Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 15 August, 22:45

Liknande nyheter

Taggar: Anmälan, Grupp, knivhotademan
Nyan - 13 timmar sedan

Löfströms Iltalehti-anmälan avslås

Riksdagsledamot Mats Löfströms anmälan till Opinionsnämnden för massmedier om Iltalehtis artikel om Åland i juni i år avslås. Det berättade Löfström på Facebook i går, där han även publicerade hela brevet från opinionsnämnden. Det var på självstyrelsedagen den 9 juni i år som Iltalehti publicerade en stor artikel där man intervjuat finskspråkiga ålänningar om deras – i första hand negativa – erfarenheter av att bo på Åland.

Skånskan - 22 mar 18 kl. 15:41

JO skriver av anmälan om webbpublicering

STAFFANSTORP Justitieombudsmannen, JO, tar inte upp Socialdemokraternas anmälan av en webbtext på kommunens hemsida.
S ansåg texten utpekande mot nyanlända som bor i husvagnarna.Men enligt JO blev ingen enskild person utpekad i den anmälda texten.

Barometern - 11 mar 14 kl. 07:10

Polisen har för gamla lagböcker ? nekade anmälan

Polisen använder sig av över tio år gamla lagböcker.
Dessutom har de nekat att ta emot en anmälan från en tjej som hänvisade till lagen som faktiskt gäller. Det var när Alexandra Dahlqvist, 22 år från Nybro, läste en, enligt henne, hetsande kommentar på Facebook som hon bestämde sig för att göra en polisanmälan.

BT - 17 nov 14 kl. 14:01

Efter hoten mot tiggarna - polisen har upprättat en anmälan

"Vidriga äckel", "bränn loppcirkusen". En Facebook-grupp som säger sig vara emot en moské i Borås blev i helgen en plattform för hot och hat riktade mot tiggare. I söndags publicerades fyra bilder på Facebook från en privatpersons mark utanför Borås, där han har upplåtit plats för flera hemlösa.

ÖstersundsPosten - 09 aug 16 kl. 10:53

Husägare anklagad för skjutning gör egen anmälan – om hemfridsbrott

Sent under måndagen kom en anmälan om hemfridsbrott in till polisen. Det är husägaren i incidenten med skottlossning mot en grupp som tagit sig in på en gård i Strömsunds kommun som gör en motanmälan..

Länstidningen i Jämtland - 09 aug 16 kl. 10:53

Husägare anklagad för skjutning gör egen anmälan – om hemfridsbrott

Sent under måndagen kom en anmälan om hemfridsbrott in till polisen. Det är husägaren i incidenten med skottlossning mot en grupp som tagit sig in på en gård i Strömsunds kommun som gör en motanmälan..

Skånskan - 10 feb 16 kl. 08:00

Polisen dröjde med anmälan om hatbrott

Skivarp Stöket vid flyktingboendet i Skivarp polisanmäldes redan när polispatrullerna kom till platsen på lördagskvällen – ändå fanns det ingen anmälan om hets mot folkgrupp registrerad på måndagen.
Först på tisdagen sattes utredningen igång när kommunen också anmälde händelsen.Hets mot folkgrupp är ett prioriterat ärende, berättar utredaren Beatrice Wetterberg vid Ystadspolisen.

YA - 19 sep 13 kl. 14:34

Anmälan om dödshjälp på lasarettet i Ystad

En 84-årig kvinna dog i en akut hjärtinfarkt. Tiden innan hade all medicinering tagits bort och en anhörig undrar nu om läkaren på lasarettet i Ystad bidragit till passiv dödshjälp. Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo.

Expressen - 10 sep 17 kl. 04:29

Brand i flyktingtält – anmälan om mordbrand

Ett tält där en grupp irakiska flyktingar för tillfället bor började brinna under natten. Enligt uppgifter till Expressen så ska en person ha tänt eld på tältet. Det är dock ingenting som Mikael Lundh, vakthavande befäl hos polisen, kan bekräfta.

UT - 22 jan 14 kl. 18:52

Anmälan om vanvård av äldre man

En anmälan om vanvård av en vuxen äldre man med grav funktionsnedsättning har inkommit till Ulricehamns kommun. Enligt den anonyma anmälan är det en kvinna som allvarligt vanvårdar sin hemmavarande man. Enligt uppgift är mannen handikappad både fysiskt och psykiskt till följd av en tidigare hjärnblödning.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Allsvenskan: Pingvindamer visade klass

I premiären i april förlorade Pingvin mot Skåne Ladies. På onsdagen tog laget revansch när det blev storseger med 53–15. Samtidigt gjorde förre landslagsspelaren Mimmi Linde comeback..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Innebandy: Spelare spräckte mjälten

När Höllvikens IBF spelade en träningsturnering i Tjeckien råkade forwarden Jakob Gullberg ut för en otäck skada. Efter en tackling spräckte han mjälten, rapporterar Innebandymagazinet..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Haynes tror inte på några mirakelkurer

TFF:s assisterande tränare tror inte på några mirakelkurer utan enbart hårt jobb för att TFF ska klättra i den allsvenska tabellen. Ljuset i skademörkret är att Albin Nilsson gjorde comeback i U21-matchen mot Värnamo..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Avslag: Nej till parhus i Böste

Ansökan om bygglov för ett parhus i Böste fick nej av samhällsbyggnadsnämnden..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Galande tuppar på Duvan orsakar sömnproblem

Tuppar som gal klockan tre på natten skapar sömnproblem och irritation hos närboende till Duvans koloniområde. ”Är det ens tillåtet att ha tuppar där”, frågar sig en granne..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Rullande fritidsgård tog farväl med en rak höger

Sommarens ambulerande fritidsgård gjorde på onsdagen sitt sista stopp. Den här gången på Anderslövsbadet där vattenlekar och boxning lockade barn och ungdomar. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Strandsträcka fångad i tång

Tyskarna gillar augusti i Sverige. Men vad bjuder sydkusten dem på? Tång..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Så ska mikroplasten minska i Trelleborg

Vad har konstgräsplaner, kläder i fleece och båtbottenfärger gemensamt? De avger alla mikroplaster som är farliga för miljön. Samhällsbyggnadsnämnden har nu antagit en handlingsplan för komma åt dem..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Dags igen för populär crossfit-tävling

I helgen testas styrka och psyke hos de 42 deltagare som är med i den tävling som Crossfit Sydkusten arrangerar. Deltagarna får kämpa från fredagskvällen till söndagseftermiddagen..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Hellre M än MP i klimatfrågan

Moderaterna och Alliansen har smartare miljöpolitik än Miljöpartiet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.