DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 15:17

Liknande nyheter

Taggar: Det rullar, bra, mycket drar , Börspoddenin

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Positiv New York-börsöppning väntas med bilbolag i förarsätet

USA-terminerna pekade på tisdagen mot en positiv öppning, sedan måndagens handel bjudit på en vändning uppåt med bland annat ett lyft för många teknikaktier. .

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Kina har gripit kanadensisk diplomat

Kina har gripit den tidigare kanadensiska diplomaten Michael Kovrig, enligt uppgifter till Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Amerikanska detaljhandelsförsäljningen under målet

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 6,6 procent vecka 49, som avslutades den 8 december, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 15 minuter sedan

Camurus eventuellt på väg ge finansiella prognoser

Besked från kapitalmarknadsdagen: Camurus kan eventuellt vara på väg att nästa år lämna finansiella prognoser..

DI - 15 minuter sedan

Fler budkandidater bland riskkapitalets floppar

CVC kommer till undsättning genom budet på Ahlsell. Det är en märklig manöver eftersom riskkapitalbolaget fortfarande äger en fjärdedel av aktierna, efter att ha satt bolaget på börsen för bara två år sedan..

DI - 45 minuter sedan

Enkät: Största utmaningarna i bilbranschen

Uppkopplade bilar, pålästa och mer krävande kunder, brist på batterier och laddstolpar. Bilbranschen är mitt i en snabb omställning mot digitalisering och elektrifiering.  Här är några röster från Di:s Stora Bildag om vilka de största utmaningarna branschen står inför..

DI - 45 minuter sedan

Vestbergs sparprogram kostar miljarder för Verizon

Den amerikanska mobiloperatören Verizon tar en kostnad på 1,3-1,6 miljarder dollar, efter skatt, under det fjärde kvartalet och hänvisar till tidigare aviserade personalneddragningar, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

ChromoGenics får beställning från Korea för att utvärdera ConverLight

ChromoGenics AB (publ) har tecknat en kommersiell order på ca 200 TSEK med ett bolag i Korea i syfte att utvärdera ConverLight® för den koreanska marknaden. Syftet är att dels se hur produkten möter de koreanska kraven men också att utvärdera formerna för ett eventuellt samarbete mellan bolagen..

DI - 45 minuter sedan

Full gas för fordonsaktier efter de senaste tulluppgifterna

Turerna kring Kinas importtullar på bilar tillverkade i USA fortsätter att slå mot fordonsaktier. På tisdagseftermiddagen stiger sektorn på bred front efter att Bloomberg rapporterat att Kina överväger att sänka sina importtullar på USA-tillverkade fordon. .

DI - 45 minuter sedan

Producentpriserna i USA svagt uppåt under november

Producentpriserna i USA steg 0,1 procent i november, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg PPI 2,5 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.