Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 21 October, 03:47

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 11:58

Snipp, snapp, snut – Zlatan-sagan snart slut?”Jag älskar karln för allt han gjort och hade unnat honom en värdigare sorti”, skriver Dagens PS Marcus Birro. En djungel av löften i valtider Ibland får man känslan att det ligger fyra år mellan valen för att väljarna ska hinna glömma alla vallöften. DN skriver om politikernas iver att lova och slå fast: ”Flera partier går återigen till val på olika utfästelser. Men hellre än att storvulet ösa pengar över vården eller med darr på rösten prata om äldreomsorgsgarantier borde storpolitikerna tänka ut hur problemet med personalbristen ska lösas. För att ge löften är utmärkt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Dagens PS Marcus Birro, Ibland, tidning, ETC, Det, Skåne, Alexander, Skånesjukhus, Helsingborgs, Stockholm, LA, Los Angeles Daily News, Texas, Constitution, America, Snackis, USA, Beckham, VM

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snipp, snapp, snut, Zlatan-sagansnart , slut
Nyan - 19 nov 13 kl. 11:54

Snipp snapp snut, nu är sagan slut

Dockteater Fågel blå har under 31 år turnerat i de åländska skolorna.
Sammanlagt 428 föreställningar har visats.
I onsdags var det dags för den sista föreställningen..

FriaTider - 03 jul 16 kl. 23:04

Snipp snapp snut, så var EM-sagan slut

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 15 kl. 23:33

”Den fula ankungens vackra resa”

Inmålade i ett hörn. Sedan två gammelsvenskar ner i halsen på danskarna, och ett berusande hörnmål. Det är något vackert över att en ful ankunge plötsligt ska flyga söderut i sommar.

Expressen - 24 nov 13 kl. 22:20

Hägred: Vad ska man nu hitta på söndagar?

Snipp snapp snut så vara sagan slut... Jaha, vad ska man nu hitta på söndagar klockan 21 nu när "Bron" gör säsongsuppehåll?.

Skånskan - 08 jun 16 kl. 19:06

Kulturen drar undan kulisserna

Lund Det var en gång en ekonomisk kris på Kulturen. Året var 1935 och lösningen blev att skriva en bok för att locka nya medlemmar till Kulturhistoriska föreningen.
Succén blev total och när Kulturens årsbok nu ges ut för åttioandra året i rad är temat att visa läsarna verkligheten bakom den egna verksamheten.

Kristianstadsbladet - 11 nov 11 kl. 06:30

Sagan om den bäste

Man kan gilla Zlatan utan att vara överförtjust i den här boken, menar Jan Karlsson när han läser biografin över Sveriges genom tiderna störste fotbollsspelare.
BiografiZlatan IbrahimovicJag är Zlatan Ibrahimovic ? berättat för David Lagercrantz(Bonniers)Många globala fotbollsstjärnor ?

Nyheter 24 - 18 jul 12 kl. 09:20

VIDEOEXTRA: Så var Zlatan i Milan


Efter två säsonger i Milan är Zlatan Ibrahimovic tid i klubben över. På 47 Serie A-matcher gjorde Zlatan 37 mål och 18 assist i klubben. Nyheter24 ger dig Zlatans bästa ögonblick i Milan....OCH HÄR (KLIPPET BÖRJAR VID 0.55):

NT - 11 nov 11 kl. 08:28

Sagan om Zlatan

Många globala fotbollsstjärnor - troligen en majoritet - kommer från enkla omständigheter. Vägen till äran och berömmelsen har ofta börjat i slitna arbetarkvarter och favelor, på plätten och gatan. Så sett är Zlatan Ibrahimovic bara en i mängden..

DN - 26 okt 16 kl. 06:00

Tar sagan om Zlatan slut i mellersta England?

Hur länge kommer Zlatan Ibrahimovic att bli kvar på Old Trafford? Frågan är glödhet efter kraschen borta mot Chelsea i söndags. 0–4 var förnedring, och nu ifrågasätts hans plats i Manchester Uniteds startelva..

Trelleborgs Allehanda - 10 feb 14 kl. 06:30

Sagan om Sanna - en "revenge"-film

Foto: Oscar Annermarken

Till skillnad från i Växjö för två år sedan återstår det den här gången visserligen ”bara” 16 bidrag men känslan är både densamma och precis lika stark som den var då.Känslan av att vi lika bra kan lägga ner resten av Melodifestivalen 2014 eftersom tävlingen så uppenbart redan är avgjord, och känslan av att det här – det kan bli något mycket större.Sanna Nielsen kan nämligen mycket väl vinna Eurovision Song Contest i Köpenhamn i maj också.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - Igår: 22:39

Bert Karlsson har INTE gått i pension

Skulle pensionera sig men avslöjar i stället nytt projekt i intervju med abrupt slut på Dagens PS. ”Det blir ett 40-tal hotell utmed vägarna”, berättar den mångåriga entreprenören. I somras hette det att 73-årige Bert Karlsson slutar efter 50 år som entreprenör.

Dagens PS - Igår: 13:07

Så rustar spelbolaget inför omregleringen

Det råder bråda tider inom kasinobranschen denna höst. Till årsskiftet träder en ny svensk spellag i kraft, vilket gör att marknaden just nu genomgår stora förändringar. Svenska Spel och ATG som hittills haft monopol på den svenska marknaden kommer nu att få möta andra aktörer på en öppen marknad, vilket gjort att man i full fart börjat förbereda för att kunna mäta sig med konkurrensen.

Dagens PS - Igår: 10:56

Google öppnar pop up-butiker

Google har öppnat pop up-butiker under namnet Google Hardware Stores i New York och Chicago. De nya butikerna är till för att allmänheten fysiskt ska kunna se och känna på de senaste produkterna så som Pixel 3, Pixel Slate och Google Home Hub. Butiken i New York är belägen i Soho-distriktet medan den i Chicago går att finna vid 1704 North Damen Avenue, rapporterar Adweek..

Dagens PS - Igår: 12:07

Penningtvättsrykte förvånar Nordea

Storbanken anser att påståendena ”är mycket djärva”. Det är finansmannen Bill Browder som vänt sig till Ekobrottsmyndigheten med penningtvättsupgifter om Nordea. Han gjorde samma sak tidigare med Danske Banks misstänkta penningtvättshärva i Estland.

Dagens PS - 17 okt 18 kl. 13:55

Experter spår stark rapportflod

Mycket talar för en stark rapportsäsong avseende det tredje kvartalet enligt Tellus Fonder, men frågan är om det räcker för att stävja oron på marknaden. Fondbolaget har tidigare varnat för att ett handelskrig kan vara den utlösande faktorn för en konjunkturavmattning. I en marknadskommentar skriver Tellus Fonder att det finns en uppenbar risk att goda företagsresultat endast ger en kortsiktig stabilisering.

Dagens PS - Igår: 10:30

Apple stäms igen av patenttroll

Apple har fått en ny stämning mot sig från patenttrollet Uniloc som denna gång attackerar tekniken i Facetime, rapporterar Apple Insider. Uniloc hävdar att tekniken gör ett patentintrång på Hewlett-Packards teknik inom IP-telefoni. Sedan förra året är Uniloc ägare till patentet ”552”, som Hewlett-Packard ansökte om redan 2003.

Dagens PS - Igår: 09:52

Börsguide: Dagens aktietips i koncentrat

I tabellen nedan visas ett axplock av dagens rekommendationer. En liten kompass för dig börsplacerare. Aktie Rekommendationer och riktkurser Autoliv Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Autoliv till 80 dollar (90), upprepar minska Avanza Nordea höjer riktkursen för Avanza till 363 kronor (346), upprepar sälj Avanza DNB höjer riktkursen för Avanza till 580 kronor (490), upprepar köp Bulten Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Bulten till 120 kronor (125), upprepar köp Ericsson Goldman Sachs höjer riktkursen för Ericsson till 92 kronor (88), upprepar köp Ericsson Berenberg höjer riktkursen för Ericsson till 75 kronor (65), upprepar behåll Ericsson Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Ericsson till 76 kronor (71), upprepar behåll Ericsson Credit S

Dagens PS - Igår: 10:50

Borgs bubbelvarning får rejält mothugg

Byggexpert tycker att den tidigare finansministerns resonemang är ”märkligt”. ”Har man Europas största byggsektor, bland de mest uppdrivna huspriserna, bland de mest skuldsatta hushållen och bland de största banksektorerna har man lagt grundstenarna för en rätt djup och allvarlig lågkonjunktur”, sade Anders Borg till Di den 25 augusti. Lennart Weiss, kommersiell direktör på byggbolaget Veidekke och socialdemokratisk bostadsexpert, sågar nu på Di.

Dagens PS - Igår: 08:26

Model 3 har fått en budgetvariant

Tesla har lanserat en budgetversion på sin Model 3 och börjat ta emot förbokningar, enligt ett inlägg på Twitter från vd Elon Musk. Musk uppgav att startpriset är 45 000 dollar, motsvarande 406 000 kronor, men att säljpriset går ned till cirka 35 000 dollar i Kalifornien efter avdrag för federala och delstatliga skatterabatter. Leveranserna väntas börja inom fyra månader.

Dagens PS - Igår: 10:00

Ledarkollen: Kan S kapa LO-banden

Dagens ledarkoll handlar om löntagarfonder, om brexit, om LO och om de ökade kraven på specialkost i skolan. Och så om Lisbeth Palme. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.