Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 24 January, 08:28

Liknande nyheter

Taggar: Anmälan, Grupp, knivhotademan
Skånskan - 22 mar 18 kl. 15:41

JO skriver av anmälan om webbpublicering

STAFFANSTORP Justitieombudsmannen, JO, tar inte upp Socialdemokraternas anmälan av en webbtext på kommunens hemsida.
S ansåg texten utpekande mot nyanlända som bor i husvagnarna.Men enligt JO blev ingen enskild person utpekad i den anmälda texten.

Barometern - 11 mar 14 kl. 07:10

Polisen har för gamla lagböcker ? nekade anmälan

Polisen använder sig av över tio år gamla lagböcker.
Dessutom har de nekat att ta emot en anmälan från en tjej som hänvisade till lagen som faktiskt gäller. Det var när Alexandra Dahlqvist, 22 år från Nybro, läste en, enligt henne, hetsande kommentar på Facebook som hon bestämde sig för att göra en polisanmälan.

BT - 17 nov 14 kl. 14:01

Efter hoten mot tiggarna - polisen har upprättat en anmälan

"Vidriga äckel", "bränn loppcirkusen". En Facebook-grupp som säger sig vara emot en moské i Borås blev i helgen en plattform för hot och hat riktade mot tiggare. I söndags publicerades fyra bilder på Facebook från en privatpersons mark utanför Borås, där han har upplåtit plats för flera hemlösa.

ÖstersundsPosten - 09 aug 16 kl. 10:53

Husägare anklagad för skjutning gör egen anmälan – om hemfridsbrott

Sent under måndagen kom en anmälan om hemfridsbrott in till polisen. Det är husägaren i incidenten med skottlossning mot en grupp som tagit sig in på en gård i Strömsunds kommun som gör en motanmälan..

Länstidningen i Jämtland - 09 aug 16 kl. 10:53

Husägare anklagad för skjutning gör egen anmälan – om hemfridsbrott

Sent under måndagen kom en anmälan om hemfridsbrott in till polisen. Det är husägaren i incidenten med skottlossning mot en grupp som tagit sig in på en gård i Strömsunds kommun som gör en motanmälan..

Skånskan - 10 feb 16 kl. 08:00

Polisen dröjde med anmälan om hatbrott

Skivarp Stöket vid flyktingboendet i Skivarp polisanmäldes redan när polispatrullerna kom till platsen på lördagskvällen – ändå fanns det ingen anmälan om hets mot folkgrupp registrerad på måndagen.
Först på tisdagen sattes utredningen igång när kommunen också anmälde händelsen.Hets mot folkgrupp är ett prioriterat ärende, berättar utredaren Beatrice Wetterberg vid Ystadspolisen.

YA - 19 sep 13 kl. 14:34

Anmälan om dödshjälp på lasarettet i Ystad

En 84-årig kvinna dog i en akut hjärtinfarkt. Tiden innan hade all medicinering tagits bort och en anhörig undrar nu om läkaren på lasarettet i Ystad bidragit till passiv dödshjälp. Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo.

Expressen - 10 sep 17 kl. 04:29

Brand i flyktingtält – anmälan om mordbrand

Ett tält där en grupp irakiska flyktingar för tillfället bor började brinna under natten. Enligt uppgifter till Expressen så ska en person ha tänt eld på tältet. Det är dock ingenting som Mikael Lundh, vakthavande befäl hos polisen, kan bekräfta.

GöteborgsPosten - 14 nov 18 kl. 14:49

Bild på sociala medier skapar oro – anmälan gjord

Sedan i tisdags har det förekommit ryktesspridning på nätet om en person klädd på samma sätt som gärningsmannen som genomförde attacken på Kronan. Efter att några personer ska ha uppgett att de är oroliga har Trollhättans stad valt att vidta åtgärder. Och polisen har upprättat en anmälan om olaga hot mot grupp..

UT - 10 jul 13 kl. 15:54

Lex Sarah-anmälan i Tranemo

Sedan en anställd på ett vårdboende i Tranemo kommun brustit i sitt bemötande mot boende på vårdinrättningen har en lex Sarah-anmälan gjorts. En lex Sarah-anmälan har gjorts i Tranemo kommun sedan en anställd på ett vårdboende i kommunen brustit i sitt bemötande mot brukarna. I anmälan står att "de boende inte visats respekt eller uppmuntrats till delaktighet".

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Bilbrand i Ystad. Krock i Vellinge. Singelolycka utanför Röke..

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Klubb söker pengar av allmänheten för nödvändig renovering

Lilla Beddinge Bollklubb försöker nu ta hjälp av allmänheten för att ha råd med ett nytt duschrum på Thurevallen. ”Vi måste ha ett duschutrymme till så att killar och tjejer kan använda Thurevallen samtidigt”, säger ordförande Johan Lindwall..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Två bilar i krock

På torsdagsmorgonen ska två bilar ha krockat på Norra leden i Vellinge..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Låt inte arbetsmarknadsreformerna tolkas bort

Stefan Löfven och arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (båda S) kan komma att vattna ur vissa arbetsmarknadsreformer. Därför måste Centern och Liberalerna kämpa för att Januariöverenskommelsen blir mer än bara ord..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Bo Pellnäs: Brexit som läsebok för alla

Det finns många orsaker till att brittiska politiker kunde fösa nationen fram till den avgrund där en Brexit utan avtal med EU skulle placera Storbritannien. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Muséet: Varm sommar gav sämre siffror

Trelleborgs Museum räknar 2018 som ett bra år, trots att det totala antalet besökare sjönk. ”Det var kanske en lite för varm sommar”, kommenterar museichef Ingela Jacobsson. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Ulf spelade bort sin lägenhet: ”Det är som en besatthet”

Allt fler söker hjälp för sitt spelmissbruk. En av dem är trelleborgaren Ulf Pettersson som genom åren spelat bort sin lägenhet, sitt jobb, sina egna och sin mammas pengar. ”Jag vet ju att det är fel, men kan ändå inte låta bli”, säger han.

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

MP: ”De enda som ger lasarettet mindre resurser än Alliansen är SD”

Helmuth Petersén (SD) tycker (den 8 januari) inte det är intressant att Sverigedemokraternas budget gav minst av alla till Trelleborgs lasarett. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Löfven säljer anständigheten för att behålla makten

När Vänsterpartiets riksdagsgrupp släpper fram Stefan Löfvens regering skapas ett nytt läge i svensk politik. Vi har nu en riksdag med åtta partier som accepterar borgerlig politik..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

C har haft modet och orken att göra det bästa av situationen

Äntligen ser Sverige ut att få en regering, fyra månader efter valet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.