DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 03:29

DI - 21 maj 18 kl. 21:06

Jenny Stiernstedt: Regeringen Löfvens klimatpolitik är bara börjanRegeringen har vidtagit en rad åtgärder för klimatet. Ändå krävs krafttag av framtida beslutsfattare för att Sverige ska ha en chans att klara uppsatta mål..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stiernstedt, Löfvens, Sverige

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jenny, Stiernstedt, Regeringen, Löfvens, klimatpolitikär , bara, början
Dalarnas tidningar - 07 sep 18 kl. 20:15

Ledare: Regeringen Löfvens fiaskon – vi har hela listan!

Fyra år har snart gått sedan Stefan Löfvens (S) regeringsförklaring 2014. Hur gick det sen?....

Dagens PS - 25 sep 18 kl. 07:54

Så stor är Stefan Löfvens fallskärm

Gissa hur många miljoner S-statsministern kan få om han röstas bort? Enligt Expressens Dina Pengar får Stefan Löfven ersättning i upp till ett år om han petas från Rosenbad. Exakt hur mycket pengar det handlar beror på om han får ersättning från partiet – vilket sker i dag – eller om han fortsätter i riksdagen med avräkning från riksdagslönen.

Cornucopia - 01 maj 18 kl. 18:11

Så mycket har svenska kronan försvagats under regeringen Löfven

Den gamla socialdemokratiska devalveringspolitiken fortsätter att hålla Sverige över ytan. Trots högkonjunktur har den svenska valutan försvagats avsevärt under regeringen Löfvens tid vid makten och denna försvagning kan förklara mycket av att Sverige har klarat sig så väl som vi gjort på pappret - samtidigt som den verkliga orsaken kan döljas för svenska folket.
Svenska kronans skvalpväxelkurs mot olika världsvalutor under respektive regering 199301-201804.

Västerbottens Folkblad - 09 nov 14 kl. 23:31

Stefan Löfvens stab måste skärpa sig ordentligt

Regeringen Löfvens första tid kan knappast beskrivas som en smekmånad, även om inledningen varit betydligt mindre mardrömslik än den som Fredrik Reinfeldts regering drabbades av. När Fredrik Reinfeldt och den första alliansregeringen tillträdde efter valet 2006 så blev starten minst sagt kaotiskt. På kort tid tvingades två ministrar avgå.

SR - 24 jul 17 kl. 13:52

Fredrik Furtenbach: Det kan bli en av Löfvens värsta kriser

Mycket kring skandalen med Transportstyrelsen är fortfarande oklart, men affären ser ut att kunna bli en av regeringen Löfvens värsta kriser. Det säger Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach..

DI - 22 mar 18 kl. 21:00

Löfvens regelbörda tynger företagen

Regelbördan för landets företag har ökat kraftigt under regeringen Löfvens tid vid makten.  Och det som framför allt tynger näringslivet är det allt krångligare skattesystemet.  Det visar en ny undersökning Di tagit del av..

SN - 01 dec 14 kl. 19:24

SD i Nyköping redo att fälla regeringen

I dag kan regeringen Löfvens öde avgöras och det är Sverigedemokraterna har avgörandet. – Vi är beredda på en ny valrörelse, säger Thom Zetterström, gruppledare för SD i Nyköpings kommun..

SvD - 26 feb 15 kl. 20:09

”Regeringen tvingas betala ett pris”

Utrikespolitiken har varit regeringen Löfvens bästa gren, men nu tvingas man betala ett pris för sin nya linje. Avtalet med Saudiarabien är nästan lika svårförenligt med en nymoraliserande socialdemokratisk utrikespolitik, som med de grönas rötter i fredsrörelsen..

Kristianstadsbladet - 20 jun 18 kl. 09:03

Regeringen Löfven har gjort en bedrift

Katastrof, så uttalade sig Sverigedemokraternas partiledare i partiledardebatten i riksdagen 13 juni om regeringen Löfvens politik under den gångna mandatperioden. .

Sydsvenskan - 03 okt 14 kl. 13:26

Så blir regeringen Löfvens politik

Skolan: Obligatorisk förskoleklass. Obligatoriskt gymnasium upp till 18 år. Alla program ger högskolebehörighet.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Ljusning för kol under Trump – lyfter republikanerna

Den kolrika delstaten West Virginia har på två decennier svängt från stabil demokratisk till ett av Republikanernas starkaste fästen. Här lyssnar man inte på varningar om kolets inverkan på klimatet. I stället hyllar man Donald Trumps beslut att avreglera kolsektorn.

DI - 4 timmar sedan

Italien räknar med budgetbakslag

Den italienska regeringen räknar med att få en rejäl örfil från EU-kommissionen, uppger en regeringskälla..

DI - 5 timmar sedan

Lyxturisternas norrländska favoritby ökar utbudet – med exklusiv "bastuflotte"

Tree Hotel har lockat till sig världskändisar som Kate Moss och Justin Bieber till Harads i Bodens kommun.  Nu byggs ett nytt exklusivt prestigeprojekt i byn - Arctic Bath, ett hotell som kommer att flyta på Lule älv. .

DI - 6 timmar sedan

Tysk vapenexport till Saudi stoppas – igen

Förbundskansler Angela Merkel stoppar den tyska vapenexporten till Saudiarabien på grund av att journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi dödats på saudiska konsulatet i Istanbul. Det är andra gången i år som Berlin stoppar exporten..

DI - 6 timmar sedan

Se upp – ny regel kan ge dig för hög skatt

Tusentals svenskar har tidigare haft stående jämkning. Nu riskerar de att betala för mycket skatt, när Skatteverket ändrar sina regler kring jämkning..

DI - 7 timmar sedan

Skuggdirektionen: Höj räntan Ingves – ”det är min största skräck”

Resursutnyttjandet är högt, konjunkturen stark och inflationen över målet. Räntan bör därför omgående höjas med 0,25 procentenheter och därefter med lika mycket varje kvartal fram till nästa sommar. Det är budskapet från Skuggdirektionen..

DI - 7 timmar sedan

Mnuchin tonar ned risken för kinesisk smitta

USA:s finansminister Steven Mnuchin tonar ner riskerna för att den ekonomiska inbromsningen i Kina spiller över och destabiliserar amerikanska finansiella marknader..

DI - 7 timmar sedan

Brugge Skogstjänst lockar med skogen som arbetsplats

För entreprenören Markus Brugge är skogen den bästa arbetsplatsen, men att hitta bra personal är en utmaning för branschen. ”Jag sökte mig till jobbet för att jag själv ville vara i skogen. Jag tyckte det verkade som en härlig tillvaro att få vara utomhus och jobba fysiskt”..

DI - 7 timmar sedan

Här är årets gaseller i Jämtlands län

Totalt 13 företag kvalade in som Gaseller i Jämtlands län. Här är hela listan. .

DI - 7 timmar sedan

Åre Byggpro fick skutan på rätt köl

När byggentreprenören Stig Rikardsson valde att kliva av finansmannen Lars Thunells projekt i Åre gick han från allt till inget i ett slag.  Nu bygger hans bolag Åre Byggpro en ny och starkare kundbas och blickar mot egna projekt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.