Skånskan > Nyheter

Tuesday, 14 August, 11:11

Skånskan - 22 maj 18 kl. 11:39

Mängder av verktyg stulnaVELLINGE Verktyg för uppemot 80 000 kronor har någon gång under helgen stulits från en byggarbetsplats på Norra leden, Asklundaområdet i Vellinge, som är igång med att bygga ut en förskola.
På måndagsmorgonen upptäcktes inbrottet i två av arbetsplatsens containrar vars låsanordningar brutits upp med en kap.
Det handlar om en stöld av en mängd handverktyg men även kablar, skottkärra liksom två motorsågar och lika många elcentraler.
Containrarna stod inom ett inhägnat område som dock tjuvarna lyckats ta sig genom.
Polisen har i nuläget inga spår efter gärningpersonerna..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VELLINGE Verktyg, Norra, Vellinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mängderav , verktyg, stulna
GT - 07 jun 16 kl. 06:59

Tjuven stal stora mängder verktyg

En väktare uppmärksammade ett containerinbrott vid en skola i Kristinehamn. När polisen stoppade den misstänkte tjuven hittades stora mängder verktyg i skåpbilen, skriver VF. – Värdet av det stulna godset kan vara upp till 20 000 kronor, säger polisens vakthavande befäl till tidningen..

Barometern - 28 apr 16 kl. 15:18

Stora mängder verktyg stulna

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 12 kl. 13:37

Stort antal verktyg stulna ur container

En underentreprenör på DSV-bygget fick någon gång under torsdagen eller natten mot fredag en container uppbruten och ett stort antal verktyg stulna. Bland stöldgodset finns två betongborrar, tre vinkelslipar, fem mutterknackare, fyra skruvdragare och tre bitsmaskiner. Tjuvarna har tagit sig in genom att skära upp containerlåset med någon form av skärmaskin..

Skånskan - 26 jan 17 kl. 14:00

Mängder av verktyg stulna

Skurup Ett 50-tal elektriska handverktyg stals i Skurup i helgen, genom två inbrott i arbetsbilar.
– Ta inte hem bilarna över helgen, uppmanar polisen. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 11 kl. 16:07

Verktyg stulna ur lastbil

En lastbil som stod uppställd vid en snickerifirma i Hjärnarp drabbades av inbrott på måndagen. Någon hade bänt upp dörren och stulit diverse verktyg ur bilen, enligt polisanmälan. Bland det stulna fanns skruvdragare, krysslaser, borrmaskin och sticksåg..

Trelleborgs Allehanda - 05 okt 11 kl. 16:00

Verktyg stulna på Kyrkskolan

Tjuvar tog sig i måndags in på Kyrkskolan som just nu byggs om till lägenheter.
Inne på byggarbetsplatsen ska tjuvarna ha stulit verktyg från ett byggföretag som jobbar med ombyggnationen. Det är ännu oklart vad de stulna verktygen var värda..

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 12 kl. 15:12

Verktyg stulna ur bil

En firmabil som stod parkerad på en villagata i sydvästra Röstånga blev natten mot fredag utsatt för inbrott. Någon har brutit upp bilen och kommit över verktyg till ett värde av drygt 10 000 kronor. Bland de stulna verktygen finns skruvdragare, cirkelsåg och slagborr..

Barometern - 19 aug 13 kl. 22:25

Verktyg stulna vid inbrott

Flera maskiner och verktyg har blivit stulna vid ett inbrott på Joelsgatan på måndagskvällen.
Det var vid 19-tiden som personal eller ägare till företaget Pukebergs skog upptäckte att flera dörrar var uppbrutna. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning.

YA - 29 maj 14 kl. 21:06

Verktyg stulna på brandstation

Brandstationen i Bjärsjölagård drabbades av inbrott på söndagskvällen.
Polisen fick larm om inbrottet klockan 19.47 och en patrull skickades till platsen.

Skånskan - 05 mar 18 kl. 18:00

Stor mängd verktyg stulna

Löddeköpinge En större mängd verktyg stals natten till i lördags när tjuvar bröt sig in på ett företag på Materialvägen i Löddeköpinge. Där tömde de två hantverkarbilar på verktyg. Totalt stals verktyg för omkring 100 000 kronor..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Bolag vill bygga tio radhus i centrum

Sjöbo MBAS i Sverige AB planerar att bygga tio radhus bredvid den nedlagda Shellmacken i Sjöbo centrum.
– Vi kommer att skicka in en bygglovsansökan till kommunen under hösten, säger vd Morgan Isaksson.Radhusen som planeras är tänkt att bli bostadsrätter på 130 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Blentarpsbor kräver säkrare korsning

Blentarp Från sin villa ser Margitta Oxborg och hennes man Örjan dagligen bilar köra bra mycket mer än 40 kilometer i timmen som råder på Simontorpsvägen inom det tätbebyggda området.
Nu vill de att Sjöbo kommun ser över hur barn och unga kan gå cykla säkrare över vägen till idrottsplatsen.Margitta och Örjan Oxborg är båda pensionärer.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya inbrott i företagsbilar

SÖDERSLÄTT På måndagsmorgonen upptäcktes ett inbrott i en firmabil som stått parkerad på Norra Lindholmen i Svedala.
Verktyg till ett okänt värde hade under natten stulits ur bilen vars ena dörr borrats upp.
Även en företagsbil på Vårfruvägen i Trelleborg hade under samma natt borrats upp på ett liknande sätt.

Skånskan - 1 timme sedan

72-åring orsakade olycka på E65

SVEDALA En 72-årig bilförare är polisanmäld misstänkt för vårdslöshet i trafik. Det efter att han strax före klockan 12 på måndagen körde in i vajerräcket längs E65 i höjd med Svedala.
Enligt polisen uppges ingen person ha skadats allvarligt vid olyckan som man misstänker uppstått på grund av mannens bristande varsamhet.

Skånskan - 1 timme sedan

Gripna med falska Eurosedlar

Malmö Vid halv elvatiden i söndags kväll kallades ordningsvakter till Coop på Malmö C. Två män som verkade påverka omhändertogs. De två männen visade sig ha flera kontokort och körkort som inte tillhörde dem.

Skånskan - 1 timme sedan

Tafsade på flicka

Malmö Ett fall av sexuellt ofredande har rapporterats under Malmöfestivalen. Det rör sig om en 18-årig man som tafsat en flicka i övre tonåren. Hennes kompis fick ett slag i ansiktet.

Skånskan - 1 timme sedan

Tjuvar bäddade säng och stal familjens bil

SMYGEHAMN När paret från Smygehamn kom hem efter en månads semester var bilen stulen och inne i huset tyder allt på att tjuvarna även sovit över.När paret i 55-årsåldern kom till sitt hus i Smygehamn på måndagen insåg de omgående att tjuvar bott i deras bostad medan de varit på semester i en månad.
Via ett köksfönster har en eller flera gärningsmän tagit sig in i huset där allt indikerar på att tjuvarna valt att stanna.

Skånskan - 3 timmar sedan

Bensinmack utsatt för inbrott

Svedala Vid 03.20-tiden larmades polisen till en bensinstation på Norra Tvärgatan.En okänd gärningsman ska ha brutit sig in och tillgripit en okänd mängd cigaretter och tobak.

Skånskan - 4 timmar sedan

Försökte anlägga brand på skola

Vid 21.00-tiden på måndagen kallades polisen till Bellevueskolan på grund av en misstänkt brand.En okänd person ska ha försökt att anlägga en brand vid ett trapphus på skolan.

Skånskan - 4 timmar sedan

Kvinna skadad vid väskryckning

Strax efter klockan 21.00 på måndagskvällen larmades polisen till Tornfalksgatan med anledning av en stöld. En man ska ha ryckt en väska ur en rullator och sedan sprungit från platsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.