DI > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 09:04

DI - 21 maj 18 kl. 13:07

Pär Nuder: Historien förebådar framtiden för TrumpStanley Motts hette en amerikansk president i slutet av 1990-talet. Han förekom visserligen bara på bioduken i Dustin Hoffmans skepnad. Men det finns skäl att komma ihåg filmen ”Wag the Dog”..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nuder, Trump, Motts, Dustin Hoffmans, Wag, Dog

Dela artikeln

55 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pär, Nuder, Historien, förebådar, framtidenför , Trump
Kristianstadsbladet - 03 mar 14 kl. 09:57

I konsthistoriens brytpunkt

Foto: Ordrupgaard
Utställningen ”Dramat i Arles” är en resa tillbaka till en tidpunkt då tre konstnärer intensivt undersökte konstens mål och mening. Thomas Kjellgren imponeras och fascineras av danska Ordrupgaards sätt att levandegöra mötet mellan och konsten av trion van Gogh, Gauguin och Bernard.
Konst
”Dramat i Arles”.

SmålandsPosten - 28 okt 14 kl. 07:14

Detaljerad 1500-talsroman skriven med inlevelse

Detaljerna eggar fantasin men det är berättarperspektivet som gör Hedlins roman så speciell. Hon håller sig för det mesta inomhus och nära inpå kroppen. Blicken söker de individuella särdragen bakom masken, leverfläckarna på Annes hals, Henriks tunga kinder, Janes svullna ögonlock.

Nya Wermlands Tidningen - 07 jan 15 kl. 06:00

Neutralitetens pris

Sverige är svagt utan militär uppbackning från Nato. Historien visar att militär svaghet förebådar en genant eftergiftspolitik i skarpt läge..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Följ tisdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 15 minuter sedan

Pareto: Nobina värd ett köp

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Nobina till köp från behåll. Riktkursen höjs till 73 från 59 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Alfa Laval får offshore-order värd 60 miljoner

Alfa Laval har tagit en order på pumpsystemet Framo för leverans till en oljeplattform i Nordsjön. Ordern är värd cirka 60 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Varuhuskedjan Debenhams vinstvarnar – igen

Det brittiska varuhuskedjan Debenhams vinstvarnar på tisdagsmorgonen och hänvisar till klenare försäljningsutveckling än väntat i maj och början av juni. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Tieto tecknar avtal värt 410 miljoner

It-tjänsteföretaget Tieto har tecknat ett avtal med Region Skåne gällande heltäckande IT-tjänster. Avtalet sträcker sig över fyra år med möjlighet att förlänga till och med år 2031 och avtalsvärdet uppgår till 410 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Bimobject på väg mot Stockholmsbörsen

Bimobject, listat på First North, avser att påbörja processen för att notera bolagets aktier vid Nasdaq Stockholm. Bolagets ambition är att vara noterad inom 16-20 månader. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Analyshuset: Köp Epiroc

Kepler Cheuvreux ger den på måndagen börsintroducerade gruv- och infrastrukturutrustningstillverkaren Epiroc en köprekommendation. Mäklarfirman har redan före introduktionen satt riktkursen 108 kronor för A-aktien..

DI - 45 minuter sedan

Klart: Då öppnar japanska H&M-rivalen i Sverige

Uniqlo öppnar sin första butik i Stockholm fredagen den 24 augusti.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Vestas får order i Australien

Det danska vindkraftbolaget Vestas har fått en order i Victoria, Australien, på 228 megawatt. I ordern ingår ett 30-årigt serviceavtal. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 45 minuter sedan

Rejlers tecknar avtal med "stor telekomoperatör"

Teknikkonsultkoncernen Rejlers har skrivit avtal med en "stor telekomoperatör" som enligt bolaget kommer leda till det största kontraktet hittills för koncernens telekomavdelning.  Detta framkommer i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.