Barometern > Nyheter

Wednesday, 20 June, 19:31

Liknande nyheter

Taggar: Svårtatt , , lösningför , vattenskada
Dalarnas tidningar - 10 okt 17 kl. 10:08

Larm om vattenskada i flerfamiljshus: "Vattnet kom från våningen ovanför"

Ett larm om en vattenskada i en byggnad har inkommit. Detta gäller ett ferfamiljshus i Falun.
– Enligt inringaren ska det röra sig om en rätt omfattande vattenskada, säger Per Stridde, vid räddningstjänsten Dala Mitt..

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 11 kl. 10:51

Vattenskada i Attarp

Räddningstjänsten i Örkelljunga jobbar just nu med en större vattenskada i en lagerlokal i Attarp..

Nya Wermlands Tidningen - 27 feb 11 kl. 07:30

Statens va-nämnd fastslår tvist om vattenskada

Tvisten om vattenskada på en fastighet i Strömtorp som uppstått 2006 har nu fastslagits av Statens va-nämnd. Kommunen betalar ett belopp i ersättning och var och en står för kostnader med anledning av tvisten..

Västerbottens Folkblad - 24 dec 11 kl. 00:43

Le Garage drabbat av vattenskada

UMEÅ Ägarna för Le Garage tvingas hålla stängt under resten av julens helger för att åtgärda en vattenskada. ? Det hade varit roligt att rida på vågen och hålla öppet, men nu är vi laddade för en lugn och skön ?

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 12 kl. 09:23

Välas vattenskada mindre än befarad

Klockan två på natten mot tisdagen gick larmet om en vattenskada på Väla. Lyckligtvis visade sig denna vara mindre än vad man först befarade..

YLE - 26 sep 12 kl. 07:50

Vattenskada kan vara eget fel

Tvätta av golvbrunnen i badrummet och ventilerna två gånger i året. Känn regelbundet, en gång i månaden, efter med handen på vattenledningarna - läcker det någonstans? Så sammanfattar jurist Marina Furuhjelm på Disponentförbundet några råd för att undvika vattenskador.

Jönköpingsnytt - 24 dec 12 kl. 18:58

Stor vattenskada i Barnarp - ägaren var inte hemma

En vattenskada orsakade stora skador i en fastighet i Barnarp under julafton. Det var en granne som observerade att allt inte stod rätt till och larmade räddningstjänsten. Väl på plats konstaterade man omfattande vattenskador i fastigheten..

YLE - 27 jan 13 kl. 18:20

Vattenskada i Kampens köpcentrum

En vattenskada i Kampens köpcentrum ställer till det för trafiken i Helsingfors. Busstrafiken till Kampens terminal är för tillfället avstängd, uppger Helsingforsregionens busstrafik, HRT. Enligt Helsingfors räddningscentral har ett rör i en vattensprinkler spruckit vilket lett till ett omfattande läckage.

BT - 01 maj 13 kl. 13:53

Vattenskada på Norra Sjöbogatan

På förmiddagen larmades räddningstjänsten om en vattenskada på Norra Sjöbogatan. Troligtvis hade någon glömt en vattenkran på och flera decimeter vatten uppges ha hamnat på golvet. Räddningstjänsten behövde dock inte vidta några åtgärder, utan det ärendet togs istället om hand av ett försäkringsbolag.

LV - 21 aug 13 kl. 08:32

Skolkök utslaget av vattenskada

Köket på Astrid Lindgrens skola kan inte användas på grund av en omfattande vattenskada. I värsta fall kan det ta hela terminen innan det går att laga mat i köket.
.

HBL - 20 nov 13 kl. 06:38

Omfattande vattenskada på Kvinnokliniken

Kvinnokliniken i Helsingfors har drabbats av en omfattande vattenskada. Enligt jourhavande brandmästaren har stora mängder vatten runnit ner i de tre nedersta våningarna i byggnadens kontorslokaler. Läckaget har stoppats och räddningsverket försöker hindra att mera skador uppstår.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Stjärnans säsong över: ”Känns overkligt”

Precis innan träningen kom beskedet. Främre korsbandet är av. – Jag tror att jag fortfarande är chockad.

Barometern - 15 minuter sedan

Ryss anklagad för många mord utlämnad

En rysk man som anklagas för en lång rad mord i hemlandet har flugits till Moskva från Österrike efter att ha försökt undvika en utlämning.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Panamabyrå: Vilka är våra kunder?

När Panamadokumenten läckte ut 2016 från juristbyrån Mossack Fonseca fick den snabbt ställa om. Från att dagligdags bilda brevlådeföretag i skatteparadis åt ljusskygga klienter, måste byrån plötsligt fråga sig: Vilka är våra kunder egentligen?(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Panamaläckan: Nordea tillät anonymt ägande

Nordea har låtit kunder ha en kontroversiell form av anonyma ägarbrev som medför en hög risk för penningtvätt och finansiering av terrorism. Sådana så kallade innehavaraktier är olagliga i många länder.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Suárez sköt historiskt Uruguay vidare

Uruguay gör Ryssland sällskap från grupp A, in i åttondelsfinalspelet vid fotbolls-VM i Ryssland. Barcelonastjärnan Luis Suárez blev historisk matchhjälte i den knappa 1-0-segern mot Saudiarabien i Rostov.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Sverige föll mot Sydkorea

De svenska handbollsdamerna föll mot värdnationen Sydkorea i sin sista match vid en internationell turnering i Seoul. Sydkorea vann matchen med 34-28 (17-16). "Vi håller jämna steg länge och ger dem en match.

Barometern - 30 minuter sedan

Mer tid för nyanlända läkare

Läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal utbildad utanför EU och EES får mer tid på sig att få svensk yrkeslegitimation. Socialstyrelsen har beslutat om att förlänga den tid som de sökande har på sig att klara samtliga delar i det kunskapsprov som de måste genomgå.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Messi och presidentfamiljer i ny global läcka

Förra gången fick Islands statsminister gå. Nu har det läckt igen från den ökända skatteparadisbyrån Mossack Fonseca med säte i Panama. I läckan finns fotbollsstjärnan Lionel Messi och flera presidentfamiljer.

Barometern - 45 minuter sedan

Hyllad kapten hoppas på en lång rysk sommar

Andreas Granqvist, 33, debuterar för Helsingborg i superettan på Stadsparksvallen i Jönköping den 29 juli. Vad vet han då? Det får vi se.

Barometern - 1 timme sedan

Skånsk flygplats blir flygplanslös

En flygplats utan flygplan. Så ser verkligheten ut för Kristianstad Österlen Airport från och med måndag, rapporterar SVT Nyheter Skåne. Operatören Sparrow, som är den enda reguljära operatören på den lilla flygplatsen i Everöd, lägger ner sin förbindelse till Stockholm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.