Skånskan > Nyheter

Saturday, 18 August, 14:06

Skånskan - 22 maj 18 kl. 11:39

Kvinna ofredad på bussTRELLEBORG Det var strax efter att en 45-årig kvinna på måndagen klev på en av stadsbussarna i Trelleborg som två unga flickor gav sig på henne. Enligt polisanmälan ska flickorna ombord på bussen ha knäat kvinnan bakifrån så hon tappade balansen, ramlade in i en av bussens stolpar och spräckte en tand.
Flickorna ska även ha talat nedlåtande till 45-åringen och sagt bland annat ”Fan vad du är fet, ful och äcklig”.
Kvinnan som tog väldigt illa vid sig av händelsen har nu polisanmält misshandeln av de två okända flickorna som uppges vara i 13-15-årsåldern..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
TRELLEBORG Det, Trelleborg, Fan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, ofredad, buss
SmålandsPosten - 02 jul 13 kl. 06:18

Kvinna ofredad av blottande man

Natten till tisdagen kring klockan 02 blev en 20-årig kvinna ofredad av en blottande man på Stallvägen i Växjö. En för kvinnan okänd man, i mellan 20-30-årsålder, kom cyklande med bar överkropp, och när han närmade sig kvinnan blottade han sig helt och onanerade framför henne.
Kvinnan blev skrämd och lämnade platsen springande, för att sedan anmäla händelsen, enligt vakthavande befäl på Kronobergspolisen i Växjö.

Nya Wermlands Tidningen - 27 apr 14 kl. 16:09

Kvinna ofredad vid Östra bron

Vid 04-tiden under natten till lördagen blev en 20-årig kvinna ofredad under en vandring hem från en fest..

Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 14 kl. 17:18

Ung kvinna ofredad på Gärdet

Strax efter tio på måndagskvällen blev en yngre kvinna ofredad av en man när hon satt i en bil vid Tranebergsvägen i Hagfors..

BT - 02 maj 14 kl. 15:33

Sexofredade kvinna på buss 100

Nu åtalas en man i 60-årsåldern för sexuellt ofredande mot en kvinna på buss 100 mellan Göteborg och Borås. Det var i oktober förra året som boråsaren i 60-årsåldern ska ha ofredat en kvinna i 40-årsåldern. Enligt åtalet ska han ha kränkt hennes sexuella integritet genom att bakifrån ha lagt sin hand på hennes bröst och sedan klämt åt.

Västerbottens Folkblad - 14 maj 17 kl. 07:49

Kvinna ofredad i Umeå

En kvinna har anmält att hon under natten mot söndag blivit ofredad av två män i Umeå. Närmare ett-tiden natten mot söndag anmälde en kvinna att hon blivit ofredad när hon varit på väg hem till sin bostad på Öbacka strand. Enligt anmälan har tar två killar tilltalat henne och uppmanat henne att stanna.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 11 kl. 14:58

Kvinna ofredad av patient

En kvinna bosatt i Båstad har polisanmält att hon blivit ofredad av en man som varit hennes patient. Enligt anmälan uppsökte mannen henne under torsdagen i hennes hem. Han rotade bland annat igenom hennes post och ringde samtal till hennes telefon..

UNT - 08 apr 12 kl. 11:10

Kvinna ofredad av taxichaufför

En kvinna i Uppsala anmälde natten mot söndag att hon hade blivit sexuellt ofredad av en taxichaufför. Föraren ska ha börjat tafsa på henne mitt under färden..

SN - 29 aug 13 kl. 15:30

Kvinna ofredad på arbetet

En kvinna i Gnesta har anmält att hon blivit sexuellt ofredad på sin arbetsplats..

Dalarnas tidningar - 26 jan 14 kl. 17:40

Kvinna ofredad av ung pojke

En kvinna i 20-årsåldern har anmält att hon blivit ofredad av en ung pojke som såg ut att vara i 10-12-årsåldern. Det skedde på fredagskvällen mellan Tjärna Ängar och Tenoren i Borlänge..

Hela Gotland - 01 mar 14 kl. 06:54

Kvinna ofredad och misshandlad

En kvinna i 20-årsåldern har anmält till polisen att hon blivit misshandlad och ofredad av en man i 50-årsåldern..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Ex-polis samordnar Svalövs säkerhet

SVALÖV I onsdags började före detta Landskronapolisen Niklas Schörling sitt jobb som beredskaps- och säkerhetssamordnare i Svalövs kommun – en nyinrättad tjänst. Förutom att försöka lära känna alla nya arbetskamrater och organisationen ligger Schörlings fokus på valet.Niklas Schörling är uppvuxen i Svalöv och känner starkt för orten, berättar han när Skånskan träffar honom på kommunledningskontoret.

Skånskan - 5 minuter sedan

Bibliotekets golv har svällt av värmeböljan

MALMÖ Böckerna har klarat värmen utmärkt men inte parkettgolvet på Malmö stadsbibliotek. Golvet har rest sig på flera ställen och delar av biblioteket har spärrats av.”Våra trägolv är väldigt ojämna.

Skånskan - 30 minuter sedan

Lantbruksfastighet såld i Röstånga

Röstånga Försäljningen av fastigheten på adressen Röstånga Vång 507 i Röstånga är nu klar. Nya ägare är Jan Lennart Ingemar Persson, 45, och Emmily Waktmar, 35, och säljare är Bengt Nilsson. Det 94 kvadratmeter stora huset är byggt 1910 ägarbytet blev klart i juli 2018 och priset blev 2 400 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Alm (S) öppnar för medborgardialog

Skurup Kommunstyrelsens ordförande, Magnus Alm (S), berättar om kommunens verksamheter och ger en frågestund för allmänheten på måndag.Kommuninvånarna är välkomna till Biorama i Skurup på måndag klockan 18.00.

Skånskan - 3 timmar sedan

”Det är väldigt hård trafik på vägen”

Staffanstorp Sänk hastigheten på Kyrkvägen till 40 kilometer i timmen. Det vill Marianne och Börje Olsson, som har lämnat in ett medborgarförslag till kommunen.Den nuvarande hastigheten på sträckan är 50 kilometer i timmen men sparet Göransson som bor på Kyrkvägen i Staffanstorp vittnar om betydligt högre hastigheter.

Skånskan - 2 timmar sedan

Unga musiker gjorde utbyte i Italien

Staffanstorp Efter en fartfylld grupplektion med Ozzanos delegation i Staffanstorp i våras, blev Limus musikskola inbjuden till ett utbyte med Ozzanos musikskola under sommaren.I juni träffades tolv svenska och tolv italienska ungdomar för andra gången, denna gång för en veckas gemensamt musicerande i Italien. Repertoaren för de olika ensemblerna hade de övat i förväg.

Skånskan - 2 timmar sedan

Omsorgen åter till normalrutin

SVALÖV Det har varit varmt, oerhört varmt för alla inblandade inom vård och omsorg samt LSS i Svalövs kommun.
Därför har de dagliga rutinerna gjorts om, svalka har gällt men nu återgår man till de vanliga rutinerna igen.Värmeböljan har släppt sitt grepp och därför pustar Susanne Nilsson, medicinskt ansvarig sjuksköterska i Svalövs kommun ut ordentligt:
– Ja, nu återgår vi till normal verksamhet, vilket bland annat innebär att våra ordinarie städrutiner åter genomförs.

Skånskan - 1 timme sedan

70-årig sportbil har blivit modern

Motor Historien om biltillverkaren Porsche började med en elbil år 1900. Men Ferdinand Porsche hann själv knappt vara med om hur företaget som bär hans namn blev en framgång. I stället är det hans barn och barnbarn som sedan starten 1948 har drivit och utvecklat firman.

Skånskan - 2 timmar sedan

49 kvadratmeter stor stuga i Hörby såld

Hörby Försäljningen av huset på Fundersed Björkvägen 19 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Marcus Hansson, 23 år, från Ludvigsborg, som köper fastigheten av Matts Nilsson. Det 49 kvadratmeter stora huset är byggt 1969 ägarbytet gjordes i juli 2018 och priset blev 480 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kofi Annan är död

Dödsfall FN:s tidigare generalsekreterare Kofi Annan har avlidit.Det uppger FN på Twitter.
Kofi Annan var generalsekreterare för FN mellan 1997 och 2006.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.