DN > Inrikes

Saturday, 20 October, 20:01

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Döda, kvinnani , Örebroär , saknade, 45-åringen
BT - 17 jan 12 kl. 13:29

Polisen vet när kvinnan i Arboga dog

Mord eller inte? Enligt officiella uppgifter från polisen kan man inte veta förrän rättsläkaren lämnat sitt utlåtande om den döda mamman och bebisen i Arboga. Samtidigt säger polisen att tips är avgörande för hur man jobbar vidare.

Västerbottens Folkblad - 20 jul 13 kl. 21:37

Polisen bekräftar: Kvinnan är död

Polisen har i kväll bekräftat att kvinnan som blev skjuten i morse på tågstationen i Umeå är död. Kvinnan som tidigt i morse sköts på [...].

Expressen - 07 jul 16 kl. 21:07

Polisen misstänker: Kvinnan halshöggs

Den 27-åriga kvinnan hittades brutalt mördad i ett hus i Fredriksværk. Enligt polisen har hon halshuggits till döds. Polisen misstänker att mordet kan kopplas till fyndet av en död 29-årig man som hittades i närheten..

Expressen - 17 jan 12 kl. 17:06

Polisen vet när kvinnan dog

Polisen ska nu ha ringat in tidpunkten när småbarnsmamman i Arboga dog. Telefonlistor över kvinnans mobilsamtal ska ha gett en tydlig indikation om när kvinnan avled. .

GT - 22 jul 15 kl. 15:30

Polisen tyckte att kvinnan skulle få kompanistryk

Polisoperatören tyckte att den rattfulla kvinnan borde få kompanistryk - och att någon hövding på ön i Göteborgs norra skärgård borde ingripa mot henne. Nu anmäls han till polismyndighetens personalansvarsnämnd för den raljerande attityden under samtalet..

NSD - 17 aug 15 kl. 20:41

Polisen har hittat kvinnan

Den 76-åriga kvinnan som varit försvunnen sedan 16-tiden har hittats..

GöteborgsPosten - 11 jul 17 kl. 11:01

Polisen misstänker: Kvinnan sov - då våldtogs hon

De två kvinnorna låg och sov i en lägenhet i centrala Skövde. Då ska en person ha gett sig på dem. Den ena kvinnan våldtogs i sömnen och den andra blev tafsad på brösten och underlivet, enligt åklagaren.

Nerikes Allehanda - 08 nov 17 kl. 13:12

Polisen stoppade rattfyllerist i Örebro – tog bilen i beslag

Polisen stoppade en bil på Grönsångaregatan på onsdagsförmiddagen. Det visade sig att föraren var påverkad och saknade körkort..

FriaTider - 23 jul 13 kl. 13:27

Polisen: Försvunna kvinnan i Trollhättan mördad

Polisen tror inte längre att den 23-åriga tvåbarnsmamma som försvann i Trollhättan är vid liv, rapporterar flera medier..

YLE - 05 jun 14 kl. 16:17

Kvinnan kan inte förklara varför hon sparade kropparna

Den 35-åriga kvinnan i Uleåborg som förvarade sina fem döda spädbarn i husets källare kan inte säga varför hon inte begravade barnen, uppgav polisen på torsdagen. Det är ännu oklart vem papporna till barnen är. Den nuvarande maken har förhörts men hålls inte av polisen.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Stort mörkertal bland svenskar som betalar för att se övergrepp på barn

Filippinerna har de senaste åren utvecklats till det enskilt mest utsatta landet för västerländska pedofilers beställningar av sexuella barnövergrepp. Polisen varnar nu för att övergreppen sprider sig till Kenya, Kambodja, Vietnam, Thailand och andra länder..

DN - 20 timmar sedan

14-åring medger misshandel av dödad hemlös

En 14-årig pojke som är misstänkt för att vara inblandad i mordet på en hemlös man i Huskvarna har erkänt att han varit med och misshandlat mannen, skriver Aftonbladet. .

DN - 22 timmar sedan

Glädjen över att kvinnorna räddades överskuggade kalla kriget

Under rubriken ”Helt otroligt att vi lever” beskrev DN de båda unga kvinnornas upplevelser på Ålands hav i november 1984. Rapporteringen andas ingenting av samband med det kalla krig som då ännu pågick. Det var det ”mirakulösa” i räddningsinsatsen som lyftes fram..

DN - Igår: 13:59

Aktivist åtalas för brott mot luftfartslagen

Aktivisten Elin Ersson, som stoppade en utvisning till Afghanistan genom att vägra sätta sig ned i flygplansstolen, åtalas för brott mot luftfartslagen..

DN - Igår: 11:53

Poliser anmälda efter möhippa

Två poliser i Bergslagen har anmälts för vapenbrott, olovligt brukade av polisfordon och tjänstefel i samband med en möhippa i våras, rapporterar P4 Örebro..

DN - Igår: 06:08

Felaktiga svar på cellprover skickades ut

Omkring 100 kvinnor i Stockholm och på Gotland fick fel svar på gynekologiska cellprov gjorda 2016 och 2017, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DN - Igår: 20:04

Bytte till lärartjänst i grundskolan för att få högre lön

De lämnade sina jobb på lärarutbildningen vid Stockholms universitet och började på en grundskola i Huddinge. Chansen att testa det de lärt ut lockade, men det handlade också om pengar.  – Jag fick en lönehöjning som jag är mycket nöjd med, säger Lena Thelander..

DN - Igår: 20:04

Högskolorna dräneras på mattelärare

Konkurrensen om lärare i matematik dränerar lärarutbildningarna på kompetens. När grundskolor och gymnasieskolor betalar mer i lön får högskolorna svårt att rekrytera och behålla lärare som undervisar blivande ­lärare. – Förödande, säger Per Berggren, ordförande i Sveriges matematiklärarförening..

DN - 16 okt 18 kl. 21:22

Hjärtsjuke Ahmad nekades transplantation - avled

Svårt hjärtsjuke Ahmads utvisningsbesked revs upp av Migrationsdomstolen. En vecka senare avled han. – Ahmads död understryker det vi sagt tidigare.

DN - 16 okt 18 kl. 16:09

Avvaktande svensk hållning till fallet Khashoggi

Såväl Hovet som regeringen är återhållsamma med kommentarer om fallet med den saudiska journalisten Khashoggi. ”Det pågår fortfarande en utredning om vad som hänt”, säger Hovets informationschef. ”Vi förväntar oss en ordentlig redovisning”, säger utrikesministern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.