Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 June, 21:54

Liknande nyheter

Taggar: Anmälan, Grupp, knivhotademan
Skånskan - 22 mar 18 kl. 15:41

JO skriver av anmälan om webbpublicering

STAFFANSTORP Justitieombudsmannen, JO, tar inte upp Socialdemokraternas anmälan av en webbtext på kommunens hemsida.
S ansåg texten utpekande mot nyanlända som bor i husvagnarna.Men enligt JO blev ingen enskild person utpekad i den anmälda texten.

Barometern - 11 mar 14 kl. 07:10

Polisen har för gamla lagböcker ? nekade anmälan

Polisen använder sig av över tio år gamla lagböcker.
Dessutom har de nekat att ta emot en anmälan från en tjej som hänvisade till lagen som faktiskt gäller. Det var när Alexandra Dahlqvist, 22 år från Nybro, läste en, enligt henne, hetsande kommentar på Facebook som hon bestämde sig för att göra en polisanmälan.

BT - 17 nov 14 kl. 14:01

Efter hoten mot tiggarna - polisen har upprättat en anmälan

"Vidriga äckel", "bränn loppcirkusen". En Facebook-grupp som säger sig vara emot en moské i Borås blev i helgen en plattform för hot och hat riktade mot tiggare. I söndags publicerades fyra bilder på Facebook från en privatpersons mark utanför Borås, där han har upplåtit plats för flera hemlösa.

ÖstersundsPosten - 09 aug 16 kl. 10:53

Husägare anklagad för skjutning gör egen anmälan – om hemfridsbrott

Sent under måndagen kom en anmälan om hemfridsbrott in till polisen. Det är husägaren i incidenten med skottlossning mot en grupp som tagit sig in på en gård i Strömsunds kommun som gör en motanmälan..

Länstidningen i Jämtland - 09 aug 16 kl. 10:53

Husägare anklagad för skjutning gör egen anmälan – om hemfridsbrott

Sent under måndagen kom en anmälan om hemfridsbrott in till polisen. Det är husägaren i incidenten med skottlossning mot en grupp som tagit sig in på en gård i Strömsunds kommun som gör en motanmälan..

Skånskan - 10 feb 16 kl. 08:00

Polisen dröjde med anmälan om hatbrott

Skivarp Stöket vid flyktingboendet i Skivarp polisanmäldes redan när polispatrullerna kom till platsen på lördagskvällen – ändå fanns det ingen anmälan om hets mot folkgrupp registrerad på måndagen.
Först på tisdagen sattes utredningen igång när kommunen också anmälde händelsen.Hets mot folkgrupp är ett prioriterat ärende, berättar utredaren Beatrice Wetterberg vid Ystadspolisen.

YA - 19 sep 13 kl. 14:34

Anmälan om dödshjälp på lasarettet i Ystad

En 84-årig kvinna dog i en akut hjärtinfarkt. Tiden innan hade all medicinering tagits bort och en anhörig undrar nu om läkaren på lasarettet i Ystad bidragit till passiv dödshjälp. Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo.

Expressen - 10 sep 17 kl. 04:29

Brand i flyktingtält – anmälan om mordbrand

Ett tält där en grupp irakiska flyktingar för tillfället bor började brinna under natten. Enligt uppgifter till Expressen så ska en person ha tänt eld på tältet. Det är dock ingenting som Mikael Lundh, vakthavande befäl hos polisen, kan bekräfta.

UT - 22 jan 14 kl. 18:52

Anmälan om vanvård av äldre man

En anmälan om vanvård av en vuxen äldre man med grav funktionsnedsättning har inkommit till Ulricehamns kommun. Enligt den anonyma anmälan är det en kvinna som allvarligt vanvårdar sin hemmavarande man. Enligt uppgift är mannen handikappad både fysiskt och psykiskt till följd av en tidigare hjärnblödning.

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 08:00

Ännu ingen anmälan om Attefallshus i kommunen

I Bromölla har ännu ingen anmälan om byggnation av Attefallshus inkommit. Kommunens byggnadsinspektör ställer sig lite frågande till de nya reglerna.
– I princip krävs det samma handlingar som vid ett vanligt bygglov, säger Arne Bogren, byggnadsinspektör på kommunen.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Välkommen hem till Hallongården

Drygt fyra kilometer hallon och en hel massa andra bär, två kaféer och 80 000 besökare om året. Man förstår snabbt att Hallongården är ett av Trelleborg kommuns största besöksmål. – Vi vill att det ska kännas som att man kommer hem till oss, säger ägaren Kerstin Biärsjö.

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Innebandyprofilen älskar sällskapsspel

Philip Marklund, 28, har många strängar på sin lyra. Han är mittfältare i Skegrie BK, spelar innebandy i division 2 och blir till hösten färdigutbildad webbanalytiker. Som ett sidoprojekt har han dessutom utvecklat ett mobilspel inför fotbolls-VM..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Singelolycka utanför Anderslöv

Vid 15:30 inträffade en trafikolycka på Ugglarpsvägen utanför Anderslöv. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till platsen..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Kommunen vill att elnätet ska drivas som ett företag

Som en av få kommuner driver Trelleborg fortfarande sitt elnät i förvaltningsform. Nu ska man ta fram en utredning om att istället låta ett företag driva verksamheten..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Kulturnämnden vill se billigare kulturskola och fler artistbesök

Kulturnämnden vill ha gratis kulturskola och att få fler professionella artister att uppträda i kommunen. Det presenterar de i sitt budgetförslag för 2019. .

Trelleborgs Allehanda - Igår: 07:17

Här är nattens händelser i Skåne

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Midsommar: Natten lugn i Trelleborg

Inga större incidenter i regionen..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser i Skåne

Mordförsök i Malmö och bränder i Hässleholm. Här är nattens händelser, i Skåne och i omvärlden..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Kommunen uppmuntrar självförsvarskurs för flickor och kvinnor

Ett förslag från en medborgare föreslår att kommunen anordnar gratis självförsvarskurser till stadens tjejer och kvinnor. Kommunen ser gärna att kurserna hålls och vill se ett samarbete med stadens föreningar..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 18:30

Asatroende firade midsommar vid Ales stenar

Blothornet var fyllt av hembrygd mjöd och i den mänskliga ringen åkallades Oden, Tor och Freja. På midsommaraftons eftermiddag firade Nordiska asa-samfundet Midsommarblot vid Ales stenar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.