Dagens Media > Ekonomi

Friday, 19 October, 06:24

Dagens Media - 21 maj 18 kl. 16:30

Källor: Adamskys ledning ignorerade problemen – och fakturornaDagens Media kan avslöja att agenturen Adamskys konkurs upplevs minst sagt annorlunda av flera bekräftade källor – som berättar att fakturor inte betalats och att medarbetare uppmanats anlita nya underleverantörer när bolaget inte kunnat betala befintliga..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Media, Adamskys

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källor, Adamskys, ledning, ignorerade, problemenoch , fakturorna
DI - 20 feb 15 kl. 10:25

Northlands ledning ignorerade varningar

Northland Resources hävdar att miljardhålen i budgeten kom en som fullständig överraskning..

Dagens PS - 19 jan 17 kl. 08:22

Källor: Intern storm på Telia – toppar rasande

Huvudägaren staten sätter käppar i hjulen för Telias ambitioner att bli Nordens ledande telekomoperatör och styrelsen är för vek i förhandlingarna med regeringen. Så kan man sammanfatta kritiken som växer i telekomjättens högsta ledning, uppger anonyma källor för Dagens Industri. Efter bolagets många skandaler de senaste åren, som DagensPS.

DN - 07 jan 18 kl. 17:36

”Vi är så många som konstant blir ifrågasatta och ignorerade”

Efter DN:s granskning av Urban Ahlin (S) tillsatte Socialdemokraterna en extern utredning och lovade att gå till botten med anklagelserna.  S har också anlitat en advokatbyrå – men fortfarande tar man inte problemet på allvar, tycker socialdemokraten Cecilia Eklund, en av DN:s källor som nu går ut öppet. – Man försöker förminska rösterna för att de är anonyma, det tyder på en tystnadskultur och det gör bara ärendet mer angeläget, säger hon..

DI - 21 mar 18 kl. 07:35

Trump ignorerade varningen – gratulerade Putin

USA:s president Donald Trump struntade helt i sina säkerhetsrådgivares varningar om att inte gratulera sin ryska motsvarighet Vladimir Putin till valsegern. Det uppger källor med insyn, rapporterar Washington Post. .

SR - 29 jul 11 kl. 14:52

Piloterna ignorerade varningssignaler

Den franska utredning av olyckan när ett Air France-plan störtade i Atlanten 2009 har kommit fram till att piloterna på planet ignorerade de varningssignaler man fick..

Eurosport - 25 okt 11 kl. 13:36

Fotboll - La Liga - Yaya Touré ville stanna: "Pep ignorerade mig"

Förra året lämnade Yaya Touré Barcelona för Manchester City. Men han hade velat stanna, och skyller flytten på Pep Guardiola. "Han ignorerade mig tills budet från City kom", säger ivorianen..

UNT - 23 jul 12 kl. 08:29

Rapport: Japan ignorerade riskerna

Regeringen och det japanska energibolaget Tepco ignorerade riskerna för en kärnkraftsolycka eftersom de trodde på en "myt om säker kärnkraft", fastslår en rapport om katastrofen vid kärnkraftverket Fukushima. (TT).

Expressen - 03 aug 13 kl. 07:07

Tågföraren ignorerade tre varningar

Den spanske tågföraren uppmanades vid tre tillfällen att sänka hastigheten. Men han ignorerade varningarna. Därefter kraschade tåget i Santiago de Compostela och tog 80 människors liv..

Expressen - 30 mar 14 kl. 14:14

Ignorerade ordern – försvarar sitt beslut

Felipe Massa ignorerade ordern att låta stallkamraten Valtteri Bottas passera honom i slutet av Malaysias GP. Efteråt försvarar Williams-föraren sitt beslut. – Mitt mål var bara att ta så många poäng som möjligt, både för laget och för mig själv, säger han enligt Sky Sports..

Eurosport - 25 apr 14 kl. 09:53

"Moyes ignorerade alla råd"

Förre Manchester United-tränaren René Meulensteen uppger att den nyligen sparkade David Moyes ignorerade alla råd han fick när han tog tränarjobbet i klubben. ”Han ville göra allt på sitt eget sätt”, säger holländaren till Sirius XM..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 14 timmar sedan

Tv-husen höjer priserna

Samtliga tv-hus flaggar för prishöjningar i samband med de nya årsavtalen, vilket kan få fler annonsörer att välja bort tv..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Mäthaveri för online video efter GDPR

Publicister har dragit sig ur tredjepartsaktören Audienceprojects online video-mätningar. "Mätningarna har backat i tiden, nu får man återigen lita på leverantörerna och deras mätverktyg", säger Johnnie Åkerström på Bizkit Havas..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Kraftig ökning för spel i tv

Spelbolagen dominerar listan över de 20 största annonsörerna i tv..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Zound Industries väljer Mediacom

Mediacom ska hjälpa Zound Industries med medieplanering och strategi..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Premiär för Dagens Media Insikt

Missa inte första utgåvan av Dagens Media Insikt. Här är innehållet..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Kommunikationsbranschens måste ta ansvar för kompetensbristen

DEBATT. Att kompetensbristen i Sverige är rekordhög riskerar att skada företags tillväxt och landets konkurrenskraft. Kommunikationsbranschen måste ta ansvar för att säkra kompetensförsörjningen, skriver Manpowers vd Lars Forsyth..

Dagens Media - 20 timmar sedan

“AI kommer göra oss mer mänskliga"

PODD. Mänskliga egenskaper som intuition och empati kommer att värderas högre framöver, spår rådgivaren Anna Felländer i AI-podden..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Skapar dialogrutor ökad förståelse hos konsumenterna?

BLOGG. Tveksamt om kontroll och enkelhet har uppnåtts för konsumenterna genom alla dialogrutor om samtycke, skriver IAB:s Charlotte Thür om GDPR..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Aktieägare försöker peta Mark Zuckerberg – igen

Ett förslag om ny ordförande kommer att läggas fram på bolagets årsmöte..

Dagens Media - 23 timmar sedan

10 tips om kriskommunikation

TIPS OCH INSPIRATION. Hur gör man för att förebygga mediekriser? Ylva Werlinder, pr-konsult och specialist inom kriskommunikation på Westander, delar med sig av tio praktiska tips om krisplanen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.