Kristianstadsbladet > Ekonomi

Saturday, 20 October, 20:21

Kristianstadsbladet - 22 maj 18 kl. 10:37

LO: Goda tider för SverigeTillväxten väntas bli närmare 3 procent under 2018, dessutom fortsätter arbetslösheten ned och under 2019 uppgå till 5,7 procent. Det skriver LO:s ekonomer i sin konjunkturprognos. Samtidigt radar man dock upp flera utmaningar, bland annat kraftig skillnad i sysselsättningsgrad mellan inrikes och utrikes födda.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige, LO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO Goda, tiderför , Sverige
Sydsvenskan - 27 nov 11 kl. 06:30

Goda tider lockar­ nya aktörer till sporthandeln

Konkurrensen inom sporthandeln hårdnar snabbt. Många år av goda tider för branschen har på kort tid lockat in nya aktörer i leken.
?

Cornucopia - 21 aug 14 kl. 11:29

Goda tider - Täby kommuns skuldsättning

"I goda tider ska man spara i ladorna." - diverse floskeltoppare
"Man ska inte lyssna på vad en politiker säger, man ska titta på vad vederbörande gör" - jag mflDet sägs ju att man i goda tider ska spara i ladorna, för att kunna sats vid dåliga tider. Och nu har vi haft goda tider i den svenska Pippi Långstrumpekonomin.

Expressen - 20 apr 11 kl. 14:14

Ingves: "Kommer vara goda tider i Sverige"

Riksbanken höjer reporäntan igen - och nu motiverar riksbankschef Stefan Ingves beslutet. - Det kommer vara goda tider i Sverige framöver, säger han på en presskonferens på onsdagsförmiddagen. Expressens Fredrik Sjöshult rapporterade direkt från presskonferensen - minut för minut..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 11 kl. 14:37

Goda tider för sommarsöndag

Till den här veckans sommarsöndag på Perslunds hembygdsgård kommer underhållningsbandet Goda Tider att spela blandade musikaliska pärlor. Underhållningen börjar klockan 14 och kaffeserveringen är öppen till klockan 16..

UNT - 30 aug 11 kl. 20:04

Goda tider för gruvbolag

Dyrt guld ger goda tider för gruvbolagen. För Uppsalaföretaget Nordic Mines, som sitter på en av de största guldfyndigheter som påträffats i Norden, har det gått långt över förväntan..

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 12 kl. 15:04

Goda tider i Perslund

Åstorps hembygdsförening fortsätter med sommarsöndagar i Perslund och kan på söndag den 29 juli presentera musikgruppen Goda tider, som underhåller klockan 14?16. Det serveras i vanlig ordning kaffe och våfflor i hembygdsgården..

Kristianstadsbladet - 20 aug 13 kl. 20:56

Goda tider dåliga för försvaret

Foto: Tommy Svensson
När försvaret håller informationsmöten om Grundläggande militärutbildning brukar det vara lapp på luckan. Men i Kristianstad kom bara ett femtontal.? Arbetsmarknaden ser bättre ut och många börjar på högskolan i?

UNT - 23 dec 15 kl. 13:28

Goda tider för skidorterna

Det råder goda tider för många av de svenska skidorterna..

YA - 23 dec 15 kl. 13:28

Goda tider för skidorterna

Det råder goda tider för många av de svenska skidorterna. Trots snöbristen i stora delar av landet är bokningsläget bättre än vanligt. - Vi har tolv procent fler bokningar jämfört med samma tidpunkt i fjol.

Barometern - 23 dec 15 kl. 13:28

Goda tider för skidorterna

Det råder goda tider för många av de svenska skidorterna. Trots snöbristen i stora delar av landet är bokningsläget bättre än vanligt. - Vi har tolv procent fler bokningar jämfört med samma tidpunkt i fjol.

Blekinge Läns tidning - 23 dec 15 kl. 13:28

Goda tider för skidorterna

Det råder goda tider för många av de svenska skidorterna. Trots snöbristen i stora delar av landet är bokningsläget bättre än vanligt. - Vi har tolv procent fler bokningar jämfört med samma tidpunkt i fjol.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Svensk elbil blir internationell

Det skånska elbilsprojektet Uniti blir alltmer internationellt. Samtidigt står det klart att tidigare presenterade tidplaner varit för optimistiska. Nu är målet att kunna visa upp två färdiga bilmodeller i december 2019.

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Klädförsäljare längtar efter köldknäpp

Inför hösten i år trodde klädbranschen att försäljningssiffrorna skulle vända uppåt. Men vädret har hittills inte varit på försäljarnas sida. Men kyligare väder kan få siffrorna att ta fart uppåt.

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Blandat på Wall Street

USA-börserna gick åt olika håll när handelsveckan avslutades. En av vinnarna var Procter & Gamble som redovisade en kraftigt ökad försäljning under kvartalet.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 19:01

Chans till miljardvinst på lotto

Vad sägs om att vinna mer än nio miljarder kronor på lotto? Den hisnande summan kan en lycklig spelare kamma hem som ensam vinnare i USA i natt.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 16:21

Utpekad tidigare SEB-chef förnekar upplägg

Den tidigare chef på SEB i Frankfurt som utpekas som nyckelperson i en brottsmisstänkt aktieaffär förnekar ett sådant upplägg. Uppgifterna om mannens roll finns i de hemliga så kallade cum-ex-filerna, som den tyska redaktionen Correctiv har delat med sig av till bland andra TT och SVT.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 16:13

Tidigare SEB-chef: Gråzonsupplägg mot Sverige

Svenska skattebetalare har drabbats av kontroversiella upplägg som minskar skatten på aktieutdelningar, enligt en tidigare SEB-chef. - I stort sett ända fram till i dag, säger han till SVT.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 15:08

Daimler vinstvarnar

Den tyska fordonsjätten Daimler vinstvarnar. I ett pressmeddelande skriver bolaget att helårsvinsten för 2018 kommer att "bli markant under förra årets vinst". Beskedet gör att aktien faller drygt fem procent.

Kristianstadsbladet - Igår: 14:09

Rapportskräll av Procter & Gamble

Hög efterfrågan på skönhetsprodukter liksom städtillbehör fick amerikanska koncernen Procter & Gamble att rapportskrälla. Försäljningen totalt sett steg med fem procent efter framförallt positiva siffror för hudvårdsmärkena SK-II och Olay.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 12:02

Atlas Copco slår inte förväntningarna

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 5 168 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med en vinst på 4 780 miljoner kronor motsvarande period 2017. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 5 312 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Kristianstadsbladet - Igår: 11:48

Toppchefer oroar sig för brexit-krasch

Med bara några månader kvar till det brittiska utträdet ur EU vädjar lastvagnsjätten Volvo till politikerna att göra allt för att få till ett avtal. - För oss som är väldigt beroende av handeln är ett avtal den bästa vägen framåt, säger vd Martin Lundstedt till TT.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.