Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 June, 19:30

Skånskan - 22 maj 18 kl. 11:39

Kvinna ofredad på bussTRELLEBORG Det var strax efter att en 45-årig kvinna på måndagen klev på en av stadsbussarna i Trelleborg som två unga flickor gav sig på henne. Enligt polisanmälan ska flickorna ombord på bussen ha knäat kvinnan bakifrån så hon tappade balansen, ramlade in i en av bussens stolpar och spräckte en tand.
Flickorna ska även ha talat nedlåtande till 45-åringen och sagt bland annat ”Fan vad du är fet, ful och äcklig”.
Kvinnan som tog väldigt illa vid sig av händelsen har nu polisanmält misshandeln av de två okända flickorna som uppges vara i 13-15-årsåldern..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
TRELLEBORG Det, Trelleborg, Fan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, ofredad, buss
SmålandsPosten - 02 jul 13 kl. 06:18

Kvinna ofredad av blottande man

Natten till tisdagen kring klockan 02 blev en 20-årig kvinna ofredad av en blottande man på Stallvägen i Växjö. En för kvinnan okänd man, i mellan 20-30-årsålder, kom cyklande med bar överkropp, och när han närmade sig kvinnan blottade han sig helt och onanerade framför henne.
Kvinnan blev skrämd och lämnade platsen springande, för att sedan anmäla händelsen, enligt vakthavande befäl på Kronobergspolisen i Växjö.

Nya Wermlands Tidningen - 27 apr 14 kl. 16:09

Kvinna ofredad vid Östra bron

Vid 04-tiden under natten till lördagen blev en 20-årig kvinna ofredad under en vandring hem från en fest..

Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 14 kl. 17:18

Ung kvinna ofredad på Gärdet

Strax efter tio på måndagskvällen blev en yngre kvinna ofredad av en man när hon satt i en bil vid Tranebergsvägen i Hagfors..

BT - 02 maj 14 kl. 15:33

Sexofredade kvinna på buss 100

Nu åtalas en man i 60-årsåldern för sexuellt ofredande mot en kvinna på buss 100 mellan Göteborg och Borås. Det var i oktober förra året som boråsaren i 60-årsåldern ska ha ofredat en kvinna i 40-årsåldern. Enligt åtalet ska han ha kränkt hennes sexuella integritet genom att bakifrån ha lagt sin hand på hennes bröst och sedan klämt åt.

Västerbottens Folkblad - 14 maj 17 kl. 07:49

Kvinna ofredad i Umeå

En kvinna har anmält att hon under natten mot söndag blivit ofredad av två män i Umeå. Närmare ett-tiden natten mot söndag anmälde en kvinna att hon blivit ofredad när hon varit på väg hem till sin bostad på Öbacka strand. Enligt anmälan har tar två killar tilltalat henne och uppmanat henne att stanna.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 11 kl. 14:58

Kvinna ofredad av patient

En kvinna bosatt i Båstad har polisanmält att hon blivit ofredad av en man som varit hennes patient. Enligt anmälan uppsökte mannen henne under torsdagen i hennes hem. Han rotade bland annat igenom hennes post och ringde samtal till hennes telefon..

UNT - 08 apr 12 kl. 11:10

Kvinna ofredad av taxichaufför

En kvinna i Uppsala anmälde natten mot söndag att hon hade blivit sexuellt ofredad av en taxichaufför. Föraren ska ha börjat tafsa på henne mitt under färden..

SN - 29 aug 13 kl. 15:30

Kvinna ofredad på arbetet

En kvinna i Gnesta har anmält att hon blivit sexuellt ofredad på sin arbetsplats..

Dalarnas tidningar - 26 jan 14 kl. 17:40

Kvinna ofredad av ung pojke

En kvinna i 20-årsåldern har anmält att hon blivit ofredad av en ung pojke som såg ut att vara i 10-12-årsåldern. Det skedde på fredagskvällen mellan Tjärna Ängar och Tenoren i Borlänge..

Hela Gotland - 01 mar 14 kl. 06:54

Kvinna ofredad och misshandlad

En kvinna i 20-årsåldern har anmält till polisen att hon blivit misshandlad och ofredad av en man i 50-årsåldern..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Mer än 14 timmars debatt

MALMÖ Efter 14 timmar och 45 minuter, 485 repliker och 116 voteringar kunde kommunfullmäktiges ordförande Kent Andersson (S) slutligen konstatera att budgeten för 2019 var klubbad. S och MP fick igenom sitt budgetförslag och skatten förblir oförändrad.En del uppehåll ingick visserligen men flera ledamöter applåderade när mötet kunde avslutas strax efter klockan 17 på onsdagen efter att ha inletts kl 09.

Skånskan - 30 minuter sedan

”Har alla ett ansvar för vilket Malmö vi vill ha”

Malmö Trygghet och bristen på sådan och vem som bär ansvaret debatterades under en del av kommunfullmäktiges budgetdebatt. Socialdemokraterna fick flera gånger upprepa vilka insatser som gjorts och som pågår för att bekämpa den tunga kriminaliteten.– Jag brukar säga att Malmö är inte en stad utan en attityd.

Skånskan - 45 minuter sedan

Han blir ny direktör i Lund

Lund Christoffer Nilsson blir Lunds nya kommundirektör. Han är i dag biträdande stadsdirektör i Uppsala.Arbetet med att anställa en ny kommundirektör inleddes i december, när dåvarande kommundirektör Anette Henriksson meddelade sin avgång, och på onsdagen utsåg alltså kommunstyrelsen Christoffer Nilsson till Lunds nya kommundirektör.

Skånskan - 1 timme sedan

Målhungrig Ronaldo sänkte Marocko

Redan i fjärde minuten nickade Cristiano Ronaldo in ledningsmålet och även segermålet 1–0 för Portugal.Det var en kort hörna som blev ett inlägg av Joao Moutinho som en fri Ronaldo kunde avsluta med en språngnick. Avslutet var hans femte i VM och på dem gjorde han alltså fyra mål.

Skånskan - 1 timme sedan

Naivt att tro att inte en seger hjälper en ny tränare

Krönika Att vinna en tävlingsmatch är givetvis mycket större och viktigare än att vinna en träningsmatch.
Men det är ändå bra att vinna och det gjorde MFF mot Molde.Så även om MFF gjorde elva byten och det var en likadan bytesbonanza i det norska laget och trots att de spelmässiga och individuella beskeden var viktigare än resultatet var det absolut inte fel att nye tränaren Uwe Rösler fick en 2-0-vinst med sig från sin premiärmatch.

Skånskan - 1 timme sedan

Fler nior godkända i alla ämnen

Sjöbo Fler niondeklassare i Sjöbo kommun blev godkända i alla ämnen i år.2015 var det nästan 68 procent av niorna som fick godkänt i alla ämnen, 72 procent 2016, 74 procent 2017 och i år 2018 75 procent.
– Det är ett bra result och en arbetsseger framför allt för eleverna som har kämpat hårt, säger familjenämndens ordförande Magnus Hammarskjöld (M).

Skånskan - 1 timme sedan

Orupssjukhuset säljs för 70 miljoner

Höör Region Skåne säljer Orupssjukhuset – men kommer fortsätta hyra halva fastigheten under tio års tid. Det beslutade regionfullmäktige på tisdagen.Det är affärsmannen Pelle Skerup, före detta toppmoderat i Hörby, som köper Orupssjukhuset för 70 miljoner kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Gatorna i Kryptan har fått namn

Södra Sandby Trissogatan, Cementblandarvägen och Biblioteksgränden blir namnen på de tre nya gator som skapas genom ombildningen av kvarteret Kryptan i Södra Sandby.Byggnadsnämnden har nu fattat beslut i frågan efter den namnutmaning där allmänheten fick lämna förslag.
Namnförslag kunde skickas in fram till slutet av maj och totalantalet blev drygt 80.

Skånskan - 2 timmar sedan

Pålningsarbete i Bara är klart

BARA Pålningsarbetena i Bara centrum har avslutats redan innan midsommar. Det meddelade byggföretaget Peab i veckan.– Pålningsarbetena har gått fortfarande än väntat på grund av gynnsamma förhållanden.

Skånskan - 2 timmar sedan

Inget vindkraftspris till Mandelmanns

simrishamn Mandelmanns gård fick ett hedersomnämnande i tävlingen om Skånes vindkraftspris 2018.
Vinnare blev i stället de boende i Simris för sitt lokala energisystem.Mandelmanns gård, som drivs av tv-kändisarna Gustav och Marie Mandelmann, var nominerad för sin vindkraft som ihop med solceller gör gården självförsörjande på el.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.