GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 23 June, 02:13

GöteborgsPosten - 21 maj 18 kl. 16:42

Vädret lockar många till Liseberg: "Väldigt bra"Det fina vädret har lockat fler besökare än vanligt till Liseberg under våren. Snittet har under maj månad legat på 10-15 000 besökare per dag.
– Det är väldigt bra, men inte exceptionellt, säger Julia Vasilis, informationschef för Liseberg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Liseberg, Julia Vasilis

Dela artikeln

67 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vädret, lockarmånga till , Liseberg, Väldigt, bra
Expressen - 02 mar 13 kl. 15:36

E14 stängd på grund av hårda snöovädret

Vid 14.30-tiden stängdes E 14 mellan Duved och norska gränsen på grund av det hårda vädret. ?

Barometern - 10 feb 17 kl. 16:15

Maskiner lockar tusentals: "Väldigt viktiga dagar"

Två dagar av festligheter för alla maskinälskare och bönder. Årets maskindagar i Kalmartrakten förväntas locka tusentals besökare i alla åldrar till de olika visningarna..

GT - 13 mar 17 kl. 18:48

Liseberg varnar för biljettbluffen

Liseberg går nu ut och varnar för en falsk tävling på sociala medier.Bluffarna lockar med flera fribiljetter för att fira nöjesparkens 100-jubileum. Något som dessutom sker först om fem år.

HBL - 19 jan 14 kl. 07:35

Snön lockar skidåkarna ur idet

Kylan och vinter har anlänt till Finland och skidbackarna är redan fulla. Den sena starten har orsakat ett hål i skidorternas ekonomi. De flesta är ändå nöjda att äntligen få ge sig ut i snön.

Alliansfritt Sverige - 01 sep 14 kl. 18:55

Innan krogmomsen sänktes var Liseberg Europas tråkigaste plats

Kommer ni ihåg hur nöjesparken Liseberg var innan alliansen tillträdde 2006? Många troligen glömt av vilken hemsk plats det var. Långt borta var sockervadden, skratten, pirret i magen av karusellerna och Lisebergskaninerna var portade från platsen.

BT - 27 nov 14 kl. 10:01

Skapar sitt eget Liseberg ? hur pyntar du ditt hus?

Tusentals lampor skapar julmys hemma hos Lill-Marie Boström. Inspirationen har hon hämtat från Liseberg.

HUR JULPUYNTAR DU DITT HUS?

YLE - 23 jun 16 kl. 16:26

Värmebölja eller ösregn? Ta en titt på midsommarvädret från åren som gått

Vi har kartlagt hurdant vädret har varit på midsommarhelgen i Svenskfinland. Här kan du kolla väderobservationer från tolv mätpunkter vid kusten. Appen har uppgifter om midsommaraftonens och -dagens högsta temperatur och dygnsnederbörd.

BT - 01 jun 12 kl. 14:57

Liseberg krossar alla konkurrenter

Liseberg är ohotad etta över attraktioner som vi helst besöker i sommar. När det gäller städer toppar Stockholm listan medan Västkusten är populäraste resmålet. Hela 33 procent vill besöka Liseberg i sommar, visar SJ:s resebarometer som presenteras för fjärde året i rad.

YLE - 26 jun 16 kl. 16:07

Vädret verkar inte påverka Vasabornas sommarplaner

Villabygge, hjälparbete i Lettland och paddling i Björköby var några av sommarplanerna bland de vi träffade i Vasa centrum. Förra sommaren blev det rusning efter södernresor på grund av det dåliga vädret, men i år verkar vädret inte ha så stor betydelse för sommarplanerna bland de Vasabor Yle Österbotten pratade med. - Det spelar ingen roll om det är regn eller rusk, säger Rainer Ilkka.

Sydsvenskan - 03 aug 15 kl. 11:37

José González till Liseberg

Det skulle bara bli en Sverige-spelning för göteborgaren José González i sommar — men nu lägger han Liseberg till turnéplanen.I helgen spelade González på Stockholm Music & Arts och den 26 september kommer han till nöjesparken i Göteborg där publiken kan förvänta sig låtar från hans senaste album "Vestiges & claws"."Det känns väldigt kul att äntligen spela i Göteborg och på Liseberg med bandet som vi satte ihop inför senaste albumet", säger José González i ett pressmeddelande.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

En till sjukhus vid brand i Norrköping

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Dahlin – på väg att bli vår nye Zlatan

Rasmus Dahlins nya klubb heter Buffalo Sabres – och plötsligt kommer många svenskar ha ett nytt favoritlag i NHL. Det är precis samma effekt som Zlatan haft på klubbar dit han har flyttat..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Hård italiensk linje inför EU-möten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Shakiras smycke dras in efter nazistkoppling

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Uppgift: Anhållen skadad vid dödsskjutning

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

84-årige "Cadillac Frank" dömd till slut

Den kände maffiabossen Francis "Cadillac Frank" Salemme är skyldig till ett omtalat mord 1993, har en jury i Boston kommit fram till..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Brand vid Saltholmens kallbadhus

Räddningstjänsten fick in flera larm från personer som sett att det brunnit vid Saltholmen. Det ska även ha varit rökutveckling från platsen. Det visade sig att det brann i ett staket intill kallbadhuset..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Brand på Saltholmens kallbadhus

Räddningstjänsten fick in flera larm från personer som sett att det brunnit vid Saltholmen. Det ska även ha varit rökutveckling från platsen. Det visade sig att det var en brand i ett omklädningsrum på kallbadhuset..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Våldet fortsätter skörda liv i Nicaragua

Oroligheterna i Nicaragua har krävt minst 212 liv enligt människorättsorganisationen IACHR, som anklagar president Daniel Ortega för allvarliga brott mot de mänskliga rättigheterna. Oppositionen hoppas nu på att Ortega ska besvara en vädjan om att sätta stopp för våldet..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Putin bjuder in koreanska ledare till toppmöteOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.