Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 03:37

Dagens Media - 22 maj 18 kl. 07:00

Expert om sponsrad journalistik: "Anseendet naggas i kanten"GRANSKING. Är sponsrad journalistik en framtidsmöjlighet för en bransch vars annonsaffär dalar, eller ett uttryck för att journalistisk integritet håller på att gå förlorad? Åsikterna går isär när Dagens Media pratar med bland annat Kit, Breakit, Reklamombudsmannen och medieforskaren Ulrika Andersson..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Gransking, Dagens Media, Kit, Ulrika Andersson

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expertom , sponsrad, journalistik, Anseendet, naggasi , kanten
Dagens Media - 22 maj 18 kl. 07:00

Medieforskaren om sponsrad journalistik: "Anseendet naggas tydligt i kanten"

GRANSKING BRANSCHGLIDNING. Är sponsrad journalistik en framtidsmöjlighet för en bransch vars annonsaffär dalar, eller ett uttryck för att journalistisk integritet håller på att gå förlorad? Åsikterna går isär när Dagens Media pratar med bland annat Kit, Breakit, Reklamombudsmannen och medieforskaren Ulrika Andersson..

Dagens Media - 22 maj 18 kl. 07:00

Medieforskaren om sponsrad journalistik: "Anseendet naggas i kanten"

GRANSKING BRANSCHGLIDNING. Är sponsrad journalistik en framtidsmöjlighet för en bransch vars annonsaffär dalar, eller ett uttryck för att journalistisk integritet håller på att gå förlorad? Åsikterna går isär när Dagens Media pratar med bland annat Kit, Breakit, Reklamombudsmannen och medieforskaren Ulrika Andersson..

Dagens Media - 12 jun 18 kl. 13:38

Sponsrad journalistik – smart finansiering eller ett slag om trovärdigheten?

SPECIALEN DEL 1 AV 4. Är sponsrad journalistik – som flera svenska mediehus gör i samarbete med annonsörer – ett smart sätt att finansiera oberoende journalistik, eller ett slag om trovärdighet och integritet som håller på att förloras?.

Dagens Media - 07 jun 18 kl. 06:30

Nytt nummer – stor special om sponsrad journalistik

Här är innehållet i det senaste numret av Dagens Media, nummer 12..

Cornucopia - 26 dec 14 kl. 11:37

Journalistik 2014 - DN som Rysslands nyttiga idioter

Bonnier/DN spred igår rysk psyops om nedskjutningen av MH17 i ännu ett utfall av journalistik 2014, dvs att man översätter en utländsk artikel utan att tillföra något eget som att få en kommentar från någon expert för att få en balanserad och objektiv artikel. Bloggrannen Carl Bergqvist på Wiseman's Wisdoms råkar vara en sådan expert i egenskap av stridspilot, och han plockar isär och totalsågar sakfrågan.

För att summera sakfrågan så kan inte det nämnda planet vare sig nå tillräckligt högt eller göra de manövrar som krävs för att träffa med denna mycket svaga robot med löjligt låg räckvidd, en robot som är så svag att den inte kan orsaka vare sig omedelbar nedskjutning eller det totalhaveri som MH17 drabbades av.

Posh24 - 31 mar 14 kl. 14:53

Sponsrad video: Ryan Reynolds vet hur man motverkar torr hy!Ryan Reynolds bjuder på både ögongodis och intressant information om mäns hy i L'Ôréals senaste reklamfilm för LÔréal Men Expert Hydra Energetic - Sveriges mest sålda hudkräm för män. Hudvårdsserien motverkar inte bara mörka ringar under ögonen, torr hy och hud som känns stram - utan låter även trist hudton och hud som inte känns mjuk bli ett minne blott. Och ja, Reynolds själv är ju huvudpersonen i reklamen - mums säger vi!

Dagens PS - 12 sep 18 kl. 13:11

Expert: ”Det är förödande för ditt varumärke”

Nyhetsbrevet har gått från ”slasktratt” till många varumärkens starkaste och i flera fall mest lönsamma kommunikationskanal. Men det krävs att man jobbar på rätt sätt och inte låter produktägarna ta över. Och just det sistnämnda är viktigt.

Sydsvenskan - 27 apr 15 kl. 07:56

Journalistik är inte dejting

Det är nu två veckor sedan jag skrev att City borde skriva mer om sex. Sedan dess har det hänt två saker. Den första var en stor diskussion med kollegorna på Sydsvenskan och sydsvenskan.

DN - 06 apr 16 kl. 14:15

Magdalena Andersson: Anseendet för Skatteverket är skadat


Finansminister Magdalena Andersson anser att Skatteverkets högsta ledning har skadat anseendet för verket. Hon kräver nu åtgärder för att återskapa förtroendet..

Expressen - 15 apr 18 kl. 15:45

Skarpa kritiken: ”Måste värna om anseendet”

Han betonar vikten av reviderade stadgar, jävsregler och tidsbegränsade positioner.I ett skarpt formulerat blogginlägg tar ständige sekreteraren i Vetenskapsakademien avstånd från skandalerna i Svenska Akademien.– Det är bekymmersamt, vi har ett gemensamt ansvar för Nobelpriset och vi måste värna om anseendet och trovärdigheten, säger Göran K Hansson..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 timmar sedan

Sökkriget: Hur länge till är Google herre på täppan?

KRÖNIKA. Google har tagit en ledande position inom sökmotorsmarknaden i Europa, men i öst och väst är läget ett annat. Med alla blickar riktade mot Amazons intåg i Sverige är frågan hur sökmarknaden kommer att påverkas, skriver Joy Nandy, är Search Marketing Director på OMD..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Sökkriget: Hur länge till kommer Google vara herre på täppan?

KRÖNIKA. Google har lyckats ta en orubblig marknadsledande position inom sökmotorsmarknaden i Europa, men i öst och väst är läget ett annat.Med alla blickar riktade mot Amazons åstundande intåg i Sverige är frågan hur sökmarknaden kommer att påverkas, skriver Joy Nandy som är Search Marketing Director på OMD..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Jonathan Jeppsson blir ny nyhetschef på Aftonbladet

Jonathan Jeppsson kommer från och med årsskiftet att leda nyhetsredaktionen tillsammans med Hanna Olsson..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Streamingaktören Strive värvar från TV4

Nykomlingen Strive norpar sportprofilen Jesper Hussfelt från TV4..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Så många såg Hörstadius vinna Biggest Loser VIP

Igår var det final av “Biggest Loser VIP” i TV4. Dagens Media har tittarsiffrorna..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Zenith tar tillbaka globalt mejeriuppdrag

Mediebyrån Zenith får ta hand om det globala uppdraget för mejerikoncernen Lactalis..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Kraftigt ras för print i november

Nedgången för tryckta medier accelererar i november. Det visar Mediebyråbarometern..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Tre tips för att slippa kritik á la Persbrandt är nyårsvärd

Emma Blom reder ut kritiken mot SVT:s val av nyårsvärd: "Ska Michael Persbrandt bara för att han supit och knullat inte kunna läsa en hederlig dikt? Lite övertydlighet är inte är övertydlig i det brus som varje dag befäster den norm vi nu bara börjat kritisera. Kom ihåg var ni läste det först"..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Aftonbladet: “Vår prishöjning är inte en konsekvens av Expressens Pluss-klon”

Expressens inrättar sig med sin nya betaltjänst i ledet av publicister som låser in innehåll. Tilltaget ses som positivt av både mediebyråerna och Aftonbladet – vars publisher Lena K Samuelsson passar på att reda ut varför hon just höjt priset på Plus..

Dagens Media - Igår: 15:01

Succéavslutning för Idol 2018

TV4:s Idol befinner sig i medvind. Formatet ökar för tredje året på rad och fredagens final sågs av över 1,2 miljoner svenskar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.