Nyteknik > Teknik

Monday, 18 June, 07:48

Nyteknik - 22 maj 18 kl. 08:46

Sågningen: Model 3 har längre bromssträcka än en Ford F-150Tunga konsumenttidningen Consumer Reports kritiserar Model 3 för långa och inkonsistenta bromssträckor. Teslas vd Elon Musk lovar att åtgärda problemen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Ford, Consumer Reports, Model, Elon Musk

Dela artikeln

230 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sågningen, Model3 har längre , bromssträcka, änen , Ford, F-150
Dagens PS - 23 maj 18 kl. 13:33

Dåliga bromsar på Model 3 – Elon Musk försvarar

Tesla Model 3 har haft en minst sagt ”rocky start” med lägre produktionstakt än förväntat och nu senast den amerikanska konsumentsajten Consumer Reports ”sågning” av Model 3 där de inte rekommenderar modellen. Trots att Consumer Reports är tveksamma i sin bedömning av Model 3, har man även mycket positivt att säga om bl.a.

Cornucopia - 06 jun 18 kl. 13:49

Tesla Model 3:s bromsproblem åtgärdade med mjukvaruuppdatering

Tesla Model 3:s svaga bromsprestanda kritiserades av ansedda amerikanska Consumer Reports. Efter några dagar skickade Tesla ut en mjukvaruuppdatering som åtgärdade problemet på samtliga Model 3 och Consumer Reports har nu inget att anmärka. Vad många missar är att Teslas bilar är ett revolutionärt steg inte bara som elbil, utan för att bilarna hela tiden blir bättre genom kontinuerliga mjukvaruppdateringar.

Länstidningen i Jämtland - 17 jul 16 kl. 12:06

Villaägare vaknade till hål i garaget – 30 meters bromssträcka

Länstidningen i Jämtland - 17 jul 16 kl. 12:06

Villaägare vaknade till hål i garaget – 30 meter lång bromssträcka

Barometern - 12 feb 18 kl. 06:00

Lång bromssträcka för känd däckprofil

Vid fyllda 80 år är Roy Idensjö i högsta grad aktiv. Vid pensioneringen lämnade han över firman Däck-Roy till sonen, men företagandet är något han inte riktigt kan släppa. I fjol startade Roy nytt företag igen men väljer numera att ge sig tid till långa, slappa förmiddagar.

Cornucopia - 29 mar 18 kl. 16:00

Körexempel från verkligheten: Tesla Model X tor Stockholm

En läsare har gjort en körning från Sjuhäradsområdet till Stockholm tur och retur med sin nya Tesla Model X 100. Nedan följer lite siffror kring förbrukning, tid och ekonomi.
Tesla Model S.

Cornucopia - 10 maj 18 kl. 10:49

Första intryck av Tesla Model S - noll räckviddsångest

Efter en första längre åktur med en Tesla Model S 90D lånebil är intrycken många. Tittar man på räckvidden så finns det ingen räckviddsångest trots i princip ren motorvägskörning samt trefilig 100-väg.212 km på motorväg och trefilig 100-väg förbrukade 41.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - I förrgår: 11:35

På väg mot autonoma bilar – Volvo köper in sig i lidar-bolag

En strategisk investering i racet mot förarlösa bilar. Volvo Cars har köpt en andel i sensorbolaget Luminar som utvecklar lidars. Lidar är en viktig teknik för att möjliggöra säker navigering i autonoma bilar, säger Henrik Green, utvecklingschef på företaget..

Nyteknik - Igår: 07:00

Försvaret anställde sälar för ubåtsspaning under kriget

1940 byggdes den topphemliga försöksstationen Palmen på Gålö utanför Stockholm. Här tränades sälar till att hitta och fästa markörer på fiendens ubåtar under andra världskriget..

Nyteknik - I förrgår: 17:00

Hon sköt Sverige till silver i stridsvagns-VM

Wartofta stridsvagnskompani tog hem ett silver i stridsvagns-VM. Stridsvagnsskytten Josefine Eliassen var med när Sverige överraskade i sin första medverkan i tävlingen..

Nyteknik - I förrgår: 14:54

120 statliga jobb till Kiruna

120 statliga jobb ska förläggas till Kiruna för att kompensera de arbetstillfällen som försvinner i och med avvecklingen av Radiotjänst, meddelar regeringen i ett pressmeddelande..

Nyteknik - I förrgår: 13:57

Nu är 5g-standarden klar

Nu är standarden för 5g klubbad och klar. ”Det är ännu en milstolpe”, säger Erik Ekudden på Ericsson..

Nyteknik - I förrgår: 13:58

Suget efter nya bilar i EU är tillbaka

Efter ett minskat intresse för ny bil i mars, har vinden vänt. Antalet nyregistrerade bilar inom EU är åter på plus jämfört med i fjol..

Nyteknik - I förrgår: 13:43

Här får 90 procent av bolagen sina finansieringsansökningar accepterade

Umeåregionens life science-bolag och Umeå Biotech Incubator (UBI) gör stora framsteg. Centralt är den unika inkubationsprocess som tagits fram under ett tre år långt HIBA-projekt..

Nyteknik - I förrgår: 11:02

Så ska nya krocktester göra trafiken säkrare – även för kvinnor

Konventionella krocktester utgår ofta från en genomsnittlig man. Det avspeglas i skadestatistiken. Chalmers, VTI och Volvo Cars ingår i ett nytt EU-projekt som ska göra trafiken säkrare – för både män och kvinnor..

Nyteknik - I förrgår: 12:50

Nasas nya 4k-video på månen visar otroliga detaljer

Videon som kallas ”virtuell månskonst” i hisnande 4k har samlats in av Nasas Lunar Reconnaissance Orbiter rymdfarkoster över nio år..

Nyteknik - I förrgår: 12:25

Uppgift: Höghastighetståg på is till efter valet

Regeringens och oppositionens samtal om att bygga nya banor för snabbtåg ser ut att ta paus till efter valet, enligt uppgift till TT. Valrörelsen rullar snart in och viljan att binda sig för mångmiljardåtaganden minskar, uppges det..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.