Skånskan > Nyheter

Wednesday, 24 October, 02:39

Skånskan - 22 maj 18 kl. 11:39

Kvinna ofredad på bussTRELLEBORG Det var strax efter att en 45-årig kvinna på måndagen klev på en av stadsbussarna i Trelleborg som två unga flickor gav sig på henne. Enligt polisanmälan ska flickorna ombord på bussen ha knäat kvinnan bakifrån så hon tappade balansen, ramlade in i en av bussens stolpar och spräckte en tand.
Flickorna ska även ha talat nedlåtande till 45-åringen och sagt bland annat ”Fan vad du är fet, ful och äcklig”.
Kvinnan som tog väldigt illa vid sig av händelsen har nu polisanmält misshandeln av de två okända flickorna som uppges vara i 13-15-årsåldern..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
TRELLEBORG Det, Trelleborg, Fan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, ofredad, buss
SmålandsPosten - 02 jul 13 kl. 06:18

Kvinna ofredad av blottande man

Natten till tisdagen kring klockan 02 blev en 20-årig kvinna ofredad av en blottande man på Stallvägen i Växjö. En för kvinnan okänd man, i mellan 20-30-årsålder, kom cyklande med bar överkropp, och när han närmade sig kvinnan blottade han sig helt och onanerade framför henne.
Kvinnan blev skrämd och lämnade platsen springande, för att sedan anmäla händelsen, enligt vakthavande befäl på Kronobergspolisen i Växjö.

Nya Wermlands Tidningen - 27 apr 14 kl. 16:09

Kvinna ofredad vid Östra bron

Vid 04-tiden under natten till lördagen blev en 20-årig kvinna ofredad under en vandring hem från en fest..

Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 14 kl. 17:18

Ung kvinna ofredad på Gärdet

Strax efter tio på måndagskvällen blev en yngre kvinna ofredad av en man när hon satt i en bil vid Tranebergsvägen i Hagfors..

BT - 02 maj 14 kl. 15:33

Sexofredade kvinna på buss 100

Nu åtalas en man i 60-årsåldern för sexuellt ofredande mot en kvinna på buss 100 mellan Göteborg och Borås. Det var i oktober förra året som boråsaren i 60-årsåldern ska ha ofredat en kvinna i 40-årsåldern. Enligt åtalet ska han ha kränkt hennes sexuella integritet genom att bakifrån ha lagt sin hand på hennes bröst och sedan klämt åt.

Västerbottens Folkblad - 14 maj 17 kl. 07:49

Kvinna ofredad i Umeå

En kvinna har anmält att hon under natten mot söndag blivit ofredad av två män i Umeå. Närmare ett-tiden natten mot söndag anmälde en kvinna att hon blivit ofredad när hon varit på väg hem till sin bostad på Öbacka strand. Enligt anmälan har tar två killar tilltalat henne och uppmanat henne att stanna.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 11 kl. 14:58

Kvinna ofredad av patient

En kvinna bosatt i Båstad har polisanmält att hon blivit ofredad av en man som varit hennes patient. Enligt anmälan uppsökte mannen henne under torsdagen i hennes hem. Han rotade bland annat igenom hennes post och ringde samtal till hennes telefon..

UNT - 08 apr 12 kl. 11:10

Kvinna ofredad av taxichaufför

En kvinna i Uppsala anmälde natten mot söndag att hon hade blivit sexuellt ofredad av en taxichaufför. Föraren ska ha börjat tafsa på henne mitt under färden..

SN - 29 aug 13 kl. 15:30

Kvinna ofredad på arbetet

En kvinna i Gnesta har anmält att hon blivit sexuellt ofredad på sin arbetsplats..

Dalarnas tidningar - 26 jan 14 kl. 17:40

Kvinna ofredad av ung pojke

En kvinna i 20-årsåldern har anmält att hon blivit ofredad av en ung pojke som såg ut att vara i 10-12-årsåldern. Det skedde på fredagskvällen mellan Tjärna Ängar och Tenoren i Borlänge..

Hela Gotland - 01 mar 14 kl. 06:54

Kvinna ofredad och misshandlad

En kvinna i 20-årsåldern har anmält till polisen att hon blivit misshandlad och ofredad av en man i 50-årsåldern..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Riks­ban­ken bör höja rän­tan re­dan i dag

I dag träffas Riks­bankens di­rek­tion för ett pen­ning­po­li­tiskt möte. Då har riks­banks­led­ningen chansen att höja rän­tan från -0,50, där den har legat se­dan i bör­jan av 2017. Två är dess­för­in­nan sänktes rän­tan un­der noll för första gången.

Skånskan - 1 timme sedan

Straff­be­skattningen måste för­hindras

De brand­män som, fri­vil­ligt, ibland på sin se­mes­ter, ryckte ut till nor­ra Sverige för att be­kämpa stora skogs­bränder ”be­lönas” nu ge­nom att för­måns­be­skattas för sitt nöje. De sov­platser, ofta tält­sängar, och de mat­lå­dor de fick för att orka med ar­bets­pass på ibland 12-14 tim­mar ska nu be­skattas som för­mån, en­ligt Skat­te­ver­kets regler.
Det tycker na­tur­ligt­vis alla utom Skat­te­ver­kets ni­tiska tjäns­te­män är orim­ligt.

Skånskan - 6 timmar sedan

Två bilar stals samma natt

Kävlinge/Furulund Natten till i lördags stals två bilar från sina ägare, en på Harrievägen i Kävlinge och en på Dalgårdsvägen i Furulund.
Den ena bilen var en Volvo, den andra en BMW. Bilarna har ännu inte återfunnits.

Skånskan - 6 timmar sedan

Man döms för knarkinnehav

Kävlinge Den 28-årige Simrishamnsbon greps med drygt fem gram cannabis på sig på Högalid. Nu döms mannen till 60 dagsböter för ringa narkotikabrott.
Mannen erkände i tingsrätten.

Skånskan - 7 timmar sedan

70-åring körde in i stolpe – misstänkt rattfull

Vellinge En 70-åriga kvinna körde in i en stolpe i korsningen mellan Falsterbovägen och Norra Vånggatan i Falsterbo vid halv sju-tiden på tisdagskvällen.När polisen kom till platsen uppstod misstankar om att kvinnan var berusad och hon medtogs för provtagning. Initialt misstänks kvinnan för rattfylleri och omständigheterna kommer att utredas, skriver polisen på sin hemsida..

Skånskan - 8 timmar sedan

138 kvadratmeter stort hus i Höör sålt

Höör Försäljningen av huset på Jularp 112 i Höör är nu klar. Nya ägare blir Nicola Taylor, 32, och Jens Larsson, 34, som köper fastigheten av Per Bertil Roland och Kerstin Karlsson. Det 138 kvadratmeter stora huset är byggt 1975 och tomten är 3 200 kvadratmeter stor.

Skånskan - 8 timmar sedan

Socker och jordbruk tema för ny lekplats

STAFFANSTORP Arbetet med att bygga en ny temalekplats på sockerbruksområdet är i full gång.
Och naturligtvis blir temat socker och jordbruk.– Vi vill knyta an till det gamla sockerbruksområdet, säger Anna Palm på tekniska enheten som är projektledare.

Skånskan - 8 timmar sedan

Strandberg om när allt tar slut

Om exakt fyra veckor och fem dagar krockar jorden med en komet och allt tar slut. Den vetskapen lever huvudpersonerna i Mats Strandbergs första egna ungdomsroman, Slutet, med.
– Att alla dör i slutet, det kan man avslöja här, säger han.

Skånskan - 8 timmar sedan

Ny väg till Västra hamnen ska utredas

MALMÖ Alla som dagligen kör bil eller cyklar till och från Västra hamnen vet att nuvarande Universitetsbron och Klaffbron är hårt belastade. En ny fast förbindelse ska utredas men det lär ta många år innan det finns några förslag att ta ställning till.Västra hamnen fortsätter att växa.

Skånskan - 9 timmar sedan

89 kvadratmeter stort hus i Teckomatorp sålt till ny ägare

Teckomatorp Nu är det klart vem som köpt huset på Norrvidinge 1278 i Teckomatorp av Max Åke och Sara Leijon. Ny ägare är Amanda Wihlborg, 26 år, från Dösjebro. Priset blev 650 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i oktober 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.