Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 24 January, 07:40

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 11:58

Snipp, snapp, snut – Zlatan-sagan snart slut?”Jag älskar karln för allt han gjort och hade unnat honom en värdigare sorti”, skriver Dagens PS Marcus Birro. En djungel av löften i valtider Ibland får man känslan att det ligger fyra år mellan valen för att väljarna ska hinna glömma alla vallöften. DN skriver om politikernas iver att lova och slå fast: ”Flera partier går återigen till val på olika utfästelser. Men hellre än att storvulet ösa pengar över vården eller med darr på rösten prata om äldreomsorgsgarantier borde storpolitikerna tänka ut hur problemet med personalbristen ska lösas. För att ge löften är utmärkt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Dagens PS Marcus Birro, Ibland, tidning, ETC, Det, Skåne, Alexander, Skånesjukhus, Helsingborgs, Stockholm, LA, Los Angeles Daily News, Texas, Constitution, America, Snackis, USA, Beckham, VM

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snipp, snapp, snut, Zlatan-sagansnart , slut
Nyan - 19 nov 13 kl. 11:54

Snipp snapp snut, nu är sagan slut

Dockteater Fågel blå har under 31 år turnerat i de åländska skolorna.
Sammanlagt 428 föreställningar har visats.
I onsdags var det dags för den sista föreställningen..

FriaTider - 03 jul 16 kl. 23:04

Snipp snapp snut, så var EM-sagan slut

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 15 kl. 23:33

”Den fula ankungens vackra resa”

Inmålade i ett hörn. Sedan två gammelsvenskar ner i halsen på danskarna, och ett berusande hörnmål. Det är något vackert över att en ful ankunge plötsligt ska flyga söderut i sommar.

Expressen - 24 nov 13 kl. 22:20

Hägred: Vad ska man nu hitta på söndagar?

Snipp snapp snut så vara sagan slut... Jaha, vad ska man nu hitta på söndagar klockan 21 nu när "Bron" gör säsongsuppehåll?.

Skånskan - 08 jun 16 kl. 19:06

Kulturen drar undan kulisserna

Lund Det var en gång en ekonomisk kris på Kulturen. Året var 1935 och lösningen blev att skriva en bok för att locka nya medlemmar till Kulturhistoriska föreningen.
Succén blev total och när Kulturens årsbok nu ges ut för åttioandra året i rad är temat att visa läsarna verkligheten bakom den egna verksamheten.

Kristianstadsbladet - 11 nov 11 kl. 06:30

Sagan om den bäste

Man kan gilla Zlatan utan att vara överförtjust i den här boken, menar Jan Karlsson när han läser biografin över Sveriges genom tiderna störste fotbollsspelare.
BiografiZlatan IbrahimovicJag är Zlatan Ibrahimovic ? berättat för David Lagercrantz(Bonniers)Många globala fotbollsstjärnor ?

Nyheter 24 - 18 jul 12 kl. 09:20

VIDEOEXTRA: Så var Zlatan i Milan


Efter två säsonger i Milan är Zlatan Ibrahimovic tid i klubben över. På 47 Serie A-matcher gjorde Zlatan 37 mål och 18 assist i klubben. Nyheter24 ger dig Zlatans bästa ögonblick i Milan....OCH HÄR (KLIPPET BÖRJAR VID 0.55):

NT - 11 nov 11 kl. 08:28

Sagan om Zlatan

Många globala fotbollsstjärnor - troligen en majoritet - kommer från enkla omständigheter. Vägen till äran och berömmelsen har ofta börjat i slitna arbetarkvarter och favelor, på plätten och gatan. Så sett är Zlatan Ibrahimovic bara en i mängden..

DN - 26 okt 16 kl. 06:00

Tar sagan om Zlatan slut i mellersta England?

Hur länge kommer Zlatan Ibrahimovic att bli kvar på Old Trafford? Frågan är glödhet efter kraschen borta mot Chelsea i söndags. 0–4 var förnedring, och nu ifrågasätts hans plats i Manchester Uniteds startelva..

Trelleborgs Allehanda - 10 feb 14 kl. 06:30

Sagan om Sanna - en "revenge"-film

Foto: Oscar Annermarken

Till skillnad från i Växjö för två år sedan återstår det den här gången visserligen ”bara” 16 bidrag men känslan är både densamma och precis lika stark som den var då.Känslan av att vi lika bra kan lägga ner resten av Melodifestivalen 2014 eftersom tävlingen så uppenbart redan är avgjord, och känslan av att det här – det kan bli något mycket större.Sanna Nielsen kan nämligen mycket väl vinna Eurovision Song Contest i Köpenhamn i maj också.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 1 timme sedan

24 januari: Här är dagens kalender

Dagens PS påminner dig varje vardagsmorgon om vad som händer på affärsfronten. Börs
Rapporter
07:30 Bonava, 08:15 Investor, 14:00 Ahlsell, Eolus Vind, Tagmaster Utländska rapporter
08:00 Novozymes 12:00 Topdanmark, 12:59 Bristol-Myers Squibb, Freeport McMoRan, Intel (efter 22:00) Stämmor
11:00 A1M Pharma (extra) Investerarmöte
08:30 Camurus investerarmöte SEB Biotech Seminar i Stockholm
09:30-12:00 Hemfosa investerarmöte kapitalmarknadspresentation
10:00-11:00 Bonava telefonkonferens presentation/telefonkonferens
10:00 Investor telefonkonferens
12:40-13:00 Cantargia investerarmöte SEB, Swedish Biotech Seminar
15:00 Ahlsell telefonkonferens
15:00 Hemfosa telefonkonferens Övriga händelser
Consilium månadsf

Dagens PS - 18 timmar sedan

Boeing har testkört autonomt flygplan

Flygjätten Boeing har genomfört en första flygning med ett autonomt styrt passagerarflygplan. Planet är litet och kan flyga 50 miles, motsvarande cirka 8 mil. Testflygningen gjordes i Manassas, Virginia.

Dagens PS - 17 timmar sedan

Analys: Bolaget för stort för sitt bästa

Fastighetsbolaget Castellum är ett bra alternativ för investerare som söker stabila utdelningar och bred exponering mot den kommersiella fastighetsmarknaden. Tyvärr finns tecken på att denna förvaltare kan ha blivit för stor för sitt eget bästa. Det skriver Börsplus i en analys på torsdagen.

Dagens PS - 17 timmar sedan

SAS utökar flottan med tre Airbus

Flygbolaget SAS har ingått ett leasingavtal med ALC, Air Lease Corporation, vilket innebär att SAS kommer att utöka sin flygplansflotta med tre Airbus A321LR. LR står för Long Range och flygplanet är utrustat för att kunna flyga längre sträckor än en vanlig A321neo. Det första planet kommer att sättas i trafik under första halvåret 2020.

Dagens PS - 20 timmar sedan

Uber hotar att lämna Barcelona

Taxiappbjässen Uber och Cabify överväger att lämna Barcelona om myndigheterna väljer att stödja de strejkande taxichaufförerna. Det rapporterar El Mundo. Det lokala styret har godkänt taxichaufförernas krav på att taxiappförarna inte skall få använda GPS.

Dagens PS - 20 timmar sedan

OECD-chefen avfärdar katastrof

OECD:s generalsekreterare Jose Angel Gurria tvivlar på att en avtalslös brexit medför en ekonomisk katastrof. Till Sky News sade han att även i ett värsta scenario kan brexit visa sig hanterbar. En brexit utan avtal betyder att Storbritannien lämnar EU utan att veta hur den framtida relationen blir.

Dagens PS - 19 timmar sedan

Ministern stäms för obetald faktura

Arkitekt ritade om socialförsäkringsministerns glasveranda. Har inte fått betalt än – efter 18 månader. I fredags skickades en stämningsansökan i ärendet till Nacka tingsrätt, uppger Dagens Nyheter.

Dagens PS - 20 timmar sedan

Xiaomi visar upp vikbar telefon i video

Teknikföretaget Xiaomi har visat upp en vikbar telefon i en minutlång teaservideo på Weibo. Det rapporterar The Verge. Xiaomi läckte tidigare i månaden att man skulle släppa en vikbar telefon.

Dagens PS - I förrgår: 07:28

SEB varnar för flaskhalsar i ekonomin

SEB ser flera faktorer som kan bromsa den ekonomiska tillväxten såsom flaskhalsar, volatila konjunkturcyklar samt ökad politisk osäkerhet. Krafterna är dock inte tillräckligt starka för att utlösa en recession. Det skriver SEB i sin senaste Nordic Outlook.

Dagens PS - Igår: 07:52

Aktietips: Fem snabba klipp i rapportfloden

Köp aktierna i dag och casha hem vinsterna om bara några dagar, är rådet. ”Ibland lönar det sig att köpa aktier innan kvartalssiffrorna presenteras”, skriver Agnetha Jönsson i tisdagens utgåva av Dagens Industri. Det är hon som alltså rekommenderar dig att ligga lite före bolagens rapportsläpp och tanka aktierna redan nu.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.