Barometern > Nyheter

Thursday, 24 January, 11:21

Liknande nyheter

Taggar: Svårtatt , , lösningför , vattenskada
Dalarnas tidningar - 10 okt 17 kl. 10:08

Larm om vattenskada i flerfamiljshus: "Vattnet kom från våningen ovanför"

Ett larm om en vattenskada i en byggnad har inkommit. Detta gäller ett ferfamiljshus i Falun.
– Enligt inringaren ska det röra sig om en rätt omfattande vattenskada, säger Per Stridde, vid räddningstjänsten Dala Mitt..

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 11 kl. 10:51

Vattenskada i Attarp

Räddningstjänsten i Örkelljunga jobbar just nu med en större vattenskada i en lagerlokal i Attarp..

Nya Wermlands Tidningen - 27 feb 11 kl. 07:30

Statens va-nämnd fastslår tvist om vattenskada

Tvisten om vattenskada på en fastighet i Strömtorp som uppstått 2006 har nu fastslagits av Statens va-nämnd. Kommunen betalar ett belopp i ersättning och var och en står för kostnader med anledning av tvisten..

Västerbottens Folkblad - 24 dec 11 kl. 00:43

Le Garage drabbat av vattenskada

UMEÅ Ägarna för Le Garage tvingas hålla stängt under resten av julens helger för att åtgärda en vattenskada. ? Det hade varit roligt att rida på vågen och hålla öppet, men nu är vi laddade för en lugn och skön ?

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 12 kl. 09:23

Välas vattenskada mindre än befarad

Klockan två på natten mot tisdagen gick larmet om en vattenskada på Väla. Lyckligtvis visade sig denna vara mindre än vad man först befarade..

YLE - 26 sep 12 kl. 07:50

Vattenskada kan vara eget fel

Tvätta av golvbrunnen i badrummet och ventilerna två gånger i året. Känn regelbundet, en gång i månaden, efter med handen på vattenledningarna - läcker det någonstans? Så sammanfattar jurist Marina Furuhjelm på Disponentförbundet några råd för att undvika vattenskador.

Jönköpingsnytt - 24 dec 12 kl. 18:58

Stor vattenskada i Barnarp - ägaren var inte hemma

En vattenskada orsakade stora skador i en fastighet i Barnarp under julafton. Det var en granne som observerade att allt inte stod rätt till och larmade räddningstjänsten. Väl på plats konstaterade man omfattande vattenskador i fastigheten..

YLE - 27 jan 13 kl. 18:20

Vattenskada i Kampens köpcentrum

En vattenskada i Kampens köpcentrum ställer till det för trafiken i Helsingfors. Busstrafiken till Kampens terminal är för tillfället avstängd, uppger Helsingforsregionens busstrafik, HRT. Enligt Helsingfors räddningscentral har ett rör i en vattensprinkler spruckit vilket lett till ett omfattande läckage.

BT - 01 maj 13 kl. 13:53

Vattenskada på Norra Sjöbogatan

På förmiddagen larmades räddningstjänsten om en vattenskada på Norra Sjöbogatan. Troligtvis hade någon glömt en vattenkran på och flera decimeter vatten uppges ha hamnat på golvet. Räddningstjänsten behövde dock inte vidta några åtgärder, utan det ärendet togs istället om hand av ett försäkringsbolag.

LV - 21 aug 13 kl. 08:32

Skolkök utslaget av vattenskada

Köket på Astrid Lindgrens skola kan inte användas på grund av en omfattande vattenskada. I värsta fall kan det ta hela terminen innan det går att laga mat i köket.
.

HBL - 20 nov 13 kl. 06:38

Omfattande vattenskada på Kvinnokliniken

Kvinnokliniken i Helsingfors har drabbats av en omfattande vattenskada. Enligt jourhavande brandmästaren har stora mängder vatten runnit ner i de tre nedersta våningarna i byggnadens kontorslokaler. Läckaget har stoppats och räddningsverket försöker hindra att mera skador uppstår.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Ryska stridsflygplan kränkte svenska gränsen

Barometern - 30 minuter sedan

Filmrecension: The mule

Vid 88 års ålder fortsätter Clint Eastwood att göra filmer med sig själv i huvudrollen. I ojämna "The mule" spelar han en hortonom som börjar smuggla knark. Det kan ju tyckas som ett vanskligt val att ge sig i kast med den mexikanska knarkmaffian om man pysslat med att odla växter under hela sitt yrkesliv.

Barometern - 30 minuter sedan

Rysk-svenska anklagelser om spionflyg

Ryssland och Sverige beskyller varandra för gränsöverträdelser, eller potentiella sådana, med militärflyg. Ryska statsstödda medier rapporterar på torsdagen att svenskt spionflyg genskjutits av ett jaktplan av typen SU-27 från det ryska flygvapnet.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Samuelsson magsjuk - missar troligen tävling

Svenska skidskytten Sebastian Samuelsson är magsjuk, skriver Radiosporten. Därmed missar 21-åringen troligen fredagens världscupsprint i italienska Antholz. Skyttetränaren Johan Hagström säger till Radiosporten att en vallare också är sjuk men att ingen annan är smittad.

Barometern - 15 minuter sedan

Fortsätter söka efter försvunna flygplanet

Trots de dåliga oddsen att finna fotbollsspelaren Emiliano Sala och piloten vid liv fortsätter sökandet i Engelska kanalen efter det försvunna flygplanet. Det var i måndags kväll som den argentinske anfallaren skulle flyga från sin förra fotbollsklubb i Nantes till sin nya i Cardiff.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Stenson lever farligt i Dubai

Utslagen efter två rundor i Abu Dhabi i förra veckan och även den första rundan i Dubai Desert Classic visade att Henrik Stenson har en del att jobba på.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Hon blir ny kultursamordnare i Mörbylånga

Mörbylånga kommun har fått en ny samordnare för kulturen. Målet: Att göra Mörbylånga till en av landets ledande kulturkommuner..

Barometern - 45 minuter sedan

FN-topp: Vi förlorar mot klimatförändringarna

FN:s generalsekreterare António Guterres varnar för att världen är på väg att förlora kampen mot klimatförändringarna. - Klimatförändringarna är en avgörande fråga för vår tid. Vi håller på att förlora.

Barometern - 45 minuter sedan

Nybro måste flytta kraftledning där Svenska Kraftnät vill bygga nytt

Svenska Kraftnät vill dra fram sin planerade kraftledning på en sträcka kring Markustorp där Nybro Energi redan har en el-ledning. Nu har de inlett förhandlingar..

Barometern - 45 minuter sedan

Eurozonen bromsar in mer än väntat

Tillväxten i eurozonen ser ut att ha nästan helt stannat av, visar ett preliminärt inköpschefsindex från IHS Markit för januari månad. Inköpschefsindex faller till 50,7 i januari, ned från 51,1 i december.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.