelsens minnesdag öppnar Historiska museet en utställning om överlevande som flydde till Sverige. På ”Speaking memories – Förintelsens sista vittnen” finns föremål och vittnesmål som aldrig tidigare visats eller hörts i Sverige. .

DN - 2 timmar sedan

Sökmotorn Bing stoppas i Kina

Amerikanska Microsofts sökmotor Bing har stoppats i Kina, uppger företaget. Det är den senaste i raden av utländska tekniktjänster som stoppas bakom landets famösa brandvägg..

DN - 12 timmar sedan

Viktors val: Kulturministern – inte som alla andra

Om resten av Sverige var som kulturvärlden så hade Anders Ygeman fått avgå för att han inte är elektriker. Äntligen onsdag, med Sveriges ledande samhällsmagasin..

DN - 12 timmar sedan

Monsén bröt finger men tror på VM-start

Fruktade Hahnenkammrennen fortsätter att skörda offer redan innan det klassiska störtloppet körts. Senast att råka illa ut: Svenske talangen Felix Monsén, 24, bröt vänster lillfinger under träningsåket..

DN - 12 timmar sedan

Norge krossade Ungern – detta gäller för att Sverige ska gå vidare

Norge krossade Ungern med 35-26 i sin sista match i mellanrundan i VM. Det innebär att Sverige måste vinna över Danmark senare i kväll med tre mål för att gå till en VM-semifinal..

DN - 13 timmar sedan

Vackert och tänkvärt på Stockholms gallerier

Stockholms gallerier har öppnat vårsäsongen. Sebastian Johan och Birgitta Rubin gör fyra nedslag bland mentala rum och tidstypiska mätningar..

DN - 13 timmar sedan

Den föränderliga konstmaskinen Ernst Billgren

Målaren Ernst Billgren är tillbaka med dystopiska dagdrömmar blandat med rävar, ekorrar och änder. Ingen nyckelutställning men fartfyllt och underhållande, tycker Sebastian Johans..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.