DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 07:36

DI - 21 maj 18 kl. 21:06

Jenny Stiernstedt: Regeringen Löfvens klimatpolitik är bara börjanRegeringen har vidtagit en rad åtgärder för klimatet. Ändå krävs krafttag av framtida beslutsfattare för att Sverige ska ha en chans att klara uppsatta mål..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stiernstedt, Löfvens, Sverige

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jenny, Stiernstedt, Regeringen, Löfvens, klimatpolitikär , bara, början
Dalarnas tidningar - 07 sep 18 kl. 20:15

Ledare: Regeringen Löfvens fiaskon – vi har hela listan!

Fyra år har snart gått sedan Stefan Löfvens (S) regeringsförklaring 2014. Hur gick det sen?....

Dagens PS - 25 sep 18 kl. 07:54

Så stor är Stefan Löfvens fallskärm

Gissa hur många miljoner S-statsministern kan få om han röstas bort? Enligt Expressens Dina Pengar får Stefan Löfven ersättning i upp till ett år om han petas från Rosenbad. Exakt hur mycket pengar det handlar beror på om han får ersättning från partiet – vilket sker i dag – eller om han fortsätter i riksdagen med avräkning från riksdagslönen.

Cornucopia - 01 maj 18 kl. 18:11

Så mycket har svenska kronan försvagats under regeringen Löfven

Den gamla socialdemokratiska devalveringspolitiken fortsätter att hålla Sverige över ytan. Trots högkonjunktur har den svenska valutan försvagats avsevärt under regeringen Löfvens tid vid makten och denna försvagning kan förklara mycket av att Sverige har klarat sig så väl som vi gjort på pappret - samtidigt som den verkliga orsaken kan döljas för svenska folket.
Svenska kronans skvalpväxelkurs mot olika världsvalutor under respektive regering 199301-201804.

Västerbottens Folkblad - 09 nov 14 kl. 23:31

Stefan Löfvens stab måste skärpa sig ordentligt

Regeringen Löfvens första tid kan knappast beskrivas som en smekmånad, även om inledningen varit betydligt mindre mardrömslik än den som Fredrik Reinfeldts regering drabbades av. När Fredrik Reinfeldt och den första alliansregeringen tillträdde efter valet 2006 så blev starten minst sagt kaotiskt. På kort tid tvingades två ministrar avgå.

SR - 24 jul 17 kl. 13:52

Fredrik Furtenbach: Det kan bli en av Löfvens värsta kriser

Mycket kring skandalen med Transportstyrelsen är fortfarande oklart, men affären ser ut att kunna bli en av regeringen Löfvens värsta kriser. Det säger Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach..

DI - 22 mar 18 kl. 21:00

Löfvens regelbörda tynger företagen

Regelbördan för landets företag har ökat kraftigt under regeringen Löfvens tid vid makten.  Och det som framför allt tynger näringslivet är det allt krångligare skattesystemet.  Det visar en ny undersökning Di tagit del av..

SN - 01 dec 14 kl. 19:24

SD i Nyköping redo att fälla regeringen

I dag kan regeringen Löfvens öde avgöras och det är Sverigedemokraterna har avgörandet. – Vi är beredda på en ny valrörelse, säger Thom Zetterström, gruppledare för SD i Nyköpings kommun..

SvD - 26 feb 15 kl. 20:09

”Regeringen tvingas betala ett pris”

Utrikespolitiken har varit regeringen Löfvens bästa gren, men nu tvingas man betala ett pris för sin nya linje. Avtalet med Saudiarabien är nästan lika svårförenligt med en nymoraliserande socialdemokratisk utrikespolitik, som med de grönas rötter i fredsrörelsen..

Kristianstadsbladet - 20 jun 18 kl. 09:03

Regeringen Löfven har gjort en bedrift

Katastrof, så uttalade sig Sverigedemokraternas partiledare i partiledardebatten i riksdagen 13 juni om regeringen Löfvens politik under den gångna mandatperioden. .

Sydsvenskan - 03 okt 14 kl. 13:26

Så blir regeringen Löfvens politik

Skolan: Obligatorisk förskoleklass. Obligatoriskt gymnasium upp till 18 år. Alla program ger högskolebehörighet.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Bonava föreslår en oförändrad utdelning på 5,2 kronor per aktie

Bostadsutvecklaren Bonava redovisade ett rörelseresultat på 899 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 vilket kan jämföras med 820 Mkr under samma period i fjol. Utdelningen föreslås uppgå till 5,2 kronor per aktie vilket var samma som i fjol. .

DI - 30 minuter sedan

Smart Eye har BMW i orderboken

Det First North-listade eyetrackingbolaget Smart Eye har den tyska biltillverkaren BMW som kund. Bolaget har inte tidigare namngivit kunden till följd av ett sekretessavtal..

DI - 30 minuter sedan

Stockholm missar guldruschen

Guldet funkar just nu fint för den som vill skydda sig mot börsoro. Sedan oktober har guldpriset stigit samtidigt som världens aktiebörser har backat. Men Stockholmsbörsens guldbolag har inte hängt med i rallyt..

DI - 30 minuter sedan

Microsoft Bing blockerad i Kina

Mjukvarujätten Microsofts sökmotor Bing har blockerats i Kina. Det rapporterar Financial Times med hänvisning till två anonyma källor. .

DI - 45 minuter sedan

Osäkerhet kring nedstängningen håller tillbaka dollarn

USA-räntorna sjönk efter svensk stängning på onsdagen och handlas sidledes på torsdagsmorgonen. Dollarn handlas i princip oförändrat medan asienbörserna överlag är upp. .

DI - 1 timme sedan

Försök att bryta superpolariserat läge i USA

Två olika lagförslag som kan sätta stopp för den pågående nedstängningen av statsapparaten – den längsta i USA:s historia – ligger för omröstning i USA:s senat. Men i det superpolariserade Washington DC spås inget av dem gå igenom..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Jobbfest i Australien

Torsdagen ser ut att bli en relativt odramatisk historia på de ledande Asienbörserna som bjöd på mindre rörelser. Bland morgonens vinnare fanns Australienbörsen som lyfte efter oväntat stark jobbdata. .

DI - 1 timme sedan

Värsta konkurrenten snuvar H&M på OS-kontrakt

Svenska OS-truppen har en ny partner och sponsor: japanska klädjätten Uniqlo. Efter flera års samarbete med H&M kommer alltså de svenska olympierna kläs av Uniqlo i fyra år, både i Tokyo 2020 och Peking 2022, olympiska och paralympiska spelen. .

DI - 1 timme sedan

Greta Thunberg kritiserar äldre generationer

Det tog den svenska klimataktivisten Greta Thunberg 32 timmar att komma till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Nu tycker hon att det är dags att unga blir arga – och agerar..

DI - 1 timme sedan

Trump håller tal till nationen när nedstängningen är över

Donald Trump kommer hålla sitt tal till nationen vid ett senare tillfälle, när nedstängningen av federal verksamhet har tagit slut. Det skrev presidenten på twitter på onsdagen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.