Expressen > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:42

Expressen - 21 maj 18 kl. 22:55

Stora sorgen efter Lena: ”Självklart jätteläskigt"Cykling, skidåkning och klättring. Den försvunna och av polisen befarat döda småbarnsmamman Lena Wesström, 45, levde ett aktivt liv och sörjs nu av vännerna i skidklubben.– Hon var så full av energi och liv, säger Mats Karlsson,  ordförande i skidklubben Berber IS..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lena, Lena Wesström, Mats Karlsson, Berber IS

Dela artikeln

434 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora sorgenefter , Lena, Självklart, jätteläskigt

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Beskedet från Alliansen: Inga miljözoner 2020

En av valets viktigaste frågor för landets bilägare är den om miljözoner. Ska den som äger en dieselbil hindras köra i vissa delar av våra städer?Nu har Alliansen i Stockholm bekänt färg i frågan.

Expressen - 15 minuter sedan

Trygg-Hansas vd avgår efter bråk med ledningen

Trygg-Hansas vd Niclas Ward avgår med omedelbar verkan, skriver nyhetsbyrån Finwire.Orsaken är meningsskiljaktigheter med högsta ledningen..

Expressen - 15 minuter sedan

Drottningens unika inbjudan – för första gången på 10 år

Drottning Margrethe är på semester i Sydfrankrike. Då passar hon på att återuppliva en tradition som vilat i tio år. – Hon skickar en viktig signal, säger den danska kungaexperten Lars Hovbakke Sörensen.

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i villa – räddningstjänst på väg

En villa brinner utanför Ystad. Branens omfattning är oklar men enligt de första rapporterna ska inga människor befinna sig i byggnaden..

Expressen - 30 minuter sedan

Brottsmisstankar mot Allra-profilen skrivs av

Flera av brottsmisstankarna  mot Allra-profilen Alexander Ernstberger skrivs av.Uppgiften bekräftas av kammaråklagare Thomas Hertz.Det gäller misstanken bland annat grov trolöshet mot huvudman – ett brott som kan ge sex års fängelse.

Expressen - 30 minuter sedan

Katies starka ord efter ansiktstransplantationen

22-åriga Katie Stubblefield blev av med halva sitt ansikte. Nu är hon den yngsta personen i USA som fått ett nytt ansikte via transplantation.– Jag har fått en ny chans att leva, säger Katie..

Expressen - 45 minuter sedan

Yara-mördarens nya utbrott inne i fängelset

Åttaårige Yaras mördare, den livstidsdömde Amani Madi, 35, har på nytt fått en varning i fängelset. Den här gången fick hon raseriutbrott och kallade kriminalvårdare för respektlösa, psykopater och dumma i huvudet, skriver SVT Blekinge.Amani Madi dömdes mot sitt nekande tillsammans med sin make för att ha misshandlat sin fosterdotter Yara till döds med en brödkavel..

Expressen - 1 timme sedan

Politikernas svar till bilbrännarna: "Dumheter och nonsens"

Den maskerade mannens förklaring till bilbränderna – att polisen är "brutal och trakasserar människor utan grund" – totalsågas av partiledarna. Moderatledaren Ulf Kristerson vill att de som ligger bakom brotten ska tvingas bort från sina bostadsområden.– Alla de här låtsasförklaringarna om att det är synd om människor och att det är därför de sätter eld på bilar, det tycker jag är nonsens.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen: Tre män till stoppades i Turkiet

Den 18-årige mannen som misstänks för bilbränderna i Göteborg flydde landet och greps i Turkiet.Samtidigt stoppades ytterligare tre personer i hans sällskap.– De är också stoppade av turkisk polis, säger Christian Nylén, biträdande lokalpolisområdeschef i Göteborg syd..

Expressen - 1 timme sedan

Jimmie Åkessons strikta diet: ”Väger varje tomat”

Enligt SD:s partiledare Jimmie Åkesson har sommaren inneburit "rätt många extrakilon" – därför går han på en strikt diet i en hel månad nu. – Jag får lägga mig hungrig varje kväll, säger han i SR:s program "Det politiska spelet", som gjorde en livesändning med partiledaren på Facebook. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.