DI > Ekonomi

Wednesday, 20 June, 19:26

Liknande nyheter

Taggar: SCA, tar, viktigt, kliv, framåtsom , HVO-tillverkare
IDG - 15 sep 15 kl. 17:11

Wifi kan bli 100 gånger snabbare - forskare tar viktigt steg mot terahertznätverk


Forskare har tagit ett viktigt kliv mot att använda terahertzstrålning för trådlösa nätverk. Det kan göra wifi och mobilnät mångdubbelt snabbare..

Nya Wermlands Tidningen - 03 dec 13 kl. 06:00

Säffle tar stora kliv i ny ranking

Ungas möjligheter till delaktighet och inflytande i landets kommuner har granskats av KFUM som i går presenterade rankingen #UKR13. Säffle tar stora kliv framåt..

NSD - 05 dec 14 kl. 10:00

Ögren tar ett kliv tillbaka

Kent Ögren tar ett kliv tilbaka..

Magazin24 - 25 apr 15 kl. 18:22

”Vi tar stora kliv framåt”

Målfattigt men lyckat. Roland Andersson: ”Jag är jättenöjd med vår insats”Dagens möte mellan Västerås IK och Forsby FF utvecklade sig till en jämn och kvalitativ match.– Det blev en fysisk match precis som jag trodde, mycket känslor.

DalaDemokraten - 09 sep 16 kl. 11:14

Industriprogram tar stort kliv framåt

Det industritekniska programmet tar ett kliv framåt. Skolan har köpt in en ny svarv och en fräs för 1,3 miljoner kronor..

Trelleborgs Allehanda - 15 dec 13 kl. 17:22

Damkronorna tar stadiga kliv

Två segrar och en knapp förlust - men flera kliv framåt för Damkronorna inför OS. - Vi åker till Sotji med stärkt självförtroende, säger lagkaptenen Jenni Asserholt efter helgens fyrnationsturnering i Örebro.
En stabil 3-1-seger mot Ryssland och en spel- om än inte målmässigt säker 2-1-seger mot Tyskland följdes av en förlust mot Finland för Damkronorna, som föll med 2-3 söndag eftermiddag sedan finländskorna avgjort i förlängningen.

Kristianstadsbladet - 15 dec 13 kl. 17:22

Damkronorna tar stadiga kliv

Två segrar och en knapp förlust - men flera kliv framåt för Damkronorna inför OS. - Vi åker till Sotji med stärkt självförtroende, säger lagkaptenen Jenni Asserholt efter helgens fyrnationsturnering i Örebro.
En stabil 3-1-seger mot Ryssland och en spel- om än inte målmässigt säker 2-1-seger mot Tyskland följdes av en förlust mot Finland för Damkronorna, som föll med 2-3 söndag eftermiddag sedan finländskorna avgjort i förlängningen.

Newsmill - 16 jan 12 kl. 15:03

Feministiskt initiativ tar ett kliv bakåt

http://www.newsmill.se/trackback/42378Skribent: Det är lika viktigt att stoppa alla former av våld mot kvinnor.

GöteborgsPosten - 28 jul 15 kl. 09:37

Hulthén, 51, slogs med Cruise - tar internationellt kliv

Mest känd är han som Seth Rydell i "Johan Falk"-filmerna. Men nu tar Jens Hultén ett stort internationellt kliv. I "Mission: Impossible - Rogue nation" slåss han mot Tom Cruise - i en roll som blev större än förväntat..

DI - 02 jun 15 kl. 15:50

SCA tar obligationslån på 1,5 miljarder kronor

Skogs- och hygienjätten SCA har på måndagen under sitt Euro Medium Term Note-program lånat 1,5 miljarder kronor med en löptid på 4 år. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Electrolux gör avsättning om 550 miljoner för Frankrikeutredning

Electrolux kommer att göra en avsättning om cirka 550 miljoner kronor med anledning av en utredning som utförs av franska konkurrensmyndigheten.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Trump planerar beslut om separerade barn

Donald Trump är beredd att skriva under en presidentorder som ska förhindra att migrantbarn skiljs från sina föräldrar eller vårdnadshavare vid gränsen mellan Mexiko och USA. Presidenten har tidigare lagt ansvaret på kongressen, och pressar ledamöterna att rösta fram en ny lag..

DI - 15 minuter sedan

Panamaläckan: Nordea tillät anonymt ägande

Nordea har låtit kunder ha en kontroversiell form av anonyma ägarbrev som medför en hög risk för penningtvätt och finansiering av terrorism. Sådana så kallade innehavaraktier är olagliga i många länder..

DI - 30 minuter sedan

Henrik Mitelman: Det gör ont när bubblor brister

Svensk tillväxt har toppat. Nu börjar hushållen deppa, vilket får konsekvenser för hela ekonomin. Men exportindustrin gillar så klart att rea ut sina produkter med en svag valuta..

DI - 45 minuter sedan

Skånsk flygplats blir flygplanslös

En flygplats utan flygplan. Så ser verkligheten ut för Kristianstad Österlen Airport från och med måndag, rapporterar SVT Nyheter Skåne..

DI - 45 minuter sedan

Deutsche Bank accepterar miljardböter i USA

Deutsche Bank har accepterat en böteslapp på 205 miljoner dollar, motsvarande drygt 1,8 miljarder kronor, i New York för bankens agerande på valutamarknader. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 1 timme sedan

Kreditexperterna: "Då vänder det"

Låga räntor, en stark konjunktur samt inte minst många fastighetsbolag har fått den svenska marknaden för företagsobligationer att växa sig allt större.  Di har samlat en panel med nästan trettio års erfarenhet av kreditmarknaden som efter rekordåret 2017 ser tecken på mer utmanande tider..

DI - 1 timme sedan

Heimstaden ska köpa projekt för miljarder av Magnolia Bostad

Magnolia Bostad har ingått avtal som innebär att bostadsfastighetsbolaget Heimstaden kommer att förvärva bostadsprojekt för 9,6 miljarder kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Uppåt med Sandvik i täten

Stockholmsbörsen steg svagt under onsdagen. Därmed återhämtades något av tidigare nedgångar i veckan som präglats av oro för ett handelskrig mellan USA och Kina. Verkstad med Sandvik i täten steg tillsammans med bankerna.

DI - 1 timme sedan

Tillväxtchef köper aktier i Clas Ohlson

Detaljhandelsbolaget Clas Ohlsons tillväxtchef Jacob Sten köpte drygt 1.600 aktier till ett pris på 68 kronor per aktie den 15 juni. Den samlade köpeskillingen uppgår till drygt 110.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.