Skånskan > Nyheter

Wednesday, 23 January, 18:36

Skånskan - 22 maj 18 kl. 11:39

Mängder av verktyg stulnaVELLINGE Verktyg för uppemot 80 000 kronor har någon gång under helgen stulits från en byggarbetsplats på Norra leden, Asklundaområdet i Vellinge, som är igång med att bygga ut en förskola.
På måndagsmorgonen upptäcktes inbrottet i två av arbetsplatsens containrar vars låsanordningar brutits upp med en kap.
Det handlar om en stöld av en mängd handverktyg men även kablar, skottkärra liksom två motorsågar och lika många elcentraler.
Containrarna stod inom ett inhägnat område som dock tjuvarna lyckats ta sig genom.
Polisen har i nuläget inga spår efter gärningpersonerna..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VELLINGE Verktyg, Norra, Vellinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mängderav , verktyg, stulna
GT - 07 jun 16 kl. 06:59

Tjuven stal stora mängder verktyg

En väktare uppmärksammade ett containerinbrott vid en skola i Kristinehamn. När polisen stoppade den misstänkte tjuven hittades stora mängder verktyg i skåpbilen, skriver VF. – Värdet av det stulna godset kan vara upp till 20 000 kronor, säger polisens vakthavande befäl till tidningen..

Barometern - 28 apr 16 kl. 15:18

Stora mängder verktyg stulna

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 12 kl. 13:37

Stort antal verktyg stulna ur container

En underentreprenör på DSV-bygget fick någon gång under torsdagen eller natten mot fredag en container uppbruten och ett stort antal verktyg stulna. Bland stöldgodset finns två betongborrar, tre vinkelslipar, fem mutterknackare, fyra skruvdragare och tre bitsmaskiner. Tjuvarna har tagit sig in genom att skära upp containerlåset med någon form av skärmaskin..

Skånskan - 26 jan 17 kl. 14:00

Mängder av verktyg stulna

Skurup Ett 50-tal elektriska handverktyg stals i Skurup i helgen, genom två inbrott i arbetsbilar.
– Ta inte hem bilarna över helgen, uppmanar polisen. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 11 kl. 16:07

Verktyg stulna ur lastbil

En lastbil som stod uppställd vid en snickerifirma i Hjärnarp drabbades av inbrott på måndagen. Någon hade bänt upp dörren och stulit diverse verktyg ur bilen, enligt polisanmälan. Bland det stulna fanns skruvdragare, krysslaser, borrmaskin och sticksåg..

Trelleborgs Allehanda - 05 okt 11 kl. 16:00

Verktyg stulna på Kyrkskolan

Tjuvar tog sig i måndags in på Kyrkskolan som just nu byggs om till lägenheter.
Inne på byggarbetsplatsen ska tjuvarna ha stulit verktyg från ett byggföretag som jobbar med ombyggnationen. Det är ännu oklart vad de stulna verktygen var värda..

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 12 kl. 15:12

Verktyg stulna ur bil

En firmabil som stod parkerad på en villagata i sydvästra Röstånga blev natten mot fredag utsatt för inbrott. Någon har brutit upp bilen och kommit över verktyg till ett värde av drygt 10 000 kronor. Bland de stulna verktygen finns skruvdragare, cirkelsåg och slagborr..

Barometern - 19 aug 13 kl. 22:25

Verktyg stulna vid inbrott

Flera maskiner och verktyg har blivit stulna vid ett inbrott på Joelsgatan på måndagskvällen.
Det var vid 19-tiden som personal eller ägare till företaget Pukebergs skog upptäckte att flera dörrar var uppbrutna. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning.

YA - 29 maj 14 kl. 21:06

Verktyg stulna på brandstation

Brandstationen i Bjärsjölagård drabbades av inbrott på söndagskvällen.
Polisen fick larm om inbrottet klockan 19.47 och en patrull skickades till platsen.

YA - 07 jan 19 kl. 14:08

Flera verktyg stulna ur fordon

Ett företag fick under lördagen inbrott i sin bil. Flera verktyg blev stulna. .

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Får biståndsnej efter försvunna brev

Höör Socialnämnden i Höör får rätt i förvaltningsrätten efter att ha nekat ekonomiskt bistånd till en Höörsbo som uppgav att hans arbetsansökningar kommit bort med posten.Det var i höstas som socialnämnden i Höör nekade bistånd enligt socialtjänstlagen till en Höörsbo i 50-årsåldern. Till följd av detta var 50-åringen tvungen att säga upp sitt bostadskontrakt då han inte hade någon försörjning.

Skånskan - 30 minuter sedan

Kedjehus på 250 kvadratmeter sålt i Eslöv

Eslöv 4 250 000 kronor fick Baidar Saberg, 35 år, ge för kedjehuset på adressen Västergatan 23 i Eslöv. Huset har en boyta på 250 kvadratmeter. Köpet från säljaren Elisabet Edin och Lars Jörgen Roth blev klart i december 2018.

Skånskan - 1 timme sedan

Framgångar för Ystads SK

BOXNING Uppe i Sölvesborg noterade de unga boxarna från Ystads SK framgångar i den sydsvenska diplomserien.Det blev YSK-guld genom Maja Jönsson (58 kg, 3-0 mot Isabella Dahlqvist, Höllviken) och Noah Pettersson (58 kg, 3-0 mot Helsingborgs BK:s Amin Alidaur) samt silver för Rasmus Dagberg (57 kg, 0-3 mot Höllvikens Axel Härestedt och Caisa Norlander (0-3 mot Ljungbys Maja Wäzseran).
Den gångna helgen var Ystads SK representerat av två boxare, Sami Chermiti och Noel Gabor, i det sydsvenska distriktslaget som mötte Danmark.

Skånskan - 1 timme sedan

Kulturskolans elever ordnade öppen filmcasting

Sjöbo För att hitta skådespelare till de filmer som ska spelas in under våren ordnade elever på Kulturskolan för första gången en öppen casting på Navet på onsdagseftermiddagen.I ett antal år har det ordnats filmkurs för eleverna på Kulturskolan och en av uppgifterna varje läsår är att producera en egen film.
– Eleverna får göra allt från att skriva manus, agera till att spela in.

Skånskan - 1 timme sedan

Kommundirektör med fallskärm får dubbla löner

SJÖBO/Hörby I mitten av december avtackades Sjöbos kommundirektör efter 18 års tjänst.
Men om en dryg vecka tar sig Roger Larsson an samma arbetsuppgifter i Hörby kommun, nu som obunden konsult med egen firma.
Tar han inte ut någon lön från företaget de kommande åren måste Sjöbo kommun betala ut en fallskärm på drygt två miljoner kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen lyfter fram 15 nya kalla fall

SKÅNE Polisens satsning på att publicera Kalla fall har fått stor uppmärksamhet.
Nu lyfter man fram 15 nya fall, varav några tillhör Skånes mest kända mordgåtor. Det handlar om sexårige Emil i Hörby, 20-årige Niklas Elmberg och finansmannen Carl-Erik Björkegren.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fritidsprogrammet tillbaka på gymnasiet

Skurup Nils Holgerssongymnasiet gör ett nytt försök att starta barn- och fritidsprogrammet till hösten. Inriktningen blir fritid och hälsa.
– Vi tänker att det kan bli synergieffekter med andra kurser vi har, säger intendent Jörgen Hagefjord.

Skånskan - 2 timmar sedan

En rad arbeten på spår och gator i byn

lomma Det är inte helt lätt att ta sig fram inne i Lomma centrum för närvarande.
Vinstorpsvägen har varit mer eller mindre avstängd en längre tid, vid Pilängskolan pågår omfattande arbeten och framkomligheten är begränsad.
På onsdagen blev det hela än mer komplicerat när järnvägskorsningen vid Industrigatans stängdes och busstrafiken lades om.

Skånskan - 2 timmar sedan

Krögare döms för försvunna papper

MALMÖ Krögarens tre restauranger hade en omsättning på tio miljoner kronor, men de dagliga ekonomiska rapporterna försvann.
Nu döms mannen till villkorlig dom och 120 timmars samhällstjänsten.Malmö tingsrätt konstaterar att straffvärdet för bokföringsbrottet och försvårandet av skattekontroll är fyra månaders fängelse.

Skånskan - 2 timmar sedan

Centern: Miljöpartiet slår in öppna dörrar

Kävlinge Kävlinge är redan på väg att fasa ut konstgräs och de mikroplaster som förs ut i vattendragen med granulat.Det säger Stina Larsson (C), andre vice ordförande i kommunstyrelsen.
– De slår in öppna dörrar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.