Barometern > Nyheter

Monday, 22 October, 03:02

Liknande nyheter

Taggar: Svårtatt , , lösningför , vattenskada
Dalarnas tidningar - 10 okt 17 kl. 10:08

Larm om vattenskada i flerfamiljshus: "Vattnet kom från våningen ovanför"

Ett larm om en vattenskada i en byggnad har inkommit. Detta gäller ett ferfamiljshus i Falun.
– Enligt inringaren ska det röra sig om en rätt omfattande vattenskada, säger Per Stridde, vid räddningstjänsten Dala Mitt..

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 11 kl. 10:51

Vattenskada i Attarp

Räddningstjänsten i Örkelljunga jobbar just nu med en större vattenskada i en lagerlokal i Attarp..

Nya Wermlands Tidningen - 27 feb 11 kl. 07:30

Statens va-nämnd fastslår tvist om vattenskada

Tvisten om vattenskada på en fastighet i Strömtorp som uppstått 2006 har nu fastslagits av Statens va-nämnd. Kommunen betalar ett belopp i ersättning och var och en står för kostnader med anledning av tvisten..

Västerbottens Folkblad - 24 dec 11 kl. 00:43

Le Garage drabbat av vattenskada

UMEÅ Ägarna för Le Garage tvingas hålla stängt under resten av julens helger för att åtgärda en vattenskada. ? Det hade varit roligt att rida på vågen och hålla öppet, men nu är vi laddade för en lugn och skön ?

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 12 kl. 09:23

Välas vattenskada mindre än befarad

Klockan två på natten mot tisdagen gick larmet om en vattenskada på Väla. Lyckligtvis visade sig denna vara mindre än vad man först befarade..

YLE - 26 sep 12 kl. 07:50

Vattenskada kan vara eget fel

Tvätta av golvbrunnen i badrummet och ventilerna två gånger i året. Känn regelbundet, en gång i månaden, efter med handen på vattenledningarna - läcker det någonstans? Så sammanfattar jurist Marina Furuhjelm på Disponentförbundet några råd för att undvika vattenskador.

Jönköpingsnytt - 24 dec 12 kl. 18:58

Stor vattenskada i Barnarp - ägaren var inte hemma

En vattenskada orsakade stora skador i en fastighet i Barnarp under julafton. Det var en granne som observerade att allt inte stod rätt till och larmade räddningstjänsten. Väl på plats konstaterade man omfattande vattenskador i fastigheten..

YLE - 27 jan 13 kl. 18:20

Vattenskada i Kampens köpcentrum

En vattenskada i Kampens köpcentrum ställer till det för trafiken i Helsingfors. Busstrafiken till Kampens terminal är för tillfället avstängd, uppger Helsingforsregionens busstrafik, HRT. Enligt Helsingfors räddningscentral har ett rör i en vattensprinkler spruckit vilket lett till ett omfattande läckage.

BT - 01 maj 13 kl. 13:53

Vattenskada på Norra Sjöbogatan

På förmiddagen larmades räddningstjänsten om en vattenskada på Norra Sjöbogatan. Troligtvis hade någon glömt en vattenkran på och flera decimeter vatten uppges ha hamnat på golvet. Räddningstjänsten behövde dock inte vidta några åtgärder, utan det ärendet togs istället om hand av ett försäkringsbolag.

LV - 21 aug 13 kl. 08:32

Skolkök utslaget av vattenskada

Köket på Astrid Lindgrens skola kan inte användas på grund av en omfattande vattenskada. I värsta fall kan det ta hela terminen innan det går att laga mat i köket.
.

HBL - 20 nov 13 kl. 06:38

Omfattande vattenskada på Kvinnokliniken

Kvinnokliniken i Helsingfors har drabbats av en omfattande vattenskada. Enligt jourhavande brandmästaren har stora mängder vatten runnit ner i de tre nedersta våningarna i byggnadens kontorslokaler. Läckaget har stoppats och räddningsverket försöker hindra att mera skador uppstår.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Ishockeyspelare polisanmäls efter tumfraktur

Ishockeylaget Fagersta AIK polisanmäler en spelare i Söderhamn/Ljusne i hockeytvåan, rapporterar helahälsingland. se. Bakgrunden är en situation under en match i fredags, då en Fagerstaspelare fick ett slag av en klubba över sin tumme.

Barometern - 45 minuter sedan

Man död efter skottlossning

En man har avlidit efter att ha skjutits i Segeltorp söder om Stockholm. Polisen larmades till platsen vid 22. 45 på söndagen.

Barometern - 1 timme sedan

Turistbolag i Lappland läggs ned

Turistbolaget Destination South Lapland, som samägdes av kommunerna Vilhelmina, Åsele, Dorotea och Strömsund, läggs ned, rapporter Västerbottens-Kuriren. Bolaget bildades 2011 för att sälja turism i hela regionen. Tanken var att det skulle tas över av näringslivet, men intresset därifrån saknas.

Barometern - 1 timme sedan

Filmfestival satsar på hållbarhet

Filmfestivalen Glocal film festival knyter det globala till det lokala, under sin turné genom Sverige. Festivalen gör sjutton stopp, ett för varje av de totalt 17 globala hållbarhets- och utvecklingsmål som antagits av FN och som ska vara uppnådda 2030.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Ibrahimovic ger Los Angeles ledningen

Zlatan Ibrahimovic är målskytt i den avgörande matchen mellan LA Galaxy och Minnesota United. Svenskens mål kom i den 30:e matchminuten och innebär att Galaxy går till halvtidsvila med en 1-0-ledning på konstgräset. Seger krävs i matchen för att slutspelshoppet ska leva vidare för Los Angeles.

Barometern - 1 timme sedan

Erdogan lovar sanning om Khashoggi

Turkiets och USA:s presidenter Recep Tayyip Erdogan och Donald Trump har över telefon diskuterat journalisten Jamal Khashoggis död, uppger turkiska nyhetsbyrån Anadolu. "Erdogan och Trump kom överens om att alla detaljer kring Khashoggi-fallet måste klargöras", skriver nyhetsbyrån.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

May: Brexit klart till 95 procent

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att meddela det brittiska parlamentet att 95 procent av landets skilsmässoavtal med EU nu är klart, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Samtalen är i ett låst läge över hur man ska hantera gränsen mellan brittiska Nordirland och EU-landet Irland.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Poäng för Ericsson i USA

Marcus Ericsson kniper åt sig en poäng i formel 1, efter att två motståndare diskvalificerats.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Amanda Wollstad: Ingen ska frukta våld på ett sjukhus

I krig är sjukhus fredade, påminner Amanda Wollstad om med anledning av att hoten och våldet ökar på landets sjukhus..

Barometern - 3 timmar sedan

En skottskadad söder om Stockholm

En person har hittats skadad i Segeltorp söder om Stockholm efter ett larm om skottlossning. Polisen fick larmet vid 22. 45 på söndagen, skriver Aftonbladet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.