DI > Ekonomi

Friday, 17 August, 01:40

DI - 21 maj 18 kl. 13:07

Pär Nuder: Historien förebådar framtiden för TrumpStanley Motts hette en amerikansk president i slutet av 1990-talet. Han förekom visserligen bara på bioduken i Dustin Hoffmans skepnad. Men det finns skäl att komma ihåg filmen ”Wag the Dog”..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nuder, Trump, Motts, Dustin Hoffmans, Wag, Dog

Dela artikeln

55 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pär, Nuder, Historien, förebådar, framtidenför , Trump
Kristianstadsbladet - 03 mar 14 kl. 09:57

I konsthistoriens brytpunkt

Foto: Ordrupgaard
Utställningen ”Dramat i Arles” är en resa tillbaka till en tidpunkt då tre konstnärer intensivt undersökte konstens mål och mening. Thomas Kjellgren imponeras och fascineras av danska Ordrupgaards sätt att levandegöra mötet mellan och konsten av trion van Gogh, Gauguin och Bernard.
Konst
”Dramat i Arles”.

SmålandsPosten - 28 okt 14 kl. 07:14

Detaljerad 1500-talsroman skriven med inlevelse

Detaljerna eggar fantasin men det är berättarperspektivet som gör Hedlins roman så speciell. Hon håller sig för det mesta inomhus och nära inpå kroppen. Blicken söker de individuella särdragen bakom masken, leverfläckarna på Annes hals, Henriks tunga kinder, Janes svullna ögonlock.

Nya Wermlands Tidningen - 07 jan 15 kl. 06:00

Neutralitetens pris

Sverige är svagt utan militär uppbackning från Nato. Historien visar att militär svaghet förebådar en genant eftergiftspolitik i skarpt läge..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Förmögen Madonna firar 60 år

Musikikonen Madonna kan sannolikt fira 60-årsdagen med flärd. Efter en över tre decennier lång karriär är hon god för 5,4 miljarder kronor..

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Walmart rusade – största uppgången på tio år

De ledande börserna i New York steg på torsdagen. Rapporterande bolag som Walmart och Cisco ledde uppgången, tillsammans med Boeing, på Dow Jones industriindex..

DI - 3 timmar sedan

Kudlow: "Kinas ekonomi är förfärlig"

När Vita husets ekonomiske rådgivare Larry Kudlow blev tillfrågad av Donald Trump om Kinas ekonomi under torsdagen skrädde han inte med orden.  "Kinas ekonomi är förfärlig", sade han..

DI - 3 timmar sedan

Daniel Ek: "Är hänsynslös när jag prioriterar"

Om du bjuder in Spotifys vd blir han glad, men han lär inte dyka upp. Det berättar Daniel Ek i en intervju med amerikanska magasinet Fast Company..

DI - 4 timmar sedan

Ogiltiga kandidater på nio SD-listor inför valet

I nio av landets kommuner finns bara ogiltiga kandidater för Sverigedemokraterna inför valet i september, skriver Dagens Nyheter..

DI - 4 timmar sedan

Klart: Då lämnar Soros stiftelse Ungern

Den amerikanske miljardären och filantropen George Soros stiftelse slutar verka i Ungern den sista augusti..

DI - 4 timmar sedan

Pressen ökar på matjättarna – "kommer bli dyrare"

Samtidigt som de svenska matjättarna investerar stort i e-handel står branschen inför flera utmaningar utanför handlarnas kontroll.  Kronan är svag, vädret har varit extremt och ingen vet hur stora prissvängningar som väntar på kött och spannmål framöver. .

DI - 4 timmar sedan

Trump: Hoppas Kina kan erbjuda mer

Donald Trump hoppas att Kina ska kunna erbjuda USA mer än de tidigare gjort, under de kommande förhandlingarna länderna emellan. Det sade den amerikanska presidenten under ett kabinettmöte i Vita huset på torsdagen, skriver Bloomberg News..

DI - 5 timmar sedan

Ny uppstickare större än S och M i Göteborg

Uppstickarpartiet Demokraterna är största parti i Göteborg i en ny opinionsundersökning från Sifo som beställts av Göteborgs-Posten..

DI - 5 timmar sedan

Mio-vd:n: Då spöar vi Ikea på hemmaplan

Trots investeringar i affärssystem, problem i Göteborgs hamn och en svag krona har möbel- och inredningsföretaget Mio nått rekordresultat.  Vd:n Björn Lindblad ser det inte som omöjligt att slå Ikea på hemmamarknaden. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.