Expressen > Nyheter

Friday, 17 August, 09:05

Expressen - 22 maj 18 kl. 07:31

Moderaterna vill förbjuda moralpoliserModeraterna lägger fram en rad förslag för att motverka hedersförtryck under tisdagen. Ett av förslagen är ett förbud mot moralpoliser, erfar Expressen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Expressen

Dela artikeln

1592 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternavill , förbjuda, moralpoliser
SVT - 22 maj 18 kl. 09:29

Moderaterna vill förbjuda moralpoliser i svenska förorter

Moderaterna föreslår att moralpoliser förbjuds i svenska förorter som ett sätt att motverka hedersförtryck. Det presenterar partiet under en presskonferens. – De är personer som begränsar kvinnors frihet, säger Jessica Polfjärd, partiets jämställdhets- och integrationspolitisk talesperson..

DN - 22 maj 18 kl. 11:07

Moderaterna vill stoppa ”moralpoliser”

M föreslår att polisen ska kunna utfärda tillträdesförbud till vissa platser för ”moralpoliser” som försöker hindra kvinnor att leva och klä sig som de vill..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här vill Moderaterna förbjuda tiggeri

Moderaterna på riksnivå har tidigare slagit fast att man kan komma att föreslå ett förbud mot vad man kallar för "organiserat tiggeri". Men det finns delar av partiet som vill ta det längre än så – till exempel Moderaterna i Bohuslän. De vill till exempel ha till ett tiggeriförbud i hela landet, det skriver Bohusläningen.

Aftonbladet - 22 maj 18 kl. 09:16

Uppgifter: Moderaterna vill förbjuda moralpoliser

Aftonbladet - 20 apr 18 kl. 08:51

Så vill Moderaterna förbjuda tiggeri

DI - 22 maj 18 kl. 15:16

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser" i utsatta områden

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att förbjuda det partiet kallar för "moralpoliser" att vara på vissa platser Enligt partiet handlar det om personer som försöker hindra kvinnor från att leva och klä sig som de vill, främst i utsatta områden..

GöteborgsPosten - 22 maj 18 kl. 15:14

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser"

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att förbjuda det partiet kallar för "moralpoliser" att vara på vissa platser Enligt partiet handlar det om personer som försöker hindra kvinnor från att leva och klä sig som de vill, främst i utsatta områden..

Sydsvenskan - 22 maj 18 kl. 09:45

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser"

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att utfärda tillträdesförbud till vissa platser för "moralpoliser", enligt partiet främst personer i utsatta områden som försöker hindra kvinnor att leva och klä sig som de vill. Partiet vill också göra det.

Blekinge Läns tidning - 22 maj 18 kl. 09:45

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser"

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att utfärda tillträdesförbud till vissa platser för "moralpoliser", enligt partiet främst personer i utsatta områden som försöker hindra kvinnor att leva och klä sig som de vill.(TT).

UNT - 22 maj 18 kl. 09:45

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser"

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att utfärda tillträdesförbud till vissa platser för "moralpoliser", enligt partiet främst personer i utsatta områden som försöker hindra kvinnor att leva och klä sig som de vill..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

”Eleven är och skall aldrig vara chef i klassrummet”

Den första skoldagen är en blomknopp som slår ut i barnets öga. Anna bär ryggsäcken på väg till uppropsdagen. Hon håller sin mamma i handen och emellanåt svänger de armarna som ett hopprep mellan sig i förväntan och ett litet mått av ängslan..

Expressen - 15 minuter sedan

I detta val dör idén om den svenska enigheten

Mer än en tredjedel av befolkningen stöder partier som är otänkbara att ha i en regering..

Expressen - 45 minuter sedan

E22 avstängd efter olycka

En olycka ska ha inträffat på E22 mellan Malmö och Lund.Enligt larmet till SOS ska fyra personer vara inblandade i krocken..

Expressen - 1 timme sedan

Man gripen efter vansinnesfärd

En man kunde gripas av polis under natten efter en biljakt.– Det är en bil som drar ifrån vår patrull, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral, region Syd..

Expressen - 1 timme sedan

Så blir prinsessan Estelles första skoldag

I nästa vecka är det dags – då ska prinsessan Estelle börja skolan.– Som många skolbarn den här tiden förbereder hon sig tillsammans med sin familj, säger hovets informationschef Margareta Thorgren. Men det har stormat ordenligt kring skolan Estelle ska gå på, Campus Manilla..

Expressen - 1 timme sedan

Isabella Lövin: En klok flyktingpolitik

I Ekots partiledarutfrågning försvarade Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin den nya så kallade gymnasielagen, som ger 9 000 ensamkommande en ny möjlighet till uppehållstillstånd.– Den har beretts på vederbörligt sätt, säger Isabella Lövin i programmet..

Expressen - 1 timme sedan

Valtält i brand – misstänks vara anlagd

Sverigedemokraternas valtält i Kungsparken i Göteborg brann vid midnatt i går.– Vittnen har sett ett tiotal svartklädda personer runt tälten strax före, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.En anmälan om grov skadegörelse har skrivits..

Expressen - 2 timmar sedan

Cancersjuke läraren Robert behövde fler sjukdagar – då grep 60 kolleger in

Cellgiftsbehandlingen för cancersjuke läraren Robert, 56, var i fara. Han hade för få betalda sjukdagar kvar.Då grep hans kolleger in.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Brand i hus – boende evakuerade

Det brinner i ett flerfamiljshus i Domsjö, utanför Örnsköldsvik.Boende i huset har evakuerats, skriver Allehanda..

Expressen - 1 timme sedan

Blodig man hittad i trapphus – misstänkt rån

En man uppges ha rånats i Malmö under torsdagskvällen.Strax efter midnatt hittades han blodig av polis i ett trapphus och fick åka till sjukhus med ambulans..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.