Sydöstran > Nyheter

Monday, 18 June, 08:06

Liknande nyheter

Taggar: Femårsjubileumför , Karlskrona, Pride
Nya Wermlands Tidningen - 12 jul 12 kl. 10:18

Femårsjubileum för Värmland Pride

På lördag är det dags för Värmland Pride i Karlstad och i år är det femårsjubileum. Fredrik Andersson, fritidspolitiker i Sunne och förbundssekreterare i RFSL Ungdom har koll på paraden och de viktiga HBTQ-frågorna..

Nya Wermlands Tidningen - 26 apr 13 kl. 09:30

Femårsjubileum för Nina Fyhr

Gullspångsbandet Dreams har spelat i Kristinehamn flera gånger och svarar för musiken när Nina Fyhr på valborgsmässoafton firar femårsjubileum som dansarrangör. ? På femårsdagen ingår en danskurs i entrépengen, säger hon..

DalaDemokraten - 23 apr 15 kl. 20:49

Femårsjubileum för Bymacken

På lördag firas femårsjubileum för Bymacken i Malungsfors. Det har nu gått fem år sedan byborna tog saken i egna händer och investerade i en egen tankningsanläggning. OKQ8 övergav Malungsfors och slog igen sin bränslepump.

Dalarnas tidningar - 23 apr 15 kl. 20:49

Femårsjubileum för Bymacken

På lördag firas femårsjubileum för Bymacken i Malungsfors. Det har nu gått fem år sedan byborna tog saken i egna händer och investerade i en egen tankningsanläggning. OKQ8 övergav Malungsfors och slog igen sin bränslepump.

Jönköpingsnytt - 15 apr 13 kl. 19:01

Hittaut firar femårsjubileum

I år firar IKHP:s friskvårdsprojekt Hittaut.nu femårsjubileum och hoppet finns att det blir större än någonsin..

Nya Wermlands Tidningen - 31 jul 13 kl. 19:31

Femårsjubileum för bygdespelet

I år är det femårsjubileum för sagan om mjölnaren Mats. Bygdespelet är en hyllning till den begåvade spelmannen Wille Thors som avled år 2008..

Vimmerby Tidning - 14 sep 15 kl. 08:34

Succéfestivalen får fortsättning - firar femårsjubileum nästa år

13 augusti 2016. Lägg det datumet på minnet för då är Eneby Rock tillbaka, denna gång med femårsjubileum. Arbetet med nästa års festival drar igång redan nu i september..

DN - 29 okt 15 kl. 13:52

”Allt för Sverige” firar femårsjubileum


Tv-serien ”Allt för Sverige” firar femårsjubileum och för första gången tävlar ett par. Dessutom är skådespelaren Brooke Langton från den amerikanska tv-serien ”Melrose Place” en av deltagarna..

Dalarnas tidningar - 24 mar 16 kl. 04:01

Femårsjubileum firas med vernissage och musik

Vernissagen är en start på utställningen som sedan kommer att pågå fram till den 16:e maj. Utställningen är en hyllning till Blues jamets femårsjubileum..

Nerikes Allehanda - 23 jul 16 kl. 17:52

Omtyckta Sävsjöns dag firar femårsjubileum i år

Sävsjöns dag firar femårsjubileum. Och i år med tema ”vilt och hund” – med en lin-gris som alla som ville fick testa sina jakthundar på..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Buss körde på konsertbesökare - en dödad

En person har dödats och tre skadats sedan en buss kört på konsertbesökare i provinsen Limburg i sydöstra Nederländerna. Det var efter en konsert med artisten Bruno Mars på festivalen Pinkpop som fordonet, som beskrivs som en mindre vit buss, körde in på området och körde på fyra personer.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Merkel kan ställas inför migrationsultimatum

Bråket mellan det tyska regeringspartiet CDU och dess bayerska systerparti CSU om landets migrationspolitik har eskalerat de senaste veckorna - och hotat att spräcka partiernas långvariga samarbete.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Israeliska flygräder mot Gaza

Israel har bombat nio olika mål knutna till Hamas i Gaza, uppger den israeliska militären. Räderna är ett svar på att palestinier skickat drakar och ballonger med glödande kol och brinnande trasor över gränsen. Syftet är att försöka sätta eld på åkrar på andra sidan, vilket lyckats i flera fall.

Sydöstran - 1 timme sedan

Nu börjar Sveriges VM - på riktigt

För första gången på tolv år är det nu dags för svenska landslaget att springa in i fotbolls-VM. Klockan två i eftermiddag ställer Janne Anderssons mannar upp sig mot premiärmotståndaren Sydkorea i Nizjnij Novogorod. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Alla asylboenden ska stängas

Alla asylboenden i kommunen ska avvecklas under året. – Så ser planen ut, vi har redan sagt upp hälften av lägenheterna, säger Magnus Petersson, enhetschef på Migrationsverket i Karlskrona..

Sydöstran - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Det har varit en lugn natt i Blekinge, enligt polisen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kommunen där var tredje röstade på SD

I Sjöbo röstade nästan var tredje väljare på Sverigedemokraterna till riksdagen. Vad är orsaken - och hur kommer invånarna rösta i år? - Varenda industriarbetare, varenda hantverkare - alla röstar på Sverigedemokraterna.

Sydöstran - 1 timme sedan

Svårt hitta miljöpartister i MP-fäste

Miljöpartiets starkaste fäste förra valet var i ett studentområde i Uppsala. Men i dag är det svårare att hitta MP-anhängare. Joggare, en grillfest, promenerande sällskap med barnvagnar och några som just flyttar in eller ut.

Sydöstran - 2 timmar sedan

Härlig sommarkväll i Nötabråne

Sydöstran - 2 timmar sedan

Avhoppare kan avgöra budgeten för nästa år

Ikväll klubbas rambudgeten för nästa år och det kommer att bli rekordmånga förslag till budget att ta ställning till..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.