DI > Ekonomi

Saturday, 23 June, 02:20

DI - 22 maj 18 kl. 10:25

Gustav Fridolin: SD gräver sig djupare ner i det bruna fältetMiljöpartiet går till val på egen hand. Att samarbeta med Moderaterna ser ”mycket osannolikt ut”, säger språkröret Gustav Fridolin. Och Sverigedemokraterna beskriver han som ”ett parti som gräver sig djupare ner i det bruna fältet”, skriver DN.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fridolin, Moderaterna, Gustav Fridolin, Sverigedemokraterna, DN

Dela artikeln

1429 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustav, FridolinSD , gräversig , djupare, neri det , bruna fältet
Expressen - 17 mar 14 kl. 10:16

Gustav Fridolin vann över Jimmie Åkesson

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin vann över Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i duellen i Agenda i går kväll, enligt Demoskops webbpanel. Nio av tio rödgröna väljare ansåg att han var bäst. Alliansväljarna uppfattade debatten som betydligt jämnare..

Expressen - 27 maj 13 kl. 10:52

Nu vill Gustav Fridolin ta över skolfrågan

Västerås. Gustav Fridolin vill ta över skolfrågan. På kongressens sista dag presenterade han två nya satsningar: en brygga mellan yrkesutbildningar och arbetsliv, och en fördubbling av lärarnas planeringstid.

Cornucopia - 01 okt 14 kl. 09:44

Hur olika gillar Åsa Romson och Gustav Fridolin?

93% av svenskarna röstade inte på Åsa Romson och Gustav Fridolin, som nu sitter och ger med sig på punkt efter punkt som lydparti till Socialdemokraterna, utom inom migrationspolitiken där deras politik får fortsätta råda. Detta väcker frågan om hur olika Åsa Romson och Gustav gillar, dvs om de bor i ett mångkulturellt bostadsområde, eller om de isolerat sig i ett sk white flight medelklassghetto?
Då statistik och uppgifter om närmaste flyktingförläggning och antalet flyktingar eller arbetskraftsinvandrare som bor i vissa områden är knapphändiga, så är den bästa mätaren bostadspriserna.

Skånskan - 24 sep 15 kl. 14:00

Nu får Gustav Fridolin äta upp sin kolbit

Opinion I valrörelsen hade MP:s språkrör Gustav Fridolin med sig en svart kolbit från någon av de tyska brunkolsgruvorna i alla debatter och utfrågningar. Budskapet var att Vattenfall inte skulle bryta någon brunkol och inte heller sälja sina gruvor i Tyskland utan stänga dem.
Nu sitter Fridolin i regeringen och vill inte längre prata om kol.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Läraren kräver högre lön i hyllad video – nu svarar Gustav Fridolin

STOCKHOLM. Läraren Helena Ling bestämde sig för att spela in en video till Gustav Fridolin – en video där hon bland annat kräver högre lärarlöner. Hon vill även att Fridolin ska berätta varför han ville bli utbildningsminister.

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 14:51

Fridolin kräver garantier av friskolor

Miljöpartiets ena språkrör, den Vittsjöbördige Gustav Fridolin, reagerar på den senaste tidens turbulens kring JB-koncernen, som bland annat innebar att koncernens gymnasieskola i Hässleholm avvecklas nu i och med termins- och läsårsslutet.
? Den som ges ansvaret att ge våra barn och unga utbildning ska ge dem det hela vägen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gustav Fridolin: "Nyheter24 är mutade"

För sjätte året i rad listar Nyheter24 Sveriges sexigaste politiker. Listan, som inte går efter utseende utan efter attityd och engagemang, brukar vara ett uppmärksammat inslag under Almedalsveckan. Förra året var det Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som tillsammans med Gudrun Schyman kammade hem utmärkelsen.

Expressen - 06 sep 13 kl. 19:34

Fridolin kräver besked om riksinternatskolor

Efter skandalen vid Lundsberg kräver Miljöpartiets Gustav Fridolin hårdhandskar från regeringen. - Alliansen lovade riksdagen i början av året att det skulle finnas en utredning om hur man skulle göra med riksinternaten, den utredningen är fortfarande inte presenterad, säger Gustav Fridolin..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gustav Fridolin: "Vissa kidnappar fotbollen för sina privata manliga aggressioner"Häng med!

Lars Ohly och Mona Sahlin har redan gått med i Nyheter24:s kampanj "Derbyfest – ja, tack!" inför onsdagens derby mellan Djurgården och AIK på Tele2 Arena. Näst på tur är Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som är AIK:are och också stödjer budskapet om ett derby fritt från hat och våld.

Expressen - 02 jan 15 kl. 16:32

Gustav Fridolin: Det krävs en hel del arbete

Konflikten mellan Migrationsverket och en grupp flyktingar som bussats till Östersund är nu inne på dag tre. Utbildningsminister Gustav Fridolin, MP, menar att de krävs både rätt politik och administration för att det ska funka. – Det är klart att när många människor söker en fristad och behöver ett stöd så kommer det uppstå situationer där det ibland kommer att krävas en hel del politiskt och administrativt arbete för att det ska funka på ett bra sätt, säger Fridolin..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Fällorna att se upp med när du hyr via Airbnb

Airbnb har blivit ett allt populärare alternativ när boende ska bokas under semestern. Men det finns några fällor att se upp med. "Många tror att avtalet är mellan dem som hyr och Airbnb men så är det inte", säger Karolin Kühn, rådgivare vid Konsument Europa.

DI - 7 timmar sedan

Grusad basketkarriär lade grunden för ett entreprenörsliv

GÖTEBORG Mikael Sundhall har tillsammans med kompanjonen Jonas Karlsson gått sin egen väg för att lyckas med sitt frukttjänsteföretag Fruktpaus..

DI - 9 timmar sedan

Trump hotar EU med 20-procentiga biltullar

Trump säger att han tänker eskalera sitt handelskrig med EU om de senare inte backar från sina mottullar genom att införa en 20-procentig tull på bilar, skriver han på twitter..

DI - 10 timmar sedan

Lista: Hänger din lön med?

Lönerna ökar för både arbetare och tjänstemän – och ökningen är nästan tre gånger större än den var förra året. Här kan du se om din timlön hänger med. .

DI - 10 timmar sedan

Merkel tonar ner förväntningar inför krismöte

Tysklands förbundskansler Angela Merkel tonar ner eventuella förväntningar inför söndagens informella EU-möte om migration och understryker att det rör sig om "ett sonderingsmöte mellan intresserade medlemsstater"..

DI - 11 timmar sedan

Danske Bank: Nytt börsrekord väntar – stuva om portföljen nu

Trots den ökade volatiliteten har världens börser potential att fortsätta stiga under det kommande året, enligt Danske Banks nya marknadsrapport. Men många svenska sparare behöver se över sina portföljer, säger bankens sparekonom Maria Landeborn..

DI - 11 timmar sedan

Källa: Klart att Opec ökar produktionen

Oljekartellen Opec har nått ett avtal om att öka produktionen med cirka en miljon fat per dag från och med juli, uppger en källa för nyhetsbyrån Reuters. Uppgörelsen omfattar Opecländerna och dess allierade, däribland Ryssland..

DI - 11 timmar sedan

Aktiefonder populärast när miljonärerna investerar

Att investera i aktiefonder är det vanligaste sättet för landets miljonärer att förvalta sitt kapital. Åtminstone enligt en undersökning gjord av tidningen Conoisseur..

DI - 12 timmar sedan

FI varnar: Hård brexit sätter press på svenska banker

En hård brexit kan innebära problem och öka kostnaderna för svenska banker, varnar Finansinspektionen i en ny rapport. Orsaken är att clearingen av svenska räntederivat i sådana fall måste flytta från London, vilket Investorägda Nasdaq i sin tur kan bli vinnare på..

DI - 12 timmar sedan

Elektas Larry Leksell säljer en miljon aktier

Elektas ordförande och huvudägare Larry Leksell har privat och genom bolag sålt totalt 1 miljon B-aktier i strålterapibolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.