Sydöstran > Nyheter

Thursday, 24 January, 11:35

Liknande nyheter

Taggar: Femårsjubileumför , Karlskrona, Pride
Nya Wermlands Tidningen - 12 jul 12 kl. 10:18

Femårsjubileum för Värmland Pride

På lördag är det dags för Värmland Pride i Karlstad och i år är det femårsjubileum. Fredrik Andersson, fritidspolitiker i Sunne och förbundssekreterare i RFSL Ungdom har koll på paraden och de viktiga HBTQ-frågorna..

Nya Wermlands Tidningen - 26 apr 13 kl. 09:30

Femårsjubileum för Nina Fyhr

Gullspångsbandet Dreams har spelat i Kristinehamn flera gånger och svarar för musiken när Nina Fyhr på valborgsmässoafton firar femårsjubileum som dansarrangör. ? På femårsdagen ingår en danskurs i entrépengen, säger hon..

DalaDemokraten - 23 apr 15 kl. 20:49

Femårsjubileum för Bymacken

På lördag firas femårsjubileum för Bymacken i Malungsfors. Det har nu gått fem år sedan byborna tog saken i egna händer och investerade i en egen tankningsanläggning. OKQ8 övergav Malungsfors och slog igen sin bränslepump.

Dalarnas tidningar - 23 apr 15 kl. 20:49

Femårsjubileum för Bymacken

På lördag firas femårsjubileum för Bymacken i Malungsfors. Det har nu gått fem år sedan byborna tog saken i egna händer och investerade i en egen tankningsanläggning. OKQ8 övergav Malungsfors och slog igen sin bränslepump.

Jönköpingsnytt - 15 apr 13 kl. 19:01

Hittaut firar femårsjubileum

I år firar IKHP:s friskvårdsprojekt Hittaut.nu femårsjubileum och hoppet finns att det blir större än någonsin..

Nya Wermlands Tidningen - 31 jul 13 kl. 19:31

Femårsjubileum för bygdespelet

I år är det femårsjubileum för sagan om mjölnaren Mats. Bygdespelet är en hyllning till den begåvade spelmannen Wille Thors som avled år 2008..

Vimmerby Tidning - 14 sep 15 kl. 08:34

Succéfestivalen får fortsättning - firar femårsjubileum nästa år

13 augusti 2016. Lägg det datumet på minnet för då är Eneby Rock tillbaka, denna gång med femårsjubileum. Arbetet med nästa års festival drar igång redan nu i september..

DN - 29 okt 15 kl. 13:52

”Allt för Sverige” firar femårsjubileum


Tv-serien ”Allt för Sverige” firar femårsjubileum och för första gången tävlar ett par. Dessutom är skådespelaren Brooke Langton från den amerikanska tv-serien ”Melrose Place” en av deltagarna..

Dalarnas tidningar - 24 mar 16 kl. 04:01

Femårsjubileum firas med vernissage och musik

Vernissagen är en start på utställningen som sedan kommer att pågå fram till den 16:e maj. Utställningen är en hyllning till Blues jamets femårsjubileum..

Nerikes Allehanda - 23 jul 16 kl. 17:52

Omtyckta Sävsjöns dag firar femårsjubileum i år

Sävsjöns dag firar femårsjubileum. Och i år med tema ”vilt och hund” – med en lin-gris som alla som ville fick testa sina jakthundar på..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Löfven följde inte försvarsberedningens råd

Försvarsberedningen rekommenderade att ansvaret för att samordna totalförsvaret koncentreras till försvarsdepartementet. Men ansvaret är fortfarande uppdelat i regeringskansliet.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

161 solpaneler stulna i Skåne

I norra Skåne har 161 solpaneler försvunnit vid en stor stöld. De stod monterade på stativ och varje panel är 5,5 meter lång. Vid stölden, som skedde på Hanaskogs gård i norra Skåne, stals även en lastbil, som gärningsmannen eller gärningsmännen använde för att frakta bort solpanelerna.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kommunen: Inga varningssignaler

Socialtjänsten i Sala kommun hade inte fått några varningssignaler om den man i 50-årsåldern som misstänks ha skjutit ihjäl sina två barn och sedan sig själv. De hittades i en villa i Sala kommun på onsdagskvällen.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Skotsk ex-regeringschef gripen

Den tidigare regeringschefen i Skottland, Alex Salmond, har gripits och ska ställas inför domstol, rapporterar brittiska medier. Varken Salmonds talesperson eller advokat har kommenterat gripandet, skriver nyhetsbyrån Reuters.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Samuelsson magsjuk - missar troligen tävling

Svenska skidskytten Sebastian Samuelsson är magsjuk, skriver Radiosporten. Därmed missar 21-åringen troligen fredagens världscupsprint i italienska Antholz. Skyttetränaren Johan Hagström säger till Radiosporten att en vallare också är sjuk men att ingen annan är smittad.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Fortsätter söka efter försvunna flygplanet

Trots de dåliga oddsen att finna fotbollsspelaren Emiliano Sala och piloten vid liv fortsätter sökandet i Engelska kanalen efter det försvunna flygplanet. Det var i måndags kväll som den argentinske anfallaren skulle flyga från sin förra fotbollsklubb i Nantes till sin nya i Cardiff.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Stenson lever farligt i Dubai

Utslagen efter två rundor i Abu Dhabi i förra veckan och även den första rundan i Dubai Desert Classic visade att Henrik Stenson har en del att jobba på.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Svenskt ”spionflyg” gensköts nära ryska gränsen

Ryssland och Sverige beskyller varandra för gränsöverträdelser, eller potentiella sådana, med militärflyg..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Filmrecension: The mule

Vid 88 års ålder fortsätter Clint Eastwood att göra filmer med sig själv i huvudrollen. I ojämna "The mule" spelar han en hortonom som börjar smuggla knark. Det kan ju tyckas som ett vanskligt val att ge sig i kast med den mexikanska knarkmaffian om man pysslat med att odla växter under hela sitt yrkesliv.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Rysk-svenska anklagelser om spionflyg

Ryssland och Sverige beskyller varandra för gränsöverträdelser, eller potentiella sådana, med militärflyg. Ryska statsstödda medier rapporterar på torsdagen att svenskt spionflyg genskjutits av ett jaktplan av typen SU-27 från det ryska flygvapnet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.