DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 19:08

DI - 22 maj 18 kl. 10:25

Gustav Fridolin: SD gräver sig djupare ner i det bruna fältetMiljöpartiet går till val på egen hand. Att samarbeta med Moderaterna ser ”mycket osannolikt ut”, säger språkröret Gustav Fridolin. Och Sverigedemokraterna beskriver han som ”ett parti som gräver sig djupare ner i det bruna fältet”, skriver DN.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fridolin, Moderaterna, Gustav Fridolin, Sverigedemokraterna, DN

Dela artikeln

1429 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustav, FridolinSD , gräversig , djupare, neri det , bruna fältet
Expressen - 17 mar 14 kl. 10:16

Gustav Fridolin vann över Jimmie Åkesson

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin vann över Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i duellen i Agenda i går kväll, enligt Demoskops webbpanel. Nio av tio rödgröna väljare ansåg att han var bäst. Alliansväljarna uppfattade debatten som betydligt jämnare..

Expressen - 27 maj 13 kl. 10:52

Nu vill Gustav Fridolin ta över skolfrågan

Västerås. Gustav Fridolin vill ta över skolfrågan. På kongressens sista dag presenterade han två nya satsningar: en brygga mellan yrkesutbildningar och arbetsliv, och en fördubbling av lärarnas planeringstid.

Cornucopia - 01 okt 14 kl. 09:44

Hur olika gillar Åsa Romson och Gustav Fridolin?

93% av svenskarna röstade inte på Åsa Romson och Gustav Fridolin, som nu sitter och ger med sig på punkt efter punkt som lydparti till Socialdemokraterna, utom inom migrationspolitiken där deras politik får fortsätta råda. Detta väcker frågan om hur olika Åsa Romson och Gustav gillar, dvs om de bor i ett mångkulturellt bostadsområde, eller om de isolerat sig i ett sk white flight medelklassghetto?
Då statistik och uppgifter om närmaste flyktingförläggning och antalet flyktingar eller arbetskraftsinvandrare som bor i vissa områden är knapphändiga, så är den bästa mätaren bostadspriserna.

Skånskan - 24 sep 15 kl. 14:00

Nu får Gustav Fridolin äta upp sin kolbit

Opinion I valrörelsen hade MP:s språkrör Gustav Fridolin med sig en svart kolbit från någon av de tyska brunkolsgruvorna i alla debatter och utfrågningar. Budskapet var att Vattenfall inte skulle bryta någon brunkol och inte heller sälja sina gruvor i Tyskland utan stänga dem.
Nu sitter Fridolin i regeringen och vill inte längre prata om kol.

Skånskan - 24 okt 18 kl. 13:34

Gustav Fridolin (MP) avgår

Sverige Miljöpartiets Gustav Fridolin kommer att avgå som språkrör på partiets kongress nästa år, skriver han på Instagram.Sedan 2011 har Gustav Fridolin varit språkrör, först tillsammans med Åsa Romson och sedan med Isabella Lövin. Men nu meddelar han att han inte kommer att ställa upp för omval, något han informerade partiet om redan i vintras.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Läraren kräver högre lön i hyllad video – nu svarar Gustav Fridolin

STOCKHOLM. Läraren Helena Ling bestämde sig för att spela in en video till Gustav Fridolin – en video där hon bland annat kräver högre lärarlöner. Hon vill även att Fridolin ska berätta varför han ville bli utbildningsminister.

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 14:51

Fridolin kräver garantier av friskolor

Miljöpartiets ena språkrör, den Vittsjöbördige Gustav Fridolin, reagerar på den senaste tidens turbulens kring JB-koncernen, som bland annat innebar att koncernens gymnasieskola i Hässleholm avvecklas nu i och med termins- och läsårsslutet.
? Den som ges ansvaret att ge våra barn och unga utbildning ska ge dem det hela vägen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gustav Fridolin: "Nyheter24 är mutade"

För sjätte året i rad listar Nyheter24 Sveriges sexigaste politiker. Listan, som inte går efter utseende utan efter attityd och engagemang, brukar vara ett uppmärksammat inslag under Almedalsveckan. Förra året var det Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som tillsammans med Gudrun Schyman kammade hem utmärkelsen.

Expressen - 06 sep 13 kl. 19:34

Fridolin kräver besked om riksinternatskolor

Efter skandalen vid Lundsberg kräver Miljöpartiets Gustav Fridolin hårdhandskar från regeringen. - Alliansen lovade riksdagen i början av året att det skulle finnas en utredning om hur man skulle göra med riksinternaten, den utredningen är fortfarande inte presenterad, säger Gustav Fridolin..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gustav Fridolin: "Vissa kidnappar fotbollen för sina privata manliga aggressioner"Häng med!

Lars Ohly och Mona Sahlin har redan gått med i Nyheter24:s kampanj "Derbyfest – ja, tack!" inför onsdagens derby mellan Djurgården och AIK på Tele2 Arena. Näst på tur är Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som är AIK:are och också stödjer budskapet om ett derby fritt från hat och våld.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Oppositionsledare svärs in som tillfällig president efter massiva protester i Venezuela

Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó har svurits in som tillfällig president, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Wall Street vänder ned – S&P 500 backar 0,4 procent

USA-börserna vänder ned efter en tidig uppgång på onsdagen, trots starka rapporter från bland andra Comcast, IBM och Procter & Gamble. I huvudsak är det energi, råvaror och finans som tynger.  .

DI - 1 timme sedan

Viktiga läxan: Ibland är börsen en usel investering

Alla lyckliga familjer liknar varandra, men varje olycklig familj är olycklig på sitt eget sätt, skrev Leo Tolstoj. Möjligen är det så att alla börsuppgångar liknar varandra medan nedgångarna har sina egenheter. .

DI - 1 timme sedan

Europabörserna sjönk – i Paris rusade Carrefour 6,5 procent

Europabörserna sjönk på onsdagen då framförallt London gick tungt. Regionala Stoxx 600 backade 0,1 procent..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna sjönk – oljebolagen tyngde

Börserna i Norge, Danmark och Finland tappade något på onsdagen. Sämst utvecklades Oslo där flera oljebolag tyngde. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,5 procent till 900.

DI - 1 timme sedan

Ortivus genomför nyemission på 9 miljoner kronor för att förbättra finansiell ställning

Ortivus har beslutat om att genomföra en fullt säkerställd företrädesemission om cirka 9 miljoner kronor. Syftet är att förbättra bolagets finansiella ställning samtidigt som den möjliggör fortsatt utveckling av verksamheten..

DI - 1 timme sedan

Nexams finanschef lämnar sin tjänst i sommar

First North-bolaget Nexam Chemicals meddelar att finanschefen Christian Svensson har beslutat sig för att lämna sin tjänst till sommaren. Bolaget har inlett en rekryteringsprocess..

DI - 1 timme sedan

Oncopeptides planerar nyemission motsvarande 10 procent av aktierna

Läkemedelsbolaget Oncopeptides kommer att genomföra en riktad nyemission till svenska och utländska institutionella investerare. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget..

DI - 1 timme sedan

Nordeas vd: ”Mycket farligt att tala om recession”

Nordeas vd Casper von Koskull är inte orolig för att ha fått aktivistfonden Cevian som ägare. ”Vi har talats vid i tio månader och det är inget drama”, säger han..

DI - 1 timme sedan

Efter Netflix-höjningen – konkurrenten Hulu sänker priserna

Amerikanska streamingbolaget Hulu sänker sina prenumerationspriser - bara en vecka efter att konkurrenten Netflix höjt sina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.