Skånskan > Nyheter

Saturday, 20 October, 18:49

Skånskan - 22 maj 18 kl. 11:39

Mängder av verktyg stulnaVELLINGE Verktyg för uppemot 80 000 kronor har någon gång under helgen stulits från en byggarbetsplats på Norra leden, Asklundaområdet i Vellinge, som är igång med att bygga ut en förskola.
På måndagsmorgonen upptäcktes inbrottet i två av arbetsplatsens containrar vars låsanordningar brutits upp med en kap.
Det handlar om en stöld av en mängd handverktyg men även kablar, skottkärra liksom två motorsågar och lika många elcentraler.
Containrarna stod inom ett inhägnat område som dock tjuvarna lyckats ta sig genom.
Polisen har i nuläget inga spår efter gärningpersonerna..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VELLINGE Verktyg, Norra, Vellinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mängderav , verktyg, stulna
GT - 07 jun 16 kl. 06:59

Tjuven stal stora mängder verktyg

En väktare uppmärksammade ett containerinbrott vid en skola i Kristinehamn. När polisen stoppade den misstänkte tjuven hittades stora mängder verktyg i skåpbilen, skriver VF. – Värdet av det stulna godset kan vara upp till 20 000 kronor, säger polisens vakthavande befäl till tidningen..

Barometern - 28 apr 16 kl. 15:18

Stora mängder verktyg stulna

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 12 kl. 13:37

Stort antal verktyg stulna ur container

En underentreprenör på DSV-bygget fick någon gång under torsdagen eller natten mot fredag en container uppbruten och ett stort antal verktyg stulna. Bland stöldgodset finns två betongborrar, tre vinkelslipar, fem mutterknackare, fyra skruvdragare och tre bitsmaskiner. Tjuvarna har tagit sig in genom att skära upp containerlåset med någon form av skärmaskin..

Skånskan - 26 jan 17 kl. 14:00

Mängder av verktyg stulna

Skurup Ett 50-tal elektriska handverktyg stals i Skurup i helgen, genom två inbrott i arbetsbilar.
– Ta inte hem bilarna över helgen, uppmanar polisen. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 11 kl. 16:07

Verktyg stulna ur lastbil

En lastbil som stod uppställd vid en snickerifirma i Hjärnarp drabbades av inbrott på måndagen. Någon hade bänt upp dörren och stulit diverse verktyg ur bilen, enligt polisanmälan. Bland det stulna fanns skruvdragare, krysslaser, borrmaskin och sticksåg..

Trelleborgs Allehanda - 05 okt 11 kl. 16:00

Verktyg stulna på Kyrkskolan

Tjuvar tog sig i måndags in på Kyrkskolan som just nu byggs om till lägenheter.
Inne på byggarbetsplatsen ska tjuvarna ha stulit verktyg från ett byggföretag som jobbar med ombyggnationen. Det är ännu oklart vad de stulna verktygen var värda..

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 12 kl. 15:12

Verktyg stulna ur bil

En firmabil som stod parkerad på en villagata i sydvästra Röstånga blev natten mot fredag utsatt för inbrott. Någon har brutit upp bilen och kommit över verktyg till ett värde av drygt 10 000 kronor. Bland de stulna verktygen finns skruvdragare, cirkelsåg och slagborr..

Barometern - 19 aug 13 kl. 22:25

Verktyg stulna vid inbrott

Flera maskiner och verktyg har blivit stulna vid ett inbrott på Joelsgatan på måndagskvällen.
Det var vid 19-tiden som personal eller ägare till företaget Pukebergs skog upptäckte att flera dörrar var uppbrutna. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning.

YA - 29 maj 14 kl. 21:06

Verktyg stulna på brandstation

Brandstationen i Bjärsjölagård drabbades av inbrott på söndagskvällen.
Polisen fick larm om inbrottet klockan 19.47 och en patrull skickades till platsen.

Skånskan - 05 mar 18 kl. 18:00

Stor mängd verktyg stulna

Löddeköpinge En större mängd verktyg stals natten till i lördags när tjuvar bröt sig in på ett företag på Materialvägen i Löddeköpinge. Där tömde de två hantverkarbilar på verktyg. Totalt stals verktyg för omkring 100 000 kronor..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

170 kvadratmeter stort hus i Skivarp sålt till nya ägare

Skivarp Bo Axelsson, 65, och Elisabeth Nylund, 64, är nya ägare till fastigheten på Almaröd 1028 i Skivarp. Huset har en boyta på 170 kvadratmeter. Säljare är Carl Anders och Eva Charlotte Dahlström.

Skånskan - 3 timmar sedan

Har samlat in 650 000 med hjälp av musiken

HÖRBY Sedan starten för tolv år sedan har Roy Wilson Quintet samlat in 650 000 kronor till olika ideella projekt genom sin musik.
– Vi har fått väldigt fin respons från Hörbyborna, säger gitarristen Tommy Svensson.Bandet ligger i hårdträning inför konserten med Anita Larsson, operasångerskan Elisabet Strid från Hörby, och Engerkvartetten på Metropol den 11 november.

Skånskan - 3 timmar sedan

S-ledamöter valde bort Tommy Hall (S)

HÖRBY
Vid voteringen i valet av kommunfullmäktiges ordförande på tisdagskvällen blottades en spricka i Socialdemokraterna. Flera socialdemokrater lade av allt att döma sin röst på Centerns kandidat istället för Tommy Hall (S). Johan Ohlin (SD) valdes, som tidningen tidigare har rapporterat om, till ny ordförande i kommunfullmäktige.

Skånskan - 3 timmar sedan

Bästa knepen för rosenrabatten

bostad Vill du ha en vackert blommande rosenrabatt i din trädgård nästa år? Nu är en utmärkt tid att plantera – i hela landet. Alla rosor gillar att komma i jorden när temperaturen sjunker och marken är fuktig och välkomnande.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tar strid för platser i valberedningen

HÖRBY Orsaken till att Socialdemokraterna yrkade på proportionella val i kommunfullmäktige på tisdagen är att man annars går miste om en plats i valberedningen.
Det förklarar Tommy Hall (S), fullmäktiges avgående ordförande.Det uppstod visst tumult när yrkandet om proportionella val lades fram i samband med att ny valberedning skulle utses.

Skånskan - 3 timmar sedan

Friskvård kan rädda cancerpatienter

Enligt en rapport från Världscancerfonden kan sammanhanget mellan övervikt och cancer vara större än man tidigare trott. Fondens forskningschef Michelle McCully menar att man skulle kunna förhindra så mycket som fyra av tio cancerfall genom livsstilsförändringar som vardagsmotion och grönare mat.
Att motion och bra mat gör en friskare visste man.

Skånskan - 3 timmar sedan

Arg bilist sparkade axel ur led

Eslöv En 38-årig man ska göra 75 timmars samhällstjänst efter att ha sparkat ner en bilist på väg 113 utanför Eslöv.Brottsoffret, en Eslövsbo, har berättat hur han var ute och körde bil med sin familj på väg 113 utanför Eslöv när en bil plötsligt körde ut rakt framför honom utan iaktta stopplikten. Denna bil kördes av den nu dömde 38-åringen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nystart för hotad naturskyddsförening

STAFFANSTORP
Naturskyddsföreningen i Staffanstorp var på väg att somna in men fick nytt liv vid ett extra årsmöte den 1 oktober.
Då valdes en ny styrelse där alla ledamöter utom två är helt nya och nu sprudlar idéerna. Anna Peterson, Marie Jönsson och Behnam Aminpour är tre av styrelsens många nya medlemmar.

Skånskan - 3 timmar sedan

Dyr sopcentral ska byggas ändå

SJÖBO Det blir en omlastningscentral för avfall i Omma. Politikerna i tekniska nämnden vill i varje fall fortsätta planeringen trots att centralen blir drygt fem miljoner kronor dyrare.Var de pengarna ska tas ifrån återstår att se.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sjöbo ska säkra sitt dricksvatten

SJÖBO Allt fler Sjöbobor kommer att behöva ha tillgång till vatten i kranen.
Men då måste kommunens möjlighet att producera dricksvatten bli bättre.Några mil väster om Sjöbo finns Vombsjön där Malmö, Burlöv, Svedala, Staffanstorp, Vellinge och delar av Lunds och Eslövs kommuner tar sitt dricksvatten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.