DI > Ekonomi

Saturday, 23 June, 21:50

Liknande nyheter

Taggar: JM sänkerpriser på , byggprojekt
Dalarnas tidningar - 4 timmar sedan

Leksandstalangen draftad i NHL:s första runda - nu vill han stanna i Dalarna: "Tänker inte stressa"

Minnesota Wild valde Leksands Filip Johansson under NHL-draftens första runda. Men försvarstalangen ser inte ut att vara helt förlorad för dalalaget. 18-åringen planerar att stanna i Leksand i minst en säsong till.

DalaDemokraten - 19 feb 16 kl. 18:14

Granska alla dyra byggprojekt

Falu kommun tar tag i problemet med fördyrade byggprojekt och kräver att regelverk och god affärssed följs. Det är bra. Man hoppas nu att alla kommuner granskas med anledning av för många stora fördyringar vid byggprojekt..

YLE - 30 mar 17 kl. 15:14

Rapport: Byggprojekt misslyckas ofta då staten är delfinansiär

Statsminister Juha Sipilä fick i dag ta emot en ytterst kritisk rapport om hur staten förvaltar stora byggprojekt. Projekt som delvis finansieras av staten ser i regel ut att misslyckas, visar utredningen som gjorts av den förre kanslichefen vid Arbets- och näringsministeriet, Erkki Virtanen. En mycket stor del av de här projekten kan betecknas som misslyckade eller mycket misslyckade, anser Virtanen.

Dalarnas tidningar - 05 dec 17 kl. 18:59

Byggprojekt i Dalarna blev Supergasell 2017 – har ökat omsättningen med 7 366 procent

I oktober utsågs Byggprojekt i Dalarna till årets gasellföretag i Dalarna. På tisdagskvällen korades Faluföretaget Byggprojekt i Dalarna till 2017 års Supergasell vid Årets Digitala Gasell på Konserthuset i Stockholm..

DalaDemokraten - 05 dec 17 kl. 18:59

Byggprojekt i Dalarna blev Supergasell 2017 – har ökat omsättningen med 7 366 procent

I oktober utsågs Byggprojekt i Dalarna till årets gasellföretag i Dalarna. På tisdagskvällen korades Faluföretaget Byggprojekt i Dalarna till 2017 års Supergasell vid Årets Digitala Gasell på Konserthuset i Stockholm..

Sydöstran - 08 feb 18 kl. 06:03

Så ska kritikstormen mot byggprojekt stoppas

Många byggprojekt i Karlskrona har mötts av tuff kritik de senaste åren. För att undvika liknande problem i framtiden vill kommunen ge medborgarna ännu mer information kring kommande byggprojekt..

DI - 21 jun 11 kl. 06:19

Grönt ljus för Ulvaeus byggprojekt

Björn Ulvaaeus omskrivna byggprojekt i Västervik har fått grönt ljus av kommunen. Kommunstyrelsen håller inte med Länsstyrelsen om att hus- och hamnprojektet skadar kulturmiljön..

NSD - 13 apr 12 kl. 05:10

Byggprojekt mot nya dyrare höjder

Kostnaderna för Luleå kommuns byggprojekt skjuter i höjden. Nu behövs 45 miljoner extra för det nya vattenverket. Dessutom blir ombyggnationerna av Sundsgården och Fyrens äldreboenden dyrare än beräknat..

NT - 19 sep 12 kl. 10:22

Valdemarsviks största byggprojekt är igång

På onsdagsmorgonen togs det första symboliska spadtaget i Valdemarsviks kommuns största byggprojekt någonsin. Satsningen innebär att hög- och mellanstadieskolan Vammarskolan renoveras och byggs till för 45 miljoner kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 13 kl. 07:30

Genomför Säffles största byggprojekt

Säffles största byggprojekt pågår just nu i Långserud. Det är bröderna Olle, Göte och Leif Jacobsson som på sin gemensamma gård i Guterud investerar 23,5 miljoner kronor i en 95 meter lång ladugård med plats för 320 kor. Det är det största bygget hittills inom lantbruket i Säffle och en av de största satsningarna inom värmländsk mjölkproduktion..

Barometern - 20 jul 13 kl. 13:18

Byggprojekt för miljoner

Flera stora byggprojekt för åtskilliga miljoner är på gång i kommunen just nu. Ett av de största projekten är om- och tillbyggnaden av fritidsgården Solhem för mellan 15 och 20 miljoner kronor.
Byggstarten sker vecka 42 och ska vara klar vecka 27 nästa år.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Tiotusentals demonstrerar på brexits årsdag

Runt 50.000 personer deltar i dag i en anti-brexitmarsch i London, på dagen två år sedan omröstningen, skriver The Guardian..

DI - 7 timmar sedan

Skydda dig mot börsras – bygg en kackerlacksportfölj

Är du en riskavert investerare med fokus på värdebevarande? Då kan den så kallade kackerlacksportföljen vara något för dig. Så här bygger du ihop portföljen som ska överleva nästan allt.

DI - 8 timmar sedan

Kina exporterar alltmer bensin

Kina ökade sin export av bensin med 134 procent under maj månad – till 1,47 miljoner ton – jämfört med samma period i fjol, enligt uppgifter från landets tullmyndighet. Även dieselexporten ökade med drygt 62,6 procent till 2 miljoner ton jämfört med maj månad föregående år..

DI - 9 timmar sedan

JAB reser 5 miljarder euro i ny fond

Konglomeratet JAB, är nära att resa 5 miljarder euro, motsvarande drygt 50 miljarder kronor, i en ny fond. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till källor. .

DI - 9 timmar sedan

Tsipras uppfyllde slipslöfte

Under ett framträdande inför politiska allierade i Aten på fredagen framträdde Greklands premiärminister Alexis Tsipras i en vinröd slips, och uppfyllde därmed löftet om att inte bära plagget förrän Greklands skuldproblem blivit lösta..

DI - 9 timmar sedan

Rea på köpcentrum – men ingen vill köpa

E-handels framfart sätter sina spår även på fastighetsmarknaden. Medan logistikfastigheter är glödhett fortsätter köpcentrumfastigheter att tappa. .

DI - 9 timmar sedan

Bostadsutvecklaren Axxonen går i konkurs

Nedgången har för de svenska bostadspriserna har nu skördat ett första offer i form av bostadsutvecklaren Axxonen. Bolaget har nu gått i konkurs, rapporterar E55..

DI - 10 timmar sedan

Loppisfynden att jaga i sommar – och som du kan sälja dyrt

Glas, prydnadsfigurer och vaser från 1970-talet. Det är prylar du ska lägga vantarna på när loppisarna nu avlöser varandra i Sommarsverige. I alla fall om du vill sälja de vidare på Tradera.

DI - 11 timmar sedan

Space X plockar prestigeorder

Det amerikanska försvarsdepartementet har tilldelat Elon Musks Space X ett tyngre kontrakt. .

DI - 12 timmar sedan

Tyska telejättens it-bolag sparkar tusentals

Tyska teleoperatörsjätten Deutsche Telekom egna IT-bolag T-Systems genomför ett större besparingsprogram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.