Kristianstadsbladet > Ekonomi

Saturday, 23 June, 12:27

Kristianstadsbladet - 22 maj 18 kl. 10:37

LO: Goda tider för SverigeTillväxten väntas bli närmare 3 procent under 2018, dessutom fortsätter arbetslösheten ned och under 2019 uppgå till 5,7 procent. Det skriver LO:s ekonomer i sin konjunkturprognos. Samtidigt radar man dock upp flera utmaningar, bland annat kraftig skillnad i sysselsättningsgrad mellan inrikes och utrikes födda.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige, LO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO Goda, tiderför , Sverige
Sydsvenskan - 27 nov 11 kl. 06:30

Goda tider lockar­ nya aktörer till sporthandeln

Konkurrensen inom sporthandeln hårdnar snabbt. Många år av goda tider för branschen har på kort tid lockat in nya aktörer i leken.
?

Cornucopia - 21 aug 14 kl. 11:29

Goda tider - Täby kommuns skuldsättning

"I goda tider ska man spara i ladorna." - diverse floskeltoppare
"Man ska inte lyssna på vad en politiker säger, man ska titta på vad vederbörande gör" - jag mflDet sägs ju att man i goda tider ska spara i ladorna, för att kunna sats vid dåliga tider. Och nu har vi haft goda tider i den svenska Pippi Långstrumpekonomin.

Expressen - 20 apr 11 kl. 14:14

Ingves: "Kommer vara goda tider i Sverige"

Riksbanken höjer reporäntan igen - och nu motiverar riksbankschef Stefan Ingves beslutet. - Det kommer vara goda tider i Sverige framöver, säger han på en presskonferens på onsdagsförmiddagen. Expressens Fredrik Sjöshult rapporterade direkt från presskonferensen - minut för minut..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 11 kl. 14:37

Goda tider för sommarsöndag

Till den här veckans sommarsöndag på Perslunds hembygdsgård kommer underhållningsbandet Goda Tider att spela blandade musikaliska pärlor. Underhållningen börjar klockan 14 och kaffeserveringen är öppen till klockan 16..

UNT - 30 aug 11 kl. 20:04

Goda tider för gruvbolag

Dyrt guld ger goda tider för gruvbolagen. För Uppsalaföretaget Nordic Mines, som sitter på en av de största guldfyndigheter som påträffats i Norden, har det gått långt över förväntan..

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 12 kl. 15:04

Goda tider i Perslund

Åstorps hembygdsförening fortsätter med sommarsöndagar i Perslund och kan på söndag den 29 juli presentera musikgruppen Goda tider, som underhåller klockan 14?16. Det serveras i vanlig ordning kaffe och våfflor i hembygdsgården..

Kristianstadsbladet - 20 aug 13 kl. 20:56

Goda tider dåliga för försvaret

Foto: Tommy Svensson
När försvaret håller informationsmöten om Grundläggande militärutbildning brukar det vara lapp på luckan. Men i Kristianstad kom bara ett femtontal.? Arbetsmarknaden ser bättre ut och många börjar på högskolan i?

UNT - 23 dec 15 kl. 13:28

Goda tider för skidorterna

Det råder goda tider för många av de svenska skidorterna..

YA - 23 dec 15 kl. 13:28

Goda tider för skidorterna

Det råder goda tider för många av de svenska skidorterna. Trots snöbristen i stora delar av landet är bokningsläget bättre än vanligt. - Vi har tolv procent fler bokningar jämfört med samma tidpunkt i fjol.

Barometern - 23 dec 15 kl. 13:28

Goda tider för skidorterna

Det råder goda tider för många av de svenska skidorterna. Trots snöbristen i stora delar av landet är bokningsläget bättre än vanligt. - Vi har tolv procent fler bokningar jämfört med samma tidpunkt i fjol.

Blekinge Läns tidning - 23 dec 15 kl. 13:28

Goda tider för skidorterna

Det råder goda tider för många av de svenska skidorterna. Trots snöbristen i stora delar av landet är bokningsläget bättre än vanligt. - Vi har tolv procent fler bokningar jämfört med samma tidpunkt i fjol.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Argentina har tagit emot IMF-lån

Argentina har mottagit 15 miljarder dollar i nödlån från Internationella valutafonden (IMF), bekräftar centralbanken i Buenos Aires. Det är första utbetalningen av lån på totalt 50 miljarder USA-dollar, sedan landet bett om stöd till ekonomin för att återvinna omvärldens förtroende.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Blandat på Wall Street

USA-börserna smordes delvis av stigande oljepriser under fredagen. Oljebolag som Exxon Mobil och Chevron tillhörde dagens vinnare på Wall Street, vars aktier ökade runt 2 procent vardera.(TT).

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Europabörserna vände uppåt

Stockholmsbörsen höll midsommarstängt, men ute i Europa steg ledande börser trots hotet om ett annalkande globalt handelskrig och införandet av strafftullar mot amerikansktillverkade varor, som precis trätt i kraft.(TT).

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Skarp brexitvarning från Airbus

Den franska flygplanstillverkaren Airbus utfärdar en skarp varning till den brittiska regeringen: Om inget brexitavtal är på plats när Storbritannien lämnar EU är tusentals jobb i fara.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 12:03

WWF kräver klimatanpassad båtbransch

Båttillverkarna ligger långt efter fordonsindustrin och måste skärpa sig och ta sitt ansvar för en renare miljö. Det skriver Världsnaturfondens (WWF) ordförande Axel Wenblad och båtdesignern Ocke Mannerfelt i en debattartikel i Göteborgs-Posten.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 08:27

Ny Facebook-teknik ska stoppa fejknyheter

Facebook har nu börjat använda teknik som ska sätta stopp för aktörer utanför USA som försöker tjäna pengar på att sprida fejknyheter och desinformation till amerikaner, skriver Buzzfeed.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 07:25

VM - störst någonsin för spelbolagen

Skrällarna har duggat tätt i inledningen av fotbolls-VM i Ryssland. Fortsätter mästerskapet så innebär det välfyllda kassakistor för spelbolagen. Turneringen kan bli deras största sportevenemang hittills.

Kristianstadsbladet - Igår: 06:44

Högre oljepriser inför Opecmöte

Oljepriserna har stigit i den asiatiska handeln inför midsommaraftonens Opecmöte i Österrikes huvudstad Wien. Klockan halv sju på morgonen, svensk tid, kostade Nordsjöolja för leverans i augusti 73:94 dollar per fat, en uppgång med 89 cent jämfört med föregående handelsdag.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 00:31

Enighet om skuldlättnad för Grekland

Greklands kreditgivare har enats om skuldlättnader för landet inför avslutandet av nödlånsprogrammet i höst. Det uppger källor för nyhetsbyrån AFP.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 22:14

Oro på Wall Street

USA-börserna föll under torsdagen i spåren av hotet om ett handelskrig mellan USA och Kina. Under dagen kom dessutom besked från USA:s högsta domstol om att stater kan kräva skatt på återförsäljare på nätet. Nätjättar som Etsy, Ebay och Amazon föll med minus 1,3 respektive 3,2 och 1,1 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.