DI > Ekonomi

Thursday, 16 August, 12:41

DI - 22 maj 18 kl. 10:25

Gustav Fridolin: SD gräver sig djupare ner i det bruna fältetMiljöpartiet går till val på egen hand. Att samarbeta med Moderaterna ser ”mycket osannolikt ut”, säger språkröret Gustav Fridolin. Och Sverigedemokraterna beskriver han som ”ett parti som gräver sig djupare ner i det bruna fältet”, skriver DN.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fridolin, Moderaterna, Gustav Fridolin, Sverigedemokraterna, DN

Dela artikeln

1429 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustav, FridolinSD , gräversig , djupare, neri det , bruna fältet
Expressen - 17 mar 14 kl. 10:16

Gustav Fridolin vann över Jimmie Åkesson

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin vann över Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i duellen i Agenda i går kväll, enligt Demoskops webbpanel. Nio av tio rödgröna väljare ansåg att han var bäst. Alliansväljarna uppfattade debatten som betydligt jämnare..

Expressen - 27 maj 13 kl. 10:52

Nu vill Gustav Fridolin ta över skolfrågan

Västerås. Gustav Fridolin vill ta över skolfrågan. På kongressens sista dag presenterade han två nya satsningar: en brygga mellan yrkesutbildningar och arbetsliv, och en fördubbling av lärarnas planeringstid.

Cornucopia - 01 okt 14 kl. 09:44

Hur olika gillar Åsa Romson och Gustav Fridolin?

93% av svenskarna röstade inte på Åsa Romson och Gustav Fridolin, som nu sitter och ger med sig på punkt efter punkt som lydparti till Socialdemokraterna, utom inom migrationspolitiken där deras politik får fortsätta råda. Detta väcker frågan om hur olika Åsa Romson och Gustav gillar, dvs om de bor i ett mångkulturellt bostadsområde, eller om de isolerat sig i ett sk white flight medelklassghetto?
Då statistik och uppgifter om närmaste flyktingförläggning och antalet flyktingar eller arbetskraftsinvandrare som bor i vissa områden är knapphändiga, så är den bästa mätaren bostadspriserna.

Skånskan - 24 sep 15 kl. 14:00

Nu får Gustav Fridolin äta upp sin kolbit

Opinion I valrörelsen hade MP:s språkrör Gustav Fridolin med sig en svart kolbit från någon av de tyska brunkolsgruvorna i alla debatter och utfrågningar. Budskapet var att Vattenfall inte skulle bryta någon brunkol och inte heller sälja sina gruvor i Tyskland utan stänga dem.
Nu sitter Fridolin i regeringen och vill inte längre prata om kol.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Läraren kräver högre lön i hyllad video – nu svarar Gustav Fridolin

STOCKHOLM. Läraren Helena Ling bestämde sig för att spela in en video till Gustav Fridolin – en video där hon bland annat kräver högre lärarlöner. Hon vill även att Fridolin ska berätta varför han ville bli utbildningsminister.

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 14:51

Fridolin kräver garantier av friskolor

Miljöpartiets ena språkrör, den Vittsjöbördige Gustav Fridolin, reagerar på den senaste tidens turbulens kring JB-koncernen, som bland annat innebar att koncernens gymnasieskola i Hässleholm avvecklas nu i och med termins- och läsårsslutet.
? Den som ges ansvaret att ge våra barn och unga utbildning ska ge dem det hela vägen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gustav Fridolin: "Nyheter24 är mutade"

För sjätte året i rad listar Nyheter24 Sveriges sexigaste politiker. Listan, som inte går efter utseende utan efter attityd och engagemang, brukar vara ett uppmärksammat inslag under Almedalsveckan. Förra året var det Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som tillsammans med Gudrun Schyman kammade hem utmärkelsen.

Expressen - 06 sep 13 kl. 19:34

Fridolin kräver besked om riksinternatskolor

Efter skandalen vid Lundsberg kräver Miljöpartiets Gustav Fridolin hårdhandskar från regeringen. - Alliansen lovade riksdagen i början av året att det skulle finnas en utredning om hur man skulle göra med riksinternaten, den utredningen är fortfarande inte presenterad, säger Gustav Fridolin..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gustav Fridolin: "Vissa kidnappar fotbollen för sina privata manliga aggressioner"Häng med!

Lars Ohly och Mona Sahlin har redan gått med i Nyheter24:s kampanj "Derbyfest – ja, tack!" inför onsdagens derby mellan Djurgården och AIK på Tele2 Arena. Näst på tur är Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som är AIK:are och också stödjer budskapet om ett derby fritt från hat och våld.

Expressen - 02 jan 15 kl. 16:32

Gustav Fridolin: Det krävs en hel del arbete

Konflikten mellan Migrationsverket och en grupp flyktingar som bussats till Östersund är nu inne på dag tre. Utbildningsminister Gustav Fridolin, MP, menar att de krävs både rätt politik och administration för att det ska funka. – Det är klart att när många människor söker en fristad och behöver ett stöd så kommer det uppstå situationer där det ibland kommer att krävas en hel del politiskt och administrativt arbete för att det ska funka på ett bra sätt, säger Fridolin..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SBB miljardinvesterar i Skellefteå

Samhällsfastighetsbolaget SBB har ingått en avsiktsförklaring om att investera 1.050 miljoner kronor i Skellefteås kommande kulturhus. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Därför kan danska jätten fortsätta jäsa på börsen

Carlsbergs aktie lyfter efter att den danska bryggerijätten visat upp starka siffror i spåren av en het VM-sommar. Men analytiker anser att aktien har mer att ge..

DI - 30 minuter sedan

SD får nya talespersoner

Riksdagskandidaten Ebba Hermansson och avgående presschefen Henrik Vinge, även han riksdagskandidat, blir nya talespersoner för Sverigedemokraterna. Hermansson blir ny jämställdhetspolitisk talesperson och Vinge ny integrationspolitisk talesperson..

DI - 45 minuter sedan

Trygg-Hansas vd lämnar med omedelbar verkan

Trygg-Hansas vd Niclas Ward avgår med omedelbar verkan efter meningsskiljaktigheter med högsta ledningen kring hur bolaget bör drivas framåt. .

DI - 45 minuter sedan

Upp till bevis för Magdalena Andersson

Räkna med fortsatt solsken i finansministerns prognoser som presenteras på Harpsund torsdag eftermiddag. Men se också upp för glädjekalkyler..

DI - 45 minuter sedan

Finanschef ökar i Tethys Oil efter rapportras

Jesper Alm har den 15 augusti köpt 1.250 aktier i Tethys Oil där han är finanschef.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 1 timme sedan

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..

DI - 1 timme sedan

Italienskt vägtullsbolag tappar stort efter tragisk bro-olycka

Det italienska vägtullbolaget Atlantia tappar omkring en fjärdedel av börsvärdet på torsdagen efter att Milanobörsen hållit helgstängt på onsdagen. Efter tragedin med brokollapsen i Genoa tidigare i veckan kan Italien komma att nationalisera sitt vägnät. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

H&M tar bort behå-bilder efter kritik

Klädjätten Hennes & Mauritz har under veckan fått hård kritik för bilder de använt vid en reklamkampanj för amingsbehåar. På bilderna har smala modeller burit behåarna vilket upprört många, bland annat författaren Marie Björk..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Euron stärks

Euron stärktes på torsdagen efter nyheten att en kinesisk delegation kommer att resa till USA för handelssamtal. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.