DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 21:36

DI - 22 maj 18 kl. 10:25

Gustav Fridolin: SD gräver sig djupare ner i det bruna fältetMiljöpartiet går till val på egen hand. Att samarbeta med Moderaterna ser ”mycket osannolikt ut”, säger språkröret Gustav Fridolin. Och Sverigedemokraterna beskriver han som ”ett parti som gräver sig djupare ner i det bruna fältet”, skriver DN.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fridolin, Moderaterna, Gustav Fridolin, Sverigedemokraterna, DN

Dela artikeln

1429 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustav, FridolinSD , gräversig , djupare, neri det , bruna fältet
Expressen - 17 mar 14 kl. 10:16

Gustav Fridolin vann över Jimmie Åkesson

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin vann över Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i duellen i Agenda i går kväll, enligt Demoskops webbpanel. Nio av tio rödgröna väljare ansåg att han var bäst. Alliansväljarna uppfattade debatten som betydligt jämnare..

Expressen - 27 maj 13 kl. 10:52

Nu vill Gustav Fridolin ta över skolfrågan

Västerås. Gustav Fridolin vill ta över skolfrågan. På kongressens sista dag presenterade han två nya satsningar: en brygga mellan yrkesutbildningar och arbetsliv, och en fördubbling av lärarnas planeringstid.

Cornucopia - 01 okt 14 kl. 09:44

Hur olika gillar Åsa Romson och Gustav Fridolin?

93% av svenskarna röstade inte på Åsa Romson och Gustav Fridolin, som nu sitter och ger med sig på punkt efter punkt som lydparti till Socialdemokraterna, utom inom migrationspolitiken där deras politik får fortsätta råda. Detta väcker frågan om hur olika Åsa Romson och Gustav gillar, dvs om de bor i ett mångkulturellt bostadsområde, eller om de isolerat sig i ett sk white flight medelklassghetto?
Då statistik och uppgifter om närmaste flyktingförläggning och antalet flyktingar eller arbetskraftsinvandrare som bor i vissa områden är knapphändiga, så är den bästa mätaren bostadspriserna.

Skånskan - 24 sep 15 kl. 14:00

Nu får Gustav Fridolin äta upp sin kolbit

Opinion I valrörelsen hade MP:s språkrör Gustav Fridolin med sig en svart kolbit från någon av de tyska brunkolsgruvorna i alla debatter och utfrågningar. Budskapet var att Vattenfall inte skulle bryta någon brunkol och inte heller sälja sina gruvor i Tyskland utan stänga dem.
Nu sitter Fridolin i regeringen och vill inte längre prata om kol.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Läraren kräver högre lön i hyllad video – nu svarar Gustav Fridolin

STOCKHOLM. Läraren Helena Ling bestämde sig för att spela in en video till Gustav Fridolin – en video där hon bland annat kräver högre lärarlöner. Hon vill även att Fridolin ska berätta varför han ville bli utbildningsminister.

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 14:51

Fridolin kräver garantier av friskolor

Miljöpartiets ena språkrör, den Vittsjöbördige Gustav Fridolin, reagerar på den senaste tidens turbulens kring JB-koncernen, som bland annat innebar att koncernens gymnasieskola i Hässleholm avvecklas nu i och med termins- och läsårsslutet.
? Den som ges ansvaret att ge våra barn och unga utbildning ska ge dem det hela vägen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gustav Fridolin: "Nyheter24 är mutade"

För sjätte året i rad listar Nyheter24 Sveriges sexigaste politiker. Listan, som inte går efter utseende utan efter attityd och engagemang, brukar vara ett uppmärksammat inslag under Almedalsveckan. Förra året var det Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som tillsammans med Gudrun Schyman kammade hem utmärkelsen.

Expressen - 06 sep 13 kl. 19:34

Fridolin kräver besked om riksinternatskolor

Efter skandalen vid Lundsberg kräver Miljöpartiets Gustav Fridolin hårdhandskar från regeringen. - Alliansen lovade riksdagen i början av året att det skulle finnas en utredning om hur man skulle göra med riksinternaten, den utredningen är fortfarande inte presenterad, säger Gustav Fridolin..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gustav Fridolin: "Vissa kidnappar fotbollen för sina privata manliga aggressioner"Häng med!

Lars Ohly och Mona Sahlin har redan gått med i Nyheter24:s kampanj "Derbyfest – ja, tack!" inför onsdagens derby mellan Djurgården och AIK på Tele2 Arena. Näst på tur är Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som är AIK:are och också stödjer budskapet om ett derby fritt från hat och våld.

Expressen - 02 jan 15 kl. 16:32

Gustav Fridolin: Det krävs en hel del arbete

Konflikten mellan Migrationsverket och en grupp flyktingar som bussats till Östersund är nu inne på dag tre. Utbildningsminister Gustav Fridolin, MP, menar att de krävs både rätt politik och administration för att det ska funka. – Det är klart att när många människor söker en fristad och behöver ett stöd så kommer det uppstå situationer där det ibland kommer att krävas en hel del politiskt och administrativt arbete för att det ska funka på ett bra sätt, säger Fridolin..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Förarlös lyxsvit stal showen i Paris

Paris Trots Ford, Volvo Cars, Nissan, Fiat och Volkswagens avhopp blev bilmässan i Paris långt ifrån en avslagen tillställning. Biltillverkarna på plats satsade på att kittla alla sinnen. Bäst lyckades Renault med den chaufförlösa franska lyxsviten EZ-Ultimo..

DI - 45 minuter sedan

Sista varningen – vi har tio år på oss att rädda planeten

Den viktigaste IPCC-rapporten hittills – det sa Hoesung Lee, ordförande i FN:s vetenskapliga klimatpanel IPCC, när den första globala utvärderingen av vad 1,5 graders global uppvärmning innebär för mänskligheten presenterades förra veckan. Jag håller med – kanske rent av den viktigaste vetenskapliga rapporten hittills..

DI - 1 timme sedan

Ny giv – oljefonden stuvar om bland spelaktierna

Den norska oljefonden är Stockholmsbörsens allra största kapitalförvaltare. Fonden är en aktiv aktiehandlare och kan rubba kurserna för de flesta aktier. Den senaste ägardatan visar bland annat att fonden sålt rejält i en speloperatör, och i stället köpt ett annat bolag i sektorn.

DI - 1 timme sedan

Pro-saudiska botar på Twitter stängs

Enligt nyhetstjänsten Business Insider har Twitter stängt ned hundratals automatiserade konton (botar) som använts i en koordinerad kampanj för att försvara regimens hantering av händelsen där den saudiska journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi dödades på Saudiarabiens konsulat i Istanbul..

DI - 2 timmar sedan

Miljöhoten engagerar vandrande kronprinsessa: "Vi måste skärpa oss"

Kronprinsessan Victoria har inlett sin egen version av Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige. Under några år ska hon vandra genom landets alla landskap. Hon är djupt oroad över de klimatförändringar hon ser.

DI - 2 timmar sedan

Adverty på väg mot First North

Annonsteknikbolaget Adverty har erhållit 36 miljoner kronor i finansiering och företaget har även nått spridningskravet för en notering på First North. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 3 timmar sedan

Experten: Arlas ostflytt kan hyvla köpsuget rejält

När Arla flyttar produktionen av Boxholmsost så är det en i raden av flera matvarumärken som överger sin hemort. Draget riskerar att minska suget hos konsumenterna, enligt varumärksexperten Tony Apéria. .

DI - 4 timmar sedan

Absolut popkonst för miljoner

På 1980-talet blev Keith Harings bild med Absolut Vodka-flaskan och hans säregna figurer känd världen över. Di kan avslöja att konstnärens egen förlaga köptes av en svensk som efter 28 år nu bjuder ut den till försäljning i Uppsala..

DI - 4 timmar sedan

Cantargias vd nöjd med fas 1-studie

Cancerforskningsföretaget Cantargia har presenterat positiva kliniska fas I-data på lördagen..

DI - 4 timmar sedan

Åkesson: Pehr G Gyllenhammar är "kraftigt överskattad"

SD-ledaren Jimmie Åkesson spår att  Miljöpartiet och Liberalerna faller ur riksdagen om det blir extra val till riksdagen. "Det kan man hoppas på om det blir ett extra val. Ett extra val skulle gynna de stora partierna", säger han till Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.