Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 09:07

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 11:58

Snipp, snapp, snut – Zlatan-sagan snart slut?”Jag älskar karln för allt han gjort och hade unnat honom en värdigare sorti”, skriver Dagens PS Marcus Birro. En djungel av löften i valtider Ibland får man känslan att det ligger fyra år mellan valen för att väljarna ska hinna glömma alla vallöften. DN skriver om politikernas iver att lova och slå fast: ”Flera partier går återigen till val på olika utfästelser. Men hellre än att storvulet ösa pengar över vården eller med darr på rösten prata om äldreomsorgsgarantier borde storpolitikerna tänka ut hur problemet med personalbristen ska lösas. För att ge löften är utmärkt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Dagens PS Marcus Birro, Ibland, tidning, ETC, Det, Skåne, Alexander, Skånesjukhus, Helsingborgs, Stockholm, LA, Los Angeles Daily News, Texas, Constitution, America, Snackis, USA, Beckham, VM

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snipp, snapp, snut, Zlatan-sagansnart , slut
Nyan - 19 nov 13 kl. 11:54

Snipp snapp snut, nu är sagan slut

Dockteater Fågel blå har under 31 år turnerat i de åländska skolorna.
Sammanlagt 428 föreställningar har visats.
I onsdags var det dags för den sista föreställningen..

FriaTider - 03 jul 16 kl. 23:04

Snipp snapp snut, så var EM-sagan slut

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 15 kl. 23:33

”Den fula ankungens vackra resa”

Inmålade i ett hörn. Sedan två gammelsvenskar ner i halsen på danskarna, och ett berusande hörnmål. Det är något vackert över att en ful ankunge plötsligt ska flyga söderut i sommar.

Expressen - 24 nov 13 kl. 22:20

Hägred: Vad ska man nu hitta på söndagar?

Snipp snapp snut så vara sagan slut... Jaha, vad ska man nu hitta på söndagar klockan 21 nu när "Bron" gör säsongsuppehåll?.

Skånskan - 08 jun 16 kl. 19:06

Kulturen drar undan kulisserna

Lund Det var en gång en ekonomisk kris på Kulturen. Året var 1935 och lösningen blev att skriva en bok för att locka nya medlemmar till Kulturhistoriska föreningen.
Succén blev total och när Kulturens årsbok nu ges ut för åttioandra året i rad är temat att visa läsarna verkligheten bakom den egna verksamheten.

Kristianstadsbladet - 11 nov 11 kl. 06:30

Sagan om den bäste

Man kan gilla Zlatan utan att vara överförtjust i den här boken, menar Jan Karlsson när han läser biografin över Sveriges genom tiderna störste fotbollsspelare.
BiografiZlatan IbrahimovicJag är Zlatan Ibrahimovic ? berättat för David Lagercrantz(Bonniers)Många globala fotbollsstjärnor ?

Nyheter 24 - 18 jul 12 kl. 09:20

VIDEOEXTRA: Så var Zlatan i Milan


Efter två säsonger i Milan är Zlatan Ibrahimovic tid i klubben över. På 47 Serie A-matcher gjorde Zlatan 37 mål och 18 assist i klubben. Nyheter24 ger dig Zlatans bästa ögonblick i Milan....OCH HÄR (KLIPPET BÖRJAR VID 0.55):

NT - 11 nov 11 kl. 08:28

Sagan om Zlatan

Många globala fotbollsstjärnor - troligen en majoritet - kommer från enkla omständigheter. Vägen till äran och berömmelsen har ofta börjat i slitna arbetarkvarter och favelor, på plätten och gatan. Så sett är Zlatan Ibrahimovic bara en i mängden..

DN - 26 okt 16 kl. 06:00

Tar sagan om Zlatan slut i mellersta England?

Hur länge kommer Zlatan Ibrahimovic att bli kvar på Old Trafford? Frågan är glödhet efter kraschen borta mot Chelsea i söndags. 0–4 var förnedring, och nu ifrågasätts hans plats i Manchester Uniteds startelva..

Trelleborgs Allehanda - 10 feb 14 kl. 06:30

Sagan om Sanna - en "revenge"-film

Foto: Oscar Annermarken

Till skillnad från i Växjö för två år sedan återstår det den här gången visserligen ”bara” 16 bidrag men känslan är både densamma och precis lika stark som den var då.Känslan av att vi lika bra kan lägga ner resten av Melodifestivalen 2014 eftersom tävlingen så uppenbart redan är avgjord, och känslan av att det här – det kan bli något mycket större.Sanna Nielsen kan nämligen mycket väl vinna Eurovision Song Contest i Köpenhamn i maj också.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 1 timme sedan

Handelskriget får Wall Street att darra

De amerikanska börserna inledde handelsveckan med negativ utveckling och backade för femte dagen i rad. Fortsatt oro kring handelssituationen mellan USA och Kina satte press på bland annat Boeing och Caterpillar som båda har stor verksamhet utanför landet. På den breda marknaden sjönk S&P 500 index med 0,21 procent till 2 773,75.

Dagens PS - 1 timme sedan

Trump hotar med nya tullar: “Utpressning”

USA:s president Donald Trump har beordrat sin handelsrepresentant att identifiera kinesiska varor värda 200 miljarder dollar för ytterligare importtullar på tio procent, rapporterar CNBC. Trump sade att de nya tullarna kommer att träda i kraft om inte Kina ändrar sin praxis och drar tillbaka de tullar man nyligen tillkännagivit. Under fredagen svarade Peking på USA:s första tullar på varor värda uppemot 50 miljarder dollar.

Dagens PS - 1 timme sedan

Efter chefsavhoppen – svenskbank “ur kurs”

Nischbanken Collector har hamnat lite ur kurs enligt storägaren Erik Selin. Han upplever dock att det känns bra nu, framgår det av en intervju med Dagens industri. ”Långsiktigt tror jag Collector är jättebra.

Dagens PS - 1 timme sedan

Trumps plan: Vill ha militär rymdstyrka

USA:s president Donald Trump vill att Pentagon skapar en ny gren inom militären, en rymdstyrka som kan upprätthålla amerikansk dominans i rymden. Det sade han på måndagen enligt The Guardian. Planen ska säkerställa att USA, som har planer på att återvända till månen och åka till Mars, är först i en eventuell rymdkapplöpning med Kina och Ryssland, enligt presidenten.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Detta händer 19 juni – börsdebut i Stockholm

BÖRS Rapporter
07:15 MQ delårsrapport Utländska rapporter
21:15 FedEx delårsrapport
Oracle delårsrapport efter börsens stängning Stämmor
10:00 Polyplank årsstämma
13:00 Net Trading Group extra bolagsstämma
13:30 Abelco årsstämma
14:00 ASTG årsstämma Investerarmöte
09:00 MQ telefonkonferens Corporate Actions
Free2Move första handelsdag efter omvänd split 1:1000
Magnolia Bostad sista dag för handel på First North före byte till Stockholmsbörsen
Projektengagemang första handelsdag på Stockholmsbörsen MAKRO
03:30 Australien husprisindex
09:30 Sverige arbetslöshet
10:00 EMU bytesbalans
10:00 Polen industriproduktion
10:00 Polen PPI
10:30 Hongkong arbetslöshet
11

Dagens PS - 15 timmar sedan

Vd bekräftar köpsamtal – aktien rusade tvåsiffrigt

Norwegians vd Bjørn Kjos bekräftar att flygbolaget har varit i kontakt med tyska Lufthansa angående ett eventuellt uppköp, rapporterar NRK. Tyska Süddeutche Zeitung uppgav på måndagen att Lufthansa har varit i kontakt med Norwegian. Vd:n Carsten Spohr sade till tidningen att “det pågår en till konsolideringsvåg, vilket betyder att vi även är i kontakt med Norwegian”.

Dagens PS - 22 timmar sedan

Svenskbolag i konkurs efter stopp på börsen

Drönarbolaget Cybaero har i dag ansökt om konkurs efter att styrelsen konstaterat att det inte är möjligt att driva bolaget vidare. “Under mina tre månader som vd har jag, tillsammans med mina kollegor, gjort allt för att förhindra den situation vi i dag befinner oss i”, säger Cybaero-chefen Tommy Magnusson i ett pressmeddelande. Han pekar på att bolaget sedan börsstoppet den 15:e februari flitigt uppvaktat Nasdaq för att försöka få klarhet i vilka hinder som finns för att återuppta handeln.

Dagens PS - 22 timmar sedan

Centralbankerna varnar för kris i kryptovalutor

Bank for International Settlements, BIS, varnar för kryptovalutor. Enligt BIS är kryptovalutor inte skalbara och det är sannolikhet att de drabbas av en förtroendekris allt eftersom fler använder dem, skriver Reuters. BIS påpekar att den kändaste kryptovalutan, bitcoin, har höga transaktionskostnader och kan endast hantera ett begränsat antal transaktioner i sekunden.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Råvaruproffs: Detta kan orsaka oljeprisfall

Oljekartellen Opec kommer att byta fot. Den bedömningen gör Handelsbanken i en kommentar hos Råvarumarknaden. Banken tror att kvoterna ligger kvar men att organisationen återgår till den avtalade produktionsminskningen, upp från dagens nivå som är under avtalet.

Dagens PS - 21 timmar sedan

London vill skynda på dieselförbud med 10 år

Londons borgmästare Sadiq Khan kommer denna vecka att ansluta till en grupp andra politiska ledare i andra städer som vill se Storbritannien skynda på dieselförbudet till år 2030 från 2040. Det skriver CityAM. Under onsdagen träffas borgmästarna vid en miljöträff för att diskutera frågan med miljöministern Michael Gove.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.