DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 06:42

DI - 22 maj 18 kl. 08:17

JM sänker priser på byggprojektBostadsutvecklaren JM genomför "prisanpassningar som en naturlig del när så krävs". Det skriver bolagets kommunikationschef Sepideh Imani Nyhetsbyrån Direkt i ett e-mejl..
Läs mer på DI
Läs mer om:
JM, Sepideh Imani Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JM sänkerpriser på , byggprojekt
Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Youtube sänker priset för TV-reklam

Youtube vill visa att TV-reklam inte behöver kosta skjortan genom att själva lansera just reklam i TV-rutan. Idén är inte ny utan har diskuterats av Youtube flera gånger. Men nu har alltså Google, som ju äger Youtube, stridit till verket och lanserat möjligheten för annonsörer att kunna nå tittare endast i TV-rutan.

DalaDemokraten - 19 feb 16 kl. 18:14

Granska alla dyra byggprojekt

Falu kommun tar tag i problemet med fördyrade byggprojekt och kräver att regelverk och god affärssed följs. Det är bra. Man hoppas nu att alla kommuner granskas med anledning av för många stora fördyringar vid byggprojekt..

YLE - 30 mar 17 kl. 15:14

Rapport: Byggprojekt misslyckas ofta då staten är delfinansiär

Statsminister Juha Sipilä fick i dag ta emot en ytterst kritisk rapport om hur staten förvaltar stora byggprojekt. Projekt som delvis finansieras av staten ser i regel ut att misslyckas, visar utredningen som gjorts av den förre kanslichefen vid Arbets- och näringsministeriet, Erkki Virtanen. En mycket stor del av de här projekten kan betecknas som misslyckade eller mycket misslyckade, anser Virtanen.

Dalarnas tidningar - 05 dec 17 kl. 18:59

Byggprojekt i Dalarna blev Supergasell 2017 – har ökat omsättningen med 7 366 procent

I oktober utsågs Byggprojekt i Dalarna till årets gasellföretag i Dalarna. På tisdagskvällen korades Faluföretaget Byggprojekt i Dalarna till 2017 års Supergasell vid Årets Digitala Gasell på Konserthuset i Stockholm..

DalaDemokraten - 05 dec 17 kl. 18:59

Byggprojekt i Dalarna blev Supergasell 2017 – har ökat omsättningen med 7 366 procent

I oktober utsågs Byggprojekt i Dalarna till årets gasellföretag i Dalarna. På tisdagskvällen korades Faluföretaget Byggprojekt i Dalarna till 2017 års Supergasell vid Årets Digitala Gasell på Konserthuset i Stockholm..

Sydöstran - 08 feb 18 kl. 06:03

Så ska kritikstormen mot byggprojekt stoppas

Många byggprojekt i Karlskrona har mötts av tuff kritik de senaste åren. För att undvika liknande problem i framtiden vill kommunen ge medborgarna ännu mer information kring kommande byggprojekt..

DI - 21 jun 11 kl. 06:19

Grönt ljus för Ulvaeus byggprojekt

Björn Ulvaaeus omskrivna byggprojekt i Västervik har fått grönt ljus av kommunen. Kommunstyrelsen håller inte med Länsstyrelsen om att hus- och hamnprojektet skadar kulturmiljön..

NSD - 13 apr 12 kl. 05:10

Byggprojekt mot nya dyrare höjder

Kostnaderna för Luleå kommuns byggprojekt skjuter i höjden. Nu behövs 45 miljoner extra för det nya vattenverket. Dessutom blir ombyggnationerna av Sundsgården och Fyrens äldreboenden dyrare än beräknat..

NT - 19 sep 12 kl. 10:22

Valdemarsviks största byggprojekt är igång

På onsdagsmorgonen togs det första symboliska spadtaget i Valdemarsviks kommuns största byggprojekt någonsin. Satsningen innebär att hög- och mellanstadieskolan Vammarskolan renoveras och byggs till för 45 miljoner kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 13 kl. 07:30

Genomför Säffles största byggprojekt

Säffles största byggprojekt pågår just nu i Långserud. Det är bröderna Olle, Göte och Leif Jacobsson som på sin gemensamma gård i Guterud investerar 23,5 miljoner kronor i en 95 meter lång ladugård med plats för 320 kor. Det är det största bygget hittills inom lantbruket i Säffle och en av de största satsningarna inom värmländsk mjölkproduktion..

Barometern - 20 jul 13 kl. 13:18

Byggprojekt för miljoner

Flera stora byggprojekt för åtskilliga miljoner är på gång i kommunen just nu. Ett av de största projekten är om- och tillbyggnaden av fritidsgården Solhem för mellan 15 och 20 miljoner kronor.
Byggstarten sker vecka 42 och ska vara klar vecka 27 nästa år.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

USA begär WTO-avgörande om andra länders åtgärder mot ståltullarna

USA har bett världshandelsorganisationen WTO att behandla frågan om andra länders motåtgärder mot president Donald Trumps stål- och aluminiumtullar. .

DI - 2 minuter sedan

Asienbörser: Svajig handel i Kina efter svaga tillväxtsiffror

Skaffa dig morgonkoll: De kinesiska börserna sänktes av svagare tillväxtsiffror än väntat för det tredje kvartalet. Sydkorea står pall och handlas runt nollan medan japanska Nikkei är ned..

DI - 30 minuter sedan

Tech-investeraren: London kan bli en vinnare på brexit

Affärslivet i London rullar på oavsett kärvande brexitförhandlingar. "Det är business as usual, men det stora frågetecknet är vart talangerna hamnar. På sikt kan brexit ge London en fördel, men just nu drar andra städer mer", säger Hans Otterling, partner i riskkapitalbolaget Northzone..

DI - 1 timme sedan

Kinas industriproduktion ökar – men inte lika mycket som väntat

Kinas industriproduktion ökade 5,8 procent under september, jämfört med motsvarande månad föregående år.  Det framgår av data från Kinas nationella statistikbyrå, enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Rejält lyft för kinesiskt BNP

Kinas BNP ökade 1,6 procent under tredje kvartalet jämfört med föregående kvartal. Jämfört med motsvarande kvartal ett år tidigare steg BNP 6,5 procent. Det rapporterar det nationella statistikkontoret NBS, enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Venezuela utvisar diplomat i ordkrig

Venezuela har beordrat Ecuadors högst uppsatte diplomat i Caracas att lämna landet. Bara timmar tidigare utvisade Ecuador Venezuelas ambassadör för "stötande" kommentarer från en venezuelansk minister om landets president..

DI - 1 timme sedan

USA vill att WTO utreder tullbråk

USA vill att en tvistlösningspanel vid WTO ska utreda de internationella svaren på USA:s tullar på varor på stål och aluminium, uppger en amerikansk källa med insyn i frågan..

DI - 1 timme sedan

Bättre resultat än väntat från amerikanska kreditkortsjätten

Kreditkortsjätten American Express redovisade en nettovinst på 1,65 miljarder dollar, eller 1:88 dollar per aktie, för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med 1,36 miljarder dollar, eller 1:50 dollar per aktie, samma period förra året..

DI - 1 timme sedan

SD öppnar för att stödja M-budget

Sverigedemokraterna utesluter inte att partiet kan komma att rösta för en moderat budgetmotion, om regeringsförhandlingarna drar ut på tiden..

DI - 1 timme sedan

Svensk generallöjtnant får tungt FN-uppdrag

Sedan början av oktober leds den 13.000 starka militära FN-insatsen i Mali av generallöjtnant Dennis Gyllensporre. Det är den tyngsta militära position som någon svensk har haft på över 25 år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.