DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 12:26

DI - 22 maj 18 kl. 08:17

JM sänker priser på byggprojektBostadsutvecklaren JM genomför "prisanpassningar som en naturlig del när så krävs". Det skriver bolagets kommunikationschef Sepideh Imani Nyhetsbyrån Direkt i ett e-mejl..
Läs mer på DI
Läs mer om:
JM, Sepideh Imani Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JM sänkerpriser på , byggprojekt
DalaDemokraten - 19 feb 16 kl. 18:14

Granska alla dyra byggprojekt

Falu kommun tar tag i problemet med fördyrade byggprojekt och kräver att regelverk och god affärssed följs. Det är bra. Man hoppas nu att alla kommuner granskas med anledning av för många stora fördyringar vid byggprojekt..

YLE - 30 mar 17 kl. 15:14

Rapport: Byggprojekt misslyckas ofta då staten är delfinansiär

Statsminister Juha Sipilä fick i dag ta emot en ytterst kritisk rapport om hur staten förvaltar stora byggprojekt. Projekt som delvis finansieras av staten ser i regel ut att misslyckas, visar utredningen som gjorts av den förre kanslichefen vid Arbets- och näringsministeriet, Erkki Virtanen. En mycket stor del av de här projekten kan betecknas som misslyckade eller mycket misslyckade, anser Virtanen.

Dalarnas tidningar - 05 dec 17 kl. 18:59

Byggprojekt i Dalarna blev Supergasell 2017 – har ökat omsättningen med 7 366 procent

I oktober utsågs Byggprojekt i Dalarna till årets gasellföretag i Dalarna. På tisdagskvällen korades Faluföretaget Byggprojekt i Dalarna till 2017 års Supergasell vid Årets Digitala Gasell på Konserthuset i Stockholm..

DalaDemokraten - 05 dec 17 kl. 18:59

Byggprojekt i Dalarna blev Supergasell 2017 – har ökat omsättningen med 7 366 procent

I oktober utsågs Byggprojekt i Dalarna till årets gasellföretag i Dalarna. På tisdagskvällen korades Faluföretaget Byggprojekt i Dalarna till 2017 års Supergasell vid Årets Digitala Gasell på Konserthuset i Stockholm..

Sydöstran - 08 feb 18 kl. 06:03

Så ska kritikstormen mot byggprojekt stoppas

Många byggprojekt i Karlskrona har mötts av tuff kritik de senaste åren. För att undvika liknande problem i framtiden vill kommunen ge medborgarna ännu mer information kring kommande byggprojekt..

Skånskan - 25 okt 18 kl. 15:00

Höga kostnader kan försena byggprojekt

ystad För höga priser kan försena Arboristens bryggstart och kalkylerna för projektet Grundström ska ses över och för vindslägenheter på Fridhem görs en ny upphandling.
– Byggkostnaderna galopperar hela tiden i Sverige, säger Pehr Carlberg, vd Ystadbostäder.Han berättar att vid det senaste styrelsemötet beslöts det att Ystadbostäder ska se över kalkylerna för att bygga åttavåningshuset Grundström med 36 lägenheter och de planerade vindslägenheterna på Fridhemsområdet för att styrelsen ska kunna ta ställning.

DI - 21 jun 11 kl. 06:19

Grönt ljus för Ulvaeus byggprojekt

Björn Ulvaaeus omskrivna byggprojekt i Västervik har fått grönt ljus av kommunen. Kommunstyrelsen håller inte med Länsstyrelsen om att hus- och hamnprojektet skadar kulturmiljön..

NSD - 13 apr 12 kl. 05:10

Byggprojekt mot nya dyrare höjder

Kostnaderna för Luleå kommuns byggprojekt skjuter i höjden. Nu behövs 45 miljoner extra för det nya vattenverket. Dessutom blir ombyggnationerna av Sundsgården och Fyrens äldreboenden dyrare än beräknat..

NT - 19 sep 12 kl. 10:22

Valdemarsviks största byggprojekt är igång

På onsdagsmorgonen togs det första symboliska spadtaget i Valdemarsviks kommuns största byggprojekt någonsin. Satsningen innebär att hög- och mellanstadieskolan Vammarskolan renoveras och byggs till för 45 miljoner kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 13 kl. 07:30

Genomför Säffles största byggprojekt

Säffles största byggprojekt pågår just nu i Långserud. Det är bröderna Olle, Göte och Leif Jacobsson som på sin gemensamma gård i Guterud investerar 23,5 miljoner kronor i en 95 meter lång ladugård med plats för 320 kor. Det är det största bygget hittills inom lantbruket i Säffle och en av de största satsningarna inom värmländsk mjölkproduktion..

Barometern - 20 jul 13 kl. 13:18

Byggprojekt för miljoner

Flera stora byggprojekt för åtskilliga miljoner är på gång i kommunen just nu. Ett av de största projekten är om- och tillbyggnaden av fritidsgården Solhem för mellan 15 och 20 miljoner kronor.
Byggstarten sker vecka 42 och ska vara klar vecka 27 nästa år.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Låst läge i hamnkonflikten – 1.000 arbetare berörda

Strejken och lockouten är ett faktum. Facket har sagt att man vill mötas i nya förhandlingar. Men då måste strejken först avbrytas, enligt arbetsgivarna..

DI - 15 minuter sedan

Kina står fast vid reformmål för 2020 enligt Xi Jinping

Kinas president och generalsekreterare i det kommunistiska partiet Xi Jinping står fast vid reformmålen för 2020 och att landet skall nå ett avgörande framgångar inom en rad områden. .

DI - 15 minuter sedan

Storbritanniens CBI industriordertrender minskade mer än väntat i januari

Storbritanniens CBI industriordertrender minskade mer än väntat i januari..

DI - 15 minuter sedan

Abe uppmanar höjdare att förnya sitt förtroende för global handel

Japans premiärminister Shinzo Abe talade inför World Economic Forum (WEF) i Davos på onsdagen och uppmanade politiker och företagsledare att förnya sitt förtroende för global handel, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Het strid om Gröna Lunds miljardplan – "skymmer hela staden"

Nöjesparken Gröna Lund vill växa och planerar investeringar i miljardklassen. Men samtidigt växer kritiken mot den planerade expansionen på kungliga Djurgården..

DI - 45 minuter sedan

Så tuff blir baksmällan – stor genomgång kris för kris

Att konjunkturen har bromsat in är ett faktum, men är det tvärnit eller bara nedväxling som väntar?  Di jämför dagens varningstecken med historiska baksmällor – kris för kris..

DI - 1 timme sedan

Karo Pharmas tf ordförande säljer aktier till budkurs för 21,6 Mkr

Specialty pharma-bolaget Karo Pharmas tillförordnade styrelseordförande Håkan Åström har den 22 januari sålt 568 218 stycken aktier i bolaget. Försäljningen motsvarar en summa om 21 592 284 kronor. .

DI - 1 timme sedan

Amerikanska spelmarknaden växte med 18 procent förra året

Den amerikanska spelmarknaden omsatte 43,4 miljarder dollar under förra året. Ökningstakten var 18 procent, enligt siffror från NPD Group och som refereras av Gamesindustry. .

DI - 1 timme sedan

Tidigare Bonnier-vd tar plats i Tietos styrelse

Bonniers före detta vd Tomas Franzén föreslås ta plats i styrelsen i it-konsultbolaget Tieto. Även Cevian-partners Niko Pakalén är nominerad. .

DI - 1 timme sedan

Provide IT:s grundare och huvudägare vill ge bort aktier till anställda

Spotlightnoterade digitala produktionsbyrån Provide IT:s två huvudägare Faraj Industries och Peter Klein Holding, som är helägda av bolagets grundare Bawan Faraj respektive Peter Klein, vill ge bort en del av sitt aktieinnehav till anställda som stannar mer än tre år. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.